ΓΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ



Πρόσωπο των ημερών τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Γκάλης, ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας. Στο περιθώριο της βράβευσής του, έκανε και τις παρακάτω δηλώσεις.
 
Όταν ο Γκάλης κλήθηκε να απαντήσει για το ποιος από τους Διαμαντίδη, Παπαλουκά και Σπανούλη θεωρεί ότι του μοιάζουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους, ο ίδιος απάντησε: «Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Επιθετικά μου μοιάζει πολύ ο Σπανούλης. Του αρέσει να μπαίνει μέσα στην ρακέτα και να τα βάζει με τους ψηλούς, όπως μου άρεσε και έκανα και εγώ».
 
Αυτά ήρθαν να προστεθούν σε δηλώσεις που είχε κάνει και στο παρελθόν, σχετικές με το θέμα.
 
«Ο Σπανούλης είναι σοβαρό παιδί και επαγγελματίας. Αυτόν ξεχωρίζω.
 
Φανταζόμαστε πως αν είχε χρίσει διάδοχό του τον συνεπώνυμο της ηθοποιού Δέσπως Διαμαντίδου, ολόκληρη η μπασκετική μασονία, αλλά και οι ΑΡΔ-ικειμενικές φυλλάδες GOAL-SPORTDAY-LIVE SPORT, τα έγκριτα και ΑΡΔ-ικειμενικά sites sport-fm.gr, gazzetta.gr, sport24.gr, contra.gr και άλλα μεταξύ αυτών, θα το είχαν κάνει πρώτο θέμα και θα το έπαιζαν για μέρες. ''Ο διάδοχος του Γκάλη, επισήμως πλέον, δια στόματος του ιδίου''. Το ίδιο πιστεύουμε θα γινόταν αν ο Σπανούλης δεν έφευγε από τον φαπάστερο το 2010, για να έρθει στον Θρύλο.
 
Εμείς σε όλους αυτούς θα πούμε κάτι απλό.
 

 
Τον βλέπετε? Με αυτόν αρχηγό πάμε Λονδίνο να το σηκώσουμε. Με τον Σπανούλη. Με το Βασίλη τον Σπανούλη.
 
ΒΑΑΑΑΣΙΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΥΥΛΗΣ
 
Περαστικά και βιξ για τα λαιμά, μπασκετομασόνοι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ και ΑΡΔ-οτσατσάκια, του φυράματος του Νικολάκη του ''Πρασινοφρουρού'' της ΠΡΑΣΙΝΗΣ...

Σχόλια

Εικόνα GPan

Pragmati kai gia mena o Gkalhs einai o megalyteros Ellhnas mpasketmpolistas olwn twn epoxwn. Ton sympa8w kai san an8rwpo. "Phga ston Arh giati me proseggisan an8rwpina" eixe pei. Toy eixan ferei mia eikona giati h mhtera tou htan arrwsth tote.

Alles epoxes.... Fantasou na pame emeis twra ston Lebron kai na tou dwrisoume eikonisma gia th mana tou gia na ton paroume metagrafh. 8a nomizei oti h eikona einai tablet kai 8a prospa8ei na mpei sto internet na dei posa myria tou valame sto logariasmo tou...ALLH FASH.

Εικόνα savvas gridlock

Χρόνια πολλά Γιώργο για τη γιορτή σου. Ελπίζω να πέρασες όπως γούσταρες. Κράτα γερά εκεί απάνω και ψήσε κατάσταση, να κάνουμε Ολυμπιακό κάστρο και τη Φινλανδία, με συνδέσμους τόνα τάλλο ξέρω΄γω...

Εικόνα red devil 7

Σαββα ποιον θεωρεις καλυτερο ελληνα μπασκεμπολιστα ολων των εποχων??

Εικόνα savvas gridlock

Από αυτούς που έχω δει με τα μάτια μου, Γιαννάκης με μεγάλη διαφορά και μετά ο Σπανούλης...

Εικόνα indian

Φίλε Σάββα ένα φάουλ...ο Γκάλης δεν είναι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας...είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία του αθλήματος και θα είναι...και ίσως ο σημαντικότερος αθλητής γενικά...φυσικά και υπήρχε ελληνικό μπάσκετ και πριν το Γκάλη και φυσικά θα υπάρχει μετά...αλλά η επίδραση αυτού του ανθρώπου στο ελληνικό μπάσκετ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, είναι απίστευτη...όσο για τις βαζελομαλακίες και τις ΑΡΔμασονίες, ανάξιοι σχολιασμού πάντα ρε φίλε, ας τιμούν όπως γουστάρουν το "καλό" παιδί δημητράκη και ας του προσάψουν ό,τι τίτλο γουστάρουν...αυτό κάνουν πάντα σε όλα τα σπορ...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Πιθανόν να έχεις δίκιο, υποκειμενικά είναι αυτά τα πράγματα. Πάντως για'μένα δεν ήταν ο μεγαλύτερος ούτε καν όταν έπαιζε, πόσο μάλλον γενικά στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Πολύ μεγάλος όμως ήταν και παραμένει.

Εικόνα indian

Α για να εξηγούμαι και να μην παρεξηγούμαι...δεν εννοώ μπασκετικά ή παικτικά...εννοώ μονάχα σαν επίδραση στο άθλημα και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα...μπασκετικά συμφωνώ 1000% μαζί σου...και για μένα δεν ήταν ο μεγαλύτερος ακόμα και όταν έπαιζε...τελοσπάντων, πάμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑ, 2 ματς μακρυά( 1 για μένα...) από το να γίνει αυτή η ομάδα η δεύτερη μέσα σε 22 χρόνια που θα διατηρήσει τον τίτλο

Εικόνα savvas gridlock

Είδες, δεν προκάλεσα. Ήρεμος ήμουν. Ούτε νύξη έκανα σε κάτι συνθηματάκια που του φωνάζαμε παλιά, όταν έπαιζε στο βάζελο και μας έκανε αέρα. Είχε ζέστη στο κλειστό εννοώ, μην παρεξηγηθεί αυτό που γράφω.

Εικόνα clark gheibol

Περιμένω το Μπίλαρο να κατορθώσει κάτι ανάλογο με αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=kYNJno9nJWk
όσοι δεν το έχουν ζήσει, δε θα καταλάβουν ποτέ

Εικόνα savvas gridlock

Και φαντάσου τώρα λέει να αγοράσει την ΑΓΝΟ ο Σαββίδης. REXONA και πάλι REXONA ρε, με το φονιά να διδάσκει στυλ...