ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ



Από την ειδησεογραφία του τελικού μπάσκετ, που έγινε πριν λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ, προκύπτει μία πολύ σοβαρή εξέλιξη.
 
Σοβαρή καταγγελία από τον Νίκο Καρούση! Ο κομισάριος του δεύτερου τελικού -αλλά και του πρώτου- ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό υποστήριξε πως δέχθηκε επίθεση από οπαδούς των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και σε αυτό το περιστατικό οφείλεται η ολιγόλεπτη καθυστέρηση για την έναρξη του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης.
Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν έχει γραφτεί το συγκεκριμένο περιστατικό στο ΟΑΚΑ, όπως το παρουσιάζει ο κ. Καρούσης, στο φύλλο αγώνα, καθώς εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο σοβαρής «καμπάνας» στον Παναθηναϊκό.

 
Λοιπόν, θα το πούμε πολύ απλά.
 
ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ, ΩΣΤΕ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ -ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ. Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Ο ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ'' ΚΑΠΟΙΩΝ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
 
Αυτό εννοούμε όταν σας λέμε και σας γράφουμε ''προστατέψτε την ομάδα'' και ''βγάλτε επιτέλους λίγη γαυρίλα''. Περιμένουμε να μας δικαιώσετε...

Σχόλια

Εικόνα indian

Πολλά σχόλια βλέπω και δε θα πω τα δικά μου μιας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερα να έχω καλή εικόνα για κανένα από τα 2 παιχνίδια...δε θα αναφερθώ ούτε στο σίχαμα της λάσπης και στην καταστρατήγηση κανονισμών με ξεκάθαρη βαζέλικη συμπεριφορά κακομαθημένου βουτυρομπεμπέ...το μόνο που θα πω και θα φωνάζω μια ζωή είναι ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

φιλε ειμεις ειμαστε γαυροι και γουσταρουμε να νικαμε και τα 1-2 λαθακια. Αυτοι ειναι ζελεδες και γουσταρουν να νικανε με τη διαιτησια...αυτη ειναιη διαφορά μας. Ομως ολα εχουν και ορια. Το προβλημα δεν ειναι οτι οι γκρι ειναι πρασινοι. Αυτο το ξερω. Το προβλημα ειναι οτι ξεδιαντρωπα σου λενε οτι δεν προκειτε να σε αφησουμε να νικησεις. και οτι ξεδιαντρωπα τους αποθεωνουν τα πουλημενα τομαρια των ΜΜΕ...

1-2 λαθακια... 1 λαθακι εκανε και ο παπουτσελης... ενα και ο γιαχος...

Εικόνα vagio

Δυστυχως καποιες καταστασεις εχουν πλεον παγιωθει και δεν προκειται να αλλαξουν.
Παραδειγμα ο φιλος Εν Αθηναις, θεωρει αυτονοητο σχεδον πως οι διαιτητες κανουν 1-2 λαθακια λεει, αλλα δεν επηρεαζουν λεει το αποτελεσμα λεει..
Καθε χρονο τα ιδια ακουμε:
ναι μεν εγιναν καποια λαθη, αλλα δεν καθορισαν το αποτελεσμα γιατι ταχα μου εμεις δεν αντιδρασαμε. Κανεις ομως φιλε Εν Αθηναις δεν εχει μπει στη διαδικασια να σκεφτει το εξης απλο.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΩ 1-2 ΛΑΘΑΚΙΑ για να κερδισω?
Γιατι ας πουμε να μην πρεπει μια χρονια ο βαζελος να χρειαστει να υπερβαλει εαυτον για να κερδισει?

Ποσες φορες οι προεδροι τους εχουν κανει ντου/τραβηξει απο τα μανικια κτλ διαιτητες? Ποσες φορες το εχει κανει προεδρος μας ας πουμε?

Και το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι?
Αντε και ας πουμε πως ο εν αθηναις ετσι το εμαθε το μπασκετ οταν ο τζολε τους εσπρωξε στο αθλημα. Θεωρει το 70-30 φυσιολογικη αντιμετωπιση, και αυτο φαινεται οταν διαμρατθυρονται ΣΕ ΚΑΘΕ αστοχο σουτ. Αφου δεν μπηκε ειναι φαουλ ενα πραγμα.
Ελα ομως που οι ιδιοι οι δικοι μας, οι μπασκετικοι και... υπερανω σκεφτονται με τον ιδιο τροπο. Καναμε λεει ερμπολ που αν μπαινανε δεν θα στεκομασταν στη διαιτησια.. Λες και οι αλλοι τα βαζανε ολα ας πουμε.
Και η αποσταση αναμεσα στον ανωτερο και τον καρπαζοεισπρακτορα δεν ειναι και μεγαλη ξερετε.

Αυτοι λοιπον οι ανωτεροι ολυμπιακοι εχουν το δικαιωμα να ειναι καρπαζοεισπρακτορες στη ζωη τους. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΛΗΤΗ ΟΑΤΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΑ.. Γιατι δεν θα αργησει να γινει κι αυτο.

Εικόνα tsalouxidis

Σάββα έχεις μια λατρεία στο Σπανούλη και δεν τα βλέπεις καθαρά. Όσα φάουλ παίρνει στην Ευρώπη στα κρίσιμα παίρνει και με το Μπαθαναϊκό. Κι όσα του σφυρίζονται στην Ευρώπη του σφυρίζονται κι εδώ. Ακριβώς τα ίδια. Κι αυτά παρότι έχουμε βάλει σε δύο αγώνες όσους βάλαμε μόνο στον τελικό του Βρωπαϊκού. Έχει γίνει ολοφάνερο ότι μπορεί να 'ναι πιο πολύτιμος ο Λω απ'το Σπανούλη. Απορυθμίζει την επίθεση με τις επιλογές του και το κράτημα της μπάλας και είναι ο απόλυτος τρύπας πίσω. Οι μισοί πόντοι της βαζέλας εχτές είναι πάνω του. Τα καθοριστικότερα ριμπάουντ (το φόλοου του Κάρυ και το τρίποντο του Διαμαντίδη) πήγανε πάνω του και δεν έκανε καν κίνηση να τα πάρει. Το ίδιο έργο έπαιξε και στο ΣΕΦ. Τα ίδια έκανε και στον τελικό με τη Ρεάλ. Τα ίδια και στον τελικό κυπέλλου με τη βαζέλα που μας τονε πήρε ο Ούκιτς. Δηλαδή είπαμε τον στηρίζουμε γιατί τσούζει τις βαζέλες και ειδικά το Διαμαντίδη η επιτυχία του αλλά δεν είμαστε γκαβοί. Είναι μονίμως από κακός έως μέτριος σε ΟΛΑ τα κρίσιμα ματς της τριετίας. Όχι επειδή είναι άστοχος -δε φαντάζεσαι πόσο- αλλά επειδή παίζει σα να ναι στο προαύλιο.
Κι επειδή λες για διαιτησία, που εγώ τη βρήκα εναντίον μας μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, άνετα πήγαινε το ματσάκι στο +15 στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να μας εμποδίζει καθόλου η διαιτησία και το τελειώναμε εκεί.

Εικόνα savvas gridlock

Για να καταλάβω, ο Σπανούλης χθες ευθύνεται και για τον Ούκιτς και για τον Κάρυ? Εσύ είδες μία έστω φάση που ο Σπανούλης πήγε στην γραμμή των βολών χθες όπως ο Μασιούλις για το φάουλ που και καλά του έκανε ο Βασίλης, σε καθοριστικό σημείο του αγώνα μάλιστα? Έχεις δει πολλές φορές στην Ευρωλίγκα κάτι τέτοιο? Έχεις δει πολλές φορές στην Ευρωλίγκα να σφυρίζεται επιθετικό φάουλ στον Σπανούλη σαν κι αυτό που δώθηκε πάνω στον Μπράμος? Ο οποίος Μπράμος πριν έπαιζε στην Τενερίφη ή δεν ξέρω'γω πού σκατά έπαιζε και όταν σταματήσει η ''Σίσι'' του Χάντζου, θα επιστρέψει στην Τενερίφη και στη Μαγιόρκα, σαν τον Νίκολας, το Φώτση, το Βουγιούκα, τον Καιμακόγλου, τον Καλάθη, το Σάτο και και και. Τελειωμός δεν υπάρχει στη λίστα αυτών που τους άφησε ο Χάντζος και εξαφανίστηκαν. Έχεις δει πολλές φορές στην Ευρωλίγκα να κάνει μπάσιμο ο Σπανούλης, να του κατεβάζουν το χέρι, να τον πετάνε κάτω και να μην παίρνει φάουλ? Έχεις δει πολλές φορές στην Ευρωλίγκα να σουτάρει τρρίποντο ο Σπανούλης, να πέφτει κάτω από την επαφή με τον αντίπαλο και να μην παίρνει φάουλ? Και γενικά για τη διαιτησία που λες, θυμάσαι πολλά ματς κολλητά στην Ευρωλίγκα που ο Άντιτς έπαιξε συνολικά κάτω από 10 λεπτά? Τις αδυναμίες και τα λάθη μας, ατομικά και ως ομάδα τα συζητάμε όταν πρέπει. Αν έχεις απέναντί σου διαιτητές που δεν θέλουν να κερδίσεις, τον κώλο σου κάτω να βαράς, στο μπάσκετ δεν κερδάς. Στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, είδες κανέναν να μιλάει για διαιτησία? Από το 2004 το Δεκέμβριο μέχρι τώρα, έχουμε δώσει 18 ματς play off στο ΟΑΚΑ με το βάζελο και τα έχουμε χάσει όλα. Θυμάσαι ΕΝΑ που η διαιτησία να ήταν υπέρ μας, με τον ίδιο τρόπο που όπως λες κι εσύ ήταν ''εναντίον μας στο τέταρτο δεκάλεπτο'' χθες? ΈΝΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ λέω και δεν υπάρχει. Ε δεν αντέχεται αυτό το πράγμα ρε πούστη. Δεν αντέχεται γαμώ την πρέζα του κοκάκια του ξεφτίλα. Έχουμε φέρει εδώ Γκέρσον με δύο ευρωπαικά, Ίβκοβιτς με δεκάδες τίτλους, Καζλάουσκας, Γιαννάκη, Παπαλουκά, Τσίλντρες, Κλέιζα, Τεόντοσιτς, Βούισιτς, Μασιγιάσουσκας και όλους τους βγάζουμε ''λίγους'' εκεί μέσα. Να βγάλουμε και τον Σπανούλη λίγο για εκεί μέσα? Ποιος παίκτης θα αποδειχθεί ''πολύς'' εκεί μέσα? Ποιος παίκτης μπορεί να παίξει μπάσκετ σε τέτοιες συνθήκες? Για μπάσκετ μιλάμε, που θέλει συγκέντρωση συνεχώς, όχι για ποδόσφαιρο που κάθεσαι 90 λεπτά πίσω, βγάζεις μια κόντρα και κερδάς. Είναι δυνατόν όλοι οι παραπάνω να ήταν loosers και με αδυναμίες και ο βάζελος να ήταν καλύτερος συνεχώς σε 18 ματς, την στιγμή που οι παίκτες που φεύγουν από δαύτον μετά εξαφανίζονται από τον μπασκετικό χάρτη, με εξαίρεση 2-3, Σισκάουσκας, Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς? Εδώ έγινε σούπερ μαν ο Καλάθης πρόπερσυ. Ο Νικ ο Καλάθης, που στον στρατό θα τον βάζανε μόνο βοηθό θαλαμοφύλακα.

Εικόνα tsalouxidis

Εγώ όπως τα βλέπω είναι μια χαρά η διαιτησία ας πούμε στα 7/8 των δύο αγώνων. Δεν έχει νόημα περαιτέρω κουβέντα πάνω σ'αυτό γιατί ίδιο αγώνα είδαμε, εσύ τα βλέπεις έτσι εγώ τα βλέπω αλλιώς. Για τα μπασίματα του Σπανούλη πάντως άμα ξαναδείς το φάηναλ φορ και το τοπ 16, 2/5 φορές που μπούκαρε στη ρακέτα έτρωγε τάπα, του κατέβαζαν το χέρι, τον πετούσαν κάτω, δεν έπαιρνε τίποτα. 1/5 το βαζε, 2/5 έπαιρνε φάουλ. Αυτό γίνεται και με ντη μπανάθα. Εκτός αν εννοείς ότι οι του Παναθηναϊκού του κάνουν περισσότερα φάουλ από ότι οι των υπολοίπων ομάδων. Στην ανασκόπηση δε διαφωνώ πουθενά για τα διαιτητικά. Για τα παικτικά διαφωνώ. Πολύ αμφιβάλλω πόσο διαφορετική καριέρα απ'τον Καλάθη και τον Γκαμαγκόγλου θα είχε ο Άντιτς κι ο Μάντζαρης σε άλλη ομάδα. Μεγάλο πράγμα η ομοιογένεια και η χημεία. Άσε που απ'τη βαζελίνα έφυγε κι ο Σπανούλιας κι ο Περπέρογλου.
Σπανούλης και άμυνα τώρα. Οι 8 πρώτοι πόντοι του Παναθηναϊκού είναι μέσα στη μάπα του. Μετά βαρέθηκα να μετράω. Όσα σουτ έχασε ο Ούκιτς όταν τον "μάρκαρε" ο Σπανούλης απλά τα έχασε. Σε κανένα δεν τον πίεσε. 3 φορές τον πήγε πλάτη μέχρι κάτω απ'το καλάθι παρότι είναι πιο αδύνατος και πιο αδύναμος. Για κάποιο λόγο μας έχει κλείσει το σπίτι σε 3 τελικούς πρωτάθλημα-κύπελλο ο Ούκιτς φέτος. Το φόλοου του Κάρυ γίνεται χαλαρότατα πάνω στην πλάτη του Σπανούλη που δεν πηδάει καν. Ένα καρφί αυτό. Δεύτερο καρφί κι αντίο το τρίποντο Διαμαντίδη που γίνεται μετά από δοκάρι που βγαίνει εκεί που κινείται ο Σπανούλης που πάλι δεν κάνει προσπάθεια ούτε να πάρει το ριμπάουντ ούτε να μαρκάρει το Διαμαντίδη. Πέρα απ'το ότι το αντίπαλο πλέη μέηκερ εκτελεί άνετα όλα τα συστήματα γιατί ο αρχηγός μαρκάρει μίνιμουμ απ΄τα δύο μέτρα. Εγώ κάθομαι και βλέπω όλα τα σημαντικά ματς από δυο φορές και πάνω. Κάθε φορά μου μπαίνει και περισσότερο στο μάτι αυτή η μαλθακότητα του πίσω. Και βρίσκω πολύ ωραία την αναφορά σου στον Καλάθη του πρόπερσι. 5 φορές το 'δα το παιχνίδι το 4ο. Μάντεψε ποιός τονε "μαρκάρει". 9 ασσίστ έδωσε ο αμπαλαεάς ο Καλάθης. Μιλάμε για προμενάδα σε κάθε επίθεση. Σε πάω στοίχημα, αλήθεια σε πάω στοίχημα, αν έχεις ποτέ όρεξη να ξαναδείς τελικούς πρωταθλήματος 11,12,13, προημιτελική φάση γιουρολίκ 11,12,13, τελικούς κυπέλλου 12,13 και λοιπά ορόσημα θα αλλάξεις άποψη θεαματικά. Αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό ο Σπανούλιας είναι ότι ο Ριβάλντο τις δυο τελευταίες σεζόν του.

Εικόνα savvas gridlock

Για τα των δικών μας παικτών, εγώ ξέρω ότι έφυγε από εμάς ο Λούκας, πήγε στην Τουρκία και παίζει μια χαρά. Αντίστοιχο παράδειγμα με ρολίστα του βάζελου ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω. Το τι θα συμβεί με τον Άντιτς και το Μάντζαρη, θα το δούμε στο μέλλον. Κρίνουμε με όσα έχουμε ως τώρα μπροστά μας.

Στη θέση του Ούκιτς πέρυσι ήταν ο Καλάθης, παλιότερα ο Νίκολας κ.ο.κ.. Πάντα κάποιος βρίσκεται και τα βάζει στη μάπα των δικών μας και μετά ξερνάει μονάχος του δίχως λόγο. Μάλλον υποχωρούν όλοι στην πίεση και τους βγαίνει ξερατό, δεν εξηγείται διαφορετικά. Αν θεωρείς φυσιολογικό να κάνει αυτά που κάνει ένας άνθρωπος που τον λένε...Λένι, εντάξει. Εγώ έναν Λένι ήξερα κι έτρεχε ξοπίσω του ένας Τζορτζ να τονε σώσει, επειδής ήταν πυροβολημένο. Άσε που τονε λένε και Ρόκο. Ποιος Ρόκος ρε, ο Σιφρέντης? Όξω γαμώ το μπάτο σας βαζελάκια.

Παίκτη τέλειο δεν θα βρεις. Δεν υπήρξε ποτέ. Φαντάζομαι με την ίδια λογική παλιότερα έκραζες τον Γκάλη που δεν είχε το τρίποντο και ήταν μαύρη τρύπα στην άμυνα. Σωστά? Ο Σπανούλης έχει ψηφιστεί από ξένους 4 φορές MVP Final-4 και Euroleague. Από Έλληνες, τα τελευταία 3 χρόνια με τα χίλια ζόρια τσίμπησε μία διάκριση. Στα λάθη του που βάζεις για χθες, εγώ είδα ότι κέρδισε 4 φάουλ που δεν του σφυρίχθηκαν και φορτώθηκε με ανύπαρκτα φάουλ. Όλα όσα του σφύριξαν ότι έκανε ο ίδιος, ανύπαρκτα ήταν. Αυτό δεν μετράει στη συνολική του εικόνα? Το ότι θα έφτανε κάπου γύρω στους 20 πόντους εκεί μέσα, αν πήγαινε όταν έπρεπε στην γραμμή, δεν αρκεί για να πούμε ότι χθες ήταν τουλάχιστον καλά? Ναι, αμυντικά δεν είναι όπως παλιά και ναι, κάποιες φορές κάνει λάθη και επιχειρεί διεισδύσεις που δεν έχουν λογική, αλλά αυτά του τα μειονεκτήματα μπρος στη συνολική του εικόνα, είναι παρωνυχίδες.

Τα ματς τα κατεβάζω κι εγώ και τα βλέπω. Μεχρι τώρα μετράω δύο φάιναλ φορ που ήταν καταλύτης ο Σπανούλης και έναν περυσινό πέμπτο τελικό με το βάζελο που μας έδωσε πρωτάθλημα, μετά από 15 χρόνια. Βλέπω ότι στα κρίσιμα, όλη η ομάδα περιμένει από αυτόν να πάρει το σουτ που θα μας ξεμπλοκάρει κι αυτός δεν μασάει και το παίρνει. Για'μένα κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό έχει να συμβεί από την εποχή του Ζάρκο. Κάτι τέτοιο συνέβαινε και με το Ριβάλντο και στα 3 του χρόνια σε εμάς και όχι μόνο στον πρώτο του, όπως λες. Αυτός καθάριζε στα κρίσιμα στην Ελλάδα και έξω στεκόταν αξιπρεπέστατα, σε κέντρο που οι άλλοι πήγαιναν με πέμπτη κι εσύ με νεκρά, Στολτίδη-Καφέ. Δεν μιλάω για το ΓΕΛΟΙΟ χαρακτήρα του Ριβάλντο, για την αξία του και την ηγετική του φυσιογνωμία μιλάω. Να μου'λεγες Τζιοβάνι, να καταλάβω το παράδειγμά σου. Και όχι τα δύο τελευταία χρόνια του Τζιοβάνι στον Ολυμπιακό, όπως λες για το Ριβάλντο, αλλά τα 6 τελευταία χρόνια του Τζιοβάνι στον Ολυμπιακό, από το 1999 μέχρι το 2005...

Εικόνα tsalouxidis

Ο Ριβάλντο καθάριζε γιατί υποχρέωνε την ομάδα να καθαρίζει αυτός. Αυτό εννοώ. Την πρώτη χρονιά έπαιζε κοντά στην περιοχή, φαινόταν λιγότερο συνολικά αλλά η ομάδα ήταν πιο αξιόμαχη παντού κι αυτός μέτραγε 4 ασσίστ εκείνη την ευρωπαϊκή χρονιά. Τις επόμενες δύο κατέβαινε στο κέντρο και υποχρέωνε όλη την ομάδα να παίζει στο δικό του ρυθμό. Αντί να κοιτάνε οι παίχτες πώς θα κάνουν παιχνίδι κοιτάγανε πώς θα δώσουνε μπάλα στο Ριβάλντο που παρίστανε το Ριβάλντο της Μπαρτσελόνα γυρνώντας σε όλο το γήπεδο και απαιτώντας την μπάλα. Δυο τέταρτες θέσεις στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα που ήταν άλλες οι ταχύτητες έκανε το κομμάτι του.
Ο Γκάλης σούταρε με 65% δίποντα ρε Σάββα. Και λόγος ασσίστ/λαθών 5/1 όχι 5/3. Ετούτος σουτάρει 40% δίποντα kai 15% τρίποντα. Και γίνεται το εξής. Πτώμα για 4 ματς, παίζει καλά στο 5ο, δώσε επαίνους ο αρχηγός. Βρίσκεται στο -17 η ομάδα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, βάζει 5 τρίποντα στο δεύτερο δώσε επαίνους ο αρχηγός. Ντάλε κουάλε αντιμετώπιση με το σαπιοκοκκαλά που σάρωνε και τις ευρωπαϊκές διακρίσεις. Τέλος πάντων είσαι ταλιμπάν Σπανουλικός εσύ. Σεβαστό
Τον Άντιτς στον έφερα παράδειγμα γιατί δεν είναι νέοπας. Υπήρξε χρόνια ρολίστας άσημος. Ο Περπέρογλου κι ο Σπανούλης από πού ήρθαν; Ο Λάκοβιτς δεν έκανε καριέρα κι αλλού; Ο Μπουρούσης τώρα με όταν έπαιζε σ'εμάς -3 χρονιές σερί πρώτη με τρίτη πεντάδα ευρωλίγκα- έχει καμμιά σχέση; Όχι ότι δεν πιστεύω ότι ο Χάντζος κάνει και "θαύματα".

Εικόνα savvas gridlock

Τις επόμενες δύο χρονιές από το 2004-05, ο Ριβάλντος δεν κατέβαινε στο κέντρο επειδή έτσι γούστερνε. Ο Σόλιντ, προπονητής με σημαία το ψαροτούφεκο, είχε δει το όνειρο να γίνει σε ευρωπαικά ματς ο Ριβάλντο, 33 στα 34, μέσα δεξιά στον άξονα, κάτι που δεν είχε γίνει στα 25 του στην Ντεπορτίβο. Γι'αυτό δεν φταίει ο Ριβάλντος. Και έστω κι έτσι, τα γκολάκια του τα σφήνωσε σε βάζελο και ΑΕΚ, στο Τροντχάιμ σκόραρε και την επόμενη σεζόν έβαλε και γκολ σε ΟΑΚΑ με ΑΕΚ και στην Τούμπα. Σε όλα τα κρίσιμα ήταν όχι απλά παρών, αλλά μπροστάρης. Ξαναγράφω, άσχετα με το πόσο ρόμπα αποδείχθηκε ως άθρωπας.

Η αναλογία είναι χρήσιμη, αλλά καλό θα ήταν να δούμε και τους απόλυτους αριθμούς σε αυτά που βάζεις. Ας πούμε λόγος ασίστ/λαθών 5/1 είναι το 30/6, είναι και το 100/20. Αν ένας μοιράζει όμως 100 ασίστ, δεν θα του την πω για τα 20 λάθη του. Νομίζω πως γενικά ο Σπανούλης μοιράζει πολύ περισσότερο την μπάλα από όσο το έκανε ο Γκάλης, έτσι? Όσο παρακινδυνευμένη κι αν είναι η σύγκριση του τωρινού μπάσκετ με αυτό 25 και 30 χρόνια πίσω, σε γενικές γραμμές και καλύτερη άμυνα παίζει από τον Γκάλη, αλλά και τρίποντο έχει και πολύ πιο γρήγορος είναι. Γενικά, παίκτη που παίζει από Σεπτέμβριο μήνα μέχρι Μάιο σερί όλα τα ματς σούπερ, εγώ δεν ξέρω, ειδικά αν όλες οι άμυνες προσαρμόζονται απάνω του. Δεν υπήρξε ομάδα φέτο που να μην θυσιάσει έναν τουλάχιστο μπαίκτη να κυνηγάει τον Σπανούλη να του βγάλει τα συκώτια. Για ποιο λόγο οι αντιπάλοι προπονηταί επιλέγουν να βάλουν σημάδι τον Σπανούλη και όχι το Λο, που λες εσύ? Για ποιο λόγο ο Γκάλης τον έχρισε διάδοχό του? Για ποιο λόγο ο Ίβκοβιτς σούταρε τους πάντες, κράτησε μοναχά αυτόνανε και έχτισε απάνω του την περυσινή ομάδα? Δεν νομίζω όλα αυτά να είναι τυχαία.

Ο Σπανούλης, ο Γιασικεβίτσιους, ο Πέκοβης και ο Σισκάουσκας, είναι παραδείγματα παικτών που έπαιρναν πολλά λεφτά στον ΠΑΟ και στις επόμενες ομάδες τους και δεν επικεντρώνομαι εκεί. Μιλάω κυρίως για κάτι τυχάρπαστους, κάτι Βουγιούκες, κάτι Νίκολας, κάτι πατσαβούρες που γινόσαντο πυραυλοκίνητοι στα χέρια του Ομπράντοβη και με το που φεύγανε από το βάζελο, πραγματικά εξαφανίζονταν. Γι'αυτό έφερα και το παράδειγμα του Λούκας Γκόρντον. Προφανώς ο βάζελος δεν είχε μόνο σαπάκια όλα αυτά τα χρόνια και οι 4 προαναφερθέντες, είχαν και έχουν πολύ μεγάλη κλάση, μαζί με το συνεπώνυμο της Δέσπως της ηθοποιού. Φέτο, δεν βλέπω καμία τρομερή χρονιά του Περπέρογλα σε εμάς, ενώ Λάκοβιτς=ανέκδοτο. Πραγματικά, είναι κάτι σαν τον Άριεν Ρόμπεν του μπάσκετ.

Εικόνα tsalouxidis

Ο Γκάλης την τελευταία του ολοκληρωμένη χρονιά στη βαζέλα εβγήκε πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασσίστ στην Ευρωλίγκα. Και σε αυτόν πάει το 5 ασσίστ/ένα λάθος. Ο Σπανούλης για να σου δώσω να καταλάβεις έχει σε 19 ματς με ντομπαθαναϊκό 88 ασσίστ και... 54 λάθη. Κι αυτά είναι τα καλά του νούμερα. Προημιτελικά ευρωλίγκας συγκεντρωτικά 3 σεζόν έχει 62 ασσίστ και 47 λάθη. Φάηναλ φορ σε 4 ματς έχει 16 ασσίστ και 15 λάθη. Η πλάκα είναι ότι τα νούμερά του είναι λιγότερο άσχημα με ντημπανάθα απ'ότι στα άλλα τα σημαντικά. Δηλαδή με τη βαζέλα έχει μέσο όρο 12 πόντους με 43% δίποντα (46/106), 21% τρίποντα (έχει σουτάρει 102!!!!! δηλαδή 4 λιγότερα απ'ότι δίποντα κι έχει βάλει .... 23) και 76% βολές (75/99). Η στατιστική τον ευνοεί διότι απ'τα 23 τρίποντα τα 7 τα έχει πετύχει σε δύο αγώνες ενώ 25 απ'τα 46 του δίποντα τα έχει βάλει σε 6 απ'τους 19 αγώνες. Στην πραγματικότητα σουτάρει ακόμα χειρότερα. Αλλά πάντως καλύτερα απ'ότι στην Ευρωλίγκα. Συγκεντρωτικά 3 σεζόν προημιτελική φάση και φάηναλ φορ έχει μέσο όρο 12 πόντους ξανά με 43% δίποντα (35/80), 22% τρίποντα (19/83) και 86% στις βολές (79/91). Απ'τα 19 του εύστοχα τρίποντα τα 9 τα έχει πετύχει σε 2 απ'τους 17 αγώνες. Το παλικάρι δηλαδή σουτάρει τρίποντο με 15% (10/64) 9 στις 10 φορές. Στη σειρά με τη Σιένα το 2011 σούταρε 3/19 τρίποντα ενώ φέτος με την εφές είχε 3/25!!!!. Παραπλανητικοί είναι οι μέσοι όροι και σε ασσίστ λάθη. Το ποσοστό του το ανεβάζει η σειρά με την εφές όπου είχε 33 ασσίστ για 17 λάθη (μιλάμε είναι άθλιο ποσοστό με οποιοδήποτε κριτήριο αλλά είναι το καλό του). 6/17 ματς έχει ίδιο αριθμό ασσίστ/λάθη. 4/17 ματς έχει περισσότερα λάθη από ασσίστ. Απ'τα υπόλοιπα 7 ματς στα 5 ο λόγος λάθη/ασσίστ ξεπερνάει το 50%. Παρατήρησε ότι με τον Παναθηναϊκό σουτάρει 5,1 βολές ανά αγώνα ενώ στα κρίσιμα της ευρωλίγκα 5,3. Αν ληφθεί υπόψιν όμως ότι περισσότερες φορές έχουν γίνει πάνω του φάουλ σκοπιμότητας στο τέλος στην ευρωλίγκα απ'ότι στην ελλάδα -μόνο στους τελικούς στην Ελλάδα πέρσι- ίσως και να σουτάρει πιο πολλές βολές απέναντι στη βαζέλα. Πάντως τα ποσοστά δεν αποδίδουν τη στατικότητα και το προβλέψιμο της επίθεσης όταν αργανώνει ο Σπανούλης. Με το Σπανούλη εντός ή εκτός πεντάδας και την οργάνωση στο Λω υπάρχει συνεχής κίνηση όλων. Με την μπάλα στα χέρια του Σπανούλη γίνεται το εξής. Τη σκάει κάμποση ώρα, τη δίνει και βγαίνει στο ύψος της ρακέτας στα 8 μέτρα και τη ζητάει επίμονα. Μετά την ξανασκάει κάμποση ώρα και εκδηλώνει επίθεση στο τέλος.
Αν πέρσι όντως οι προπονητές ξόδευαν έναν παίχτη πάνω του φέτος συγγνώμη αλλά δεν το βλέπω. Με τον οργανωτή ή τον καλύτερο επιθετικό ματσάρεται συνήθως. Φροντίζουν να του κόβουν το δρόμο προς τα μέσα κι αυτό είναι.
Για το Ριβάλντο διαφωνώ κάθετα. Νομίζω ότι έκανε ό,τι γούσταρε με το Σόλιντ. Θυμάμαι ότι επεδίωξε έναν ορθολογισμό στην επίθεση ο Νορβηγός αλκοολικός στην αρχή αλλά πειθάρχησε στο νόμο του Ρειβάλντου. Και μπορεί για την ελλάδα να ήταν πολύς -για το Ριβάλντο μιλάμε- για τους άλλους αλλά στην Ευρώπη δεν με αυτό το στυλ. Ένα γκολάκι με τη Ρόζεμποργκ έχωσε και τίποτα άλλο σε 16 παιχνίδια.
Ο Λάκοβιτς ανέκδοτο υπήρξε πάντοτε και στο Μπαο. Με εξαίρεση εμάς που μας είχε πελάτες. Αλλά ανέκδοτο που 'παιξε και μια 5ετία Μπαρτσελόνα.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραία, αφού προφανώς έχεις κάτσει και τα έχεις ξεσκονίσει, μπορείς να βάλεις εδώ και τους απόλυτους αριθμούς του Γκάλη? Όχι ποσοστά κι αναλογίες μόνο και διάλεξε όποια χρονιά θες. Επίσης, για τον Σπανούλη γενικά, δέχομαι αυτό που προκύπτει από την στατιστική και το πόσο συχνά οδηγείται στην γραμμή στην Ευρωλίγκα και στα ματς κόντρα στο βάζελο. Συγκεκριμένα όμως προχθές, δεν έπρεπε να πάει άλλες 4 φορές τουλάχιστον και η μία για 3 μάλιστα? Ο Λο υστερεί πολύ στο τρίποντο σε σχέση με τον Σπανούλη, κάτι που ''υποχρεώνει'' τους λοιποί να κινηθούν περισσότερο, για να εκδηλωθεί πιο ομαδική επίθεσις. Και παίκτη νομίζω ειδικά φέτος θυσιάζουν όλοι οι αντιπάλοι προπονηταί πάνω στον Σπανούλη, να του γίνεται βδέλλα. Εδώ ο Πεδουλάκης ετοίμασε σχέδιο να του βγαίνει ο Λάζμες, με έξτρα προπονήσεις. Αυτό δεν δείχνει ότι τον μαρκάρουν για να τον περιορίσουν?

Κάτι άσχετο, τώρα που το θυμήθηκα. Τη φάση με το απόκομμα από ΤΑ ΝΕΑ και την καλύτερη ενδεκάδα του Τσάμπιονς Λιγκ 1998-99, που ήταν μέσα ο Ανατολάκης και ο Ελευθερόπουλος, την τσέκαρες? Σου αρκεί αυτό ή να το δούμε κι άλλο?

Εικόνα tsalouxidis

Ο Λω, που στα αντίστοιχα ματς σουτάρει τρίποντο τουλάχιστον +10% απ'το Σπανούλη, και ο Σλούκας ψάχνουν πρώτα την πάσα και μετά το σκορ. Με το Σπανούλη γίνεται το αντίθετο. Θέλει την μπάλα για να σκοράρει. Μόνο αν κλειστεί ή κάτσει η φάση δίνει ασσίστ. Το βασικότερο πρόβλημα είναι το κάνει στατικά και προβλέψιμα οπότε βλέπεις μονίμως 4 στατικούς και το Σπανούλη να σκάει την μπάλα έτοιμο να επιτεθεί σε όλη την πεντάδα. Οπότε το αμυντικό σχέδιο των αντιπάλων όταν κατεβάζει ο Σπανούλιας είναι πανομοιότυπο. Δεν του αφήνουν μπάσιμο για να μην πάρει φάουλ και όταν γίνεται σκριν για πικ εν ρολ προτιμάνε να του αφήνουν το σουτ απ'το να μείνει ελεύθερος ο ψηλός που σκρινάρει. Στατικοκαβλάκηδες οι μπασκετικοί ξέρουν ότι 5/6 φορές σουτάρει 1/5 με 1/6 τρίποντα. Τώρα αν τύχει και περάσει απ'τον αμυντικό κλείνουν όλοι για τάπα διότι ο Σπανούλιας προτιμάει με συχνότητα 2/1 να τα βάλει με όλη τη ρακέτα απ'το να δώσει την μπάλα έξω. Έτσι εξηγείται η σημαντική χειροτέρευση των ποσοστών του και των απόλυτων αριθμών του σε τελικούς, ημιτελικούς και προημιτελικούς όλων των διοργανώσεων. Κανονική διάρκεια ευρωλίγκας και πρωταθλήματος είναι +3 πόντους, 50% δίποντα, 30% τρίποντα.
Γκάλης Νικόλαος Κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης σεζόν 1993-1994 ετών 36-37
21 παιχνίδια κανονικής διάρκειας και προημιτελικά (δε βρίσκω λεπτομερή στατιστικά για ημιτελικό και μικρό τελικό φφ, σε όλο το φάηναλ φορ πάντως πέτυχε 38 πόντους)
500 πόντοι-23.8 ανά αγώνα, 99 ασσίστ (ο δεύτερος έχει 67)- 4.7 ανά αγώνα, 64 λάθη (χμμμ έπεσα λίγο έξω) -3.1 ανά αγώνα, ποσοστό δίποντα 61.9% (ο επόμενος περιφερειακός στη λίστα είναι ο Ντανίλοβιτς με 56%, και όλα κι όλα σούταρε 18 τρίποντα κι έβαλε τα 6. Το εκπληκτικό είναι ότι αγωνίζεται 39,6 λεπτά ανά αγώνα σ'αυτή την ηλικία. Πιο παλιές χρονιές αδυνατώ να βρω. Ειδικά προ 90 το θεωρώ αδύνατο να υπάρχουν στατιστικά λεπτομερή σε όλες τις κατηγορίες ανηρτημένα στο ίντουρνετ.
Έντιτ : ημιτελικός με Ολυμπιακό 4/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2 ασσίστ, 2 λάθη, 40 λεπτά. Το χειρότερό του ματς της χρονιάς μακράν
προημιτελικοί με Λιμόζ, 3 ματς, 29 πόντοι Μ.Ο. με 58% δίποντα, 12 ασσίστ, 3 λάθη εκπληκτικό αν λάβει κάποιος υπόψιν την ηλικία και τον αντίπαλο που ήταν πρωταθλητής ευρώπης και η σκληρότερη άμυνα όλων των εποχών
Τώρα το 'δα το απόκομμα με τον Ανατολάκη. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Εμένα μου 'κάνει μια χαρά διότι έτσι κι αλλιώς το 'ξερα. Στον άλλο τον πανηλίθιο το γνωστό μου δεν ξέρω αν κάνει διότι πρόκειται για άντρα βλαμμένο και πανίβλακα.

Εικόνα savvas gridlock

Αν θες να το κοιτάξουμε από ΤΑ ΝΕΑ. Έχουν κάτι συγκεντρωτικά στο αρχείο τους για κάθε χρονιά μπάσκετ. Δεν είναι Γαλάνης, αλλά αυτά όλα που συζητάμε εδώ υπάρχουν. Για ελληνικό πρωτάθλημα ας πούμε τα'χω μάσει στάνταρ μέχρι και 1992-93, θα δω και για πιο μετά.

Έχεις δοκιμάσει τη μέθοδο φάπας με τον γνωστό σου? Συνήθως πιάνει στα βαζέλια. Στην αρχή κονιορδιλίκι και κουλτούρα, ''εγώ έχω επιχειρήματα, δεν είμαι γαύρος'', ΣΛΑΤΣ και λύνεται ροδάνι η γλώσσα. ''Ναι, εσείς κάνατε μεταγραφές, φέρνατε παικταράδες, γι'αυτό κράζαμε τον Καβουρογιάννη εμείς'' κτλπ.. Μιλάμε για χιλιοπαιγμένο έργο. Σαν να το βλέπω μπροστά μου και τώρα που το πληκτρολογώ.

Εικόνα tsalouxidis

Άμα τα'χεις βάλτα. Αν και του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δυσχερή για συγκρίσεις διότι απ'το μεν 85 ως το 91 ήταν πρωτάθλημα δύο ομάδων. Απ'το 92 ως το 2002 πολύ ανταγωνιστικό. 2002-2005 μιας ομάδας. Και έκτοτε δύο ομάδων ξανά. Έχω χρόνια κόλλημα με τέτοια ζητήματα. Παλιότερα είχα με το Διαμανταρχίδη. Είχα κάτσει κι είχα ψάξει λεπτομερώς τα στατιστικά του σε ευρωπαϊκά νοκ άουτ παιχνίδια βαζέλας και εθνικής ελλάδος για να δω αν συμβαδίζουν με την εικόνα που'χα απ'τα ματς αυτά. Μιλάμε για σοκαριστικά αστεία πράγματα. Το κωμικό είναι ότι το επίπεδο απόδοσης, η καθοριστικότητα και στατιστική αναπαράσταση αυτών για το Σπανούλη είναι κατά πολύ υψηλότερα στη θητεία του στη βαζέλα. Μιλάμε για τα σούπερ ματς πάντα. Εμάς ας πούμε μας έκλεινε το σπίτι 1/2 τελικούς πρωταθλήματος άλλο που μάζευε τον έπαινο το δημιούργημα του ελληνικού μπασκετικού συμπλέγματος με το ταλέντο.
Αμ δεν είναι βάζελος ο γνωστός. Ολυμπιακός είναι τρομάρα του. Ρε γαμίδι του λέω Ολυμπιακός και να μην ξέρει ότι ήτανε ο Ανατολάκης στην καλύτερη ενδεκάδα του 98 ή θα 'τανε άνω των 40 τότε που τα γράφουνε στ αρχίδια τους αυτά ή θα' τανε και καλά ας πούμε μόστρα και ποζεριά και να δείξουμε λαϊκό προφίλ στους συμμαθητάς στο κολλέγιο. Μέχρι και απόκομμα απ'το ματς με Γιουβέντους μου'φερε για να μου αποδείξει ότι παρακολουθούσε στενά. Καταλαβαίνεις για τί γελοίο συμπλεγματικό υποκείμενο μιλάμε. Αφού δεν λέει η Γουικιπίντια για Ανατολάκη μέσα αυτός δεν το δέχεται επουδενί. Το θέλει επίσημο, ει δυνατόν να το ανακοινώσει λάηβ ο Πλατινί.

Εικόνα savvas gridlock

Το mail που έκανες εγγραφή εδώ το χρησιμοποιείς? Αν όχι, στείλε μέσω της επικοινωνίας ένα mail να σου στείλω ό,τι έχω τώρα και στο μέλλον τα υπόλοιπα.

Κοίταξε, ο Σπανούλης χρησιμοποιεί πολύ τα φυσικά του προσόντα και δη την ταχύτητα. Παλιότερα που ήταν πιο νέος, είχε περισσότερες δυνάμεις. Άλλο να'σαι 25 κι άλλο 31. Παίζει κι αυτό έναν ρόλο.

Θα το κοιτάξουμε κι από ΦΩΣ τότε για τον Ανατολάκη. Κάνε όμως μιαν εξαίρεση στο ''δεν βαράμε γαύρους'' και σκάσ'του μία, αν αρνηθεί και αυτό από ΤΑ ΝΕΑ.

Εικόνα tsalouxidis

Καταρχάς παίζει περισσότερο τώρα απ'ότι παλιά. Κανένα 5 λεπτο ίσως. Μου μένει η αίσθηση ότι φοβάται κι ο Μπαρτζώκας να τον έχει πολύ στον πάγκο μήπως στραβώσει. Είναι ίσως λίγο πιο αργός από πριν αλλά είναι πιο δυνατός τώρα. Πάντως μ'εμάς σούτερνε κοντά 40% τρίποντα στη βαζέλα. Στέλνω στην επικοινωνία.

Εικόνα Εν Αθήναις

O δικός πρόεδρος τί δουλειά είχε αλήθεια στο ημίχρονο του τελικού ΟΣΦΠ-Αστέρας Τρίπολης;

Δεν επικροτώ τις κινήσεις του Δημήτρη, αλλά όχι και να παραδίδετε εσείς μαθήματα συμπεριφοράς. Παραπάει...

Επίσης, εάν έχετε δίκιο για δύο φάσεις (που όμως δεν έκριναν το ματς), άλλο τόσο έχετε άδικο να διαμαρτύρεστε για διαιτησία όταν στην τελευταίο περίοδο πετύχατε μόλις 7 πόντους με 3 βολές.

Όσο για τα περί κανονισμών: Μην πας μακριά Σάββα. Το 2010 διακόπηκε ο 4ος τελικός με υπαιτιότητα σας, και παρά το γεγόνός πως ο κανονισμός ήταν σαφέστατος (αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα), έγινε εξαίρεση για εσάς και τη σκαπουλάρατε με κεκλεισμένων...

Εικόνα indian

παλικαράκι έχουμε και λέμε μόνο για φέτος...εμετικές δηλώσεις και συμπεριφορά στον τελικό κυπέλλου..ντου στα αποδυτήρια του σεφ στο παιχνίδι πρωταθλήματος...τραγική προσπάθεια σπίλωσης της δεύτερης συνεχόμενης κατάκτησης ευρωλίγκα με μομφές είτε για ντοπάρισμα είτε για τη διοργάνωση...και ο χθεσινός οχετός στο οακα...
τα μαθήματα συμπεριφοράς και ποιος την έχει μεγαλύτερη τα γράφω στα @@@...οι Αγγελόπουλοι θα με βρουν απέναντι τους ακόμα και το 1% της συμπεριφοράς των γιαννακόπουλων να επιδείξουν...αυτή η ομάδα αποπνέει υγεία παντού ρε μάγκα πως να το κάνουμε...και τα της διαιτησίας τα γράφω στα @@@...μακάρι η ομάδα να δείξει το μισό από τα ματς του Λονδίνου και θα τη γυρίσει τη σειρά...από την άλλη είτε έχει αδειάσει η ομάδα είτε είναι το αποτέλεσμα μαγκιά και δουλειά του προπονητή και των παικτών σας είτε των διαιτητών είτε οτιδήποτε άλλο, αν το πάρετε να το χαρείς και αν το πάρουμε να το χαρώ...αλλά μην κάθεσαι και μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα γιατί ξεβάφουν τα τατού ρε φίλε...

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Ο δικός μας πρόεδρος ήταν διαπιστευμένος και βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ στο χώρο των αποδυτηρίων στον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου του ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης, για να ευχηθεί στους διαιτητές. Οι ίδιοι δεν ανέφεραν κανένα παρατράγουδο, τα εθιμοτυπικά έγιναν, αυτά που συνήθως γίνονται στην έναρξη του αγώνα. Ο δικός σας πρόεδρος σήμερα, ήταν διαπιστευμένος και μπορούσε να βρεθεί στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών, αλλά είχε μαζί του και 3 οπαδούς που δεν είχαν κανένα δικαίωμα να είναι εκεί. Επίσης, ο δικός σας πρόεδρος σήμερα έβρισε και απείλησε διαιτητές, με αποτέλεσμα να αργήσει να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα γράφει επίσημα το φύλλο αγώνος και με βάση αυτά, σε περίπτωση που δεν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική τουλάχιστον κεκλεισμένων των θυρών η ομάδα σου, θα μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑ. Εκτός κι αν διαφωνείς επ'αυτού.

Θα βγάλουμε βιντεάκι και θα δεις καμιά 15αριά φάσεις που σπρώχτηκε ο ΠΑΟ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν εγώ δω ποτέ τον χ,ψ Μάντζαρη ή Κατσίβελη να παίρνει πιο εύκολα φάουλ από το συνεπώνυμο της Δέσπως Διαμαντίδου, θα θεωρήσω πως όντως μας σπρώχνουν. Εσύ γιατί δεν λες το ίδιο σήμερα με τον Σπανούλη, που μάτωνε για να πάρει φάουλ? Είναι ΝΤΡΟΠΗ να αντιμετωπίζεται έτσι ο MVP της φετινής Euroleague και MVP 3 final 4 Euroleague. Eίναι ΝΤΡΟΠΗ να σφυρίζεται ένα τέτοιο ΓΕΛΟΙΟ φάουλ στο 58-50 εις βάρος του, πάνω στο Μασιούλις, την ώρα που σε προηγούμενη φάση ο Λάσμε τον πετάει κάτω και η σφυρίκτρα βρίσκεται στον οισοφάγο του Αναστόπουλου και του Φούφη, που την έχουν καταπιεί. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΜΙΛΑΜΕ ΡΕ. Ποιον να φέρουμε άραγε πανευρωπαικώς για να τον αντιμετωπίζουν ως μεγάλη προσωπικότητα τα εδώ κοράκια, να τον σέβονται οι Φούφηδες και να του σφυρίζουν ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ?

Θα μας πεις κάτι για το λόγο που άλλαξε ο πρώτος διαιτητής του ματς και δεν ορίστηκε πρώτος ο αρχαιότερος Πηλοίδης, αλλά ο Αναστόπουλος, που ειρωνευόταν στο Ελληνικό φέτος στον τελικό Κυπέλλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού? Με βάση ποιον κανονισμό έγινε αυτό?

Θα μας πεις κάτι για το με βάση ποιον κανονισμό έγινε αιματολογικός έλεγχος ντόπινγκ ως τώρα στους 2 τελικούς? Μιλάμε για ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ πρακτική, που μπορεί να τραυματίσει αθλητές αν χτυπήσει φλέβα, σύμφωνα με επιστήμονες του ΕΣΚΑΝ. Δείξε μας τον κανονισμό που ορίζει να γίνεται έλεγχος αίματος πριν τους τελικούς.

Αν θες πάω και μακριά. Κάποτε για ένα κέρμα στην Μποντιρόμπα, ξεκινήσαμε με -2 από το επόμενο πρωτάθλημα. Εσείς τι ποινή φάγατε για το ντου και το ξύλο σε παίκτες μας στον τρίτο τελικό του 2006 με τα αεροβόλα? Για το ντου και τις κλοτσιές σε Μπουρούση και Αγγέλου στον τέταρτο τελικό του 2011?

Και για να κεντράρουμε. Αν όλα αυτά που έγιναν και σήμερα στο ΟΑΚΑ και γίνονται διαχρονικά σε αυτό το γήπεδο, γίνονταν ανάποδα και τα κάνανε γαύροι, τι θα έλεγες?

Εικόνα Εν Αθήναις

1. Τί να ευχηθεί στους διαιτητές ο Βαγγέλας;;; Καλό Πάσχα, καλά Χριστούγεννα, καλή όρεξη, καλό καλοκαίρι;
Eίμαστε σοβαροί τώρα;
Kαι εννοείται δεν μίλησε κανείς, απλά γιατί φοβάται να το κάνει. Ένας το έκανε και την πλήρωσε με έναν καμένο φούρνο...

2.Για το αντι-ντόπινγκ ήταν απόφαση του πρώην προπονητή σας (θα σ΄αγαπάμε μια ζωή Ιωαννίδη Γιάννη) να γίνει.
Και στο κάτω-κάτω, δίκαιο ή άδικο, και σε δικούς μας παίκτες πραγματοποιείται. Γιατί φοβάστε;
Καλό να γίνεται γενικά και άσε τα περί υγείας και έαν χτυπήσει φλέβα και δεν ξέρω γω. Καλό είναι να γίνεται παντού και οι παραβάτες να τιμωρούνται. Θεωρώ πως είναι σωστό βήμα.

3. Για τα αεροβόλα φάγαμε την ίδια τιμωρία με αυτή που φάγατε εσείς με τα αεροβόλα στον Τζόρβα. Δεν μου απάντησες όμως: γιατί δεν ίσχυσε ο νόμος περί αφαίρεσης βαθμών το 2010;

Όσο για το τελευταίο. Εγώ δεν είμαι καθόλου περήφανος για τα επεισόδια που κάνουν οι οπαδοί μας στο ΟΑΚΑ και κάποτε πήγα να παίξω ξύλο με ομοϊδεάτη μου που πέταξε ένα μπουκάλι σε παίκτη του ΟΣΦΠ, εφόσον με ρωτάς προσωπικά. Αυτά όμως που έγιναν στον 4ο τελικό το 2010, όταν το ματς τελείωσε στις 2 τα ξημερώματα, μετά από 2 διακοπές και άπειρες φωτοβολίδες, δεν έχουν γίνει ούτε στο ΟΑΚΑ.

Βγάλτε βιντεάκια όσα θέλετε. Αλλά μετά απαντήστε (εάν μπορείτε) και σε αυτό: http://www.greenzone.gr/2013/06/o-mithos-twn-volwn.html

Όνειρα γλυκά.

Εικόνα savvas gridlock

1. Ο Μαρινάκης κατέβηκε για να ευχηθεί αυτά που εύχονται οι παράγοντες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ στους διαιτητές των αναμετρήσεων. ''Καλή επιτυχία'' κτλπ.. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος και συνέβη και με τον Ιωσηφίδη του ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό Κυπέλλου Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-0 φέτος, σε μία επίσκεψη που δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, απλώς πήρε έκταση στον Τύπο προφανώς λόγω των όσων ειπώθηκαν προς τον Σπάθα από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προς αυτόν δηλαδή που οι ίδιοι βάφτιζαν ''Σπανάθα'' την χρονιά της μπουγάδας. Αν τώρα τους είπε κάτι άλλο ο Μαρινάκης που δεν έπρεπε, αν τους απείλησε, ας βγούνε ο Γιάχος με τους βοηθούς να το καταγγείλουν, έστω και ετεροχρονισμένα. Τι διάλο, 4 είναι, όλοι φοβούνται και κανείς δεν αναφέρει στα μουλωχτά, σε κάποιον ''δικό του'' ΑΡΔ, έστω μία φράση που τους είπε, η οποία ήταν απειλητική? Ας βγει ρε παιδί μου να μιλήσει ο Γιάχος, που έγινε διαιτητής Super League το 2009, τη σεζόν που ''καθάρισε η μπουγάδα''. Ο Γιάχος, το ''ψυχοπαίδι'' του Βαρούχα, του κολλητού του Πατέρα, όχι κάνας άλλος. Επίσης, ντου του Μαρινάκη στα αποδυτήρια κατήγγειλε και ο Κύρκος στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-0 το 2011, μετά το τέλος του ματς. Του κάηκε κι αυτουνού ο φούρνος? Ντου του Ζαβραδινού με μπράβους έγινε στο ΠΑΟ-Ξάνθη της σεζόν 2011-12 στο ΟΑΚΑ, εναντίον του διαιτητή Αρετόπουλου, αλλά δεν πήρε πολλή έκταση. Το βαζελέττα ''το έχασε'' το θέμα, περιέργως. Αν ήταν για τον Ολυμπιακό, θα το είχε στο κεντρικό slider κάνα τριήμερο, για να κράζουν ''αυθόρμητα'' από κάτω το Βαγγέλαρο όλοι οι αντιολυμπιακοί στα σχόλια που αφήνουν. Για να τελειώνουμε, το φύλλο αγώνος του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο με τον Αστέρα, δεν αναφέρει τίποτε επιλήψιμο για το Βαγγέλαρο. Το φύλλο αγώνος του τελικού μπάσκετ χθες στο ΟΑΚΑ, αναφέρει απειλές για τη ζωή του Φούφη από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, σε χώρο ευθύνης της ΚΑΕ ΠΑΟ, όπου βρέθηκαν εκεί και 3 άνθρωποι που δεν έπρεπε να βρίσκονται. Οι ομάδες τιμωρούνται με βάση το φύλλο αγώνος. Με βάση αυτό λοιπόν, θα'ναι ΕΓΚΛΗΜΑ το να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟ με μία αγωνιστική τουλάχιστον κεκλεισμένων των θυρών και ο πρόεδρός του με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συμφωνούμε?

2. Το ότι ο Ιωαννίδης είναι καραγκιόζης και ζητάει να παρανομήσουν τα αρμόδια όργανα, δεν σημαίνει πως αυτό πρέπει και να γίνει. Κανείς δεν φοβάται τίποτε, αλλά οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται. Οι κανονισμοί βγαίνουν από επιστήμονες, που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω από εμάς για τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Αν βγει κάποιος από το ΕΣΚΑΝ και πει ''όχι, δεν πρέπει να πάρουμε αίμα, είναι επικίνδυνο'', εγώ τι θα του πω? ''Κάτσε κάτω ρε κορόιδο, δεν ξέρεις''? Αν λοιπόν αυτό δεν είναι επικίνδυνο και αν το θεωρούν όλοι ως ενδεδειγμένο τρόπο πρόληψης για την ντόπα, ας το περάσουν στον κανονισμό του πρωταθλήματος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ και δεν θα μιλήσω. Όχι να θεσπίζονται και να εφαρμόζονται όμως κανονισμοί α λα καρτ, με το έτσι θέλω κάποιων, παραμονές των τελικών και μάλιστα με κυβερνητική εντολή. Ο Μπαλτάκος που είναι τώρα στην κυβέρνηση, έχει κάποια σχέση με την ΚΑΕ ΠΑΟ? Ο Χίος που έβγαλε το θέμα, καλεί μήπως συχνά στα πάνελ των εκπομπών του τον Χάντζο, το γιατρό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ και διευθυντή του ΕΚΑΕ? Το ότι λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του θέματος στο ''έγκριτο'' makeleio.gr, ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος άρχισε να χαλάει τον κόσμο, δεν σου λέει τίποτε? Αν όλα αυτά γίνονταν ανάποδα, με παράγοντες του Ολυμπιακού, τι θα έλεγες άραγε? Θα μίλαγες για ''στημένη ιστορία''?

3. Για ποια αεροβόλα στον Τζόρβα λες? Μιλάς για τα σημάδια που αποδείχθηκε με βίντεο πως είχε ακριβώς στο ίδιο σημείο του σώματός του, στο ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 1-1, μία εβδομάδα πριν το ματς στο Καραισκάκη το Νοέμβριο του 2009? Επίσης, στον τρίτο τελικό του 2006, δεν υπήρχαν μόνο αεροβόλα, αλλά κλοτσιές, μπουνιές και πολλά ακόμη. Στον τέταρτο τελικό του 2011, χτυπήθηκαν Μπουρούσης και Αγγέλου κι αυτό υπάρχει σε βίντεο, δεν το λέω από το κεφάλι μου.

4. Νομίζω πως αφαίρεση βαθμών, με βάση τον κανονισμό που ίσχυε για το πρωτάθλημα μπάσκετ τη σεζόν 2009-10, προβλεπόταν μόνο σε περίπτωση που το ματς είχε οριστική διακοπή με υπαιτιότητα κάποιου εκ των δύο αντιπάλων. Το ματς δεν διακόπηκε, ολοκληρώθηκε και κέρδισε ο ΠΑΟ με 69-76. Αν κάνω λάθος, δείξ'το μου με παραπομπή σε εδάφιο του τότε κανονισμού αγώνων πρωταθλήματος και ΟΚ, θα σου πω ότι κακώς έγινε, κακώς ευνοηθήκαμε και έπρεπε να ξεκινήσουμε με -2 βαθμούς την κανονική περίοδο της σεζόν 2010-11.

Ως θύρα 7 κι εγώ προσωπικά να σου πω, δεν γουστάρουμε ΚΑΝΕΝΑ παρατράγουδο. Άσχετα με τις μαλακίες που γράφονται δεξιά κι αριστερά, από το 1995 έχουμε πετάξει έξω πάρα πολλά άτομα που έσκαγαν μόνο για μανούρες. Μάλιστα κατηγορούμαστε γι'αυτό από άλλους συνδεσμίτες της 7, πιο πιτσιρικάδες, ότι ''φλωρέψαμε'' κτλπ.. Είναι πάρα πολλές οι φορές που κάποιοι που πέταγαν μπουκάλια ή άλλες παπαριές, έχουν φύγει αεροπλανικώς από το γήπεδο. Και στο ΣΕΦ και στο Καραισκάκη αυτά. Το καλύτερο θα'ταν να μην γίνεται τίποτε και ποτέ, εις βάρος του οποιουδήποτε αντιπάλου. Λες να έχω όρεξη εγώ να πάω στο γήπεδο να σημαδεύω το Διαμαντίδη? Μπάσκετ πάω να δω, όχι να ανεβάσω πίεση. Και όποιος δικός μας το κάνει την Τετάρτη, μαλάκας θα'ναι. Αναφέρεσαι όμως σε ένα πολύ συγκεκριμένο ματς, τον τέταρτο τελικό μπάσκετ του 2010. Ναι, εκεί έγινε της πουτάνας. Το ίδιο που γράφω σε εσένα, το ίδιο έχω πει και σε πολλούς γαύρους, που στράβωσαν τότε και το χρέωσαν στη θύρα 7 όλο αυτό. Πείτε μας πώς να ελέγξουμε 12.000 κόσμο που έχει πάει για να πετάξει αντικείμενα, να ρίξει χλέπες, να ξεφύγει ρε παιδί μου. Πρακτικά, έναν τρόπο ελέγχου. Εγώ δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Ούτε μπάτσοι είμαστε, ούτε πάμε για να κάνουμε το χωροφύλακα, αλλά όταν ο άλλος πειστεί πως ό,τι κι αν συμβεί στο παρκέ, το πρωτάθλημα είναι δωσμένο αλλού, μην την ψάχνεις. Δεν ελέγχεται. Στα όσα χρόνια παρακολουθώ τα 2 άθλήματα, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω δει ματς με 24 διαιτητικά λάθη υπέρ ενός εκ των δύο αντιπάλων. Παγκοσμίως, έτσι? Και αυτό που με κάνει να αρρωσταίνω, είναι το ότι κανένα μασονο-ΑΡΔάκι δεν το αναφέρει καν. Εδώ πήγαιναν στο τραπέζι γιορτής του μπασκετικού ΠΑΟ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ρε, κάτι Χατζηγεωργίου, κάτι Μπουρλάκηδες και λοιποί ΑΡΔικειμενικοί, τι να λέμε τώρα. Αυτά που γίνονται με τον μπασκετικό ΠΑΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τα γραφεία της ΚΕΔ είναι δίπλα στα γραφεία του ΠΑΟ. Παλαβά πράγματα, αλλά για ''έγκριτα'' sites σαν το βαζελέττα, δεν τρέχει κάστανο. Αν γίνονταν όμως με τον Ολυμπιακό μέσα, ε? Πω πω πω, πόλεμος εναντίον ''του γαύρου που μόνο έτσι ξέρει να κερδίζει, έχει άκρες παντού, όλοι τον σπρώχνουν'' και μπλα μπλα μπλα...

Οι βολές δεν λένε τίποτε. Αυτό που πρέπει να κοιτάς, είναι τα φάουλ. Ένα φάουλ, είναι ένα σφύριγμα και δεν μετράει το αν δωθεί η παράβαση χαμηλά ή ψηλά. Βγάλε αντίστοιχα στατιστικά με τα φάουλ από το 2004 -που μπήκαν οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ- και αν ο Ολυμπιακός είναι από πάνω, τα ξαναλέμε. Αφού το θέλεις, δεσμεύομαι να το βγάλουμε εμείς.

Καληνύχτα.

Εικόνα Εν Αθήναις

To 69-76 ΔΕΝ ολοκληρώθηκε. Διακόπηκε οριστικά 1 λεπτό περίπου πριν τη λήξη, σε σημείο που ο Διαμαντίδης είχε δικαίωμα για δύο βολές.

Εικόνα savvas gridlock

Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ:

α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα, τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€,

β) για εκτεταμένες συμπεριφορές βίας που είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) τριών (3) αγωνιστικών και πρόστιμο 50.000,00€ και

γ) για εκτεταμένες συμπεριφορές βίας που προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) έξι (6) αγωνιστικών και πρόστιμο 60.000,00€ και

2. Επικυρώνει την α΄ έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 28 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος για χρήση δείκτη laser κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 6-6-2010

Όλα αυτά πώς σου φαίνονται άραγε? Τιμωρία-χάδι? Στον κανονισμό θα μου δείξεις πώς προκύπτει το -2 για διακοπή αγώνα? Σοβαρά ρωτάω, δεν ρωτάω επειδή το ξέρω και ψάχνω να σου την πω. Προσπαθώ να βρω τον τότε κανονισμό -τον ίδιο, όχι δημοσιεύματα επ'αυτού- και δεν μπορώ.

Εικόνα Hank

Ρε, μολις μπηκες, βρωμισε το σαιτ. Κοντεψε να κρασαρει απ τη μποχα
Δε λακας, να στο πω ετσι, απο δω μεσαα, να ξεβρωμισει ο τοπος;
Που θα ρθεις να μας πεις για το "Δημητρη σου" και οτι και καλα δεν επικροτεις, και προσπαθεις να εξισωσεις τα ασχετα, τις βρισιες και τις απειλες στα ισα του "Δημητρη σου", με τα οσα σου επικοινωνησαν εσενα οι σφουγγοκωλαριοι, τα γιουσουφακια, οι "αντικειμενικοι", οι αγαπητικοι σας οτι εκανε η ειπε ο Βαγγελας;

Εικόνα Εν Αθήναις

Λακίστε με εσείς εάν θέλετε. Κακίες δεν κρατώ.

Εικόνα Hank

Ναι, θα ηταν μια λυση, κι ας μη γουσταρουμε.
Αλλα θα περιμενουμε τη στιγμη που θα αρχισεις να μιλας σωστα και παντελονατα.
Δε σου απαγορευει κανεις να εισαι Παναθηναικος, ουτε να υποστηριζεις την ομαδα σου.

Αλλα μην εισαι τοσο βαζελος ρε φιλε

Επίσης, εάν έχετε δίκιο για δύο φάσεις (που όμως δεν έκριναν το ματς), άλλο τόσο έχετε άδικο να διαμαρτύρεστε για διαιτησία όταν στην τελευταίο περίοδο πετύχατε μόλις 7 πόντους με 3 βολές.

Το τι καναμε εμεις με τις βολες, η την εμφανιση μας γενικοτερα, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ απ τη διαιτησια και πως αντιμετωπισε τις δυο ομαδες.

Και αυτο, το καταλαβαινεις, φαινεται οτι δεν εισαι χαζος. Νομιζεις μαλλον εμας για χαζους. Γι αυτο τ ακους

Εικόνα Εν Αθήναις

Κι εσύ μην είσαι τόσο γάβρος, μπορώ να σου απαντήσω.
Νομίζω πως για αντίπαλος οπαδός μια χαρά μιλάω, αν βρεις έστω και μία φορά που έβρισα εδώ μέσα, δεν πρόκειται να ξαναγράψω.

Δεν σας θεωρώ χαζούς, απεναντίας. Κάνετε μία προσπάθεια, έστω, με παρουσίαση ιστορικών ντοκουμέντων, κι αυτό εμένα μου αρέσει. Άσχετα εάν διαφωνούμε στην ανάγνωση.

Εικόνα savvas gridlock

Κανένας δεν θα σε διώξει, αλλά σήμερα τα νεύρα είναι τεντωμένα κι αν σου πούμε και τίποτε, σε σάη γαύρων είσαι.

Εικόνα Mhtsaras

Μάγκες δε σας αναιρώ...αλλά σας κσεφέβγουνε και κάπγοια άλλα πραματάκια....
Καταρχάς τα παιδγια που λαλούνται Αγγελόπουλες είναι παιδγιά από καλό σπιτικό και δεν είναι πρεζόνια !
Δέφτερο...Ναι !Ο Γάβρατσος δεν ήντονε καλός σήμερις....αλλά για πείτε μου ρε μαλάκες για θα τρελαθώ !Ο ζελές ήντονε καλός ;Σας αρέσει το μπάσκετο που πάιζει ρε σεις ;Ε ναι ρε μόρτες !Σε σχέσις με δάφτο το ΄χαλι του ζελέ εγώ απόπσες ήμανε καλύτερος !Κι όσες βολές πάλεπσα να παίκσω εφοτύνο που κσέρω και που ήθελα ΠΑΝΤΑ κάτι σενέβαινε και μου σκίζανε το γκώλο !Ακόμα και τεχνικιά ποινή δώκανε ρε σεις γιατί ο παίχτης δγιαμαρτερήθηκε για τη σωματικιά του ακεραιότης !Κατατάλλα ;Ο Δγιαμαντίδας δε σταμάταγε τη μπάρλα σε ούλο το ματσάκιον, εκειός ο Μασκιούλις ειρωνεβότανε και δεν έδινε το τόπι για να εχτελεστεί απόκσω, ο Γκίστης και ο Λάζμες μπάινανε μέσα στην εχτέλεσις των βολώνε πριν καν σουταρίσει ο πάιχτουρας...Πράματα που ούτε στα παιδικοεφηβικά σε θωρράμε πγια ρε !
Η άλλη η Κατινάρα με το μουστακάκι, πήε κι έπγιασε τα κοράκια και τα σκελόβρισε αλλά....δε ντρέχει και τίποτες μωρέ...έχει μπαμπά και δάφτος...καθαρέβει δάφτος...
Μάιστα κέριοι !
Ιδού για μνια ακόμα βολά το πρωταθλεματάκεον του....Σωλήνος !

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, το σκηνικό με την τεχνική ποινή που έφαγε ο Άντης, είναι το ξεβράκωμά τους. Κάνει την μπούκα ο Σπανούλαρος, πηδάει ο Λάζμες και κατεβάζει το χέρι του πετώντας τον χάμω, τίποτε οι διαιτηταί. Στην εξέλιξη της φάσης, καρφώνει με φόλοου ο Άντης και το ζμπρώχνει από πίσω ο Γκίστης, τίποτε οι διαιτηταί. Διαμαρτύρεται ο Άντης, τσίμπα ένα ταυ-άκι. Στην επόμενη επίθεση, μένει η μπάλα στα χέρια του συνεπώνυμου της ηθοποιού Δέσπως Διαμαντίδου και κοπανάει τρίποντο της απελπισίας. Η μπάλα βρίσκει διχτάκι και δεν ανανεώνεται ο χρόνος. Αρχινάει λοιπόν ο Μασιούλης και κοπανιέται σαν κατσίκι. Εκεί γιατί μωρή ΠΟΥΤΑΝΑ δεν δίνεις ένα ταυ-άκι? Γιατί ρε? Πόσο πισωκίνητη κλώσσα μπορεί να είσαι μωρή πατσαβούρα, πόσο...

Για να σε ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα Μήτσο. Έτσι όπως τους κόβεις, ο Λάζμες και ο Ούκης, τηνε κσέρουνε τη ''Σίσι''? Τη χορεύτρια που στριπάρει σε μαγαζά στην Αθήνα λέω, μην πάει κανενεός ο νους στο πονηρό. Ο άλλος ξερνάει ρε στα καλά καθούμενα. Του λείπει πολύ εννοούμε η χορεύτρια και από την πίεση και τη μελαγχολία, ξεσπάει, μην το παρεξηγήσει κανείς...

Εικόνα Mhtsaras

Καταρχάς να ντα κσεκαθαρέβουμε...
Και η Σίσι και η Λίλι είναι καλά κορίτσα και δε σε μαθαίνουνε μπάσκετο έτσα ;Και δόκσα τω Γιαραμπή και οι δγυο είναι μερωδγιάδες για το άθλεμα...εγώ πάντως αποράω πώς με τέτγοιους πάιχτουτρες ο ζελές παίρνει τα ματσάκια με μας...Εφτούνοι οι παίχτουρες φιλαράκι ,άμα ήντονε ο Ομπράντοβης, δε θα περνάγανε ούτε όκσω από τις τουαλέττες του ΟΑΚΑ !Άμπαλοι κι αμπάσκετοι κι οι δγυο !Κι αν ο Ροκολένης κσέρει να το μπιστάει και ολίγον το τόπι ο άλλος είναι ρε και ορθοπεδικά στραβοφτιαμένος !Καμπούρης και γερτός...κι άμα τονε θωρρέπσεις στο δρόμο δε θα καταλάβεις ούτε και με τι άθλεμα σχολιέται ρε !
Φήμες και πλεροφορίες ότι ο Ούκης άρχεπσε πάλε τους εμετούς στο ΟΑΚΑ στο μισόχρονο ελέγχονται ως ανακρεβείς...Επίσης το ότι μασάει και αιμορραγάει πάλε είναι ανεκσακρίβωτο...αιμοφτύσεις κάνανε κι άλλοι μάνα μου αλλά είχανε χτηκιό...
Τι νάχει μωρέ το παιδί ;Τι νάχει ;

Εικόνα vagio

ξεχασες κι αυτο:

http://www.sport-fm.gr/article/frastiki-epithesi-d-giannakopoulou-ston-d....

ποιος θα τα θυμαται σε 2 μερες αραγε?

Εικόνα savvas gridlock

Τι να πρωτοβάλω ρε φίλε με τα μπουρδέλα τους, τι να πρωτοβάλω. Θα ανεβάσω κάνα άρθρο για τις παρενέργειες της υπερκατανάλωσης ναρκωτικών και δη κοκαίνης μου φαίνεται στον ανθρώπινο οργανισμό. Μην πάει ο νους κανενός αλλού, πως κατηγορούμε κάποιον ως ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. Γενικά μιλώντας, ως κοινωνικό μήνυμα που περνάμε από το σάη...

Εικόνα red devil 7

Αγγελοπουλοι βγαλτε μια ανακοινωση τουλαχιστον..Οσο δεν μιλατε ειναι σαν να ειστε συνενοχοι!!Την τεταρτη θα γινει της ριζουπολης,αλλα στον 4ο αγωνα παλι σαν τα προβατα στην σφαγη θα παμε..Ποιος φταιει που γινεται αυτο?ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΑΝΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ''ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Στη Ριζούπολη δεν έγινε τίποτε. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι ούτως ή άλλως από εμάς, μάγκες θα κάνουμε τους απέναντι και θα δώσουμε λαβή στον κάθε ΠαπαΡογιάννη να εξομοιώνει καταστάσεις. Για να γίνουν όμως ενέργειες σαν αυτή του 1997, που σκάσαμε ταλιμπάν με εισιτήρια μέσα από τα χέρια βάζελων στον προημιτελικό της Ευρωλίγκας του ΟΑΚΑ, στο 49-69, πρέπει να υπάρχει διοίκηση να μας εμπνεύσει. Ας μας δείξουν πως προστατεύουν την ομάδα κι εμείς εδώ είμαστε, όχι σώνει και ντε για να κάνουμε τέτοιο ντου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείξουμε το ''εδώ είμαστε'', πίστεψέ με. Την ίδια καύλα με τότε έχουμε και την ίδια πώρωση να τα σαρώσουμε όλα. Εμείς, ο κόσμος. Η διοίκηση δεν ξέρω...

Εικόνα red devil 7

OTAN ΛΕΩ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΕΩΡΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ(!!)

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ στη θέση τους θα έφερνα τον Άρη το Μποίλα εκτάκτως για 10 μέρες. Να τους αλείψει το μπάγκο με βαζελίνα και όταν τον ρωτάει κάνας πουστόφλωρος μπασκετικός ΑΡΔάκος ''γιατί το κάνατε αυτό κύριε Ποίλα?'', να τους απαντάει ''τι γιατί το'καμα ρε? Αφού είναι βαζέλες, τι θέλατε να κάμω? Τραβάτε απο'δω χάμω ρε, χαχαχα''. Και κόκαλο μετά η μασονία των μπούληδων μπασκετικών...

Εικόνα vagio

Χαιρεται παιδες.
Μολις καταφερα να ηρεμησω λιγο(λεμε τωρα), αποκατεστησα παλμους και τα χερια δεν τρεμουν.
Εχω καταφερθει εναντιον του Μαρινακη για καποιες συμπεριφορες του. Ζητω συγγνωμη, ΑΝΑΙΡΩ και ελπιζω καποια μερα να θολωσει και να παρει το μπασκετ, με ολο το σεβασμο που τρεφω στους μοναδικους παραγοντες κοσμημα του ελληνικου αθλητισμου.
Ζητω ο ΜΑρινακης, και επισης τα θελω ΟΛΑ και αν γινεται και με λιγη βρωμια να γουσταρω!
Τερμα οι ηθικολογιες. Ας συρουν αλλοι πρωτοι το χωρο της ισοτιμιας, του πολιτισμου και της ηθικης. Τι μαλακας ημουν..

Εικόνα Hank

Και για να υπερθεματίσω:

Θυμήσου ΜΙΑ φορά, ΕΝΑΝ βάζελο να ψελλισει, η και να σκεφτει ακομα, οτι ντρεπεται για τις τοσες πουστικες και ξεδιαντροπες αβαντες που απολαμβανει αιωνες τωρα απ το συστημα.

Εικόνα savvas gridlock

http://news.pathfinder.gr/sports/686642.html

Αυτός είναι πρόεδρος. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ. Γιατί είναι μάγκας Πειραιώτης και όταν βλέπει πως πάνε να του την κάνουν, όχι απλώς αντιδράει, αλλά τους παίρνει κούρσα. Όχι με παράνομες ενέργειες, ανήθικες, χαρτζιλικώματα και άλλες τέτοιες μαλακίες που γράφουν τα βαζελογαυράκια, τα ''θιγμένα'' και ''ηθικά''. Νόμιμα και δημόσια, πάνω στο τραπέζι. Το ''βάζω λεφτά στην ομάδα'' δεν αρκεί. Είναι το Α και το Ω, ΟΚ, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να προστατεύεις την ομάδα, γιατί στον Ολυμπιακό δέχεσαι συνεχώς επιθέσεις.

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα, σήμερα χάθηκε μοναδική ευκαιρία να νικήσουμε τον ΠΑΟ. Τα κοράκια και τα κοντά ανθρωποειδάκια κάνανε καλά τη δουλειά τους. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πού ήταν;

Εικόνα savvas gridlock

Γιώργο, δίκιο έχεις, δεν ήμασταν καλοί. Ούτε και οι άλλοι ήταν όμως καλοί. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι καλός για να κερδίσεις, αρκεί να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο. Εδώ μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά φάσεις, πρόχειρα, που τους έσπρωξαν. Το μπάσκετ δυστυχώς δεν είναι ποδόσφαιρο. Αν ένας διαιτητής θέλει να χάσεις, θα χάσεις. Θα σε εκνευρίσει και θα βγεις άπό το ρυθμό σου, θα κάνεις αβίαστα λάθη, θα πουλάς την μπάλα, θα βρίσκεις συνέχεια σίδερο ακόμη και στα ελεύθερα σουτ. Δεν είναι δυνατόν ο 3 φορές MVP final 4 της Ευρωλίγκας και φετινός MVP της Ευρωλίγκας Σπανούλης να αντιμετωπίζεται χειρότερα από έναν κάποιον...Μπράμος. Δεν είναι δυνατόν να φορτώνεται με ανύπαρκτα φάουλ και για να σφυριχθεί φάουλ υπέρ του, να πρέπει να ματώσει. Για τον Σπανούλη μιλάμε, που το φάουλ που του σφύριξαν ότι και καλά έκανε στο Μασιούλις, εκεί στο τέλος, είναι ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. Είναι για να πάρεις την ομάδα και να φύγεις επί τόπου. Βουλινός ρε παιδί μου, πώς το λένε. Δεν είναι δυνατόν να κάνει επίθεση ο Ολυμπιακός και να παίζουν ηχητικά από πίσω. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ντου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο της αναμέτρησης από τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο και να απειλούνται διαιτητές, με τη συνοδεία χαρτζιλικωμένων οπαδών του μεροκάματου από το τριόροφο της Αλεξάνδρας. Οι Αγγελόπουλοι οφείλουν να προστατέψουν την ομάδα. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ, δεν το ζητάμε ικετευτικά. Στον Ολυμπιακό είναι κι εδώ είναι Πειραιάς, δεν είναι ΒΠ...

Εικόνα vagio

Απολυτα σωστος. Μπορουσαμε να ειμαστε καλυτεροι, αλλα οποιος εχει απαιτηση η ομαδα να εχει 12 φορμαρισμενους παικτες ολη τη χρονια, ειναι βαθυτατα γελασμενος.
Ο σπανουλης για να παρει φαουλ πρεπει να βγαλει αιμα. ΠΟΙΟΣ ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!!!!!!
Και εχεις και γαυρους να βριζουν την ομαδα.. Δεν βγαλαμε λεει τσαμπουκα.. Ποιον τσαμπουκα οταν η διαμαρτυρια ειναι αδιαπραγματευτη τεχνικη ποινη.. Για να ξυπναμε λιγο, γιατι η πολυ ανωτεροτητα μας εφαγε λεω εγω.
Κι οποιος βριζει την ΟΜΑΔΑ, να παει στη δουλεια του αυριο και 8 ωρες να του σπανε τον πουτσο ενα καρο εξωγενεις και ασχετοι μαλακες.

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα και Vaggio, σύγγαυροι, συμφωνώ σε όλα. Τα κοράκια σήμερα μάς πέρασαν από πριονοκορδέλλα. Αλλά -επιμένω- ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΟΜΑΔΑ! Ας θυμηθούμε (και από το παιχνίδι στο ΣΕΦ) πόσα λέι-άπ χάσαμε. Πόσες φορές βγήκαμε μόνοι με αντεπίθεση και δεν πετύχαμε δίποντο; Πόσες φορές σπαταλήσαμε με γελοιότητες τις άμυνες που είχαμε βγάλει δια πυρός και σιδήρου; Πόσα αίρμπωλ είχαμε! Εννοείται ότι δεν βρίζουμε τους παίχτες μας. Αυτό έλειπε... Και βεβαίως θα είμαστε μαζί τους στο μάτς της Τετάρτης. Τίποτα δεν χάθηκε. Περιμένουμε όμως να κατεβεί η ομάδα στο γήπεδο και κυριολεκτικά να μασάει σίδερα και να φτύνει βίδες ανάκατες με βαζελοκόκκαλα. Και λαιμούς κορακιών άμα λάχει... - δεν θα μας χαλάσει.