ΟΙ ΑΛΛΟΙ ''ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ'', ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?



Το θέατρο του παραλόγου ζούμε για μία ακόμη φορά στη φετινή σειρά των τελικών των play off στο μπάσκετ.
 
1) Βγαίνει η εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' λίγες μέρες μετά την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από το Λονδίνο και σηκώνει θόρυβο για τον ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ και το σύνθημα που είπε με τους υπόλοιπους γαύρους για τα βαζέλια.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 16-5-2013
 

 

 
Λίγες μέρες πριν τον πρώτο τελικό, μαθαίνουμε πως ο αθλητικός δικαστής κάλεσε τον Τόμιτς σε απολογία. Από πού το μάθαμε? Μα από την ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', που ήταν η μοναδική εφημερίδα που το είχε ως θέμα. Φυσικά ο Τόμιτς τιμωρήθηκε με επίπληξη, αφού δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει μεγαλύτερη ποινή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 4-6-2013
 

 

 
2) Η ιστοσελίδα του Στέφανου Χίου, του γνωστού, δημοσιεύει ένα άρθρο για ''πληροφορίες'' που και καλά έχει σχετικά με το ότι κυκλοφορούν στην μπασκετική πιάτσα απαγορευμένες ουσίες. Μιλάμε για τον Στέφανο Χίο, που πολύ συχνά φιλοξενεί στις εκπομπές του τον Σταύρο Χάντζο, τον γιατρό του μπασκετικού Παναθηναικού και διευθυντή του ΕΚΑΕ, ενός ερευνητικού κέντρου που είναι υπεύθυνο για την καταπολέμηση του ντόπινγκ. Η ΚΑΕ Καράμπαμπας aka Παναθηναικός, το παίρνει αυτό αμέσως και ζητάει έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς. Βγαίνει το ΕΣΚΑΝ και λέει πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο και επικίνδυνο για την υγεία των αθλητών. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Καράμπαμπας κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος φτάνει σε σημείο να στείλει επιστολή προς το ΕΣΚΑΝ, την οποία όμως κοινοποιεί προς τον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά και προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Ιωαννίδη, ζητώντας να γίνουν αιματολογικοί έλεγχοι ντόπινγκ στους τελικούς. Ο κύριος Ιωαννίδης, τιμώντας πλήρως το ρόλο και τη θέση του, αδειάζει το ΕΣΚΑΝ και ζητάει επιπλέον ελέγχους στους αθλητές, άρα με λίγα λόγια τους ζητάει ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ. Τελικά ανήμερα του χθεσινού πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, διαβάζουμε πως το αίτημα του ΠΑΟ εισακούστηκε. Πού το διαβάζουμε? Μα στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 7-6-2013
 

 
''Εδώ είστε κι εδώ είμαστε, οι έλεγχοι θα γίνουν'', μας γράφει ο ''Πρασινοφρουρός'', ο Νικολάκης. Τελικά 5 αθλητές από κάθε ομάδα υπεβλήθησαν χθες σε πλήρη αιματολογικό έλεγχο και έλεγχο ούρων. Η ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' φυσικά πανηγυρίζει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' 8-6-2013
 

 
3) Παραμονές του πρώτου τελικού, σε site ιδιοκτησίας του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, διαβάζουμε μία περίεργη είδηση, που έρχεται να δέσει με άλλες περίεργες ειδήσεις που ανέβηκαν πρόσφατα στην ίδια ιστοσελίδα.
 
4) Στην κλήρωση των διαιτητών του πρώτου τελικού, μαθαίνουμε πως έγιναν περίεργα πράγματα. Φωνάζει ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος για τους διαιτητές και η δική μας ΚΑΕ, απλώς παρακολουθεί.
 
5) Οι διαιτητές του χθεσινού τελικού, αποχωρούν με πολυτελές αυτοκίνητο από το ΣΕΦ.
 
6) Όλο τον προηγούμενο καιρό, τα δημοσιεύματα για το πού θα παίζει από του χρόνου, και καλά πάντοτε, ο Σπανούλης, αλλά και ο Χάινς, δίνουν και παίρνουν. Εδώ τον Απρίλιο, λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για όλους τους τίτλους, βγήκε ο Ντόρσευ και θυμήθηκε πως ''στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης''. Ο Ντόρσευ τα είπε αυτά, που αν έμενε ο Ίβκοβιτς το καλοκαίρι στην ομάδα, θα έφευγε ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.
 
Εμείς τι κάνουμε για όλα αυτά? Συγκεκριμένα ρωτάμε.
 
1) Θα πάει ο ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ αύριο στο δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ ή ''για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα'' θα τον αφήσουμε στο σπίτι του να δει το ματς?
 
2) Θα επαναληφθούν οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, σύμφωνα με το ΕΣΚΑΝ, αιματολογικοί έλεγχοι ντόπινγκ στην υπόλοιπη σειρά των τελικών?
 
3) Θα υπάρξει αντίδραση από την ΚΑΕ σε τέτοια προκλητικά δημοσιεύματα πράσινων sites?
 
4) Θα υπάρξει επιτέλους αντίδραση από την ΚΑΕ σε κάποια σύσκεψη για τους διαιτητές του μπάσκετ ή μόνο τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο θα ακούμε να φωνάζει, προφανώς επειδή ''αδικείται''?
 
5) Θα πάει το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα οικονομικά της ΚΑΕ Καράμπαμπας aka ΠΑΟ, με τους μυστήριους ισολογισμούς και τη δημόσια ομολογία του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου για χρέη που βρήκε από την προηγούμενη διοίκηση της ΚΑΕ μέχρι και προς τον Ομπράντοβιτς?
 
6) Θα μάθουμε το τι συμφώνησαν οι κύριοι Γιαννακόπουλος και Γαλακτόπουλος σχετικά με τα χρέη της ΚΑΕ ΠΑΟ προς το ΟΑΚΑ, όταν σύμφωνα με την εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' ''δεν είναι χαζοί οι Γιαννακόπουλοι στις πληρωμές τους''?
 
7) Θα ελεγχθεί επιτέλους από το ΣΔΟΕ το ''πόθεν έσχες'' διαιτητών και θεσμικών παραγόντων ομοσπονδιών και οργανισμών του μπάσκετ? Θα μάθουμε αν κάποιοι εξ αυτών έχουν μεγάλα ποσά σε τραπεζικές καταθέσεις και δη στο εξωτερικό?
 
Κύριοι Αγγελόπουλοι, από εσάς περιμένουμε απαντήσεις πρώτα και κύρια. Αυτά τα παραπάνω εννοούμε λίγο πολύ όταν ζητάμε να προστατεύσετε την ομάδα και όχι να χαρτζιλικώσετε κόσμο, όπως καταλαβαίνουν κάποιοι που μάλλον αυτό θέλουν να καταλάβουν, επειδή το έχουν, αυτό, μέσα τους. Ούτε στη σέντρα θέλουμε να βγάλετε τα μπασκετικά μασονο-ΑΡΔάκια, ούτε να απαντάτε στο τι γράφει ο κάθε καραγκιόζης, αλλά εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο κάποιοι να πιάνουν στο στόμα τους την επιχείρησή σας και ακόμη και το ότι πάτε με φίλους σας και παίζετε μπάσκετ. Νόμιμα και ηθικά, δίχως ενέργειες κάτω από το τραπέζι, αντιδράστε. Σταματήστε να ανέχεστε το κάθε κουτσαβάκι της δεκάρας να λερώνει το στόμα του για εσάς. Πατήστε πόδι και γαμήστε τους, πριν είναι αργά και δούμε τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο να πανηγυρίζει νταηλίκι άλλο ένα νταμπλ, λίγο πριν βυθιστεί στο πάθος του για ΚΟΚΟ-ρέτσια και ΚΟΚΑ-κόλα.
 
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

Σχόλια

Εικόνα red devil 7

αμα εβλεπα τους αγγελοπουλους θα τους ρωτουσα ''πως νιωθετε που ο προεδρος της αντιπαλης καε ερχεται στο γηπεδο σας ενω εσεις δεν εχετε παει ποτε?''

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό πρέπει να το σκεφτούμε κι εμείς οι οπαδοί.