ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 7 ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΣε λίγες μέρες βγαίνουν τα διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, 2013-14. Η ΘΥΡΑ 7 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
 
Ξεκινάει σύντομα η διάθεση των Συνδεσμιακών εισιτήριων διαρκείας του ποδοσφαίρου για την σεζόν 2013-2014 για τις θύρες 3-7. Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι μόνο στην τιμή, αλλά και στο γεγονός ότι θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να απευθύνονται όσοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν στους κατά τόπους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 7 σε Αθήνα και επαρχία, αφήνοντας το ονοματεπώνυμο τους , τον αριθμό της ταυτότητας τους και ένα τηλέφωνο, και μετά από δύο μέρες θα μπορούν να πηγαίνουν στο Καραϊσκάκη για να τα εξασφαλίσουν , πληρώνοντας είτε μετρητοίς, είτε με 12 άτοκες δόσεις με οποιαδήποτε κάρτα. Αυτή η διαδικασία γίνεται για να εξασφαλίσουμε, σε μεγάλο ποσοστό, πως όποιος βρίσκεται κάθε Κυριακή στον «χώρο» μας , είναι συνδεσμίτης με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ατομικές του υποχρεώσεις στον τρόπο συμπεριφοράς και λειτουργίας της ΘΥΡΑΣ 7. Από την στιγμή που αποδέχεται να βρίσκεται στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 θα είναι και υπεύθυνος για τις ενέργειες του αλλά και συνολικά του συνδέσμου που ανήκει.
 
Τα λόγια είναι περιττά. Θες να μπαίνεις στο πέταλο? Θα μας αποδείξεις πως είσαι συνδεσμίτης. Δεν θες να μπαίνεις στο πέταλο? Υπάρχουν κι άλλες θύρες να παρακολουθήσεις τα εντός έδρας παιχνίδια του Θρύλου στο Καραισκάκη. Όποιος δεν έχει να κρύψει κάτι και δεν πάει στο γήπεδο για άλλους λόγους, θα δεχτεί με ευχαρίστηση τα παραπάνω. Για τους υπόλοιπους, περαστικά και βιξ για τα λαιμά. Τραχανά δεν έχει τώρα. Από το χειμώνα, που θα πιάσουν τα κρύα. Τώρα γαργάρες και μπουκώματα. Αυτά που ξέρατε πάντως κάποιοι, τελειώσανε...

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

άντε ρε φίλε, επιτέλους, να μπαίνει και μια τάξη, να επιστρέψει η οργάνωσις στους οργανωμένοι