1 ΧΡΟΝΟΣ RATM, 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ



Γενέθλια έχουμε σήμερα μάγκες. Στις 12 Ιουνίου 2012, είδαμε για πρώτη φορά το φως του Internet ως site. Αντί να καθόμαστε να γιορτάζουμε, να ευλογούμε τα γένια μας και να αναπολούμε το τι έγινε σε αυτόν τον έναν χρόνο, καλύτερα να γιορτάσουμε μία άλλη επέτειο, που αφορά όλους τους γαύρους. Έτσι κι αλλιώς, εμείς εδώ για τον Θρύλο είμαστε και σε μια τελική ποιος τους γαμάει τους RATM μπροστά στον έναν και μοναδικό, το ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ.
 
Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια, ξημέρωσε η μεγαλύτερη μέρα σε ολόκληρη την ιστορία του Ολυμπιακού. Τετάρτη, 12 Ιουνίου 1991. Τότε έλαβε χώρα η ιστορική ΓΣ των μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με την οποία παραδώθηκε και τυπικά το τμήμα μπάσκετ της ομάδας στον ΣΩΚΡΑΤΗ. Την ίδια μέρα, ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του Γιάννη Ιωαννίδη ως προπονητή μας. Μέσα σε κλίμα πρωτοφανούς αποθέωσης, εκατοντάδες οπαδοί μας του φώναζαν ''πάρε και την μπάλα'' και αυτός ο ΤΙΤΑΝΑΣ το έκανε, έστω κι αν τον καθυστέρησε η πατσαβούρα ο Ανάργυρος για λίγο. Δεν έχει νόημα να ξαναβάλουμε αναλυτικά το τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας ο μεγαλύτερος παράγοντας που είχαμε ποτέ. Έχουμε γράψει για τα λεφτά που έβαλε στην ΠΑΕ και για το σκηνικό που υπήρχε όταν μπήκε στον Θρύλο. Εδώ θα δούμε το τι έγινε στη ΓΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 13-6-1991
 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 13-6-1991
 

 

 

 
Όσο για την υπόσχεσή του τότε?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 7-6-1991
 

 
Το αν την τήρησε ή όχι, το ξέρουν καλά όλοι και πρώτοι και καλύτεροι οι βάζελοι, που έκτοτε πονάνε όταν κάθονται (ψυχικός πόνος, από στενοχώρια για τις αποτυχίες τους, μην το πάτε αλλού αυτό). Δεν το κάναμε επί τούτου, δεν το επιδιώξαμε να βγούμε τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά φαίνεται πως τα καλύτερα πράγματα έρχονται στα κουτουρού, δίχως να τα πολυκυνηγάς. Αντί λοιπόν για ένα χρόνια πολλά σε εμάς, λέμε όλοι από εδώ μέσα
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 
Κι αν κάποιος σκαλώσει με τον τίτλο και πει ''τι 22 χρόνια ρε, δεν υπάρχει Κόκκαλης στον Ολυμπιακό πλέον από το 2010'', ας φάει λίγο τραχανά να του περάσει.
 
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ
 
Υ.Γ. Ελπίζουμε να παραδειγματιστούν σήμερα από αυτήν τη σημαδιακή μέρα για ολόκληρο το τμήμα μπάσκετ η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να ξεκινήσει η αντεπίθεση στους τελικούς κόντρα στα βαζέλια.

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Χρόνια Πολλά, Σάββα. Σε όλους και σε όλα. Πάντα πειραιώτικα, γερά και ολυμπιακά.

Εικόνα red devil 7

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ..ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ(!!)..ΞΥΠΝΗΣΤΕ!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΚΗ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι μπράβο, ωραίος φίλε.

Εικόνα red devil 7

Και κατι ακομα γιατι το ξεχασα..ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ..ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΡΔ!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΣΑΝ RATM.