ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Νοέμβριος του 1975 και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραισκάκη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1975-76. Το ματς είναι κρίσιμο, κυρίως επειδή ο Θρύλος ταλανίζεται από σοβαρά διοικητικά προβλήματα. Εκείνη την στιγμή, κάνει και πάλι την εμφάνισή του ο Αριστείδης Αλαφούζος, για να εμψυχώσει τους παίκτες μας. Επισκέπτεται το προπονητήριο του Ρέντη, μαζί με το ''φανατικό γαύρο'' γιο του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4-11-1975
 

 

 

 

 

 

 
Το 1975, 15 ετών δεν ήταν ο Ιωάννης Αλαφούζος, αλλά ο μικρός γιος του Αριστείδη, Θέμης Αλαφούζος. Ο ''Τουίτης'' τότες ήταν 18 ετών. Με το Θέμη παρέα λοιπόν έσκαγε στου Ρέντη από παλιά ο μπαρμπα-Αριστείδης. Μαζί πάντοτε οι δύο αυτοί μεγάλοι γαύροι. Αυτή η επίσκεψη έρχεται ως συνέχεια των εκατομμυρίων που ΧΑΡΙΣΕ την προηγούμενη σεζόν, 1974-75, βοηθώντας πάρα πολύ στο ΘΡΥΛΙΚΟ νταμπλ του 1975.
 
Και βέβαια δεν έμεινε εκεί. Η αρχική φωτογραφία της ανάρτησης προέρχεται από μία συνέντευξη που παραχώρησε στο ''ΦΩΣ'' λίγες μέρες μετά την επίσκεψή του στου Ρέντη, την οποία θα παρουσιάσουμε σε προσεχή ανάρτηση. Όχι απλώς βοήθησε τον Θρύλο την περίοδο 1975-79, αλλά ήταν από τους ελάχιστους που απέσπασε και εγκώμια από το ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ για την στάση του...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Άλλωστε, τις ελάχιστες γνώσεις περί ψυχολογίας να έχει κανείς, του είναι εύκολο να καταλάβει πως όλο αυτό το ηλίθιο "μένος" του Θέμαρου (!!!!!!!!!!!) δεν αποτελεί παρά τον φερετζέ του Γαύρου που πρέπει να αποδείξει στους οχτρούς οτι τάχα και καλά είναι δικός τους!

αχααααααααααααααα

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΘΕΜΑΡΕ

Εμπαιν' έμπαιν'έμπαινε ΓΙΟΥΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε Σάββα, υπάρχει περίπτωση ο τουίτις να "τρολλάρει", όπως λέει κι' η μόδα, το βάζελο; Να είναι, δηλαδής, γαύρος και να τους εκμεταλλεύεται; Η ηλιθιότητά του, βέβαια, δείχνει ότι είναι βάζελος, αλλά λέμε τώρα... μήπως.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν θέλω να το ''κάψω'' εδώ, αλλά είσαι σε καλό δρόμο...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Περιμένω, λοιπόν, με μεγάλη αγωνία το σχετικό άρθρο. Αλ Αφούζ σ' αγαπώ!!!

Εικόνα red apple

Eλα βρε Νίκο...Ο ...Κοσκωτάς του Ολυμπιακού είναι ο Θέμαρος! Τόνε χώσαμε εκεί, εγκάθετο να το παίξει ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, να τους διαλύσει, όπως ήθελε ο Καβούριας να μας κάνει παλιότερα, κι έβαλε τον χοντρό για να φέρει σε πέρας το θεάρεστο έργο. Η αλήθεια πάντως, να λέγεται...Παρολίγο να τα καταφέρει!!!

αχααααααααα!!!