ΠΟΛΟ 1963: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ 9-0



Πρωτάθλημα πόλο το 1963. Στην πρεμιέρα αναμετρώνται Ολυμπιακός και Παναθηναικός. Το αποτέλεσμα?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 18-7-1963
 

 

 
Κι αν κάποιος πει ''και τι κοκορεύεσαι ρε φίλε? Ανύπαρκτοι είναι στο πόλο. Σιγά το κουραδόκαστρο που κατέκτησες'', ας διαβάσει τα παρακάτω, από την στήλη ''Τα Νέα του Ολυμπιακού'', που υπέγραφε εκείνη την περίοδο ο ρεπόρτερ του Θρύλου στην ''Αθλητική Ηχώ'', ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΖΑΔΕΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 18-7-1963
 

 

 
Βγάλατε γλώσσα και στο πόλο ρε λαγουδάκια? Τσιμπήστε μια εννιάρα, που σας βγάλαμε ΠΑΡΘΕΝΑ και αράξτε στα κυβικά σας. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΤΙΤΛΟΙ. Κι όταν ξαναμιλήσετε για πόλο, ακούστε κι αυτό.
 
 

Σχόλια

Εικόνα dono

Water polo εννοείς? Γιατί στο polo με τα άλογα τέτοια σκορ είναι φυσιολογικά. Αλλά να μου πεις όταν σκέφτεσαι και έχεις μέσα σου το παλαμάρι του αλόγου όπως αυτοί, δεν είναι φυσιολογικό να πνίγεσαι στην πισίνα?

Εικόνα μαουνιέρης

Τις κουλούρες με τις πάπιες! Δεν φτάνουν τα μπρατσάκια! Τις σαμπρέλες γρήγορα!

Εικόνα V0R4D0R

Εκκλησία κλέβεις και δεν είναι σωστό. Σε βλέπει και ο μεγαλοδύναμος. Η πλάκα είναι ότι πριν από δυο-τρία χρονάκια που δεν είχαν καταλάβει ακόμη τα βαζέλια ότι είχαν μπει στο Hindenburg, λίγο πριν πάρει φωτιά, κορόιδευαν σε ένα φόρουμ μετά τη μεταγραφή του Αφρουδάκη και έλεγαν ότι θα μας κόψουν και το πόλο (μετά από τόσα αθλήματα που μας είχαν κόψει ως τότε). Η πορεία προς το έδαφος ήταν σύντομη, πάντως.

Εικόνα Hank

Πάντως, το βαζέλικο Hindenburg ανεφλέγη και έγινε παρανάλωμα μέχρι να πεις "τουιτ", γιατί ήταν τίγκα στο μεθάνιο.
Απ αυτα που μας έχουν κλάσει.