ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ: ''ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ''



Καλοκαίρι του 1969 και ο τότε ΓΓΑ της χούντας και οπαδός του ΠΑΟ Ασλανίδης, πείθει τον ΚΥΠατζή Μπραβάκο να επιστρέψει στη διοίκηση της Πανάθας, της ομάδας του κράτους. Είχε αποχωρήσει πριν κάποιους μήνες λόγω ορισμένων ''παρεξηγήσεων''. Χαράς ευαγγέλια για τα βαζέλια (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ 15-8-1969
 

 

 

 

 

 

 

 
Ας δούμε τώρα και τα εγκώμια που αφιέρωσε μία εβδομάδα μετά το συλλογικό όργανο του ΠΑΟ με διευθυντή το Χαλκιόπουλο στον ''αναμορφωτή'' Ασλάνα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ 23-8-1969
 

 

 

 

 

 

 

 
Αντιγράφουμε από την τελευταία φωτογραφία.
 
Ο ΠΑΟ θα ωφεληθεί τα μέγιστα παρά το πλευρόν του κ. Κ. Ασλανίδη και πρέπει να τείνει άμεσα προς αυτόν.
 
Λίγο πιο κάτω, ο συντάκτης αυτού του άρθρου στα ''Παναθηναικά Νέα'', προτρέπει τους διοικούντες την ομάδα του να στραφούν και προς το Δέδε, που μόλις είχε αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ. Ποιον Δέδε? Αυτόν.
 
ΑΣΛΑΝΑΣ-ΔΕΔΕΣ. ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗ-ΑΣΛΑΝΙΔΙΑΚΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΔΕΝ ''ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΥΤΑ''. ΤΑ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ'' ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

παντως οφειλουμε να ομολογησουμε οτι η ΧΟΥΝΤΑ εκανε διανα με τους ανθρωπους που διοριζε σε θεσεις κλειδια... και ΚΥΠατζης και Μπραβακος! χαχαχαχαχα βαζελοι νινια!