Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Η ΙΣΠΑΝΙΑ, Η ΣΚΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ



Επειδή το θέμα ''προσέλευση κόσμου και εισιτήρια που κόβαμε τώρα και παλιότερα'' είναι πολύ μεγάλο, θα προσθέσουμε σήμερα κάποια στοιχεία προς αυτήν την κατεύθυνση.
 
Ο περυσινός μέσος όρος εισιτηρίων μας στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague, ήταν 20.918.
 
 
Ο φετινός μέσος όρος εισιτηρίων μας, στα 3 εντός έδρας παιχνίδια που δώσαμε για το πρωτάθλημα με Ατρόμητο, Ξάνθη και Βέροια, πάλι από την ίδια πηγή, είναι 16.878.
 

 
Η Ελλάδα είναι μία χώρα περίπου 12 εκ. κατοίκων, με 1,4 εκ. ανέργους. Ας δούμε τι συμβαίνει στην Ισπανία, που'ναι χώρα περίπου 47 εκ. κατοίκων, με χοντρικά 6 εκ. ανέργους. Αναλογικά ό,τι περνάμε εδώ, το βιώνουν και οι Ισπανοί (εξ ου και το βιντεάκι που έκανε θραύση). Πόσα εισιτήρια κόβουν φέτος οι ομάδες της Primera Division?
 

 
H Έλτσε έχει μέσο όρο 25.000 εισιτήρια, η Μπέτις με το πολύ μεγάλο γήπεδο έχει μέσο όρο 35.000 εισιτήρια, ενώ η Εσπανιόλ κόβει περίπου 22.000 εισιτήρια. Μήπως όλες αυτές οι ομάδες βλέπουν τίτλους ή μήπως τα λεφτά των οπαδών τους τρέχουν απ'τα μπατζάκια τους? Αγνοούμε Μπαρτσελόνα-Ρεάλ-Ατλέτικο-Βαλένθια, έτσι? Δεν κοιτάξαμε καν εκεί.
 
Εδώ κάποιος μπορεί να αντιτάξει ''ναι ρε φίλε, αλλά εκεί βλέπουν ομαδάρες. Βλέπουν μπαλάρα. Ο άλλος μπορεί να πάει να δει Μέσι, Κριστιάνο και Βίγια με τα μάτια του, ακόμη κι αν υποστηρίζει την Έλτσε που μας λες'', οπότε πάμε να δούμε το τι συμβαίνει παραδίπλα, στην Πορτογαλία. Πληθυσμιακά βρισκόμαστε στα ίδια επίπεδα ως χώρες, μνημόνιο έχουν κι αυτοί, ενώ η ανεργία μπορεί να μην είναι όπως εδώ, αλλά καλπάζει κι εκεί. Tι παίζει λοιπόν στην Πορτογαλία με τα εισιτήρια στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου?
 

 
Πέρυσι άραγε, πόσα εισιτήρια κόβανε οι ομάδες, από την ίδια πηγή?
 

 
Η Σπόρτινγκ έχει να πάρει πρωτάθλημα 11 χρόνια, από το 2002. Ο τελευταίος τίτλος που πήρε ήταν το Κύπελλο Πορτογαλίας το 2008. Από εμάς εδώ όμως και πέρυσι και φέτος κόβει αρκετά περισσότερα εισιτήρια. Ναι μεν κάποιος μπορεί να πει ''έχουν μεγαλύτερο γήπεδο αυτοί, 50.000 χωράει'', αλλά δεν βλέπουν και χαρές. Είναι τόσο μεγαλύτερο μέγεθος η Σπόρτινγκ από τον Ολυμπιακό, ώστε να κόβει τα διπλάσια εισιτήρια από εμάς στα εντός έδρας παιχνίδια της, ή μήπως η γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με αυτήν της Πορτογαλίας? Μήπως εκεί τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια των Πορτογάλων?
 
Να πάμε και στην Σκοτία? Είχαμε γράψει και παλιότερα το τι παίζει εκεί με τους Ρέιντζερς. Ρέιντζερς στην πρώτη κατηγορία δεν υπάρχουν πια. Πόσα εισιτήρια κόβουν οι υπόλοιπες ομάδες?
 

 
45.673 εισιτήρια λοιπόν κόβει η Σέλτικ στο φοβερό και τρομερό πρωτάθλημα Σκοτίας. Δίχως Ρέιντζερς ως αντίπαλο δέος, ξαναγράφουμε. ΟΚ, εκεί οικονομική κρίση δεν υπάρχει όπως εδώ, αλλά η Σκοτία έχει το μισό πληθυσμό από την Ελλάδα. Μήπως βλέπουν μπαλάρα στο πρωτάθλημά τους οι οπαδοί της Σέλτικ? Γιατί γεμίζουν το γήπεδό τους όχι μόνο στο Champions League, αλλά και απέναντι στην Νταντί και στη Μάδεργουελ?
 
Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλά ακόμη τέτοιου είδους στοιχεία. Δεν έχει νόημα να κουραστεί ο αναγνώστης. Υπάρχει πρόβλημα στον κόσμο μας και δεν γίνεται να προσπαθούμε να το κρύψουμε κάτω απ'το χαλάκι. Από εδώ
 
όταν ήμασταν προτελευταίοι, φτάσαμε εδώ
 

 
σήμερα, στην εποχή των 15 πρωταθλημάτων σε 17 χρόνια και της καλύτερης ευρωπαικής παρουσίας στην ιστορία μας (όσα έχουμε πετύχει από το 1997 σε ευρωπαικό επίπεδο ως Ολυμπιακός, ούτε που τα φανταζόμασταν τα προηγούμενα χρόνια). Δεν αναφερόμαστε σε πολλούς γαύρους που αντικειμενικά δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο, είτε επειδή μένουν μακριά, είτε επειδή έχουν υποχρεώσεις την ώρα του αγώνα, είτε επειδή είναι άρρωστοι, είτε επειδή δεν έχουν όντως λεφτά, είτε, είτε, είτε... Μιλάμε για αυτούς που ενώ μπορούν να πάνε γήπεδο, επιλέγουν να μην το κάνουν. Δεν υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακοί που αντικειμενικά μπορούν να πάνε γήπεδο? Όλοι έχουν γονατίσει από την κρίση? Να πεις ότι υπάρχει τηλεόραση, όπως υπήρχε παλιότερα? Για να δεις ελληνικό πρωτάθλημα, NOVA πρέπει να βάλεις. Στις αρχές της δεκαετίας του '90, υπήρχαν MEGA-ANT1 που έδειχναν τα ματς, άρα υπήρχε και η δικαιολογία ''θα αράξω σπίτι, πού να τραβιέμαι στα γήπεδα''. Σήμερα τι υπάρχει? Μήπως αυτός που δεν έχει λεφτά να πάει γήπεδο, έχει λεφτά να βάλει NOVA? Γι'αυτούς που έχουν λεφτά μιλάμε, το λέμε και πάλι, όχι γι'αυτούς που δεν έχουν. Μήπως δεν βλέπει καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια? 4άρες και 6άρες μοιράζουμε ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ και με την Παρί, παρά την 4άρα που φάγαμε, όλο το γήπεδο χειροκρότησε στο τέλος την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο. Μήπως δεν έχουμε παίκτες, για να τραβήξουν τον κόσμο στο γήπεδο? Για Σαβιόλα και λοιπούς ποιοι κοκορεύονταν το καλοκαίρι δεξιά κι αριστερά? Μήπως έχουμε ακριβά εισιτήρια? Σε σχέση με πέρυσι δεν έχουν πέσει οι τιμές? Μήπως φταίει η θύρα 7, όπως λένε κάποιοι παπαγάλοι δεξιά κι αριστερά στο ραδιόφωνο, επειδή ''γεμίσαμε υπαλλήλους-φασίστες'' κι ένα κάρο μαλακίες που λένε για εμάς ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, δίχως το παραμικρό στοιχείο και δίχως να έχουν πατήσει ποτέ σε συνδέσμους? Άντε να το δεχτούμε, μόνο για την κουβέντα, αλλά η θύρα 7 είναι ένα τμήμα του κόσμου του Ολυμπαικού. Υπάρχουν κι άλλες θύρες στο γήπεδο να πάνε να κάτσουν αυτοί που ξενερώνουν μαζί μας. Το Καραισκάκη γέμιζε πριν δημιουργηθεί η ''θύρα 7'' και γεμίζει μια ζωή με πολλά άτομα που δεν είναι μέλη της 7. Το ΟΑΚΑ με την Παναχαική το 1987 δεν το γεμίσαμε με 70.000 συνδεσμίτες. Τα γήπεδα ποτέ δεν γεμίζουν ΜΟΝΟ με συνδεσμίτες. Τραβάτε στην 22, στην 24, στην 20. Κι εκεί φθηνά είναι τα εισιτήρια. Γιατί δεν πάτε?
 
Ας μην το κουράζουμε παραπάνω. Ό,τι κι αν πούμε, θα βρεθεί ένας αντίλογος από αυτούς που το ένα τους ξινίζει και το άλλο τους βρωμάει. Τους φταίει ο Μαρινάκης, η θύρα 7, η κρίση, ο καιρός κτλπ.. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Όταν μεγαλώναμε εμείς, τους οπαδούς που το ένα τους ξίνιζε και το άλλο τους βρωμούσε για να μην στηρίξουν την ομάδα τους, τους λέγαμε βάζελους. Ας το πούμε ανοιχτά να τελειώνουμε.
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΖΕΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.
 
Σε αυτό απάνω κολλάνε και τα ''γεμίσαμε παραρτήματα όλη την Ελλάδα, με ξενερώνει αυτή η κυριαρχία του Μαρινάκη στο παρασκήνιο, δεν την γουστάρω'', που μας λένε κάποιοι ''γαύροι'' στα ραδιόφωνα. Κάθε μέρα ξεσπάει κι ένα σκάνδαλο για ΠΑΟ-ΑΕΚ, αλλά ''ο Μαρινάκης κάνει κουμάντο στα πάντα''. Εκεί απάνω κολλάει και το ''πόσο το έπαιξες χοντρέ'', που φώναζαν στο Καραισκάκη όλοι αυτοί στο ματς με τον ΠΑΟ του Τουίτη πριν λίγους μήνες. Φυσικά δεν έχουν βαζελοποιηθεί όλοι οι γαύροι, αλίμονο. Είναι όμως αρκετοί πια. Το θέμα είναι τι κάνουμε με όλους αυτούς. Ως θύρα 7, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιφρουρήσουμε το χώρο μας. Ήδη κάποιοι έχουν πάρει το μήνυμα και τα καρκινώματα από το δικό μας μετερίζι εξαφανίστηκαν. Σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο όμως, η κατάσταση ξεφεύγει από τα χέρια μας. Εκεί, ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και ας πράξει όπως νομίζει. Το σίγουρο είναι όμως ότι κι εκεί, το περυσινό σκηνικό που ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ των αντιπάλων μας στο Καραισκάκη πανηγυρίζονταν από...γαύρους, θα κοπεί μαχαίρι.
 
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ'', ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΖΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ.
 
Υ.Γ. 1 Ξαναγράφω για τρίτη φορά, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν αντικειμενική δυσκολία να έρθουν στο γήπεδο, για οικονομικούς ή άλλους λόγους (απόσταση, κάποια αρρώστια, υποχρεώσεις-δουλειές κτλπ.). Δεν είναι βαζελάκια αυτοί, δεν είναι νεόγαυροι, δεν τους χαρακτηρίζω. Μιλάω για αυτούς που μπορούν να πάνε γήπεδο, αλλά ''έλα μωρέ, άσ'το, θα αράξω σε καμιά καφετέρια ή στο σπίτι, να το δω από το Internet''.
 
Υ.Γ. 2 Στη θύρα 7 στα τελευταία ματς καθιερώσαμε κάτι καινούριο. Όποιος δεν φωνάζει και δεν συμμετέχει στα συνθήματα της κερκίδας, ΤΡΩΕΙ ΜΠΟΥΓΕΛΟ. Σκεφτείτε το και οι υπόλοιποι, που κάθεστε κι αλλού στο Καραισκάκη, δεν είναι κακό. Μια ιδέα είναι...
 
Υ.Γ. 3 Η εικόνα του κλειστού στου Ρέντη στο ματς βόλλευ απέναντι στον ΠΑΟ, επιβεβαιώνει δυστυχώς κι από άλλη μία μεριά όλα τα παραπάνω. Όλοι οι ραδιοφωνικοί-ιντερνετικοί ''ξενερωμένοι με την 7 και το Μαρινάκη'', που νιώθουν όμως ''άρρωστοι Ολυμπιακοί'', όπως λένε, στο βόλλευ με το βάζελο γιατί δεν πήγαν? Θα μου πεις, πολλοί παίζει να μην ξέρουν πού πέφτει ο Ρέντης.
 
Υ.Γ. 4 Επειδή εκεί έξω κυκλοφορούν και...περίεργοι, όλα τα παραπάνω αφορούν όσους τους απασχολεί η κατάσταση αυτή. Όσοι νοιαζόμαστε για τον Θρύλο και το λαό του, όσοι θεωρούμε ότι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ, σκαλώνουμε με τα παραπάνω. Οι λοιποί μπορούν ελεύθερα να αναρωτιούνται ''ρε φίλε, τι μας λες τώρα να πούμε. Εδώ η κοινωνία διαλύεται κι εσύ καταπιάνεσαι με τον Ολυμπιακό?''. Δικαίωμά τους, αλλά δικαίωμά μας και ημών των λοιπών να την βλέπουμε αλλιώς. Σωστά?

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Γεια σας μαγκες! Ειναι η πρωτη φορα που επικοινωνω γενικως μεσω υπολογιστη αλλα το συγκεκριμενο θεμα μ εχει χαλασει κι εμενα τα τελευταια χρονια σε σημειο οχι να κοψω το γηπεδο αλλα ν αλλαξω θυρα. Εχω διαρκειας απ την παλια 7 τοτε που οι μικροτεροι σεβοντουσαν τους πιο μεγαλους και ολοι μαζι φτιαχναμε απιστευτη ατμοσφαιρα στα περισοτερα παιχνιδια! Η κατασταση βεβαια στις αλλες θυρες ειναι χειροτερη καθως πρεπει να παιζεις μαπες ολη την ωρα. Ασε που βλεπω σε κατι φασεις το πεταλο να πηγαινει περα δωθε και τρελαινομαι.(ειμαι στη 17).Χαρακτηριστικο σκηνικο στο ματσ με την παρι οταν μετα το κορεο και αφου αποθεωνε ολο το γηπεδο ενας φλωρος μπροστα μου ειπε"Μπραβο πρεζακηδες" χειροκροτοντας ο βλακας.Τα ιδια και χειροτερα κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου με την συνεχομενη κριτικη απ το πρωτο λεπτο για παιχτες και προπονητη!Η κατασταση ειναι αφορητη ειδικα οταν τα ματσ ειναι στο κοκκινο αλλα πρεπει ολοι να βαλουμε το χερακι μας και σε ολες τις θυρες μαλιστα ωστε να σταματησει αμεσα η βαζελοποιηση!

Εικόνα savvas gridlock

''Πρεζάκια''. Κλασικός χαρακτηρισμός άλλων γαύρων για μέλη της 7. Υπάλληλοι-πληρωμένοι δολοφόνοι-επαγγελματίες οπαδοί-πρεζόνια και πλέον και φασίστες. Οπαδοί του Ολυμπιακού τα λένε αυτά για άλλους Ολυμπιακούς, υποτίθεται αδέρφια τους. Κι αν εμείς που τα ακούμε όλα αυτά αντιδράσουμε και πούμε όσους μας βρίζουν νεόγαυρους και βαζελάκια, κάποιοι τρίτοι θίγονται, γιατί μιλάμε άσχημα, λέει, για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Καλώς ήλθες Νίκο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

πως αντεξες και δεν κουτουπωσες το ζωο που αποκαλεσε τα αδελφια μας πρεζακηδες?
θα σας πω μια φαση που μου ετυχε στο ΣΕΦ. τη δευτερη χρονια των αγγελοπουλων πηρα διαρκειας στο μπασκετ και πηγαινα με το γιο μου που τοτε ηταν 10 χρονων. πισω μας καθοταν ενας ηλικιωμενος γαυρος πανω απο 65 χρονων. Καθε φορα που ακουγε την 7 να τραγουδαει εκλεγε και μονολογουσε "τραγουδανε τα παιδακια μου"! εγω ανατριχιαζα και ο γιος μου αρχισε να καταλαβαινει τι σημαινει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.....

Εικόνα vagio

Μεγαλη κουβεντα ανοιγεις Σαββα, και εχεις δικιο στα περισσοτερα.
Αφενος ναι, δεν ειμαστε αυτοι που ημασταν. Γιναμε μοδα καποια στιγμη και το πληρωνουμε. Η λαοφιλεστερη ομαδα της ελλαδας ειναι λογικο να εχει στις ταξεις της και πολλους μαλακες, μα παρα πολλους.
Το κακο ειναι πως αυτοι οι νεοκοποι τυχαινει να προερχονται κατα κανονα απο στρωματα με σχετικη οικονομικη ευχερεια. Δηλαδη με δυνατοτητα να βρισκεται αρχικα στο γηπεδο καταφερνοντας να αποκλεισει μια σημαντικη μεριδα πραγματικων γαβρων που δεν ειχαν τη δυνατοτητα να αγορασουν πχ διαρκειας, να γινουν μελη και κατα συνεπεια να απουσιαζουν απο το γηπεδο.
Αφετερου τα ΜΜΕ εχουν απαξιωσει το ιδιο το ελληνικο ποδοσφαιρο ως προιον και τον ολυμπιακο ππερισσοτερο με το γνωστο βρωμικο πολεμο με τους γνωστους ντροπαλους ολυμπιακους. Ευχομαι αυτοι που ντρεπονται και δεν πανε γηπεδο, να ειναι και οι ιδιοι ανιστορητοι νεογαβροι και να μας αδειασουν μια και καλη τη γωνια, μιας και η φωτογραφια απο το καραισκακη στο fb δεν προσδιδει πια το ιδιο κυρος.
Μια αλλη παραμετρος που ειναι σημαντικη: Ξερεις ποσοι δεν πανε στο γηπεδο πια γιατι δεν αισθανονται οτι κατι τους ενωνει με το διπλανο μαλακα? Προσωπικα οποτε εχω τη δυνατοτητα να ειμαι στο γηπεδο, θελω πολυ να αρχισω τις σφαλιαρες με κατι πιτσιρικαδες που μου ανεβαζουν την πιεση.

Ας ελπισουμε να ειναι μια περιοδος ανακαταταξεων, και συντομα να αποκατασταθει η ταξη στο γηπεδο. Παντως 10000000 φορες μισο αδειο, παρα γεματο με ντροπαλους που χειροκροτανε τα γκολ των αντιπαλων. Να πα να γαμηθουνε.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ κι εγώ σ'συτό. Καλύτερα λίγοι και καλοί, παρά πολλοί και μαλάκες, να πανηγυρίζουν μέσα στο Καραισκάκη τα γκολ που τρώμε, σαν βαζελάκια. Βέβαια αυτή δεν είναι λύση και μας χαλάει όλους εμάς που μάθαμε αλλιώς το σπίτι μας, αλλά απ'τα απόσκατα, καλύτερα είναι τα σκατά.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βάλε και την τσιγκουνιά των Σκωτσέζων! χαχαχα! Λοιπόν, πέρα από την πλάκα, υπάρχει μία διαφορά στο επίπεδο δυσκολίας, την οποία πολύ σωστά επισήμανες. Εγώ θα το πω λίγο πιο απλουστευμένα και θα δικαιολογήσω μέρος του κόσμου, όχι όλο. Ένας Σκωτσέζος φίλαθλος από την επαρχία για να δει έναν αγώνα της Σέλτικ χρειάζεται ίσως 30 λίρες ή ότι άλλο σκατά έχουν αυτοί. Ο αντίστοιχος Έλληνας χρειάζεται 80-100 ευρώ. Η αναλογία γέρνει επικίνδυνα αν αναλογιστούμε την οικονομική δυσχέρεια του Έλληνα σε σύγκριση με την οικονομική ευχέρεια του Σκωτσέζου. Αν η δυσκολία του Σκωτσέζου είναι 2 (το 1 είναι μικρή δυσκολία και το 10 μεγάλη), η δυσκολία του Έλληνα είναι 9. Κατά τ' άλλα, όντως ένα μεγάλο μέρος του κόσμου έχει αλλοιωθεί σε επίπεδο πίστης και αφοσίωσης και οι λόγοι είναι πολλοί.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, ένας γαύρος που δεν έχει λεφτά από την επαρχία, το σκέφτεται κι έτσι. Ένας όμως που'ναι αβέρτος ή έστω έχει να σπρώξει και σκέφτεται ''δεν γαμείς, πού να τρέχω τώρα, άσε να αράξω σπίτι'', είναι ο αποδέκτης του άρθρου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι Σάββα, σε κατάλαβα και συμφωνώ απόλυτα, απλώς λέω ότι δεν πρόκειται για τόσο μεγάλο ποσοστό, όσο μας το παρουσιάζουν κάποιοι, που τολμάνε να πιάνουν στο στόμα τους το λαό του Θρύλου. Εμένα δεν με απασχολεί τόσο ότι κάποιοι απέχουν από το γήπεδο συνειδητά ενώ μπορούνε να πάνε. Με πειράζει που αυτοί έχουν και γνώμη για τον Ολυμπιακό. Δεν πας γήπεδο κύριε; Μη λες τη γνώμη σου. Η πλειοψηφία των ιντερνετικών οπαδών απέχουν από το γήπεδο. Αυτοί ντράπηκαν στον τελικό κυπέλλου, αυτοί δεν πανηγύρισαν το γκολ του Τζιμπούρ το 2010 (προσωπικά το πανηγύρισα πιο έντονα από κάθε άλλο γκολ στη ζέλα), αυτοί που κράζουνε όσους μείνανε στο ΣΕΦ τον Μάιο. Αυτό με ενοχλεί. Συνέχισε Σάββα...

Εικόνα red apple

Έτσι ρε Σάββα...ξεσκέπασέ τους επειδή μας έχουν βγάλει τα συκώτια με τις παπαριές και τις βαζελιές που λένε...