ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ



Για το χθεσινό παιχνίδι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Όλοι είδαν το τι έγινε αγωνιστικά. Υπήρξαν δύο νικητές όμως. Πέρα από την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναικού, που καθάρισε με υγιεινό περίπατο τη σειρά, στην οποία είχε μειονέκτημα έδρας -κάτι που είχαμε προβλέψει αρκετοί πολύ πριν καν αρχίσουν οι τελικοί, αφού το έργο δεν αλλάζει εδώ και χρόνια-, κατακτώντας άλλο ένα πρωτάθλημα, νικητής ήταν και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτός ήταν που έδωσε ουσιαστικά και κατά βάση αυτήν τη μάχη των τελικών. Ανάμεσα σε αυτούς, πρώτα και κύρια αξίζουν τα μπράβο όσοι επέλεξαν να μείνουν στο τέλος και να διακόψουν αυτοί και μόνο το ματς. Αυτοί οι 100 ΜΑΓΚΕΣ, που αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και να βαράνε προσοχή στον κάθε ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ -γενικά, δεν αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα αυτό, μην το παρεξηγήσει κανείς...-, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας, είναι αυτοί που κράτησαν τη σημαία του Θρύλου ψηλά. Κι εγώ εκεί ήμουν, αλλά τον εαυτό μου τον αφήνω στην απ'έξω από τα εγκώμια. Παραθέτουμε χαρακτηριστικούς διαλόγους μετά τη λήξη του αγώνα, στις κερκίδες του ΣΕΦ, όταν και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις πολλών και διαφόρων, κάποιοι αρνούνταν να φύγουν από το ΣΕΦ.
 
Security: Μάγκες, πηγαίνετε έξω, σας παρακαλούμε. Θα τιμωρηθούμε.
Κόσμος: Ε και? Τι θα γίνει? Θα χάσουμε το πρωτάθλημα? Αφού χαμένο είναι.
Security: Ρε παιδιά, 1,5 λεπτό έμεινε, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό.
Κόσμος: Δηλαδή αν φύγουμε και παιχτεί αυτό το 1,5 λεπτό, θα κερδίσουμε? Θα μας αφήσουν? Άντε και μας άφησαν. Την Κυριακή τι θα γίνει, που μας περιμένει ο Τανατζής? Δεν θα πανηγυρίσουν οι άλλοι όπως θέλουν, από το σπίτι μας ΔΕΝ φεύγουμε.
Security: ...

 
Λίγο αργότερα
 
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: Σας εκλιπαρούμε, παιδιά, φύγετε. Κινδυνεύουμε με βαριά καμπάνα.
Κόσμος: Πόσο βαριά? Σαν αυτή που έφαγε ο Γιαννακόπουλος για το ξύλο στον Καρούση?
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: ... Ρε παιδιά, είμαστε υπότροποι. Τι θέλετε, να ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς του χρόνου?
Κόσμος: Και τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς? Το πολύ πολύ να χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μήπως τώρα που το έχουμε, μας αφήνουν να το χαρούμε? Αφού μας το κλέβουν. Και ο Γιαννακόπουλος υπότροπος ήταν, αλλά για τα του Καρούση πώς τον τιμώρησαν?
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: ...
Κόσμος: Γιατί δεν παίρνετε την ομάδα να φύγετε? Γιατί συνεχίζετε αυτήν την ιστορία?
Στέλεχος διοίκησης ΚΑΕ: ...
Κόσμος: Ωραία λοιπόν, Αυτό που δεν μπορείτε εσείς να κάνετε, το κάνουμε εμείς για εσάς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.

 
Το καλύτερο
 
ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: Σας παρακαλώ προσωπικά, φύγετε, κινδυνεύουμε να τιμωρηθούμε.
Κόσμος: Ρε ΜΙΛΑΝ , μας γαμάνε ρε ΜΙΛΑΝ. Να μην αντιδράσουμε? Εσύ τα έζησες και τα ξέρεις.
ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: Ακούστε, αυτή η κουβέντα μπορεί να κρατήσει 2 ώρες. Δεν είναι να την κάνουμε τώρα. Φύγετε, σας παρακαλώ, κινδυνεύουμε με τιμωρία.
Κόσμος: Ωραία, θα φύγουμε. Πες μας μόνο για ποιο λόγο στο ΟΑΚΑ οι διαιτητές τρώνε ξύλο και συνεχίζουν το ματς κι εδώ στο πρώτο ντου γίνονται καπνός, διακόπτουν το παιχνίδι και ζητούν εκκένωση του γηπέδου.
ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ: ... Τι να σας πω, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.
Κόσμος: ΜΙΛΑΝ, κάνε το καθήκον σου, όπως τότε με την Μποντιρόμπα.

 
Kάποια λεπτά μετά, ανακοινώθηκε -για τρίτη φορά- η οριστική διακοπή του αγώνα, αλλά έσβησε και ο πίνακας πια και πήραμε γραμμή ότι όλα τελείωσαν. Κι αν εδώ πει κάποιος ''και τι καταφέρατε? Αφού πάλι από πάνω είναι αυτοί'', θα του πούμε ότι κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Το πρωτάθλημα που πήρε ο Πεδουλάκης δεν το πανηγύρισαν όπως ήθελαν, μέσα στο ΣΕΦ, αλλά στα αποδυτήριά του, κλειδαμπαρωμένοι σαν τα ποντίκια. Η Δέσπω φοβόταν να βγει να αντικρίσει 100 άτομα. Ούτε για προθέρμανση δεν έβγαινε, μήπως ακούσει να μνημονεύουμε το γνωστό πρόβλημα υγείας της. Από το δικό μας χέρι, αυτό περνούσε κι αυτό κάναμε. Το ''δεν φεύγουμε από εδώ'' το κάναμε πράξη, δεν το λέγαμε μόνο στα λόγια. Οι υπόλοιποι που τσαντίστηκαν, επειδή περίμεναν να παιχτεί και το 1,5 λεπτό που έμενε, πιστεύοντας στην ανατροπή, ας μην τρώνε το δικό μας πρόλογο. Η ανατροπή και τώρα γίνεται, μάγκες. Μην ακούτε εμάς τους μαλάκες που λέμε ότι ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΧΑΜΩ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΝ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ''Με πίστη'', που λέτε κι εσείς, ακόμη και τώρα, όλα γίνονται. Εξ άλλου ''η πίστις κινεί όρη''. Και όπως λέει κι ένας φίλος, όταν θα βλέπετε το 2020 τον Πεδουλάκη να είναι Sir, το βάζελο δωδεκάστερο και το Βαζελακόπουλο ακμαίο και σφριγηλό, να κινεί και πάλι τα νήματα στο ελληνικό μπάσκετ, πάλι τα ίδια πιστεύουμε πως θα λέτε. Μέχρι τότε, θα έχετε μετατρέψει σε ''γατάκια'' και loosers όλους τους προπονητές-παίκτες του ευρωπαικού μπάσκετ, στον δρόμο των Γκέρσον-Καζλάουσκας-Ίβκοβιτς τον πρώτο χρόνο-Γιαννάκη-Ματσιγιάουσκας-Γκριρ-Άκερ-Παπαλουκά-Βούισιτς-Χαλπερίν-Τεόντοσιτς-Τσίλντρες-Κλέιζα-Σπανούλη και και και. Ο Λεμπρόν με τον Ντάνκαν να έρθουν πακέτο, loosers θα βγούνε εδώ, στην Ελλάδα που ο πρωθυπουργός της χώρας παίρνει τηλέφωνο από τη Φινλανδία το ΕΣΚΑΝ, ζητώντας του να παρανομήσει, για να κάνει τα κέφια του κάθε Μπαλτάκου, που τον έχει Γενικό Γραμματέα στην κυβέρνησή του. Απευθυνθείτε στον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για μαθήματα χορού. Θα σας χρησιμεύσουν.
 
Οι 100 ΜΑΓΚΕΣ -είπαμε, εγώ απ'έξω-, απέδειξαν χθες για μία ακόμη φορά πως ΘΡΥΛΟΣ=Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού, άσχετα από την καταγωγή του καθενός, είναι από τον Πειραιά στη νοοτροπία. Δεν είναι ΒΠ εδώ, είναι ΛΙΜΑΝΙ. Δεν γουστάρω να κλέβω κανέναν, αλλά αν με κλέψεις εσύ, δεν θα κοιτάξω να κεντράρει η τσαπού που μου σφηνώνεις. Θα σε καβαλήσω για να γυρίσω τούμπα την φτιάξη. Θα προσπαθήσω έστω, όπως μπορώ. Θα αντιδράσω. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους ΜΑΓΚΕΣ, που έκαναν ό,τι υγιέστερο έχει συμβεί οπαδικά στον Θρύλο τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον, που πήξαμε στα απαιτητικά βαζελογαυράκια σε Καραισκάκη και ΣΕΦ. Συγχαρητήρια και στον προπονητή και στους παίκτες του Θρύλου, που έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν αυτήν την χρονική στιγμή, παλεύοντας μονάχοι τους κόντρα σε όλα, ακόμη και στην πρωτοφανή ατυχία.
 
Τέλος εδώ...
 
ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ. ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΜΑΣ ΟΧΙ.
 
Υ.Γ. Δέσπω, γιατί ρε δεν έβγαινες έξω μετά τη διακοπή? Τι φοβόσουν? 100 άτομα ήμασταν ψηλά στις θύρες και οι διμοιρίες παραταγμένες μπροστά μας. Μόνο τη φάτσα σου θέλαμε να δούμε, να κάνεις ένα σουτάκι για ζέσταμα και μπορεί και κάποιοι να έφευγαν. Τους αρκούσε. Γιατί μωρή Δέσπω είσαι τόσο ακατάδεκτη?

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστός ο Θωμάς!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ανοιχτή επιστολή στο vazzeletta ο "μπασκετικός γαύρος"... Τι να πει κανείς για το ...νι της αλληνής.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130614/skai-kai-telikos-mpasket

Εικόνα Νίκος Γόδας
Εικόνα savvas gridlock

Κοίταξε, δεν ξέρω αν έρχεσαι συχνά ΣΕΦ, αλλά λόγω βαζελέττα και τρόπου γραφής, πολλοί μπορεί να νομίσουν ότι τα γράφει κάνας ΑΡΔάκος που βαφτίζεται γαύρος. Ίσως να'ναι κι έτσι. Εγώ δεν αποκλείω καθόλου να'ναι κάνας άρρωστος οπαδός του μπάσκετ εκεί στη φυσούνα του ΣΕΦ. Αν ακούσεις τι γίνεται εκεί πέρα, σαλτάρεις άνετα.

Τα σχόλια όμως είναι δυναμίτης από κάτω. Άλλος το παίζει πάλιουρας και μας λέει πως γεμίσαμε φασίστες, αφού ως γνωστόν δεν νοείται να αναφέρεσαι στο Internet για τη θύρα 7, δίχως να περνάς την απόγνωσή σου για την ''κατάντια'' της στα πολιτικά. Όλοι μαζί βέβαια, ταυτόχρονα, δεξιοί-αριστεροί, φασίστες-αναρχικοί, ''πώς καταντήσαμε'' και ''δεν υπάρχει no politica'' και ''αλωνίζουν οι φασίστες-αναρχικοί-κομμουνιστές-πασοκτζήδες-νεοδημοκράτες''. Άλλος μας λέει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ πανηγυρίζουν μόνο τους τίτλους που αξίζουν. Εδώ κολλάνε οι στίχοι του ποιητού, ''μάνα μου, βγάλε την στολή. Την φύλαξες θαρρώ...''. Άλλος μας ενημερώνει πως έχουμε κόντρα με τους Αγγελόπουλους ως θύρα 7, επειδής προσπάθησαν να μας πετάξουν από το ΣΕΦ αποτυχημένα. Αυτός ξέχασε την υπόλοιπη κασέτα, το άλλο μισό, για ''υπάλληλοι-θύρα λ7-τσιράκια των προέδρων-πληρωμένοι δολοφόνοι-στρατός του Κόκκαλη/Μαρινάκη''. Όλα τα λεφτά πάντως το λαγουδάκι που σε σχόλιο γαύρου πως οι Αγγελόπουλοι πρέπει να φέρουν το Μαρινάκη του χρόνου, για να κάνει κουμάντο μόνο στους τελικούς, απαντά ''ορισμός γαύρου'', αλλά και ο υγιής αγανακτισμένος φίλαθλος, που με κεφαλαία κραυγάζει πως οι χούλιγκανς την ώρα των αγώνωνε πρέπει να βρίσκονται εις τα αστυνομικά τμήματα και όχι εις τους χώρους αθλήσεως. Μνιεχχχ.

ΧΟΥ-ΧΟΥ-ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σάββα μου, καταρχήν το όνομα μου, που κακώς αμέλησα τόσο καιρό να γράψω είναι Θωμάς. Στο ΣΕΦ έρχομαι μία με δύο φορές το χρόνο. Δυστυχώς σπουδάζω Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να κατεβαίνω πιο συχνά λόγω και άλλων υποχρεώσεων. Όταν κατεβαίνω πάντως κοιτάω να αποφεύγω τους vip... Όχι πως έχω κάτι με τους ανθρώπους, απλώς έχω συμβιβαστεί με τον όρο του οπαδού. Πήγα να διαβάσω τα σχόλια, αλλά στα πρώτα δέκα κόντεψα να σπάσω τον υπολογιστή, δεν άντεξα. Μαζεύτηκαν, βλέπεις, πολλοί "αντικειμενικοί" και δέχτηκε και τα μπράβο των αλλόθρησκων. "Δεν γαμιέστε λέω" και βγήκα.
Να σου πω την αλήθεια κομμουνιστής είμαι. Ωστόσο έχω ένα δόγμα. Στο κόμμα δεν δέχομαι κουβέντα για τον Ολυμπιακό και στον Ολυμπιακό δεν δέχομαι κουβέντα για τα πολιτικά. Σίγουρα δεν μου είναι ευχάριστα μερικά πράματα, αλλά ποτέ δεν θα τα βάλω σε πρώτη μοίρα. Όπως λέει και ο φίλος μου ο Στέλιος "ο Ολυμπιακός είναι το πρωτεύων από τα δευτερεύοντα πράματα στη ζωή μου". Η γνώμη μου για τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι κάλλιστη, χωρίς να παραγνωρίζω κάποιον εκφυλισμό, που είναι γενικότερος στο οπαδικό κίνημα και στην νοοτροπία της κοινωνίας.

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου Θωμά...

Εικόνα ramaya

"Για τον Γκιστ και το Λάσμε, που αν φύγουν από τον ΠΑΟ, θα γίνουν ό,τι οι Νίκολας-Φώτσης-Βουγιούκας-Καιμακόγλου-Καλάθης"

Νταξει στο συγκεκριμενο θεωρω οτι εισαι λαθος, καθως απο τη μια δε μπορεις να πεις και οτι οι δικοι μας διαπρεψανε οταν φυγανε (χαλπεριν παπαλουκας βουισιτς, τσιλντρες, ερτσεγκ, μπουρουσης και παει λεγοντας) και επισης ο βαζελος ειχε και παικταραδες κακα τα ψεμματα τωρα, ειδικα το ροστερ του στο βερολινο ηταν απο τα πιο πληρη που εχουν παρουσιαστει ποτε στην Ευρωπη. Νικολας και Φωτσης ειναι οντως τραγικοι πλεον, αλλα οι αλλοι 3 δε τα πηγαν ασχημα στη Ρωσια και στις ομαδες στις οποιες πηγαν για τα λεφτα, δεν ηταν ουτως η αλλως ευκολο να "ακουστουν" ακομα και καλες εμφανισεις να εκαναν

Εικόνα savvas gridlock

Πιθανόν να έχεις δίκιο και να μην το έθεσα σωστά. Θέλω να πω ότι αρκετοί δικοί μας παίκτες δεν έκαναν τη διαφορά σε εμάς και η σύγκριση με αντίστοιχους του ΠΑΟ, δεν έχει κοινή βάση. Ο Νίκολας έμοιαζε υπερπαίκτης στον ΠΑΟ και 6 μήνες αφότου έφυγε από εδώ, ήταν δίχως συμβόλαιο στις Μπαχάμες για διακοπές. Ο Καλάθης μας πήρε μόνος του ένα πρωτάθλημα το 2011 και πήγε να το ξανακάνει πέρυσι. Φέτος έκανε κάτι αντίστοιχο στην καινούρια του ομάδα? Στέκομαι σε ρολίστες των δύο ομάδων και παρατηρώ ότι ο αρκετά χειρότερος με βάση τα αποτελέσματα Ολυμπιακός, έδιωξε ένα ρολίστα, το Λούκας Γκόρντον και αυτός στέκεται μια χαρά για τα κυβικά του σε διεθνές επίπεδο. Ο ΠΑΟ που είναι πολύ πιο επιτυχημένος από εμάς, έχει αντίστοιχο Λούκας Γκόρντον? Και για να μην το τραβήξω άλλο, φυσικά και το ρόστερ του ΠΑΟ το 2009 ήταν σούπερ. Έχουν έρθει πολύ μεγάλοι παίκτες στην Ελλάδα για τον Παναθηναικό όλα αυτά τα χρόνια και δεν μένω σε αυτούς. Φυσικά και το γεγονός πως ο ΠΑΟ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, δεν είναι αποτέλεσμα μόνο Χάντζου, Βαζελακόπουλου και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων. Παρακολουθώ μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια για να μείνω σε ένα ξερό ''μας κλέβουν κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα''. Δεν μας κλέβουν κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα. Όταν μας τα κλέβουν όμως κι από πάνω μας κατηγορούν για ντόπα αυτοί που ο Νίκολας ακόμη...καθαρίζει, ε πάει πολύ, δεν βρίσκεις? Είναι προκλητικοί, σπαστικοί. Θα μου πεις ''βρίσκουν και τα κάνουν''. Προφανώς, αν δεν έχεις διοίκηση, θα χορέψεις...

Εικόνα ΔΙΑΣ

Γαυρος σημαινει ΣΤΗΡΙΖΩ την ομαδα οπου κιαν παιζει με οποιον κιαν παιζει, χανει , κερδιζει, παιζει καλα ή ασχημα. ΣΤΗΡΙΞΗ και ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ειναι ασυμβατες. Ξανασκεφτητε το οσοι πιστευετε κατι αλλο.
ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑΜΑΙ ΚΙΕΓΩ ΜΑΖΙ.....

Εικόνα vagio

Θα συμφωνησω για τη σταση εκεινων που αρνηθηκαν να φυγουν απο το γηπεδο, ηταν η πιο πολιτισμενη αντιδραση που θα μπορουσαν να εχουν.
Απο εκει και περα ειναι δικαιωμα του καθε Εν Αθηναις να πανηγυριζει το πρωταθλημα αν το θεωρει δικαιο, το τι βλεπει κανεις εξαρταται απο τις αρχες τουν την ψυχη του και την οποια κριτικη ικανοτητα. Ουδολως μας απασχολει αυτο, και ουτε μπαινουμε σε διαδικασια να πεισουμε η να πειστουμε.
Το αλλο θεμα ειναι πως πλεον ως συλλογος εχουμε γινει ερμαιο των ρουφιανων. Μια χαρα τα εφτιαξε ο πρεζακιας, το πηγε εκει ακριβψς που επρεπε, στο μονο δρομο που θα μπορουσε να του δωσει το πρωταθλημα. Δηλαδη οτιδηπουε αλλο εκτος απο μπασκετ.. Πολεμος απο παντου, σε φαση που οι ιδιοι ...γαυροι που ντρεπονται για το ποδοσφαιρο, θεωρουν πως ομορφα χασαμε και μιλουν για 30, 50 100 ανεγκεφαλους που στερησαν την ευκαιρια μπλα μπλα, μπλα....
Κανεις δε στεκεται στην πουτανα την ανυπαρκτη ισοτιμια.
Λεγαμε καποτε πως εχουν μια αλφα ευνοια ως πρωταθλητες ελλαδας και ευρωπης, και επειδη εχουν καλυτερο υλικο.
Φεραμε καλυτερους παικτες, τιποτα.
Φεραμε προσωπικοτητες, τιποτα.
Αλλαξαμε φανελα, αλλαξαμε σημα σχεδον,τιποτα.
Πηραμε ευρωπαικο, τιποτα.
Πηραμε πρωταθλημα, τιποτα.
Ξαναπηραμε ευρωπαικο, τιποτα.
Και μιλαμε για ισοτιμια, ετσι? Ιση μεταχειριση.
Το μπασκετ συνεχιζει να διοικειται απο ενα πρεζακι αμορφωτο, που μας παιζει στα δαχτυλα του.

Εικόνα sada

το χθεσινο παιχνιδι δεν το ειδα και ξερει παρα πολλα ατομα που εκαναν το ιδιο...ο τελευταιος αγωνας μπασκετ που ειδα στην ζωη μου ηταν ο δευτερος τελικος στο αντρο της σαπιλας...με την εξης λογικη οταν καποιος σου γαμαει το μυαλο για 15 χρονια δεν εισαι υποχρεωμενος να χωνεις το καβλι του για αλλα 15 στο νωτιαιο μυελο σου...αφου η ομαδα διοικειται απο πρασινους οπαδους ας μεινουν παρεα με τον σωληνα και τον φουφη τον ζαβλανο και την αλλη αλητοπαρεα να πανηγυριζουν..
na ta ta fintania tou swlina ena ena http://www.odke.gr/index.php/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%...
alites pou an tous eixa brosta moy kai egw proswpika kai kathe igieiis anthrwpos pou agapaei top basket tha thele na tous kseskisei...dn paei allo me ta poustrakia tous ipallilous tou vrwmogerou eksantlithike kathe ipomoni pou orizei i anthrwpini fisi..
milame gia ton 10o klemeno prwtathlima ta 8 klemmena kippela tis 3 klemenes evroliges ta teleutaia 15 xronia ap tin pio vrwmiki omada pou xei gennisei o pagosmios athlitismos...
otan omws anti gia proedrous tou olumpiakou se diioikoun oi cocneys dn boreis na perimeneis polla..
gia mena opws leei kai o savvas ena terastio bravo alla auti i kinisi eprepe na ginei ston antiathlitikou tou tarzan tou pithikou ston antic pou xreothike texniki ston skopiano..efoson vlepeis tis protheseis kai einai to 32o lathos sfirigma se auto to simeio kai exeis katalavei pou paei kaneis bourdelo to teliko diakoptetai katevanoun oi green fans tin omada sto 2o na panigirisoun me tous filous tous piloidi anastopoulou kai sia kai sto trito ta ksanakaneis ola poutana i dn afineis sta strakia na boune mesa...auti einai igiis antimetopisi ston swlina kai tin parea tou
dn tha thelw ta 2 evropaika gt kserw oti mou ta dose o solinas kai tis 2 xronies gia na min ton perasei poli i real fetos kai persi gia na ton prosperasei i cska,,
thelw ton olympiako me giannouzako me agadako sklavo alla eite me proedrous tin thira 7 eite ton kotsovolo...amfivalei kaneis oti se auto to asteio athlima pou to kippelo podosfairou exei megaliteri aigli ap to evrwpaiko me 2 ek evrw batzet kai proedrous pragmatikous olumpiakous dn kaneis plaka ston zaki me to xiliotripimeno xeri...
dn kseftilizeis autin tin orka tin kiniti aidia me ta progoulia ta pelwria stomaxia kai ta podia odontoglifides...
tou xronou dn prepei na arxisei kanena paixnidi eite ola kekleismenwn eite opote bainoume na kanoun tin plaka tous na skane bobes emena auto me ekfrazei an kai to basket stin ellada gia mena teleiwse oristika stis 7 iouni se opoianou antexoun ta neura as meinei na xeirokrotei tin poutana ton pseuti ton diamantidi pou varaei spondilikes tin tsartsara kai allous...
o skola sikwthike kai efige paizontas ispania kai rixnontas aixmes gia tin evroliga logw vazelou auto kai mono na mas provlimatizei...
kseftilise proswpikotites kai proswpikotites o swlinas kai ta aderfia trifilia gia na kanoun tin plaka tous...
prezakia narkomani alberto eskenazi pou to xeri sou einai ntaouli ap tis sirigges 40-20 me ton marinakaro tin proedrara mas ton arxidato ton magka ton karabouzoukli...
sto volley 9 pisw tou xronou kai sto polo 27-0 bros pisw tsaf tsouf
vriste ton giaxo tora oi kai kala antikeimenikoi olumpiakoi
gia ena metaniwsa me tin proedrara to marinaki ekei pou to karfose o kostaras o mitroglou sto 92 pou to akirose edw oi alloi perpatane me tin bala xwris na tin skane kanontas 30 vimata akirwnoun kalathia pou bainei i bala sto plekto rixnoun xlepes bouketa panw se plates gia na mas afisoun anapirous..

Εικόνα savvas gridlock

Στα ίσα. Όταν έκανε τα βήματα η Δέσπω, που μετατράπηκαν σε ασίστ στο Λάσμε και 72-76, εσένα θυμήθηκα. Λέω ''πάει τελείωσε, ο Πεδουλάκης θα γίνει προπονηταράς στο μέλλον, ανώτερος του Ζέλικο''. Κατά τα άλλα, μας διοικούν οι Cockneys. Χαχαχαχα...

Εικόνα red devil 7

Τι να πουμε ρε μαγκες για το μπασκετακι.Ειναι το μονο αθλημα που μας κανει να νιωθουμε κατωτεροι απο τον βαζελο.Του χρονου ξανα μια απο τα ιδια,παιχνιδακια με ρεθυμνο και κολοσσο μπροστα σε 1000 ατομα,ευρωλιγκα μπροστα σε 5.000 ατομα,νικες με τον βαζελο στην κανονικη διαρκεια και στο τελος μενουμε με αδεια χερια..Πως μπορει να αλλαξει αυτην η ρουτινα?
1)Αλλαγη εδρας.Δεν υπαρχει αλλη εδρα στην ευρωπη που μεσολαβει στιβος αναμεσα
2)Αλλαγη στασης απο τους προεδρους.Δεν γινεται οι προεδροι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να αποτελουν παιχνιδακι στα χερια ενος τρακη(!!)
3)Χιλιες φορες νταμπλ παρα ευρωπαικο..

Εικόνα savvas gridlock

Έχω βαρεθεί πραγματικά το θέμα ''Αγγελόπουλοι'', φίλε...

Εικόνα Εν Αθήναις

Πάλι για τη διαιτησία φωνάζετε Σάββα;
Παρεμπιπτόντως 65-59 oι βολές (τις οποίες κάνατε σύνθημα) υπέρ του ΟΣΦΠ σε όλη τη σειρά των τελικών.

Πολλά μπράβο σε Χάινς, Λο, Μπαρτζώκα και Τόμιτς που έδωσαν συγχαρητήρια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Ο Σχινάς εξάντλησε χθες κάθε επιείκεια, καταστρατηγώντας κανονισμούς μπας και συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.
Σε αντίθεση με ότι έγινε στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-1, που το παιχνίδι διεκόπη οριστικά και χωρίς δεύτερη κουβέντα και ο ΠΑΟ τιμωρήθηκε με -2 βαθμούς. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Μόνο στην Ελλαδάρα αυτά.
Αν ο ΟΣΦΠ δεν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών αυτή τη φορά θα μιλάμε για μέγα σκάνδαλο.

Δίκαιος πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός. Γιατί είχε το χρόνο, όταν ο Ολυμπιακός είχε ακόμα το μυαλό του στην -δικαιότατη- κατάκτηση της Ευρωλίγκας, να δει τα τρωτά σημεία του ΟΣΦΠ, να κάνει προσθήκες, να βελτιώσει τα δικά του λάθη και το ήθελε και περισσότερο από τον ΟΣΦΠ που είχε ήδη πετύχει το στόχο του στο Λονδίνο.

Οι 100 που καθήσατε στο τέλος κάνατε λάθος. Η ομάδα σας δεν άξιζε τέτοια μεταχείριση, ούτε τέτοιο τέλος.
Ίσως το καταλάβετε μελλοντικά, γιατί ακόμα είστε εν θερμώ, πόσο λάθος ήταν η απόφαση σας.
Έτσι κι αλλιώς, το παιχνίδι ακόμα ήταν αμφίρροπο και δεν είχε νόημα να γίνει κάτι τέτοιο.

ΥΓ. Ο Διαμαντίδης τί σας φταίει;

Εικόνα savvas gridlock

Ο Διαμαντίδης ξεκίνησε να περπατάει από το Caravel, έφτασε έξω από τη ρακέτα μας, έδωσε ασίστ στο Λάσμε και ο Σχινάς αντί να δώσει βήματα, μέτρησε το 72-76. Ο Άντιτς αποβλήθηκε με 5 φάουλ, εκ των οποίων τα 4 ανύπαρκτα. Από την στιγμή που γυρίσαμε το ματς στο τέταρτο δεκάλεπτο, έχουν γίνει όργια. Φυσικά συμφωνούμε στο ότι τα χθεσινά είναι παρωνυχίδα μπρος στο παρελθόν. Αλλά καμιά φορά ξεσπάς και για τα παλιά.

Ο Σχινάς πήρε τους διαιτητές και έφυγαν με το πρώτο ντου. Κακώς έγινε το ντου? Κακώς να πούμε. Στο ΟΑΚΑ γιατί συνεχίστηκε το ματς μετά το ντου του Τράκη και το ξύλο στον Καρούση? Εκεί δεν χτυπήθηκαν διαιτητές? Γιατί δεν διέταξαν ''να συλληφθεί ο Τράκης, αλλιώς δεν βγαίνουμε έξω''? Έπειτα, μείναμε μέσα 100 άτομα χθες στο ΣΕΦ. Στο Ελληνικό μετά την εκκένωση φέτος έμειναν 200 οργανωμένοι του ΠΑΟ με διαπιστεύσεις και εκεί ήταν όλα καλά. Το ματς συνεχίστηκε. Χθες τι θα κάναμε εμείς οι 100, με 3 διμοιρίες μπροστά μας? Θα σκοτώναμε κανέναν? Όπου συμφέρει τον ΠΑΟ, πάμε με τον κανονισμό. Όπου δεν τον συμφέρει, γαμώ τον κανονισμό.

Στην Ελλαδάρα που λες, μπορείς να κοπανάς διαιτητές και να τιμωρείσαι με μία αγωνιστική, ουσιαστικά, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Αυτή ήταν η ποινή για τον Τράκη. Να μην έρθει στο ΣΕΦ, που ούτως ή άλλως δεν θα ερχόταν. Στην Ελλαδάρα, τρως -2 για ένα κέρμα στην Μποντιρόμπα στην Γλυφάδα, αλλά δεν τρως αφαίρεση βαθμών για τα αεροβόλα στον μπασκετικό Ολυμπιακό το 2006, για το ξύλο σε διαιτητές τώρα και το ντου σε Μπουρούση-Αγγέλου το 2011. Ποια ήταν η τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΟ για το ντου του Τράκη στον Καρούση, είπαμε?

Εγώ σου έχω πει, και στράβωσαν αρκετοί εδώ, πως ο μπασκετικός ΠΑΟ είναι συνολικά η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 20 χρόνια. Κάμία κόμπλα δεν έχω να παραδεχτώ την ανωτερότητα του ΠΑΟ κάπου. Αθλητισμός είναι, δεν γίνεται πάντοτε να είσαι καλύτερος. Θα σε ξεπεράσει και ο άλλος, αφού δεν παίζεις μονάχος σου. Στο παρελθόν έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες από τον ΠΑΟ. Σισκάουσκας, Γιασικεβίτσιους, Σπανούλης, ακόμη και η Μποντιρόμπα με τη Δέσπω, παικταράδες είναι. Φέτος όμως, δεν θα το πω. Για τον Γκιστ και το Λάσμε, που αν φύγουν από τον ΠΑΟ, θα γίνουν ό,τι οι Νίκολας-Φώτσης-Βουγιούκας-Καιμακόγλου-Καλάθης, πρωταγωνιστές του παρελθόντος, δεν γίνεται να αφιερώσω εγκώμια. Για την ομάδα που τα μπασκετικά της γραφεία είναι δίπλα σε αυτά της ΚΕΔ, δεν αφιερώνω εγκώμια. Για την ομάδα που ο γιατρός της είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος στο ΕΚΑΕ, αλλά σκούζει για ντόπα του...αντιπάλου της, δεν αφιερώνω εγκώμια. Για την ομάδα που κάνει φιέστα για κατάκτηση πρωταθλήματος κόντρα στον θρύλο και σκάνε σχεδόν όλοι οι μπασκετικοί ΑΡΔ να γιορτάσουν μαζί της, δεν αφιερώνω εγκώμια. Με διαιτησίες όπως αυτές στην Ευρωλίγκα, η σειρά θα ερχόταν υπέρ του Ολυμπιακού και θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Αυτό πιστεύω ξεκάθαρα. Αλλά είπαμε. Ο Σαμαράς, αντί να φέρει καμιά επένδυση στη χώρα απ'όξω, που μέχρι τώρα έχουμε πήξει στην ανάπτυξη στο μιλητό, κάνει τα χατίρια του Μπαλτάκου και παίρνει τηλέφωνα στο ΕΣΚΑΝ, ζητώντας του να παρανομήσει. Αυτή είναι η έννοια του. Αν όλα τα παραπάνω τα έχεις δει ποτέ στην ιστορία κάποιου τμήματος του Ολυμπιακού, πες το μου και ίσως νιώσω και τύψεις για το ότι δεν αποδίδω αυτά που αξίζουν στην ομάδα σου. Να το πω ακόμη πιο απλά? Κακό σε εσάς κάνει ο πρόεδρός σας, χειρότερο από αυτό που έκανε ο ''καπετάνιος'' τη δεκαετία του '80. Όλη η Ελλάδα τώρα λέει ''Βαρδινογιάννης'' και θυμάται Κορίνθους-ΟΦΗ-Δράμες-Απόλλωνες, όχι Ζάετς, Ρότσα, Σαραβάκους και λοιπούς παίκτες που τότε έφερνε. Γιατί ο Βαρδινογιάννης έχωνε λεφτά τότε. Και αυτός ο πουσταράς όμως, είχε λίγη τσίπα και δεν τόλμησε ποτέ να κάνει ό,τι αυτό το...πράγμα που έχετε για πρόεδρο. Ο Βαρδινογιάννης, που όλοι οι πολιτικοί στέκονταν και στέκονται σούζα μπροστά του, δεν έμεινε ΠΟΤΕ ατιμώρητος για ντου σε διαιτητές. Όλη η κυβέρνηση χορεύει όπως γουστάρει ένας τύπος που δεν σέβεται ούτε τους γονείς του, που'ναι 80φεύγα χρονών και το κόβω εδώ, μην το γαμήσουμε τελείως το θέμα...

Εμείς οι 100 επιλέξαμε να κάνουμε το 1/100 από αυτό που έπρεπε να κάνει η διοίκησή μας. Δίχως να ασκήσουμε βία σε κανέναν, νόμιμα και ηθικά που λένε, ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΥ. Δεν δίνω τη χαρά στον Τράκη να με χορέψει κι εμένανε. Χορεύει άλλους στον Ολυμπιακό κι αυτοί γουστάρουν, όπως φαίνεται. Θες να κάνεις επίδειξη δύναμης, Τράκη, με πάρτυ τίτλου στο ΣΕΦ, με φωτογραφίες μετά στα πράσινα sites του Τσαρτσαρή που χορεύει στο ΣΕΦ και πουλώντας οπαδιλίκι στο Φορέα, ώστε να σουλατσάρουν και του χρόνου οι πυροσβεστήρες ελεύθερα στο ΟΑΚΑ και να μοιράζουν εισιτήρια οι γνωστοί, που τους ξέρεις, κανονίζοντας το μπες-βγες εκεί μέσα? ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Τράβα στα Ιλίσια στο Caravel και κάν'το. Τώρα, όποιος πιστεύει πως το ματς χθες ''παιζόταν ακόμη'' και αυτό το 1,5 λεπτό ίσως άλλαζε τα πάντα, μάλλον έχει πρόβλημα αντίληψης. Όποιος θεωρεί ότι 100 άτομα ήταν η πραγματική αιτία διακοπής του ματς από τον Σχινά, μάλλον έχει πρόβλημα αντίληψης. Δεν τα λέω για'σένα αυτά τα δύο τελευταία, για γαύρους τα λέω.

Εικόνα Εν Αθήναις

1. H φάση του Διαμαντίδη ΔΕΝ είναι βήματα με τους νέους κανονισμούς. Παλιά, όταν ένας παίκτης σερνόταν στο παρκέ ήταν παράβαση, πλέον όχι. Οι διαιτητές δεν έκριναν το παιχνίδι εχθές. ΟΚ, αδικηθήκατε σε 5 φάσεις, μπορώ να σου βρω πανεύκολα κι εγώ άλλες 5 που αδικηθήκαμε εμείς. Δεν είναι κι εύκολο πράγμα να είσαι διαιτητής μπάσκετ, σε ένα άθλημα με πολλές επαφές και γρήγορες φάσεις, εδώ που τα λέμε.
Εάν όμως φίλε Σάββα, οι βολές εχθές ήταν 28-18 υπέρ μας και όχι κατά μας θα το είχατε κάνει σημαία, ίσως και μπλουζάκι. Καμία διαιτησία δεν έκρινε τους τελικούς, είτε σας αρέσει, είτε όχι.
Σας νικήσαμε 3-0 με μειονέκτημα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Το αξίζαμε, όπως αξίζατε κι εσείς 100% την φετινή Ευρωλίγκα, αφού φορμαριστήκατε διαολεμένα την εποχή εκείνη.

2. Λες για την εκκένωση στο Ελληνικό. ΟΚ, έχεις δίκιο, εκεί ήταν ελαστικοί οι διαιτητές. Βέβαια, το ίδιο είχε συμβεί και όταν είχε εκκενωθεί ξανά το ΣΕΦ το 2010. Και πάλι είχαν μείνει πάνω από 1500 οπαδοί σας μέσα και μάλιστα ήταν κι πολύ εκδηλωτικοί. Εχθές έπρεπε να εκκενωθεί πλήρως το γήπεδο, γιατί είχαν προηγηθεί φοβερά πράγματα. Φωτοβολίδες, επίθεση στον πάγκο, τραυματισμοί παικτών και υπήρχε πεποίθηση πως «ή κερδίζουμε ή διακοπή». Στο θέμα Δημήτρη, στο έχω ξαναπεί, μαζί σου.

3. Γιατί υποτιμάς τoν Γκιστ και τον Λάσμε; Eντάξει, δεν πρόκειται για Ράτζα ή για Σαμπόνις, όμως είναι δυο τερματοφύλακες της ρακέτας, με φοβερό άλμα και προκαλούν φόβο στον αντίπαλο. Του χρόνου μπορεί να είναι καλύτεροι. Μην ξεχνάς πως κι εσείς τον Σλούκα τον κοροϊδεύατε και το είχατε για τα αζήτητα, μέχρι που βελτιώθηκε και έγινε ένας πολύ αξιόλογος παίκτης.
Εγώ νομίζω πως στα καρφώματα των Γκιστ και Λάσμε στον πρώτο τελικό, μέχρι και σε σένα ένα «ωωωωωω» μπορεί να σου ξέφυγε. Παίκτες του 7 αλλά παίζουν για 7. Ο Σπανούλης π.χ. είναι παίκτης του 9, αλλά πολλές φορές γίνεται παίκτης του 3.

4. Καλά, και να ολοκληρωνόταν το ματς, φιέστα εκεί μέσα έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Όμως, ακόμα και χωρίς να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, πάλι και φωτογραφίες βγάλαμε, και επινίκια στα αποδυτήρια είχαμε, και κανένας οπαδός σας δεν τολμάει ούτε να ψελλίσει το «ο ΠΑΟ το πήρε στα χαρτιά», αυτό δηλαδή που ήταν ο στόχος σας. Άρα και υπ' αυτό το πρίσμα αν το πάρεις, η διακοπή ήταν λάθος.
Προσέξτε μην ξενερώσετε τους Αγγελόπουλους, κρατήστε και τους αμφίβολους Σπανούλη, Χάινς και Λο, για να έχουμε ωραίες μάχες και του χρόνου.

Εικόνα dion

Kai to foul sto Slouka, akribws prin ta bhmata, den einai foul. Auto me palio kanonismo pou fusika efeure8hke ki efarmosthke sto apse sbhse ekei pou xreiazotan. Oxi giati se ligo 8a mas poune kai gi'auto, enw emeis gia ola exoume pronohsei.

Εικόνα savvas gridlock

Για κάτι τέτοια φάουλ σαν του Σλούκα έχουν μπει οι ναυτικές στα γήπεδα. Γκντουπ, 1-4 και τέζα. Μετά αράζεις και απολαμβάνεις τους ''αηδιασμένους από την καφρίλα υγιείς φιλάθλους'' -αυτό θυμίζει ''αγανακτισμένους φιλήσυχους πολίτες'', παρακρατικούς χουντονοικοκυραίους δηλαδή-, τους ΠαπαΡογιάννηδες να θρηνούν στο έγκριτο vazeletta για το καημένο το μπασκετάκι και τους στρατούς πληρωμένων δολοφόνων που το διαλύουν -σε φάση Sons of Anarchy vs Mayans- και φυσικά τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο να μιλάει μετά για ''την ομάδα της βρωμιάς, τον Ολυμπιακό'', με ταχύτητα ομιλίας που προσεγγίζει επίπεδα Πουρουπουπού. Βεβαίως, αυτή η φάση σε λίγα χρόνια θα ξεχαστεί και θα την θυμούνται κάποια ''αρρωστημένα'' μυαλά, που έχουν καεί στη διαιτητολογία και κάνουν κακό στο μπάσκετ. Το χέρι του Μανιάτη όμως στο ΟΑΚΑ με την Τρίπολη οφείλει να το θυμάται όλη η Ελλάδα. Αν το ξεχάσει κανείς, είναι ''γαύρος με όλη τη σημασία της λέξης'', ''υπάλληλος του Μαρινάκη'' και ''θύρα λ7''. Α ρε Δέσπω, γιατί δεν βγαίνεις έξω να σε ''αποθεώσουμε'' ρε Δέσπωωωω?

Εικόνα savvas gridlock

1. Καλά, άσ'το με το Διαμαντίδη. Το σημαντικό είναι πως όντως, δεν μας το ξαναπήρατε με μειονέκτημα έδρας και sweep. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν Βαζελακόπουλος-Τράκης τα επόμενα χρόνια να καταρρίψετε.

2. Λες ότι είσαι μαζί μου στο θέμα Τράκη. Το δέχομαι. Τα κολλητιλίκια με το Φορέα τα βλέπεις? Φαντάζεσαι τι θα γραφόταν αν στη θέση τους ήταν η θύρα 7 με τον χ,ψ Μαρινάκη, για ''υπαλληλίκια'' και άλλες μαλακίες που έχει γεμίσει το ίντερνετ? Πως αντιμετωπίζεις το ότι ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν αναφέρει, έστω, κάτι? Ο Μαρινάκης που δεν κάνει δουλειές με το Δημόσιο, που ήρθε από το πουθενά και έβαλε 50 μύρια στο ποδόσφαιρο, κατηγορείται για χούντα στα ΜΜΕ και τραμπουκισμούς, την ώρα που εκκρεμεί ποινική δίωξη εις βάρος του, δίχως στοιχεία, μόνο και μόνο επειδή μίλησε με τον Μπέο. Τα βαζελέττα κάνουν και συγκρίσεις των δυο τους, Μσρινάκη-Γιαννακόπουλου. Αυτό πώς το εξηγείς?

3. Συμφωνώ για Γκιστ-Λάσμε-Σπανούλη. Εννοώ ότι με Γκιστ-Λάσμε ΜΟΝΟ, με ρολίστες ΜΟΝΟ, δεν φτιάχνεις ομαδάρα άξια επαίνων και δη από έναν αντίπαλο. Εκεί που κάποτε έπαιζαν Μπατίστ 32 ετών-Πέκοβιτς, τώρα παίζουν οι 2 Αμερικάνοι. Ε, υπάρχει ποιοτική διαφορά. Βεβαίως, τα φυσικά τους προσόντα είναι όντως αξιοθαύμαστα και μπράβο τους που δουλεύουν στην προπόνηση. Καμία σχέση και σωματοδομικά οι δυο τους σε σχέση με την αρχή της χρονιάς ή έστω την αρχή της καριέρας τους στον ΠΑΟ για τον Γκιστ. Το να δουλεύει κανείς στην προπόνηση, σε μία χώρα που αυτό αντιμετωπίζεται ως περιττή υποχρέωση κατά κανόνα, είναι πάντοτε αξιέπαινο, ανεξαρτήτως ομάδας.

4. Τα τρόπαια για'μένα δεν λένε κάτι, έτσι σκέτα. Το βασικό είναι να ακούει τα θέλω του κόσμου η διοίκηση. Να τον αφουγκράζεται. Πρώτα και κύρια είναι ο κόσμος σε μία ομάδα, σε όλες τις ομάδες δηλαδή και όχι μόνο σε εμάς. Όλα τα άλλα, έρχονται μετά. Αν ήσουν οπαδός του Ολυμπιακού και βρισκόσουν στο ΣΕΦ χθες, θα καταλάβαινες το τι σου λέω και το πώς εκφράζονται πολλοί, πλέον, ανοικτά για τη διοίκηση Αγγελόπουλων.