ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1973



Προσπάθειες ίδρυσης συνδέσμου από γαύρους στη λαλαδούπολη aka ''συμπρωτεύουσα'' αναφέρονται από τις αρχές της δεκαετίας του '60. Μάλιστα το 1968 είχε βρεθεί και χώρος, ενώ είχαν γίνει και ανακοινώσεις στον Τύπο, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Τελικά αυτές οι προσπάθειες ευδοκίμησαν το 1973, όταν πρόεδρος της ομάδας μας ήταν ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ και βαδίζαμε ολοταχώς για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 5 άγονα χουντικά χρόνια. Παρατίθενται και φωτογραφίες από ''αντικειμενική'' εφημερίδα, για του λόγου το αληθές.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 23-1-1973
 

 
ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ και ο Πύργος ο Λευκός ( ή ''Λλλευκός'') λοιπόν. 40 χρόνια οργανωμένης οπαδικής παρουσίας των εκεί γαύρων καταγράφονται και τα αδέρφια μας παίρνουν τη θέση τους στην ιστορία του οπαδικού μας κινήματος. 

Σχόλια

Εικόνα Panosgate7

Καλημέρα αδερφια που ακριβώς βρίσκεται ο σύνδεσμος του ολυνπιακου στην Θεσσαλονίκη ενδιαφέρομαι να γραφτώ

Εικόνα Evris

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα ξέρει κανείς σας αν θα υπάρχει κάποια οργανωμένη κίνηση φιλάθλων του Ολουμπιακού στην Ουκρανία?? Εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την ντνίπρο ?? :-)

Εικόνα savvas gridlock

Θα βγει ανακοίνωση, φίλε.

Εικόνα VORIOS-7

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.Η Π.Ε.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1972.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ 8[ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ,Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΔΟΣ]ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ[0-2].
ΟΣΟ ΚΙ'ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΑΛΛΟΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΑΝ...ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!
ΘΡΥΛΟΣ Ο ΕΝΑΣ-Π.Ε.Φ.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1972

Εικόνα savvas gridlock

Να'σαι καλά για τη διόρθωση. Αν έχεις κάποιο χαρακτηριστικό απόκομμα εφημερίδας ή φωτογραφία με την ίδρυση του Συνδέσμου από το 1972 και θέλεις φυσικά να το μοιραστείς μαζί μας, στείλ'το μέσω της ''επικοινωνίας'' του site να το βάλουμε στο κείμενο. To ότι κρατάτε γερά όλα τα αδέρφια εκεί πάνω το ξέρουμε και είναι μαγκιά σας μεγάλη, οπότε ένα ''μπράβο'' είναι λίγο για όλους εσάς.

Καλημέρα.

Εικόνα VORIOS-7

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ.
ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η ΤΟΠΙΚΗ Π.Ε.Φ.Ο ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΣΤΟ''ΦΩΣ''[12-3-2013]ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.