ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ



Πριν λίγες μέρες εξετάσαμε την ιστορία του γηπέδου της ΑΕΚ συνοπτικά, βλέποντας το τι ποσά έχει λάβει πάνω κάτω από το κράτος για να κτίσει και να διαμορφώσει το γήπεδο που είχε παλιότερα στα Φιλαδέλφεια, σε χώρο που της ανήκει.
 
Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα εφημερίδας, που σκοπίμως δεν βάλαμε στο παραπάνω κείμενο, για να μην το ''κάψουμε'' εκεί.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 22-8-1961
 

 
Ο Νίκος Γκούμας, ο ιστορικός πρόεδρος της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη τα λέει αυτά, όχι κάνας εχθρός της ομάδας. Αυτό θα πει ''κρατική αβάντα''. Μια ζωή στη ζητιανιά και στο γλείψιμο της εκάστοτε κυβέρνησης τα φίδια τα κολοβά, τα σιχαμερά αεκάκια. Έτσι έγινε η επέκταση του ''Σταδίου της ΑΕΚ'' το 1961, όταν και σύμφωνα με το πρώτο κείμενο ο Νίκος Γκούμας ευχαριστούσε τον κύριο Αλιπράντη, που ήταν τότες υφυπουργός Οικονομικών (Αθλητική Ηχώ 8 Οκτωβρίου 1962). Τώρα βλέπουμε ότι ο Νίκος Γκούμας θεωρούσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον ''Εθνάρχη'' -του κώλου- ''μέγαν ευεργέτην του ελληνικού αθλητισμού''. Σε λίγες μέρες θα πάμε και στα του Ασλανίδη της χούντας. Εκεί θα σιχαθούμε πραγματικά με τα σάλια των Τούρκων...
 
Υ.Γ. Το Απολλωνάκι, το ιστορικό μπουρδέλο των ''γιαχωβάδων'' Ρουφ, Πετραλώνων και μετέπειτα Ριζούπολης, δεν το ξεχνάμε. Άλλο καρκίνωμα αυτό. Θα πιάσουμε την ιστορία του όταν έρθει η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε για το νέο πρωτάθλημα

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

μας μισει η μιση Ελλαδα ε? τρομαξαμε τωρα. Ξερεις που τη γραφουμε τη μιση ελλάδα?
Δηλαδη το συνθημα "ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ" που ακουγοταν σε ΟΛΑ τα ελληνικα γηπεδα τη δεκαετια του 80 και του 90 μαλλον απο συμπαθεια σας το φωναζαν....

Εικόνα Εν Αθήναις

Κι ένα σχόλιο για το γκάλοπ please...

Εικόνα ΔΙΑΣ

αν το κανατε εξω απο τριωροφο της λεωφορου αλεξανδρας μεταξυ σας πιο αντικειμενικο θα ηταν. αληθεια το νομιμοποιησατε? ή σας τα χαρισαν κιαυτα?

Εικόνα Εν Αθήναις

Το τριώροφο τί δουλειά έχει τώρα; Μην πας να αλλάξεις κουβέντα.

Έγινε ένα γκάλοπ 66.000 ανθρώπων, το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ.
Με ελεύθερη ψηφοφορία. Όποιος ήθελε ψήφιζε. Πού ακριβώς στηρίζις το γεγονός πως δεν ήταν αντικειμενικό;

Αλήθεια, γιατί θάφτηκε από όλα -σχεδόν- τα ΜΜΕ;

Εικόνα clark gheibol

επειδή πας να περάσεις και σοβαρό προφίλ εδανά, να σου πω ότι ένα γκάλοπ για να είναι αντικειμενικό, πρέπει να έχει επιλέξει το δείγμα με επιστημονικά κριτήρια. Δεν αρκεί ο μεγάλος αριθμός, πρέπει το δείγμα να είναι αντιπροσωπευτικό. Άλλωστε ο ίδγιος ο Γκάλοπ οφείλει τη φήμη του στο γεγονός ότι με ελάχιστο δείγμα (50.000) προέβλεψε το αποτέλεζμα των εκλογών του 1936, την ώρα που άλλοι σαν του λόγου σου με δείγμα δύο εκατομμυρίων έβγαζαν το αντίθετο αποτέλεζμα.
Αυτά για το γκάλοπ. Για να λέγεται έτσι πρέπει να τηρούνται κάπχες προϋποθέσεις.
Όσον αφορά στο γκατζέτα, δε μπαρακολουθάμε κίναιδους. Μόνο το δικό σας σάιτ κοιτάμε κι αυτό για να ξέρουμε από πού έρχονται οι κουτσουλιές

Εικόνα Εν Αθήναις

Ποιες προϋποθέσεις;
Ίσα-ίσα, επειδή ως επί το πλείστον ψήφισαν νεαρής ηλικίας άτομα, λογικά θα έπρεπε να ήσασταν ψηλότερα.
Περισσότεροι δεν είμαστε από εσάς, αλλά η Ιστορία έγραψε πως στο μεγαλύτερο γκάλοπ που έγινε ποτέ (από μή οπαδικό μέσο, και μη μου πεις πως το gazzetta είναι βαζελέττα, γιατί και για εμάς γαβρέττα είναι), ήρθατε δεύτεροι.
Τελικά όχι μόνο η μισή Ελλάδα δεν είστε, με το ζόρι μας περνάτε κιόλας. Δε πα να έχετε κερδίσει και 15 στα 17 πρωταθλήματα...

Το δικό μας site ποιο είναι;

Εικόνα savvas gridlock

Το gazzetta είναι για εσάς γαυρέτα? Ποιος γαύρος κάνει ρεπορτάζ εκεί? Όχι να σχολιάζει, να κάνει ρεπορτάζ λέω. Ο υποτιθέμενος ρεπόρτερ Ολυμπιακού Τομαράς είναι αυτός που διέγραφε αβέρτα γαύρους στο παλιό community του βαζελέττα, ενώ να μην μιλήσω για το πώς παρουσιάζονται τα θέματα του Ολυμπιακού από αυτόν. Με Βασιλαρά-Αθανασίου και διευθυντή τον κύριο Βασίλειο Παπαθεοδώρου, τέως Πρασινοφρουρό της Πράσινης, είναι γαυρέτα το gazzetta? Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις σε αυτό το site. Το τι γράφτηκε μετά το πέναλτυ Δαλούκα στο Βικελίδης το 2010? Το τι γράφτηκε μετά το ''σκάνδαλο'' με τις κασέτες, που αποδείχθηκε μια μούφα και μισή? Το τι γράφτηκε μετά το ντου των επιδοτούμενων οργανωμένων της μπύρας 13 στην ΕΠΟ για να πάρουν με τον τσαμπουκά άδεια φέτος?

Εικόνα clark gheibol

Μη ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Το ξέρεις ποιο είναι το σάιτ σου, δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε. Είναι οι σελίδες που μας βάζεις εδώ.
Τώρα, για το "γκάλοπ" εγώ θα πω όχι μόνο ότι έχεις δίκιο, αλλά είστε τόσοι πολλοί που σκέφτομαι μήπως σας αδικεί το αποτέλεζμα και στη μπραγματικότητα είστε καμιά ξακοσαργιά δισεκατομμύρια κόζμος μόνο στην Αττική. Αντικειμενικά τώρα, ένα γκάλοπ με τους όρους που παραθέτεις, το μόνο που θα μπορούσε να μας πει είναι πόσοι βάζελοι ψήφισαν, πόσοι γαύροι κλπ. Και πάλι χοντρικά, αφού δεν μπορείς να διασφαλίσεις ότι κάποιος μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά. Αλλά αυτά τα ξέρεις, απλά προσπαθείς να περάσεις μηνύματα. Με ποιο όφελος; Τρέχα γύρευε. Ξέρεις πόσοι είστε στη μπραγματικότητα; 83 είστε και άκου μπαλίτσα από το Δία:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130708/ekloges-sto-synoikiak...
Από κει και πέρα, ξέρεις εσύ, τα δικά σου τώρα. Να μας λες για το Γουλανδρή που ήταν βάζελος πριν τα 13 και άλλες τέτχες φαιδρότητες. Κι ενώ φίλε εγώ είμαι ομάδα με τεράστιο παρελθόν, με λαό που ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει, σφύζω από υγεία και έχω ελπιδοφόρο μέλλον, εσύ είσαι μια μικρή ομάδα με σκοτεινό παρελθόν, χωρίς φιλάθλους (τουλάχιστον γηπεδικούς), που διατηρείται στην α' εθνική από εθιμικό δίκαιο και το μέλλον σου είναι μαύρο σαν τον Άδη.
Τώρα βέβαια μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε στους εαυτούς σας, μεταξύ σας ή ακόμα και με τους οπαδούς των άλλων δυστυχιζμένων, των συνοδοιπόρων σας σ' αυτό το δύσκολο μονοπάτι γεμάτο αγκάθχια και δηλητήριο, σε μας όμως μην τα λέτε. Δε χρειαζόμαστε κανένα γκατζέτα για να μας πει αυτό που ξέρει όλος ο κόζμος. Εγώ σας προτείνω να ξεκινήσετε τα συσσίτια με σκοπό την παθανακοποίηση, γιατί όταν πέσετε κατηγορία ο βάζελος θα κυνηγήσει το ντίτλο του "φονέα των Γιγάντων".
Και γαμώ πάντως έχω ακούσει ότι είναι στην Αλεπότρυπα

Εικόνα Εν Αθήναις

Σε μία χώρα στην οποία θα γινόταν απλή εφαρμογή των νόμων, δε θα βρισκόσασταν καν στην Α' Εθνική.
Καλύτερα να βολοδέρνω στα χαμηλά, παρά να ντρέπομαι για τον τρόπο με τον οποίο κατακτώ τίτλους (βλ. τελικό κυπέλλου, που ούτε την απονομή δεν καθήσατε να δείτε).

Δυστυχώς για εσάς, πολύς κόσμος του Ολυμπιακού έχει ξυπνήσει και έχει αηδιάσει με την ίδια του την ομάδα.
Για «σκοτεινό παρελθόν», κρύβε λόγια...
«Σφύζεις από υγεία». Φυσικά, φρόντισαν άλλοι για αυτό. Βέβαια, σφύζεις από υγεία, αλλά ούτε τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορείς να περάσεις.
Για να δούμε και τις μεταγραφάρες που θα κάνει φέτος ο Θρύλος που «σφύζει από υγεία». Με τα εκατομμύρια του Τσου Λου εξασφαλισμένα, δεν μπορεί, παικταράδες θα έρθουν.

Εικόνα clark gheibol

Δε γκζέρω τι έχεις στο μυαλό σου ως "απλή εφαρμογή των νόμων" γιατί εγώ μόνο εσένα βλέπω να παίζεις παράνομα στην Α΄ Εθνική. Αλλά θα είναι πάλι κάτι σαν το Γουλανδρή αυτό που ήταν βάζελος πριν ιδρυθεί ο Ολυμπιακός. Εγώ μια χαρά κάθησα να δω την απονομή στο ντελικό με τον Αστήρ και ωραία χειροκρότησα τους παίχτες. Τώρα, αν θες να μου πεις ότι γίνεται βαζελοποίηση στην εξέδρα του Καραϊσκάκης, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά, κομμένα τώρα αυτά. Τώρα δεν έχει ντεμί σεζόν. Τώρα ή είσαι γαύρος ή είσαι βάζελος. Τρίτος δρόμος οπαδιζμού δεν υπάρχει.
Τώρα, για το ντρόπο με τον οποίο κατακτώ τους τίτλους, τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Γιατί και αυτό έχει γίνει θέμα άποψης, το αν υπάρχει ή όχι δικαιοσύνη. Εγώ πιο απλά λέω "ό,τι ισχυρίζεσαι πρέπει και να το αποδείξεις". Υπάρχει κάτι; Όχι. Άρα είσαι προπαγανδιστής. Κάτσε λοιπόν να διασπείρεις ψευδή γεγονότα για να με διαβάλεις. Κάτσε να λες ότι το Ναό τον έχτισε το Κράτος και ανήκει στο Γαύρο (αυτή είναι η κρατούσα άποψη μεταξύ των αλλοθρήσκων). Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Ότι έχω έσοδα 35 μύρια ανεξάρτητα από το τσου λου. Όταν εσύ τα δεις αυτά, μπορεί να μιλάμε για ισοδύναμες ομάδες. Μέχρι τότε, έχουμε σχέση 10/1. Ο λαός του Θρύλου είναι κοινωνικό φαινόμενο.
Τώρα, για το αν μπορώ να περάσω ή όχι τους 16 του γιουρόπα, άσε να το δούμε κι αυτό στο μέλλον. Εγώ έχω τη μπολυτέλεια να θυσιάζω μια σεζόν στο γιουρόπα, αυτό το θεζμό της κλάψας, προκειμένου να πετύχω καλύτερο αποτέλεζμα την επόμενη χρονιά στο τσάμπιονς λιγκ με την αλλαγή προπονητή. Εσύ; Εσύ προσπαθείς να υφαρπάξεις τη συμμετοχή στο τσου λου και σου κλείνουν τη μπόρτα στη μούρη οι υπεύθυνοι. Και με το μάτι μαυριζμένο από τη μπόρτα, έρχεσαι και λες για τα παραρτήματα του γαύρου. Δε μπειράζει. Έχουμε πάθει ανοσία στη γκλάψα

Εικόνα Εν Αθήναις

Κολλήσατε όλοι με την ατάκα για τον Γουλανδρή, του φανατικού Ολυμπιακού που είχε κάποτε κάνει αίτηση μέλους στον Παναθηναϊκό.
Έμεινες στην απονονή και χειροκρότησες τους παίκτες. Ερώτηση φίλτατε: τους διαιτητές τους χειροκρότησες;

Καλά, για το ότι θυσιάζεις σεζόν στο Γιουρόπα για να πετύχεις καλύτερο αποτέλεσμα στο Τσου Λου, είναι από τα καλύτερα ανέκδοτα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Μάλλον ούτε εσύ το πιστεύεις κατά βάθος.
Άντε να δούμε και στο μέλλον, όπως λες. Πολιτικό θυμίζεις αρχηγέ. «Θα, θα, θα, θα»...

Να σας δούμε και φέτος, με τόσα έσοδα, τί πορεία θα κάνετε. Ιδού η Ρόδος...

Εικόνα clark gheibol

Κοίτα, από την ερώτησή σου πιθανολογώ ότι τό 'χετε συνήθειο να χειροκροτάτε διαιτητές, εμένα κάτι τέτχοιο μου φαίνεται αδιανόητο. Από την άλλη, εγώ δεν είμαι μπασκετικός, οπόταν δε γκζέρω τα συνήθχεια του αθλήματος. Εσύ κάτι θα ξέρεις περισσότερο για να ρωτάς με αγωνία.
Για το μπροπονητή: έχεις δγιώξει ποτέ προπονητή αήττητο; με 3 νίκες στο τσου λου; Ούτε στον ύπνο σου, εσένα όλο σου το άγχος είναι πώς θα μου τη μπεις. Εμένα δε μ' ενδιαφέρει, κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Γιατί έδγιωξα προπονητή; Για να έχω το γκαινούργιο πριν το καλοκαίρι, να γνωρίσει την ομάδα, να βοηθήσει στο μετεγγραφικό σχεδιαζμό. Καταλαβαίνω ότι το να λέω τέτχοια πράγματα σε κάπχοιον που κάνει έρανο για να πλερώσει το φούρναρη της Παιανίας, είναι πολυτέλεια. Απλά φαίνεται ότι σ' αρέσει να σ' το υπενθυμίζω. De gustibus κολοκυθόπιτα που έλεγαν και οι Άπωνες.
Δεν προκαταλαμβάνω το μέλλον. Εξαρτώνται όλα από πολλά πράγματα, από την επιτυχία των επιλογών σου, από τη ντύχη, από ένα σωρό παράγοντες. Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι έχω κόζμο που πλερώ εισιτήριο για να πάει στο γήπεδο. Ενώ εσύ έχεις κάτι σουβλατζήδες που δε μπλερώ εισιτήριο και όταν πάνε γήπεδο βρίζουν και τα σπάνε. Έτσι εγώ θα είμαι πάντα έβρωστος, ενώ εσύ θα είσαι πάντα φθισικός. Αυτά μπορείς να τα κατατάξεις στις προβλέψεις για το μέλλον, έτσι που κάνεις του λόγου σου, στη μπραγματικότητα είναι η προβολή του σήμερα στο άβριο. Άμα δεν έχουμε χούντα άβριο, θα ζβήσετε σα γκεράκι

Εικόνα Hank

Διάβαζα τα σχόλια, και προσπαθουσα να καταλάβω για ποιο γαμογκάλοπ μιλάτε.
Ναι, του γκαζέτα...πχ, προσωπικά, το πήρα χαμπαρι οταν, εδω και καιρο και μετα απο χρόνια, ειπα να δω τι λεει το γκαζετα-βαζελετα. Και επεσα πανω σε ενα τεράστιο μπανερ με το γκαλοπ, και την προτροπή να ψηφίσω.
Φυσικά λακισα βρίζοντας, χωρις καν να κοιταξω, ποσο μαλλον να ψηφίσω.

Ξερεις πόσοι γαύροι εχουμε λακίσει εδω και πολύ καιρό απ το γκαζέτα; Ισα με το ποσοστό που σας δινει εσας, μη σου πω και παραπάνω (μη μου πεις πως ξερω το ποσοστό σας αφου δεν παρακολουθησα το γκαλοπ: ξερω πως οσοι και να στε, οι γαυροι που λακισαμε απο κει, ειμαστε περισσοτεροι).

Παντως, το να αυξηθεί αυτό το ποσοστό στη συνέχεα, νομίζω βάλαμε κι εμεις ενα χεράκι. Και δε σου κρύβω, πως νιωθουμε περηφανοι γι αυτο.

Εικόνα Εν Αθήναις

Κόβω το κεφάλι μου πως ψήφισες και δύο φορές...

Εντάξει, μας πείσατε, μόνο «βάζελοι» ψήφισαν, το 70% της Ελλάδας είναι γάβροι και άλλα ωραία στερεότυπα...

Εικόνα Hank

Θα σουλεγα κοψτο, να ησυχασουμε, αλλα δε μπζηφισα ρε φιλος.
Δεν ειπαμε οτι ειμαστε το 70%, περισσοτεροι ειμαστε σίγουρα, αλλα αυτό που αμφισβητω εγω ειναι η αξιπιστια, λογω των φρονημάτων του φυσικά και συνεπως του κοινου του, ενος γκαλοπ του βαζελετα.

Εικόνα Εν Αθήναις

Για πήγαινε μία βόλτα στα σχόλια των διάφορων κειμένων του gazzetta. Θα δεις πολλούς ολυμπιακούς να γράφουν.
Στο κάτω-κάτω πρόκειται για το αθλητικό site με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Και πίστεψε με, τις λεπτομέρειες για το τί εστί καθένας που γράφει εκεί μέσα δεν τις ξέρουν και πολλοί. Οπότε λίγοι μπορούν να αντιληφθούν τα πραγματικά φρονήματα του gazzetta.

Προσωπικά συμφωνώ κι επαυξάνω, σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς καταλαμβάνετε το 94% του ελληνικού λαού. Και ίσως να σας αδικώ κομματάκι.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ξαναεπαναλαμβανω και παλι. αν το γκαλοπ το κανατε στο τριωροφο μεταξυ 66 ανθρωπων πιο αντικειμενικο θα ηταν. τι δεν ειναι κατανοητο σε αυτη τον προταση?

Εικόνα Εν Αθήναις

Με βάση τους τίτλους σας θα έπρεπε να είστε διπλάσιοι και βάλε. Ακόμα κι αν το γκάλοπ γινόταν από την Πράσινη.
Έπεσε τρελό εξαφανιζόλ πάντως. Non paper από Πλατεία Αλεξάνδρας να μην αναφερθεί πουθενά το αποτέλεσμα του γκάλοπ που σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Εάν όμως βγαίνατε πρώτοι, θα είχαμε πρωτοσέλιδα, τον άρχοντα του lifestyle, Πέτρο Κωστόπουλο να κάνει ειδική εκπομπή για να εορτασθεί το γεγονός, φωταγώγηση του Πειραιά από τον φανατικό φίλαθλο του Παναθ...εεε του Ολυμπιακού, δήμαρχο σας, πρώτη είδηση στα αθλητικά ραδιόφωνα και στα αθλητικά δελτία ειδήσεων και δεν ξέρω γω και τι ακόμα...

Δυστυχώς για εσάς, η «ψύχωση» για κατάκτηση τίτλων με κάθε μέσο, δεν έφερε και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα σε δημοφιλία.

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ σε γκάλοπ του Derby βγήκαμε πρώτοι παλιότερα. Σκέψου το τι εστί βαζελέττα ή καλύτερα τριωροφέττα. Α και ακόμη περιμένουμε καμιά αναφορά από το τριωροφέττα στην επίθεση που δέχτηκε ο Βασσάρας τον Οκτώβριο του 2010 στο σπίτι του πεθερού του στα Καμίνια μετά το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-1. Ποιος την έκανε την επίθεση? Ξέρεις? Στο τριωροφέττα λες να ξέρουν?

Εικόνα Εν Αθήναις

Το Απολλωνάκι τί σας φταίει μωρέ;
Αφήστε και καμιά ομάδα χάμω!

Και μετά απορείτε γιατί σας μισεί η μισή Ελλάδα (αυτή που δεν είναι Ολυμπιακιά, όπως απέδειξε και το τελευταίο γκάλοπ του gazzetta, που φαντάζομαι κατά σατανική σύμπτωση δεν πήρε χαμπάρι κανένας από εσάς ότι έγινε, άλωστε ψήφισαν μόλις 65.800 άτομα).

Εικόνα savvas gridlock

Όταν κάνουμε την ανάρτηση και δεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία του, θα καταλάβεις το τι μας φταίει το Απολλωνάκι. Περί βαζελέττα, δες εδώ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130114/papatheodoroy-teos-pr...

Πιστεύεις ότι μπαίνουν γαύροι να ψηφίσουν εκεί?

Εικόνα Εν Αθήναις

Με...σύγχισε ο Μαουνιέρης κι άρχισα τα ορθογραφικά...

Εικόνα μαουνιέρης

Αμ δεν είσαι σιγχισμένος - πράγμα αθώο. Είσαι εντελώς συγκεχυμένος- πράγμα επικίνδυνο για σένα.

Εικόνα red apple

Και τούτο επειδή, υπό την ευρεία έννοια, ο Μαρινάκης θα πρέπει να ενταχθεί στη χορεία των ευεργετών αυτών των προκλητικών κλαψομούνιδων, που το παίζουν δήθεν αντιεξουσιαστές και επαναστάτες, αφού τους χάρισε ολόκληρο Καραϊσκάκης για να μην αποκλειστούν, όπως τους άρμοζε, από το Γιουρόπα Λιγκ.

Κι αργότερα, -καμμία έκπληξη- ο τάχα μου πρόεδράς τους επιτιθόταν σκαιότατα κατά του Ολυμπιακού...

ΟΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ

Εικόνα red apple

Καλά, αυτή η ΚΟΥΛΑ όλο ευεργέτες έχει να επιδείξει στην ιστορία της και όλο αχαριστία ανταποδίδει...