ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΣΩΤΗΡΑΣ



Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του ανυπέρβλητου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, που έκλεισε τα 74 και γύρισε στα 75, ας εξετάσουμε το τι συνέβαινε στον Θρύλο την περίοδο που εμφανίστηκε στα διοικητικά πράγματα της ομάδας μας. Δεν μιλάμε για το 1993, που ανέλαβε πρόεδρος στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αλλά για το 1991, όταν μπήκε στο μπάσκετ και δοκίμασε να μπει στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν τον άφησαν.


 


Λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος Ελλάδος ποδοσφαίρου της σεζόν 1990-91, που ο Θρύλος πια το διεκδικούσε με ελάχιστες ελπίδες, λόγω διαιτησιών...ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννη, ο Ανάργυρος μοιράζει ακάλυπτες επιταγές στους παίκτες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2-5-1991
 

 
Οι ποδοσφαιριστές απειλούνται με έξωση από τα σπίτια τους και ο κλοιός γύρω από τον Ανάργυρο σφίγγει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 14-5-1991
 

 

 
Εκεί εμφανίζεται ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 15-5-1991
 

 

 
Μια τέτοια κίνηση, που θα άλλαζε τον ποδοσφαιρικό χάρτη στην Ελλάδα, δεν γίνεται να μην έχει αντίκτυπο στο επιχειρηματικό πεδίο της χώρας και έτσι η κόντρα Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη κορυφώνεται. Οι Βαρδινογιάννηδες τότε ήταν πανίσχυροι σε όλα τα μέτωπα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-5-1991
 

 

 

 

 

 

 
Οι Σοβιετικοί γκρινιάζουν, αφού δεν έχουν πάρει φράγκο από τον Ανάργυρο, ενώ ο κόσμος μας βράζει εναντίον του. Από την άλλη, όλοι υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο τον ΣΩΚΡΑΤΗ, του οποίου το επιχειρηματικό μέγεθος είναι τεράστιο. Όταν ολόκληρος ΣΙΔΕΡΗΣ σε εγκωμιάζει με τέτοιον τρόπο, δεν χρειάζεσαι περισσότερα για να κερδίσεις την εύνοια και την αποδοχή των γαύρων, την ώρα ειδικά που η ομάδα μας απειλείται με οικονομική -και όχι μόνο- καταστροφή. Όλα δείχνουν πως ο Ανάργυρος θα αποτελέσει εύκολη λεία και η περιπέτεια του Θρύλου θα τελειώσει. Εκτός αν πίσω από τον Ανάργυρο βρίσκεται άλλος, εξίσου ισχυρός με τον ΣΩΚΡΑΤΗ...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-5-1991
 

 

 
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ θα δώσει μια συνέντευξη στην ''ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ'' και στο δημοσιογράφο Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, ο οποίος όπως ξέρουμε δουλεύει για πολλά χρόνια και στο ΦΩΣ. Έτσι, τα όσα λέει στην πολιτική εφημερίδα, αναδημοσιεύονται την επομένη και στην αθλητική.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 21-5-1991
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Προσωπικός φίλος του ΓΙΟΥΤΣΟΥ και του ΣΙΔΕΡΗ ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, λοιπόν, σε μια συνέντευξη που αξίζει να διαβαστεί από όλους μέχρι και την τελευταία λέξη. Κι από την άλλη να έχεις τον αχυράνθρωπο του ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννη, να έχει γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στην καρέκλα και να μην θέλει να την αφήσει με τίποτε, ενώ οι παίκτες μας συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι. Είναι μετά να μην τρελαίνεσαι ως γαύρος? Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι ''φυλακές'' για τον Ανάργυρο σκάνε η μία μετά την άλλη, λόγω της ''επιχειρηματικής'' του δραστηριότητας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 22-5-1991
 

 
Εκείνη την στιγμή, διαρρέει μια περίεργη είδηση. Ο Ανάργυρος βρήκε λεφτά και θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εκκρεμούσε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-5-1991
 

 

 
Βεβαίως, το ΦΩΣ μπορεί να ισχυρίζεται πως η αγορά των μετοχών είναι άκυρη, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στα δικαστήρια. Το ερώτημα πάντως συνεχίζει να πλανάται. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΓΥΡΟ?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 26-5-1991
 

 

 

 
Η ''Αθλητική Ηχώ'' θα κάνει μία σημαντική αποκάλυψη. Θα φέρει στο φως το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ντέταρι το καλοκαίρι του 1990 με την Μπολόνια, όταν και τον πούλησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Ανάργυρος ισχυριζόταν πως η ΠΑΕ εισέπραξε 50 εκ. δραχμές, κάτι που όλοι γνωρίζαμε πως δεν έστεκε, αλλά λεγόταν για να μην μπουκάρει η Τράπεζα Κρήτης και απαιτήσει τα χρήματα της μεταγραφής, ώστε να ξεχρεώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την οφειλή των χρημάτων που τσέπωσε ο Κοσκωτάς από την Τράπεζα για να φέρει το Λάγιος στο λιμάνι το 1988. Υποτίθεται πως τα λεφτά του Ντέταρι χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά των 3 Σοβιετικών, Προτάσοφ-Σάβιτσεφ-Λιτόφτσενκο. Εδώ όμως αποδεικνυόταν κάθε μέρα πως και οι Σοβιετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά και οι ομάδες τους, ήταν απλήρωτοι. Άρα, πού πήγαν τα λεφτά, συγκεκριμένα τα 1,1 δις δραχμές που σύμφωνα με την ''Ηχώ'' έδωσαν οι Ιταλοί της Μπολόνια για τον Ντέταρι? ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ-ΕΓΓΥΗΣΗ...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 28-5-1991
 

 

 

 

 

 
Ο Ανάργυρος θα συνεχίσει να πουλάει τρέλα, δηλώνοντας πως ''έπαιζα θέατρο, πήρα τα λεφτά των Ιταλών, αλλά δεν πήρα τόσα όσα γράφονται''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 30-5-1991
 

 
Μετά από τόσο σοβαρές αποκαλύψεις, θα μπούνε ελεγκτές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη ΓΓΑ και ο διαχειριστικός τους έλεγχος, σε πρώτη φάση, θα βγάλει στην επιφάνεια ''ωραία πράγματα''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 31-5-1991
 

 

 
Φυσικά, για να στήσεις τέτοιες ιστορίες, πρέπει να έχεις και πολιτική κάλυψη. Όπως λοιπόν ο Κοσκωτάς υπήρξε φυτευτός στον Ολυμπιακό από το ΠΑΣΟΚ του ''σωτήρα'' του κώλου Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι και ο Ανάργυρος ήταν η ''προσφορά'' του κόμματος της ''κάθαρσης'' και των ''νοικοκυραίων'' στην ομάδα μας, της ΝΔ. Αναρίθμητες οι φορές που έσκαγε αγκαλιά με προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στο Καραισκάκη ο Σαλιαρέλης και δη με την κυρία Πετραλιά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 1-6-1991
 

 
Το πόρισμα των ελεγκτών διαρρέει στον Τύπο τις επόμενες μέρες και οι λεπτομέρειές του είναι όχι απλώς διαφωτιστικές, αλλά σοκάρουν και εξοργίζουν τον κόσμο του Θρύλου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4-6-1991
 

 

 

 

 

 

 
Νέα απάτη έρχεται στο φως, με το συμβόλαιο του Προτάσοφ, ενώ η προέλευση των χρημάτων του Ανάργυρου για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ παραμένει στο σκοτάδι.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6-6-1991
 

 

 

 
Υπό την πίεση του κόσμου, η τότε υφυπουργός Αθλητισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, μετά από γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους θα ακυρώσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τότε ο Ανάργυρος, που νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Θα στείλει μπράβους εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 7-6-1991
 

 

 
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ θα πάρει στα χέρια του το μπάσκετ του Ολυμπιακού, μετά από μία ιστορική Γ.Σ. των μελών του Ερασιτέχνη μας, στις 12 Ιουνίου 1991.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 13-6-1991
 

 

 
Η ΕΠΑΕ, με πρόεδρο το ΧΟΥΝΤΙΚΟ Δέδε, που ήταν μέλος και οπαδός του ΠΑΟ, αλλά και προσωπικός φίλος του ''καπετάνιου'' ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννη, με πρόσχημα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και κλείνοντας τα μάτια στις ''ομορφιές'' του Ανάργυρου, επιχειρεί να ακυρώσει την παρέμβαση της υφυπουργού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΕ 14-6-1991
 

 

 
Στην τότε Σοβιετική Ένωση, οι πρόεδροι των Ντυνάμο Κιέβου και Τορπέντο, από τις οποίες αγόρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός τους Προτάσοφ-Σάβιτσεφ-Λιτόφτσενκο, απειλούνται με φυλάκιση για τις ενέργειές τους στη συγκεκριμένη αγοραπωλησία, αφού το χρώμα του χρήματος ακόμη δεν το έχουν δει από τον Ανάργυρο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-6-1991
 

 
Τότε θα γίνει και η αποκάλυψη από το Μανώλη Γαβαθιώτη και την στήλη του ''Πολλά...εν ολίγοις'', για να μάθουμε όλοι μας το από πού βρήκε τα λεφτά ο Ανάργυρος. Όχι πως δεν το ξέραμε δηλαδή...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 19-6-1991
 

 

 
Τα λεφτά αυτά δώθηκαν για τη μεταγραφή, ουσιαστικά, του Αποστολάκη στον ΠΑΟ το 1990. Έτσι λύθηκε η απορία όλων για το ποιος είναι πίσω από το Σαλιαρέλη. Τη λύση προς όφελος του Ανάργυρου θα την δώσουν τα ελληνικά δικαστήρια, που με τις διαρκείς αναβολές στην εκδίκαση των προσφυγών των μετόχων εις βάρος του, θα τον κρατήσουν στην προεδρία του Ολυμπιακού, επιτρέποντάς του να κάνει μεταγραφές για ακόμη ένα καλοκαίρι. Το τελευταίο του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 29-6-1991
 

 

 
Έτσι έκοψε ο ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννης, βάζοντας μπροστά τον αχυράνθρωπό του το Σαλιαρέλη, προσωρινά τον δρόμο προς την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΩΚΡΑΤΗ. Λίγους μήνες μετά, θα αναλάμβανε δράση η θύρα 7 και ο Ανάργυρος θα γινόταν καπνός. Ο Νταιφάς θα αναλάμβανε πρόεδρος στην ΠΑΕ, για να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης από τα υπέρογκα χρέη της περιόδου Κοσκωτά-Σαλιαρέλη που την έπνιγαν, με το Σωκράτη να πληρώνει περισσότερα από ένα δις δραχμές μέχρι την ιστορική ρύθμιση χρεών του Ιουλίου του 1993. Γιατί ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ μια ζωή πλήρωνε, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ γίνουν οι ρυθμίσεις του κράτους. Λίγους μήνες πριν τη ρύθμιση Μειμαράκη, ανέλαβε και επίσημα την προεδρία της ΠΑΕ. Ήταν Μεγάλη Πέμπτη 15 Απριλίου 1993. Λίγο πριν την Ανάσταση...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 16-4-1993
 

 

 

 

 
Το τι έγινε έκτοτε, το ξέρουμε όλοι, αφού ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. Ξεχρέωσε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πληρώνοντας ΟΛΑ τα νόμιμα χρέη στην υπόθεση Κοσκωτά, έκτισε το γήπεδο Καραισκάκη, το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, έφερε πάρα πολλούς ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ που δεν είχαμε ξαναδεί στα ελληνικά γήπεδα και μας γέμισε κούπες, βάζοντας ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ και μόνο για το ποδόσφαιρο. Αφήνουμε έξω τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε για το μπάσκετ. Αυτά τα λεφτά ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ. Τα σκόρπισε για την αγάπη του στην Ολυμπιακάρα μας. Αντί επιλόγου, κλείνουμε με μιαν ατάκα του από τη συνέντευξή του που παραθέσαμε πιο πάνω, το Μάιο του 1991 στην ''ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ''.
 
''Ο Ολυμπιακός, ο γνωστός ''Θρύλος'', δεν είναι απλό σωματείο που ''επιτρέπεται'' να περνάει τέτοιες περιπέτειες, χωρίς να ευαισθητοποιούνται οι οπαδοί του. Κι εγώ, που είμαι από παιδί οπαδός του Ολυμπιακού, αποφάσισα να συμβάλω στην ανόρθωση και στην εξυγίανση της μεγάλης αθλητικής αγάπης μου''.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ''ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ''.
 
Υ.Γ. Την ανάρτηση καλούνται να την διαβάσουν αρκετοί Ολυμπιακοί νέας κοπής, αλλά και κάποιοι ''ξεχασιάρηδες'' παλαιοί που τα έζησαν όλα αυτά και που σήμερα φέρνουν την καταστροφή με το παραμικρό, π.χ. επειδή η ομάδα έμεινε δίχως αριστερό χαφ...

Σχόλια

Εικόνα nik7os

Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμηθεί όπως του αξίζει εν ζωή & όχι μετά θάνατον...

Το πιο σωστό θα ήταν να ονομαστεί το Καραΐσκάκη σε ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ αλλά επειδή αυτό δεν γίνεται θα έλεγα ότι δικαιωματικά το προπονητήριο στου Ρέντη πρέπει τουλάχιστον να πάρει το όνομά του...

Ο Βαγγέλας περιμένω πάντως να τον τιμήσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάποια φιέστα-απονομή πρωταθλήματος ...

Εικόνα Count Cagliostro

Επική ανάρτηση!

Κι είχα ξεχάσει την (δικαιολογημένη) συνωμοσιολογία για το ποιος κρυβόταν πίσω από τον Βασιλέα των Ρουμπινιών και των Ρουμπινέδων! χαχαχαχα

Λέτε η οικογένεια Βαρδινογιάννη να ξανατρέχει το ίδιο σενάριο με τον Αλαφούζο στο ρόλο του αχυρανθρώπου????

Εικόνα clark gheibol

είναι περσινή η ανάρτηση, αλλά πιστεύω ότι κάθε χρόνο ίδια μέρα θα ξαναμπαίνει μπροστά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Εικόνα μαουνιέρης

"Chapau" (ήτοι: "αποκαλύπτομαι"), που θα έλεγε και ο Κριστιάν Καρεμπέ! Σου βγάζω το καπέλλο μου, αρχιγαύρε Σάββα!

ΝΑΙ: Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
ΝΑΙ: Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ... ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ.

Εικόνα red apple

Είναι για πρώτη φορά στην ιστορία που ένας ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν ήπιε το κώνειο, αλλά το πρόσφερε αφειδώς στους ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ

Εικόνα Hank

Μεγαλο άρθρο, φοβερό.

Ακόμα και για μας που τα ζήσαμε, σα να μάθαμε κατι που δεν το ξέραμε μεχρι τωρα.
Τότε, ειχαμε παρανοήσει, κάθε μερα μαθαίναμε κι άλλα, δεν ξεραμε τι θα ξημερώσει.
Ενα ατελείωτα μεγάλο διαστημα ολο απογοήτευση κι ανησυχία για την ομάδα. Αλλα και προσδοκίες, ειδικά όσον αφορα το να περάει η ΠΑΕ στα χερια του Τιτανα του Σωκράτη.
Που ευτυχώς την κατάλληλη στιγμή πραγματώθηκαν.

Από όλα, πιο πολύ κρατάω τη σπουδή, με τις καλτσες χεσμένες, της ΔεδΕΠΑΕ και του Ρινγκο να υποστηρίξουν τον απατεώνα τον Ανάργυρο. Εκτοτε, οι κάλτσες δεν υπήρξαν ποτε ξανα καθαρες

Εικόνα red devil 7

Ολο αυτο το σκηνικο να το δουν κατι νεογαυροι για να νιωσουν το συνθημα ''ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ''

Εικόνα vagio

'Λίγους μήνες μετά, θα αναλάμβανε δράση η θύρα 7 και ο Ανάργυρος θα γινόταν καπνός. '...

Θα ηθελα λιγες λεπτομερειες πανω σ'αυτο συντροφε..

Εικόνα savvas gridlock

Σε λίγο καιρό, θα βγάλουμε ανάρτηση.

Εικόνα pantzo

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ vagio ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7.ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΚΛΠ.

Εικόνα dono

Ο Μπάμπης είχε πάει Ρέντη??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Χώρια την πλάκα τέτοιο ξεφτίλισμα όπως του Σωκράτη στους αντιπάλους του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ. Είναι ανυπέρβλητος, αλλά πιστεύω ότι ο αφρατούλης έχει κάθε εχέγγυο και όρεξη να επαναλάβει τα κατορθώματα του Σωκράτη. Ήδη έχουμε αρχίσει νέα δυναστεία σε τίτλους και έπεται συνέχεια. Η διαφορά του Σωκράτη με τον οποιονδήποτε άλλο είναι ότι έκτισε έναν Ολυμπιακό από την αρχή, τον παρέλαβε στην πλήρη ανυποληψία και τον έφερε ξανά και μόνιμα στην κορυφή κι όλα αυτά μέσα σε μια εποχή που το παρακράτος του καπετάνιου ήταν παντού και κυρίαρχο.

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Kai fysika opou mpamphs, o gnwstos mpamphs tou coffee time? :D

Yperoxo afierwma ston megalo mas proedro Swkrath Kokkalh. Na'sai kala re magka Savva gia tis yperoxes istorikes anadromes pou mas xarizeis apo edw mesa.

Εικόνα ΔΙΑΣ

χωρις το Σωκρατη ο ΘΡΥΛΟΣ θα ηταν ο ΟΦΗ του πειραια. Μεσα σε 20 χρονια τους γλεντησε και τελικα φετος δεν παιρνουν ουτε αδεια λογω χρεων...θα χρειαστει μεγαλο θρασσος απο το ξεφτυλισμενο κρατος να στηριξει την αγαπημενη του ΔΕΚΟ...

Εικόνα savvas gridlock

Έρχονται οι χορηγίες των κατομμυρίωνε από τον ΣΚΑΙ για να αδειοδοτηθεί η Πανάθα. Αβέρτα χρήμα μοιράζει ο Αλαφούζος...

Εικόνα dono

Γιατί δικά του είναι?

Εικόνα V0R4D0R

Θα πληρώσει και τη ΔΕΗ ο ΣΚΑΙ ή θα παίζουν 12-2 μεσημεριάτικα?

Εικόνα savvas gridlock

Να δω τον Τουίτη στο τμήμα διακανονισμών της ΔΕΗ να παζαρεύει φραγκοδίφραγκα για να μην κοπεί το ρεύμα στη Λεωφόρο και δεν ξαναγράφω τίποτις κατά του βάζελου.

Εικόνα dono

Την αλεπότρυπα μην ξεχνάς...