ΠΡΟΣΤΙΜΟ 23 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ 2003



Γυρίζουμε 10 χρόνια πίσω. Σαν σήμερα, 24 Ιουνίου 2003, από την αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας προκύπτει και το παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 25-6-2003
 
Στα 23 εκατ. ευρώ ανέρχεται το πρόστιμο του ΣΔOE για τις ατασθαλίες που εντοπίστηκαν στα βιβλία της ΠAE επί των ημερών Ψωμιάδη. Δεσμεύθηκαν κατά 50% οι λογαριασμοί της ΠAE AEK και της οικογένειας Ψωμιάδη, ενώ οι μέχρι στιγμής προσπάθειες για ευνοϊκή ρύθμιση του θέματος δεν έχουν καρποφορήσει.
 
Αυτά τα 23 εκ. ευρώ φυσικά χαρίστηκαν, μαζί με τα υπόλοιπα χρήματα που επέλεξε το Ελληνικό Δημόσιο να μην διεκδικήσει κατά την υπαγωγή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο άρθρο 44 το 2004. Τότε που ο δικηγόρος του Δημοσίου, κατά την εκδίκαση της τριτανακοπής, έχασε το ταξί. Αλήθεια, ο κύριος Μπότος, ο γνωστός μάνατζερ, γνωρίζει κάτι επ'αυτού? Μήπως ξέρει το λόγο που έχασε το ταξί ο δικηγόρος ρωτάμε, μην πάει ο νους σας αλλού.
 
Επέτειος λοιπόν για τα αεκάκια σήμερα. Κι άλλα χαρισμένα λεφτά από το Δημόσιο, σε πρόστιμα που ποτέ δεν εισπράχθηκαν. ''Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της ΠΑΕ ΑΕΚ'' μόνο στα λόγια, να'χαμε να λέγαμε. Όλοι εμείς πληρώσαμε τις απάτες του Ψωμιάδη και όλων των ''κακοδιαχειριστών'', ας το πούμε κομψά, που άσκησαν διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι το 2004 και δημιουργούσαν οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο. Με τον ίδιο τρόπο θα πληρώσουμε για το σβήσιμο των χρεών της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη τώρα, με τον υποβιβασμό της στη Γ' Εθνική, αλλά και με τα 20 εκ. ευρώ που θα χαρίσει ο Σγουρός για την ανέγερση του γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ, λεφτά που δεν είναι δικά του, αλλά είναι της Περιφέρειας Αττικής. Επιλέξαμε να πάμε βήμα-βήμα, με ξεχωριστές αναρτήσεις, ώστε να δούμε το τι ακριβώς έχασε το ελληνικό κράτος, όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες δηλαδή, από εκείνη την ''ιστορική'' απόφαση να μπει η κρατικοδίαιτη ΔΕΚΟ Ποδονίφτη στο άρθρο 44. Σιγά σιγά θα τα βάλουμε όλα, αναλυτικά. Να τα εμπεδώνουν τα χανούμια.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.
 
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Φίλε, τα χρέη δε χαρίστηκαν. Παραγράφηκαν λόγω σύγχυσης.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο ντεμης με το δικεφαλο κοτοπουλο στο μπρατσο ξερει κατι? ηταν προεδρας νομιζω καποια εποχη...