ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟ-ΑΡΔ



Έπειτα από το σκάνδαλο της αδειοδότησης του καρκινώματος του ελληνικού αθλητισμού που λέγεται Παναθηναικούλης, από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, οι αντιδράσεις είναι πάρα πολλές. Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει πάρει στο μεζέ τον Τουίτη και στηλιτεύει τις μεθοδεύσεις του.
 
-τις αδειοδοτήσεις στη Σούπερ Λίγκα:«Η ανακοίνωση της Ξάνθης τα λέει όλα με χιούμορ. Εσείς πιστεύετε ότι οι αδειοδοτήσεις δόθηκαν με αυστηρά ή πραγματικά κριτήρια; Ειδάλλως ο κ. Δημητρίου που είναι υπεύθυνος των αδειοδοτήσεων δεν είχε λόγους να εισηγηθεί διαφορετικά. Και κάτι ακόμη: όταν γίνεται μια έφεση δεν προσκομίζονται νέα στοιχεία και δεν γίνεται επανάληψη της διαδικασίας. Η έφεση νομικά έχει σκοπό να εξετάσει αν με τα στοιχεία που προσκομίστηκαν η πρωτοβάθμια επιτροπή έκρινε σωστά ή όχι. Εδώ από την πρωτοβάθμια ως την έφεση έφεραν νέα στοιχεία. Αυτό είναι παράτυπο. Αλλά από παρατυπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Εδώ έγινε ολόκληρη αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων παράτυπα. Αυτό θα μας φάει; Κι εγώ πιστεύω πως πολιτικά κριτήρια χρησιμοποιήθηκαν για να δοθούν οι αδειοδοτήσεις ».
 
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

«"Διαφημιστικό σποτάκι"
Πωλούνται ή ενοικιάζονται ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για "ψάρεμα", "κυνήγι", "ποδόσφαιρο" σε επιλεγμένα περίπτερα και ψιλικατζίδικα.
Πληροφορίες: Run Τan Plan
Τηλ. σταθερό: 63200987
Κινητό: 223456789»

 

Φυσικά, τέτοιες ειδήσεις δεν είναι πάνω-πάνω σε καμία ''αντικειμενική'' εφημερίδα και σε κανένα ''αντικειμενικό'' site. Αν υπήρχε η παραμικρή μπηχτή προς το Μαρινάκη, θα βαριόμασταν να την ακούμε-διαβάζουμε. Εδώ το αγαπημένο μας gazzetta-vazeletta, όπως έγραψε και ο Gavrontas, μας εξηγούσε πως ''ο φάκελος του ΠΑΟ ήταν γεμάτος''. Τον είχε εξετάσει προσωπικά ο τέως Πρασινοφρουρός κύριος Παπαθεοδώρου, παρέα με τον ''άριστο γνώστη'' των οικονομικών κύριο Τσόχο, που μας ενημέρωνε για τα ανοίγματα του Κόκκαλη, αλλά ''ξεχνούσε'' τα πρακτικά των ΔΣ του πολυμετοχικού Παναθηναικούλη και έβγαλαν το πόρισμα πως ''όλα είναι εντάξει''. Το θράσος του συγκεκριμένου site ξεπέρασε κάθε όριο, όταν μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ αδειοδότηση του λαγού, μας παρουσίασε τον κύριο Δημητρίου, που είχε εισηγηθεί αρνητικά για τον Αλαφουζιακό, ως..εκτεθειμένο.
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΟ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ.
 
Αυτή είναι η ''δημοσιογραφία'' των ΑΡΔικειμενικών. Έτσι τηρούν τη δεοντολογία, κρατώντας ίσες αποστάσεις στην παρουσίαση του θέματος από τις εκάστοτε δύο πλευρές και δίχως να προκαλούν τον αναγνώστη, ''μοχθούν'' να τον ενημερώσουν. Να τον ΒΑΖΕΛΟ-ενημερώσουν δηλαδή. Μιλάμε για το site που μας παρουσίασε την εισβολή των λαγών στα γραφεία της ΕΠΟ ούτε λίγο ούτε πολύ ως ''έκφραση οργής προς τον κύριο Δημητρίου'', την ώρα που ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΗ. Κουβέντα για το τι δουλειά είχαν εκεί τα λαγουδάκια, οι οπαδοί του μεροκάματου. Λες και είναι κάτι φυσιολογικό ρε παιδί μου, κάτι που προβλέπεται να συμβαίνει ή έστω κάτι που ''δεν τρέχει και κάτι που έγινε''. Αν ήταν γαύροι, όμως, ε? Πω πω πω, πύρινη θα ήταν η αρθρογραφία του vazeletta. Και φυσικά με τα κατάλληλα ''αυθόρμητα'' σχόλια από κάτω των ''αγανακτισμένων με τον Ολυμπιακό'' και καλά ''αναγνωστών''. Μιλάμε για το site που σε κουβέντα του Τουίτη με τους λαγούς στο τριόροφο της φάπας, στοχοποιήθηκε ΑΜΕΣΑ συνεργάτης τους, ο Σερέτης, ως δημοσιογράφος που κάνει πόλεμο στον Αλαφούζο ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ. Φυσικά ακόμη περιμένουμε κάποιο άρθρο που να αναφέρεται στο τι έγινε στο τριόροφο εκείνη την ημέρα και πώς κρίνουν οι gazzetto-ΑΡΔ την κίνηση του Τουίτη. Αν ήταν ο Μαρινάκης και συνέβαινε κάτι αντίστοιχο με τη θύρα 7 όμως, ε? Πύρινη η αρθρογραφία του vazeletta, που ''δεν μασάει τίποτε και κανέναν''. Και βέβαια, μιλάμε για το site που έχει επέτειο σήμερα. ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΥ.
 
Αυτοί είναι οι ΑΡΔικειμενικοί. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ο Παναθηναικούλης αδειοδοτείται σκανδαλωδώς και αυτό ''πάει, πέρασε πια''. Αμφιβάλλω αν θα το ξαναδούμε στις ΑΡΔικειμενικές ιστοσελίδες-εφημερίδες. Θυμάστε που πριν λίγο καιρό η ΕΕΑ τιμωρούσε τον Παναθηναικούλη με βαρύτατο πρόστιμο, επειδή δεν κατέθεσε εγγυητική επιστολή και επειδή ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΗΣ η ΕΠΟ έκανε κοκοκό? Η ''κόκκινη'' ΕΠΟ, του Μαρινάκη ντε, όπως μας λέει ο κύριος Τάσος Νικολογιάννης aka κυρ Τάσος aka Τάσαρος στο vazeletta. Και δίχως ντροπή, με ΘΡΑΣΟΣ, βγαίνει προχθές και πανηγυρίζει που ''σώθηκε ο σχεδιασμός του ΠΑΟ'' με την αδειοδότηση. Πανηγυρίζει που η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα, έσωσε τον Παναθηναικούλη του, αυτό το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Κι εμείς ρωτάμε όλους αυτούς.
 
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ'' ΑΡΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟ? ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΑΛΑΚΕΣ?
 
Προβλέπεται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής από όλες τις ομάδες, ναι ή όχι? Κατατέθηκε από τον Παναθηναικούλη, ναι ή όχι? Επίσης, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εξετάστηκαν τα στοιχεία που είχαν παρουσιαστεί σε πρώτο βαθμό ή ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ? Επιτρέπεται να κατατεθούν νέα στοιχεία στην Επιτροπή Εφέσεων για τους φακέλους των ομάδων?
 
Αυτό είναι το ΓΕΛΟΙΟ ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόεδροι-μαριονέτες, που επενδύουν με το στόμα, δημοσιογραφάκια της δεκάρας που είναι τσάτσοι τους και όλοι μαζί πυρ ομαδόν προς το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ αυτήν την στιγμή, το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Αυτός που επενδύει στον Ολυμπιακό ''καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο'' και αυτοί που με κρατικές αβάντες και με κινήσεις κάτω από το τραπέζι αθετούν τους κανονισμούς, προάγουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα ΑΡΔάκια που ''κόπτονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο'', κοκοκό για όλα αυτά, αλλά αν ξεφύγει μία κουβέντα από κάνα στέλεχος της διοίκησης του Θρύλου, που θεωρητικά δεν θα έπρεπε να ειπωθεί δημόσια, πυρ ομαδόν εναντίον του Ολυμπιακού. Λοιπόν, αντιολυμπιακοί παρατρεχάμενοι, πάρτε το απόφαση.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. Ο-ΛΟΥΣ. ΚΟΥΡΣΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
 
Τενεκέδες...
 
Υ.Γ. 1 Βαζελογαυράκια, συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι όλων αυτών. ''Ο Μαρινάκης μας κοροιδεύει και κάνει ό,τι θέλει στο παρασκήνιο, για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη'', ε κορόιδα?
 
Υ.Γ. 2 Είπαμε, μόνο τους ξεφτιλίζουμε. Δεν στοχοποιούμε κανέναν σε σημείο να φάει ξύλο. Δεν θέλουμε κανείς να διαβάσει τα παραπάνω και να πάει να επιτεθεί σε δημοσιογράφους. Ας γελάσει με την πάρτη τους και το τσατσιλίκι τους μόνο, τίποτε άλλο. Σιγά που θα τους κάνουμε και μάγκες.
 
Υ.Γ. 3 Όπως λέμε τα στραβά, λέμε και τα καλά. Τον έχουμε κράξει αρκετές φορές από εδώ, αλλά ο Ασβεστάς τα έγραψε ωραία στο τελευταίο του άρθρο. Όχι επειδή ''μας χαιδεύει τα αφτιά'', που θα έλεγε κάνας τενεκές που διαβάζει. Απλώς επειδή αποδεικνύει πως κρίνει με το ίδιο κριτήριο τις ομάδες και δεν χορεύει στο ρυθμό ''ο Μαρινάκης φταίει, η ΕΠΟ είναι κόκκινη'' και μπλα μπλα μπλα. Με λίγα λόγια, επειδή αποδεικνύει πως ΔΕΝ είναι Νικολογιάννης...

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Η ανακοίνωση του Πανόπουλου είναι η ταφόπλακα γι αυτούς και δεν την αναιρεί καμιά αδειοδότηση. Εκεί έφτασαν κι ας μην το καταλαβαίνουν, ή ας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Τους διασύρει ακόμη και η Ξανθούλα. Άκου περίπτερο και ψιλικατζίδικο...ακόμα γελάω.
ΥΓ: Για τους ΑΡΔ το χω ξαναγράψει. Τη δουλειά τους κάνουν, το αρχαιότερο επάγγελμα.

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, ο Νικολογιάννης ξεπέρασε και τον ευατό του. Μιλάμε για ΓΚΙΟΖΗ...

Εικόνα ΔΙΑΣ

πουλημενα τομαρια να σας δω στον ΟΑΕΔ και στα σισιτια του αγιου παντελεημωνα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

να μη σας δινει ουτε η ΧΑ ρε ξεφλιλισμενοι βαζελολαγνοι...να ζητατε ψωμι απο τον κασιδιαρη και να σας φερετε οπως στη λιανα... πολιτικα επιχειρηματα δηλαδη... μη παει αλλου ο νους σας....