ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ: ''ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΝΑ'ΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ''Θυμάστε που'χαμε δει τη συνέντευξη του Μίμη του ''Ολυμπίκ''?
 
 
Πάμε να δούμε κάτι ακόμη παλιότερο, 50 χρόνια πριν. Τι πίστευε ο ''Ολυμπίκ'' για τον κόσμο του ΠΑΟ και τον ΘΡΥΛΙΚΟ ΛΑΟ? Θα παραθέσουμε όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο ''Ολυμπίκ'' στον τότε συντάκτη της Αθλητικής Ηχούς, Μιχάλη Γιαννούλη, για να μην πεταχτεί κάνα λαγουδάκι και μας ζαλίσει ''από το μυαλό σας τα βγάζετε γαύροι, με το κόψε-ράψε φορτώνετε πράγματα που άλλος έχει πει στο μεγάλο Δομάζο'' και μετά θα εστιάσουμε στα επίμαχα σημεία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 29-9-1963
 
 
   
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Αφού τονίσουμε και πάλι ότι αυτά τα είπε ο ''Ολυμπίκ'' Δομάζος στην ''Ηχώ'' και όχι στο ''ΦΩΣ'', ώστε να αντιτάξει κανείς ''αυτά τα λένε οι γαύροι και είναι ψέματα'', κεντράρουμε στα 2 παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 29-9-1963
 

 

 
''-Ήθελες οι Παναθηναικοί να ήσαν τόσο θερμοί όσο είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού?
-Ναι. Είναι μεγάλο πράγμα να παίζεις μπροστά σε τόσο ιδικόν σου ενθουσιώδες πλήθος.''

 
Μην μαρτυράτε χωρίς ξύλο ρε λαγουδάκια. Εμείς τι θα'χουμε να γράφουμε μετά?

     Υ.Γ. Λέει κι άλλα ωραία ο ''Ολυμπίκ'' στη συνέντευξη, όπως το ότι ο Σιδέρης είναι καλύτερος του Παπαεμμανουήλ, πως ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ευνοείται από τη διαιτησία και άλλα πολλά ενδιαφέροντα. Διαβάστε την όλη, αξίζει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μπείτε και στο κλίμα, αφού τις επόμενες μέρες θα έχουμε και συνέχεια με αντίστοιχες δηλώσεις κι άλλων ''πρασίνων'', οπαδών-παλαιμάχων.

Σχόλια

Εικόνα GPan

Kalhspera magkes.

Auto Savva na fantastw htan epeteiako xtyphma twra pou anoikse pali h lewforos etsi? gia ta egkainia sa na leme..

Εικόνα savvas gridlock

Σειρά χτυπημάτων θα'χουμε. Για έναν χρόνο θα βαράμε. Κάθε μέρα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

οι νεογαυροι δεν προλαβαινουν να διαβασουν. Αυτοι διαβαζουν χελακη αλεφαντο και καρπετοπανουτσους. Και κανα τσωχο ή vergis αν προκειται για οικονομικα, τρυπες κλπ...ξερουν αυτοι...