ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ?



Στη σημερινή εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', διαβάζουμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 11-6-2013
 

 
   

  
Η εφημερίδα με τις γνωστές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Καράμπαμπας-ΠΑΟ, κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο, μας ενημερώνει πως υπήρξε τηλέφωνο του πρωθυπουργού της χώρας, του κυρίου Σαμαρά, ώστε να γίνουν οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ αιματολογικοί έλεγχοι ντόπινγκ στους τελικούς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και παραφιλολογία για το πώς γίνονται κιόλας αυτοί οι έλεγχοι και αν γίνονται ''σωστά''. Μιλούν για καταστρατήγηση των κανονισμών γύρω από τους ελέγχους ντόπινγκ αυτοί που ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ παρακάμπτουν τους κανονισμούς και υποβάλλουν τους αθλητές σε ελέγχους που δεν προβλέπονται ΠΟΥΘΕΝΑ. Και το καλύτερο? Στοχοποιείται για μία ακόμη φορά η καθηγήτρια Πανεπιστημίου και πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ, η κυρία Χάιδω Σπηλιοπούλου, από την εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', επειδή τόλμησε να ψελλίσει το αυτονόητο. Το ότι αυτοί οι έλεγχοι, εκτός από παράνομοι, είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την υγεία των αθλητών, αφού μπορεί να ''χτυπήσει φλέβα'' και να τραυματιστούν.
 
Οι άλλοι επιστρατεύουν μέχρι και το Σαμαρά για να περάσει το δικό τους, πέρα από τον κολλητό του γιατρού του μπασκετικού ΠΑΟ Χάντζου, τον Στέφανο Χίο. Μιλάμε για τον κύριο Σαμαρά που έχει Γενικό Γραμματέα στην κυβέρνησή του τον κύριο Μπαλτάκο, με τις γνωστές σχέσεις με την οικογένεια των Γιαννακόπουλων. Εσείς πώς αντιδράτε σε όλα αυτά κύριοι Αγγελόπουλοι? ''Δεν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας'', όπως τσαμπουνάνε κάποιοι...άντε μην βρίσω πρωί πρωί και κάνετε ''επίδειξη ήθους και πολιτισμού''? Δηλαδή το να προστατεύεις την υγεία των αθλητών σου, είναι ανήθικο? Το να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ελέγχους, είναι ανήθικο? Ποια ακριβώς είναι η αντίδρασή σας σε όλο αυτό το πανηγυράκι που έχουν στήσει οι απέναντι? Να βγάζετε ανακοινώσεις ζητώντας γενικά κι αόριστα ''κάποιος να μαζέψει τον κύριο Γιαννακόπουλο'', πετώντας την μπάλα στην εξέδρα και ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ? Μέχρι και οι ΑΡΔικειμενικοί στο μεζέ σας έχουν πάρει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 11-6-2013
 

 
Η δε εφημερίδα GOAL NEWS μας ενημερώνει σήμερα πως ό,τι κι αν γίνει από εδώ και πέρα, οριστικά το τέταρτο παιχνίδι θα γίνει με κόσμο στο ΟΑΚΑ, αφού δεν προβλέπεται ποινή άμεσα ''κεκλεισμένων των θυρών'' για το ντου του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου στους διαιτητές στο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 11-6-2013
 

 
Eκεί που συμφέρει τους απέναντι, πατάμε στον κανονισμό και δεν επιβάλουμε ποινή κεκλεισμένων των θυρών για το ΟΑΚΑ. Εκεί που δεν συμφέρει τους απέναντι, γαμάμε τον κανονισμό και ΠΑΡΑΝΟΜΑ κάνουμε αιματολογικό έλεγχο ντόπινγκ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ, έτσι? Κι εγώ ρωτάω τώρα. Αν μετά από όλα αυτά και μετά τη γελοία διαιτησία του δευτέρου τελικού, μπουκάρουν την Τετάρτη μέσα στο ΣΕΦ Ολυμπιακοί και τα κάνουν όλα ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ποιος θα ευθύνεται? Μήπως ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, που κάνετε εκ του ασφαλούς ''επίδειξη ήθους'', την ώρα που όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει? Αν εσείς θέλετε να σκορπάτε τα εκατομμύριά σας και δεν σας νοιάζει το ότι σας κλέβουν και πάνε νταηλίκι να σας κλέψουν ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ, εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να το ανεχτούμε ως κόσμος του Ολυμπιακού. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΠ, και ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε κανέναν ιδιοκτήτη του, ώστε να επιχειρεί αυτός να αλλάξει το DNA του κόσμου του.
 
Κανονίστε την πορεία σας και προστατέψτε την ομάδα, έστω στο παρά ένα. Άλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει κύριοι Αγγελόπουλοι.
 
Υ.Γ. Σαμαρά ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, γαύρε του γλυκού νερού, σε περιμένουμε στο Καραισκάκη και στο ΣΕΦ, όπως παλιά, να σε ''αποθεώσουμε'', γαμώ τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ σου. Περιμένουμε και την ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματός σου στην Α' Πειραιώς στις επόμενες εκλογές. Θα πάει το γιαούρτι σύννεφο...

Σχόλια

Εικόνα red devil 7

και κατι ακομα.ποιος απο εμας δεν θα γουσταρε εναν προεδρο που θα εσκαγε στις αντιπαλες εδρες,θα κοαθοταν πισω απο τις μπασκετες και θα πανηγυριζε με τους παιχτες και θα τα εκανε πουτανα στις συνεδριασεις τις κεδ?Εναν αντιστοιχο τρακη δηλαδη......

Εικόνα savvas gridlock

Αν έμενε μόνο εκεί, ναι. Υπάρχουν πολλά παραπάνω όμως που δεν γράφονται και υπάρχει και το πέσιμο προχθές στο Φούφη και τον Καρούση. Αυτά είναι πραγματικά βαζέλικα. Στοιχεία της ταυτότητας αυτού του καρκινώματος του ελληνικού αθλητισμού και της νοοτροπίας των οπαδών του.

Εικόνα red devil 7

Δεν εχω σκοπο να υπερασπιστω κανεναν σαμαρα αλλα οτι του ειπαν εκανε..Οι δικοι μας ειναι απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..Εβγαλαν μια ανακοινωση που απλα αναδημοσιευει μερικα γεγονοτα και λεει ''μαζεψτε τον''..Ισα ισα να βγουν απο την υποχρεωση δηλαδη..Και κατι πανο ''ευχαριστουμε μαγκες αγγελοπουλοι'' πιο πολυ ασυλο τους δινουν παρα κινητρο να προχωρησουν!