ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



Ξεκινάμε σήμερα τα αφιερώματα στο αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναικούλης τη σεζόν 1963-64. Επειδή τα στοιχεία από δημοσιεύματα εφημερίδων της εποχής είναι πάρα πολλά και το καθένα έχει τη σημασία του, δεν θα κάνουμε μία ανάρτηση βάζοντάς τα όλα μέσα, αλλά θα το πάμε σιγά σιγά το έργο, για να διαβαστούν καλύτερα και να εμπεδωθούν από τους αναγνώστες όλα τα τεκμήρια.
 
Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, σε μία Γενική Συνέλευση των μελών του ΠΑΟ, ο Απόστολος Νικολαίδης aka Δαλάι Λάμα δέχτηκε επιθέσεις για τον τρόπο που διετέθησαν τα έσοδα της ομάδας και του ξέφυγαν τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 4-8-1964
 

 
620.000 δραχμές λοιπόν το τίμημα για το αήττητο πρωτάθλημα. Η μία μετά την άλλη φεύγανε οι βαλίτσες με τα λεφτά από το Μαντζεβελάκη προς διαιτητές-ποδοσφαιριστές, ''για να γράψει ιστορία η Πανάθα''...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Τρελά λεφτά κείνη την εποχή τα 620 χιλιάρικα... Αλλά τα μυστικά καταγώγια που τους χρηματοδοτούν ζουν και βασιλεύουν

Εικόνα V0R4D0R

Δηλαδή ο Πατέρας κορόιδο πιάστηκε που χάλασε 170 εκατομμυριάκια για να πάρει ένα πρωτάθλημα κι αυτό με το ζόρι. Δεν ήξερε, δε ρώταγε πώς καθάριζαν τη μπουγάδα οι προκάτοχοί του, έβγαιναν αήττητοι και δεν έμπαιναν και μέσα?

Εικόνα savvas gridlock

Kάποιοι μιλούσαν για έναν παράγοντα πριν 3 χρόνια στο Κολωνάκι, που κοκορευόταν ότι ''τους αγόρασα όλους με 3 εκατομμύρια''. Ποιος να'ναι ρε παιδί μου...