ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΟ



Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε ο πρώτος τελικός των play off του μπάσκετ στο ΣΕΦ και ο Παναθηναικός έκανε το break. Στο παρκέ δεν εμφανίστηκε ποτέ ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όχι μόνο αγωνιστικά. Αναμένουμε αυτό να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια. Τι περιμένουμε συγκεκριμένα? 
 
α) Δεν διανοούμαστε πως οι ξυλοκόποι Γκιστ και Λάσμε θα κερδίσουν το πρωτάθλημα σε σειρά αγώνων που κρίνεται στις τρεις νίκες.
 
β) Δεν διανοούμαστε πως θα συνεχίσουμε να μπαζώνουμε έξω από την γραμμή των 6.75, όταν μάλιστα είναι εμφανές πως ως ομάδα δεν είμαστε στη μέρα μας.
 
γ) Δεν διανοούμαστε πως ο ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Θα λέγαμε και για τους ίδιους τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, αλλά ας περιοριστούμε στον ΜΙΛΑΝ. Εκτός κι αν ο λάτρης του ΚΟΚΟ-ρετσίου και της ΚΟΚΑ-κόλα κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγαπάει περισσότερο την ομάδα του από τους διοικούντες τη δική μας.
 
δ) Δεν διανοούμαστε πως θα μείνουν αναπάντητα τέτοια δημοσιεύματα, παραμονές των μεταξύ μας αναμετρήσεων με τον Παναθηναικό, σε sites ιδιοκτησίας του κυρίου Γιαννακόπουλου. Το ''δεν θα πέσουμε στο επίπεδό του'' είναι για το Κολωνάκι και τα ΒΠ και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
ε) Δεν διανοούμαστε πως θα δούμε στο ΟΑΚΑ, σε όσα ματς χρειαστεί να πάμε εκεί, διαιτησία διαφορετική για τον εκεί φιλοξενούμενο από αυτήν που είχε ο χθεσινός φιλοξενούμενος. Φυσικά και δεν κρίθηκε στη διαιτησία το παιχνίδι και η ΚΑΕ Καράμπαμπας κέρδισε δίκαια, αλλά μάτια έχουμε και βλέπουμε. Υπάρχει και τρίτο παιχνίδι που ό,τι κι αν γίνει την Κυριακή, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.
 
στ) Δεν διανοούμαστε πως θα εισακουστεί το αίτημα του κυρίου Ιωαννίδη για επιπλέον ελέγχους στους αθλητές των δύο ομάδων, την ώρα που υπάρχει καταγεγραμμένη η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ πως αυτό είναι επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, αλλά και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Αν ο κύριος Ιωαννίδης έχει αποφασίσει στα γεράματα να κάνει τον Καραγκιόζη και ζητάει από τα αρμόδια όργανα να παραβούν το νόμο, αυτό δεν σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πρέπει να το αποδεχτούν. Μιλάμε για τα επόμενα ματς της σειράς, γιατί τώρα όπως μάθαμε 5 αθλητές από κάθε ομάδα υπεβλήθησαν σε πλήρη αιματολογικό έλεγχο μετά το τέλος του αγώνα. Το αφήνουμε πίσω αυτό και προχωράμε, αρκεί στο μέλλον να μην ξαναδιαβάσουμε κάτι αντίστοιχο.
 
ζ) Έβδομο και τελευταίο, για τον κόσμο μας. Το έχουμε πει κάνα εκατομμύριο φορές εκεί που πρέπει και όπως πρέπει, αλλά μάλλον πρέπει να τα γράφουμε και δημόσια. Η κερκίδα οφείλει να ακολουθεί το ρυθμό και τις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού. Δεν είναι δυνατόν το υπόλοιπο γήπεδο να βράζει, να είναι έτοιμοι κάποιοι, έστω λίγοι, να ξεσηκωθούν και να παρασυρθούν από τα συνθήματά μας κι εμείς να τους γειώνουμε, τραγουδώντας για την πάρτη μας. Δεν πάμε για εμάς στο γήπεδο. Για τον Θρύλο πάμε. Ελπίζουμε η εικόνα της σημερινής κερκίδας να μην επαναληφθεί στο ή στα ματς που ακολουθούν στη σειρά των τελικών. Όταν η ομάδα ξεκινάει αντεπίθεση, το ''στα αρχίδια μας οι μπάτσοι'' δεν χρειάζεται. Δεν αφορά κανέναν εκείνη την ώρα αυτό το πράγμα. Αυτό είναι για δική μας καυλάντα, όταν ''πέφτουμε'' οπαδικά μέσα στο ματς ή ακόμη καλύτερα σε κερκίδες με τίποτε Πανθρακικούς. Όχι για ματς με το βάζελο.
 
Ας σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΠΑΙΚΤΕΣ και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

Σχόλια

Εικόνα red devil 7

Αδειο γηπεδο σε πολλα σημεια σε τελικο με τον βαζελο (!!)
Υποδοχη στον τρακη μετα βαιων και κλαδων.
Γιουχα ουτε για αστειο.
Απορω αν θα πανε ποτε οι αγγελοπουλοι στο οακα,αν παιξουμε ποτε σε τετοιο κλιμα στο οακα και στην τελικη προτιμουσα χιλιες φορες τον μπασκετικο ολυμπιακο και το σεφ των 90's και ας μην επαιρνα ευρωπαικο καθε χρονο!

Εικόνα savvas gridlock

Κανονικά εδώ θα έπρεπε να πω ότι ''αν ο κόσμος έβλεπε μια διοίκηση ταλιμπάν, να προστατεύει την ομάδα, θα ήταν στα κάγκελα και θα πωρωνόταν'', αλλά η εικόνα που βλέπω από τον κόσμο μας πλέον με τρομάζει. Σε όλα τα επίπεδα...

Εικόνα mike the red

Πολυ σωστος Σαββα.Απο τον θριαμβο του Λονδινου και μετα εχουμε κατα σειρα τις επιθεσεις στον Τομιτς,τα μεταγραφικα σεναρια για την μιση ομαδα,την απιστευτη λασπη-πουστια περι ντοπινγκ,ενω αφησαν τον πρεζακια να ερθει στο ΣΕΦ και να εκνευρισει ολο το γηπεδο.Και δεν υπηρχε ενα στελεχος της ΚΑΕ να βγει να απαντησει σ' αυτον το πολεμο που δεχεται η ομαδα τον τελευταιο καιρο.Τελειως απροστατευτοι παικτες και προπονητης.

Εικόνα savvas gridlock

Ελπίζω να αλλάξει το έργο στη συνέχεια από τους Αγγελόπουλους.

Εικόνα red devil 7

Γιατι κατι μου λεει οτι εχουν επαναπαυθει εκει στην ΚΑΕ?Χαρακτηρηστικο παραδειγμα το ματς με την εφες που μονο δεν μας εβρισε ο τυπος με το μικροφωνο..Το μονο που μενει να δουμε ειναι να μην παει ο πριντεζης οακα μην τυχον δυναμιτιστει το κλιμα μετα τις δηλωσεις του στον αντρα της τζενουλας..

Εικόνα Mhtsaras

Ναι....ως μη γενόμενο ρε Γκριλόκη...
Αλλά θα πρέπει να υπολογίσουμε και τα λάθη, τη γκακιά μέρα, το γκακό μας το γκαιρό και τη μάβρη καλοσύνη μας !Εμείς πάντα κυριλέ και οι άλλοι πριν το ματσάκι δυναμίτιζαν τα πάντα !Αλλά θα μου είπεις άμα είσαι πρωταθλητγιάρης Αβρώπης τι να κάθεσαι να ασχολιέσαι με τα σκατά ρε φίλε...
Δε μπράζ...Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια...
Αλλά για πες μου κάτι μνιας και είσαι πσεχολόγος...Εγώ γιατί νιώθω ότι θα με μεταλάβουνε οι κόρακες πάνου κείθε στο ΟΑΚΑ ;Είμαι καλά γιατρέ μου ή να βάνω τις φωνές ;

Εικόνα savvas gridlock

Παίξε εσύ κι άσε τους κόρακες να κάνουν τα δικά τους. Αν είσαι όπως πρέπει, δεν σε κερδάνε με τίποτε άλλες δύο φορές ο Γκιστ με το Λάσμε.