ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ



Πριν λίγες ώρες, η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Μπάσκετ ανέδειξε το ζευγάρι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Νοκ άουτ παιχνίδι, μια κι έξω, στην έδρα του ΠΑΟ. Ο νικητής περνάει στον τελικό. Για πάμε μία σύνοψη του τι έχουμε ζήσει ως τώρα, σε Πρωτάθλημα-Κύπελλο Ελλάδος, για τη σεζόν 2013-14.
 
α) Ο Ολυμπιακός ξεκινάει με -2 βαθμούς την χρονιά στο πρωτάθλημα, επειδή ο κύριος Τόμυ Σχινάς, που προπονείται στο ΟΑΚΑ με τη φόρμα του βάζελου, αποφάσισε να σηκωθεί και να φύγει από το γήπεδο στον περυσινό τρίτο τελικό, μετά τα ''αίσχη'' που έγιναν στο ΣΕΦ. Λίγες μέρες πριν, στο δεύτερο τελικό των play off στο ΟΑΚΑ, όταν ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ μπούκαρε με μπράβους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο, ξάπλωσε τον κομισάριο του αγώνα κάτω και απειλούσε τοιυς διαιτητές, κανείς γκρίζος δεν έφυγε. Και φυσικά, μετά την ''τιμωρία'' του...χρηματικού προστίμου στην ΚΑΕ ΠΑΟ για όλα αυτά, καμία ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έκανε ένσταση, έστω για τα μάτια του κόσμου. Φυσικά ακόμη αναρωτιόμαστε, όσοι μείναμε μέσα, το ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εφόσον όπως ακούμε εμείς οι 300 που αρνηθήκαμε να αποχωρήσουμε διακόψαμε το ματς και οι παίκτες του ΠΑΟ είχαν όλη την καλή διάθεση να συνεχίσουν τον αγώνα και να πάρουν άλλη μία ''τίμια νίκη''.
 
β) Το πρωτάθλημα ξεκινάει με εντός έδρας ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο ΣΕΦ, όλως τυχαίως, κεκλεισμένων των θυρών, μετά την τιμωρία για τα ''αίσχη'' του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ.
 
γ) Ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αιτηθεί πριν το ματς πλήρη αιματολογικό και ουρολογικό έλεγχο ντόπινγκ όλων των παικτών και των δύο ομάδων στο ντέρμπυ της πρεμιέρας, μόνο 5 παίκτες από κάθε ομάδα περνούν τελικά έλεγχο. Το τι μεσολάβησε και δεν ίσχυσε τον Οκτώβριο του 2013, ό,τι ίσχυσε τον Ιούνιο του 2013 για τους τελικούς των play off, ακόμη να το μάθουμε. Ο κύριος Λάσμε, για παράδειγμα, που εκεί που κάθεται ζαλίζεται και ξερνάει, έτσι επειδή το έχει, αυτό, μέσα του μάλλον, δεν υπεβλήθη σε έλεγχο φέτος. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αρκέστηκε σε μία ''έκφραση δυσαρέσκειας''.
 
δ) Στο ντέρμπυ της πρεμιέρας στο ΣΕΦ, βίντεο από site ιδιοκτησίας του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ απεικονίζει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να κάνει κωλοδάχτυλα μετά από ένα καλάθι του Θρύλου. Αυτό το βίντεο ήταν η αιτία να σύρει στον αθλητικό δικαστή την ΚΑΕ Ολυμπιακός ο επικοινωνιακός μηχανισμός του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ, με την εφημερίδα όλων των ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ Παναθηναικών ''Πράσινη'' να σέρνει το χορό. Λεπτομέρεια: αυτός που τραβούσε το βίντεο, καθόταν δυο θέσεις πάνω από τον κύριο Αγγελόπουλο, σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα του Θρύλου στο ΣΕΦ...
 
ε) Μετά τη ''δυσαρέσκεια'' του ΠΟΥΣΤΗ Βαζελακόπουλου για τα ''έκτροπα'' στον περυσινό τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό, όπου μετά την εκκένωση μείνανε μέσα με προσκλήσεις οι χαρτζιλικωμένοι οπαδοί του μεροκάματου του Φορέα της φάπας και της τρεχάλας της μπύρας 13 και ο κύριος ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είχε πάει πίσω από την μπασκέτα και απειλούσε και έβριζε τον Σπανούλη και τον Περπέρογλου, αποφασίστηκε ''να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης''. Έτσι, φέτος για πρώτη φορά, όλως τυχαίως, προέκυψε ζευγάρι νοκ άουτ ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό. Για όποιον βιαστεί να πει ''παλιότερα στο ΣΕΦ γίνονταν ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟ νοκ άουτ για το Κύπελλο'', θα του πούμε ότι είναι η πρώτη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση που θα κριθεί η πρόκριση μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού σε ένα ματς με οπαδούς μόνο της μίας ομάδας στην κερκίδα. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Στο ΣΕΦ τα βαζελάκια έρχονταν με κόσμο. Και φυσικά τα παιχνίδια γίνονταν τότε στο ΣΕΦ στην αρχή της περιόδου, που ο Ολυμπιακός είχε νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες, για να πάρει τα πάνω του ο Παναθηναικούλης του Χάντζου και να ξεκινάει την χρονιά με ''μεγάλο διπλό''.
 
Αυτή η ιστορία κρατάει 9 χρόνια, από το Δεκέμβριο του 2004 που εμφανίστηκαν στο μπάσκετ του Ολυμπιακού οι κύριοι Αγγελόπουλοι. Το ''μας στήνουν από παντού, ντροπή τους'', το λες μία, δύο, άντε τρεις χρονιές. Όταν το ίδιο έργο παίζεται επανειλημμένως για σχεδόν μία δεκαετία, δεν φταίνει οι άλλοι, αλλά εσύ που δεν αντιδράς. Και για πολλοστή φορά σε αυτήν τη σελίδα, θα πούμε πως όταν ζητάμε να αντιδράσουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι, δεν εννοούμε να πληρώσουν διαιτητές, δημοσιογράφους, παράγοντες και να λερώσουν τα χέρια τους. Ζητάμε
 
α) Να στείλουν το ΣΔΟΕ να ελέγξει το πόθεν έσχες διαιτητών, παραγόντων και όλων των θεσμικών φορέων του αθλήματος. Με πόσα λεφτά-ακίνητα-καταθέσεις μπήκαν στο άθλημα και πόσα λεφτά-ακίνητα-καταθέσεις έχουν τώρα, σήμερα που μιλάμε. Το πόρισμα απαιτούμε να δημοσιοποιηθεί. Άλλο να απαιτώ εγώ κάτι από το ΣΔΟΕ κι άλλοι οι ιδιοκτήτες ολόκληρης ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ, για όποιον κάνει πως δεν καταλαβαίνει...
 
β) Να απαιτήσουν τη ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ από το υπουργείο Οικονομικών όλων των ποσών που έλαβε από την ΚΑΕ ΠΑΟ κατά την περίοδο 2008-13 για τα συμβόλαια παικτών-προπονητών της ως φόρο. Όχι στο μιλητό. Δημόσια, να τα μάθει όλος ο κόσμος και να τα δει όλος ο κόσμος.
 
γ) Να μην δεχτούν να αλλάξουν οι κανονισμοί ξαφνικά για να ευνοηθεί ο ΠΑΟ, όπως έγινε στους τελικούς με τον έλεγχο ντόπινγκ που ζήτησε ο Χίος από το makeleio.gr, που φιλοξενεί στα πάνελ των εκπομπών του τον κύριο Χάντζο, γιατρό της ΚΑΕ ΠΑΟ και πρόεδρο του ΕΚΑΕ και τελικά πέρασε το αίτημα των βάζελων. Ο έλεγχος ήταν παράνομος, δεν προβλεπόταν πουθενά, σε κανέναν κανονισμό, αλλά ήταν και επικίνδυνος για την υγεία των αθλητών. Το επιχείρημα ''το ζήτησαν ο ίδιος ο Σαμαράς, μαζί με τον Ιωαννίδη'', είναι για κάναν ΑΡΔάκο μπασκετικό. Νόμιμα και ηθικά δεν λέτε ότι πάτε, κύριοι Αγγελόπουλοι? Ορίστε λοιπόν, νόμιμα και ηθικά εξηγείστε μας πώς δεχτήκατε να καταστρατηγηθούν οι νόμοι σε αυτήν την περίπτωση. Ποιοι είναι οι Σαμαράς-Ιωαννίδης, που είναι πάνω από τους νόμους? Το άλλο το ανέκδοτο, ''αν λέγαμε όχι, θα θεωρούσε όλη η Ελλάδα πως ήμασταν ντοπέ'', είναι επίσης για κάναν ΑΡΔάκο μπασκετικό. Με το που λέγατε ''όχι'', θα δημοσιοποιούσατε όλους τους ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ελέγχους ντόπινγκ στους οποίους έχουν υποβληθεί οι αθλητές του Ολυμπιακού όχι από τον πανελίστα του Χίου Χάντζο, αλλά από το διεθνές όργανο καταπολέμησης του ντόπινγκ για όλα τα αθλήματα παγκοσμίως, τη WADA. Έτσι δεν θα μπορούσε κανείς να μιλήσει. Αυτά φυσικά τα σκέφτεσαι αν θες να διοικήσεις, όχι αν πουλάς ήθος εκ του ασφαλούς...
 
δ) Να κάνουν και καμιάν ένσταση, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, αλλά για να τιμωρηθεί π.χ. ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ και η ΚΑΕ ΠΑΟ για το ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών. Το γιατί η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έκανε ένσταση όταν ανακοινώθηκε πως η τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΟ ήταν...πρόστιμο και η τιμωρία του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ αποκλεισμός από τα γήπεδα για...το καλοκαίρι, που δεν υπάρχουν ματς, ακόμη να το μάθουμε. Κι αν κάποιος πει ''μα θα την χάνανε την ένσταση ρε φίλε, αφού του βάζελου είναι όλα τα όργανα αθλητικής δικαιοσύνης. Μία από τα ίδια θα είχαμε'', εγώ θα του πω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ. Εγώ ήθελα να δω τη διοίκηση του Ολυμπιακού να παλεύει κι ας έχανε τη μάχη. Εμένα θέλω να κερδίσει ως οπαδό, όχι να κερδίσει υποθέσεις στα δικαστήρια, που ξέρω ότι είναι χαμένες από χέρι...
 
ε) Να απαιτήσουν από το υπουργείο Οικονομικών μία δημόσια εξήγηση του πώς γίνεται η ΚΑΕ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ aka ΠΑΟ να έχει μετοχικό κεφάλαιο 300.000 ευρώ, να φαίνεται πως με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχουν μπει 7 εκατομμύρια ευρώ στο μαγαζί όλα αυτά τα χρόνια και κάθε χρόνο να γράφει ζημίες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ θέλουμε από τους Στουρνάρες, τους Μαυραγάνηδες και από κάθε ΠΟΥΣΤΗ που χώνει ένα κάρο χαράτσια στους Έλληνες, για το πώς επιβιώνει δίχως τον παραμικρό έλεγχο μία τέτοια ανώνυμη εταιρεία. Αυτό δεν θα το απαιτήσω εγώ, με ένα άρθρο σε μία ιστοσελίδα. Θα το απαιτήσουν οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. Αυτοί έχουν το κύρος και το ανάστημα να επιβάλλουν έλεγχο από ορκωτούς στην ΚΑΕ Καράμπαμπας, ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια που πιθανόν να θελήσει να βάλει ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟ κύριος Μπαλτάκος, που τυχαίνει να είναι Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης του μπούλη Σαμαρά, όπως και η Αστυνομία που δέχεται τις δωρεές μοτοσυκλετών από τον ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.
 
Είναι κάτι από τα παραπάνω παράνομο ή ανήθικο? Θα λερώσουν τα χέρια τους οι Αγγελόπουλοι αν τα κάνουν? ΜΜΕ του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ μιλούν με ελεεινούς χαρακτηρισμούς για συγγενείς των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τους βγάζουν δωσιλόγους, σπιλώνουν τον Θρύλο και τους ίδιους προσωπικά, αλλά αντίδραση δεν βλέπουμε. Το παραμύθι ''σας βλέπουμε βρωμιάρηδες, μας στήνετε'', έχει τελειώσει.
 
ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΙΤΕ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
 
Αυτός που διοικεί τον Ολυμπιακό, δεν αρκεί να βάζει λεφτά, ούτε να'ναι ηθικός. ΑΥΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ. Πρέπει και να προστατεύει την ομάδα. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
 
Υ.Γ. 1 Φυσικά υπάρχουν ακόμη και σήμερα πολλοί Ολυμπιακοί που θεωρούν ότι ''θα τους πατήσουμε στο ΟΑΚΑ στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα, μπορούμε κόντρα σε όλους''. Είναι οι ίδιοι που πίστευαν ότι πέρυσι στον τρίτο τελικό, αν δεν υπήρχαν οι ''300 αχαρακτήριστοι'', θα κερδίζαμε το ματς και θα κάναμε την ανατροπή με 3-2 νίκες στη σειρά, δίχως φυσικά να μας εξηγούν το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΠ'ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ. Είναι οι ίδιοι που με στόμφο διέδιδαν το 2012 ''τελείωσε ο μπασκετικός βάζελος'', μετά το πρωτάθλημα που πήραμε και την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη. Σίγουρα αν φέτος πάρουμε το νταμπλ, θα ''δικαιωθούν'', θα κράζουν τους ''υπαλλήλους της θύρας 7'' κι όποιον τους χαλάει τη σούπα και θα βγάζουν γλώσσα, μέχρι να έρθει η επόμενη χρονιά και να αποφασίσει να τους χορέψει με διαφορετικό τρόπο ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. Σίγουρα θα βρει κάτι διαφορετικό για να σπάσει πλάκα ο ΠΟΥΣ-Τράκης, δεν αμφιβάλλουμε. Σε όλους αυτούς δεν λέμε καληνύχτα, αλλά καλημέρα...
 
Υ.Γ. 2 Το κείμενο αυτό είναι η δική μου άποψη και μόνον, καμιάς ιστοσελίδας γενικά, αφού εδώ γράφουν πολλά άτομα και φυσικά κανενός συνδέσμου. Γράφεται από κάποιον που πήγαινε με οικογενειακό διαρκείας στο μπάσκετ του Ολυμπιακού όχι πριν έρθουν οι Αγγελόπουλοι, αλλά πριν έρθουν ο Κόκκαλης με τον Ιωαννίδη το 1991. Μιλάμε για την εποχή που πολλοί από αυτούς που θα ξινίσουν τις μούρες τους διαβάζοντάς το, είτε ήταν αγέννητοι, είτε υποστήριζαν τον Άρη του Γκάλη με το Γιαννάκη. Προς όλους αυτούς τους οπαδούς του μπάσκετ και της Εθνικής Ελλάδος, εγώ θα πω ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ. Κάντε παρέα και τακιμιάστε τις απόψεις σας και τις 'γνώσεις'' που έχετε για το άθλημα με τον Χατζηγεωργίου και με όλη την μπασκετική μασονία, για να βγαίνουν να πανηγυρίζουν τα πρωταθλήματα που κατακτάει ο βάζελος παρέα με τους Γιαννακόπουλους. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, οπαδοί του πικ εν ρολ και της Εθνικής Ελλάδος. ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ...
 
Υ.Γ. 3 Τι θα πει ''προστατεύω την ομάδα'' σε ακόμη πιο απλά ελληνικά? Αυτό εδώ.
 
«Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Πέστε μου τι συνέβη για τα μην τα κάνω λίμπα εδώ μέσα», φώναζε, όντας εκτός εαυτού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Και συνέχισε λέγοντας: «Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να μαθαίνω τελευταία στιγμή ότι έχουμε παίκτη τιμωρημένο; Ο Μιραλάς είναι στο αεροδρόμιο και πετάει για Θεσσαλονίκη. Πως να του πω να γυρίσει πίσω;».Από πλευράς ΕΠΟ, οι Σταθόπουλος και Οικονομίδης δικαιολογήθηκαν για την καθυστέρηση της επιβολής της τιμωρίας στον Μιραλάς, στην αργοπορημένη αποστολή του φύλλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον διαιτητή Μάνταλο.Εξάλλου αύριο το πρωί στις 10 θα εκδικαστεί από την επιτροπή της ΕΠΟ με τη διαδικασία του... κατεπείγοντος η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για να πέσει η ποινή του Μιραλάς και ο Βέλγος να αγωνιστεί στο βραδινό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».Υπενθυμίζετε ότι ο 24χρονος άσος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν τιμωρημένος στο επόμενο ματς με την Ξάνθη. Σήμερα χωρίς να ενημερωθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε γνωστό ότι ο παίκτης είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και κατά συνέπεια δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό ντέρμπι με τους κίτρινους».
 
Κι όποιος θεωρεί ''ανήθικο'' αυτό που έκανε ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ, πολύ απλά ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ. Όταν σε στήνουν, έτσι αντιδράς και τους ξεστήνεις. Όχι στο παρασκήνιο, αλλά δημόσια. Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ ο ίδιος, βάζεις κάποιον να μπορεί. Νόμιμα και ηθικά, με ένα ντου τους παίρνεις ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ. Δεν είναι ανάγκη να μιλήσουν με το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ οι κύριοι Αγγελόπουλοι, επειδή μάλλον δεν θέλουν (ο νοών νοείτω το γιατί δεν θέλουν, εξάλλου η παραφιλολογία για υποτιθέμενη ''επιχειρηματική συνεργασία'' Μαρινάκη-ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ οργιάζει από τους ''ηθικούς μπασκετικούς''...). Υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να τους κατατοπίσουν, π.χ. ο κύριος Σαλονίκης...
 
Υ.Γ. 4 Αν δεν δω εγώ συγκεκριμένα πράγματα, ως αντιδράσεις της ΚΑΕ, με λίγα λόγια αυτά που περιγράφονται πιο πάνω, στο ΣΕΦ δεν ξαναπατάω σε ματς ελληνικών διοργανώσεων, για να κράζω τους διαιτητές που έχουν τα γραφεία τους δίπλα από αυτά του μπασκετικού ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Όλοι όσοι σκαλώσουν με αυτό που διαβάζουν και αρχίσουν τα εθνικοπατριωτικά, ''ο Ολυμπιακός πάνω από όλα'', ''κανείς δεν θα μας κόψει το γήπεδο'' κτλπ., ας αναρωτηθούν αν οι κύριοι Αγγελόπουλοι διοικούν έτσι την επιχείρησή τους, τη Χαλυβουργική. Γιατί εγώ θυμάμαι ας πούμε πως όταν παλιότερα ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε επιβάλει πρόστιμο 9 δις δραχμών στην επιχείρησή τους, τρέξανε και το ρίξανε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 12-5-1984
 
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 14-5-1984
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 18-8-1984
 

 

 
Εκεί το δίκιο τους το βρήκανε. Λίγους μήνες μετά, μάλιστα, ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη θέση του... Ας σκεφτούν ορισμένοι και κάτι ακόμη. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο. Οι Αεκτζήδες έχουν το Μελισσανίδη και την Αγια-Σοφιά να χαίρονται, μαζί με τις νίκες στη Γ' Εθνική κόντρα στο Μανδραικό. Ο ΠΑΟΚ και ο ''λλλλαός'' του περιμένει την εκτόξευση από τον ''επενδυτή'' Ιβάν. Το μόνο αποκούμπι του βάζελου είναι ο Exasteros, για να μην διαλύσουν οπαδικά τα λαγουδάκια και για να έχει κάτι να κοκορεύεται το τριόροφο και ο Φορέας της τρεχάλας. Για αυτόν που φέρνει αντιρρήσεις, υπάρχει και η Ευρωλίγκα στο κάτω κάτω, να παίρνει τα Ευρωπαικά. Γι'αυτό λοιπόν κι εγώ πλέον θα πηγαίνω μόνο στα ματς της Ευρωλίγκας του Θρύλου. Κι όσοι δεν συνειδητοποιούν πως όλα τα παραπάνω γράφονται με πόνο ψυχής και για το γαμώτο, όσοι δεν καταλαβαίνουν πως από εδώ θα ακούσουν απλόχερα μπράβο οι Αγγελόπουλοι αν κάνουν αυτά που πρέπει και αποδίδουν άλλα κίνητρα σε εμένα ή σε όποιον αντιδράει, ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ κι αυτών...

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Δηλαδης ρε φιλε ο Σωκρατες που τους παρεδωσε την ομαδα δεν τα ηξερε η δεν τα ειχε δει αυτα?

Εικόνα sada

ο κοκκαλης ρισκαρε φιλε,επειδη ηθελε να απεμπλακει απ το μπασκετ για να σκισει κωλαντερα στο ποδοσφαιρο...το μπασκετ ουδεποτε το πηρε στα σοβαρα σοβαρα,απλα ηταν ενας δουρειος ιππος για την καψουρα του...και καθαρισε κατευθειαν μολις ανελαβε..τοτε βεβαια το μπασκετ ηταν βρωμικο σερβικη μασονια στανκοβιτς και σια τωρα ειναι αγνο και αμολυντο σαν τον κωλο 4χρονου βρεφους που κανει μπα μπα μπα και μπουσουλαει με το χεσμενο του κωλαρακι στα πουπουλενια παπλωματα...τον κοκκαλη γιατι τον λατρεψαμε?γιατι μας εκανε να καβλωνουμε για την αρρωστια μας ακομα περισσοτερο απο οσο αρρωστοι ειμαστε...ο μαρινακης κανει το ιδιο το βλεπεις οτι ειναι ενας απο μας..οι αδελφοι γουρλοι κανει μπαμ οτι ειναι αρρωστοι καμμενοι τριφυλλοι πιο αρρωστοι και απ τον ναρκωμανη φιλο τους τον τρακη που και καλα εχουν βεντετα...και τελευταια απανταω στην ερωτηση σου...το 10 ο Κοκκαλης ειχε 3 προτασεις Αγγελοπουλους που του χαν ζητησει την ομαδα και περσι το 09,Μαρινακη και Λαυρεντη οχι τον Μαχαιριτσα το αλλο το καθαρμα..Το γιατι εδωσε τα κλειδια στον αρχιδαρα τον Μαρινακη οντως σαν οικονομικη δυναμη μια τριχα απ τα @@ της οικογενειας των μαντ μποις το βλεπει πια και ο καθε πικραμενος...Και επιμενω πρεπει να σαι τιτανας κολοφωνας οικονομικος δυναστης για να κανεις περα τον τρακη και ενα εκανταχρονο σαπιο κουφαρι-σωληνας η να χεις απλα τα @@ να τους κοψεις τα δικα τους αν εστω και το 1 ευρω που θα βαλεις πανε να στο κλεψουν?Ο Σαββας τα πε τελεια στην χαλυβουργικη οι πρασινοφρουροι τρεχαν σαν τους λαγους μην συκοφαντηθουν στο μπασκετ κλανιες βαζουν αραγε?Η κανουν την πλακα τους απεναντι στο στον αιωνιο εχθρο τους τον Ολυμπιακο....

Εικόνα savvas gridlock

O sada είναι αρρώστια. Από το ''Θεώρημα'' του Παζολίνι στο Μπενφίκα-Ολυμπιακός κι απ'το Μάνθο Φουστάνο στα αδέρφια Cockneys...

Εικόνα sada

απο τις αιμομιξιες του τερατος εχουν βγει και παιδια τερατα κοιτουσα προχτες ενα παιχνιδι του Παο β ωχ ξεχαστηκα του Ολυμπιακου μας με τον Ικαρο χαλκιδας και ειχε εναν παιχτη μπεμπη ενα 17χρονο τερας αυτον πρεπει να τον εκανε με τον μισουνωφ ο γερος και τον ονομασε μπεμπη για να γελαει,θα εμφανιστουν και αλλα παιδια ο Μπουλης,ο χαιδεμενος,ο γιουσουφακος

Εικόνα sada

Συμφωνω στο 99% των οσων λες...Αλλα δεν πας στην ουσια,το γεγονος οτι δυο κολοσσοι δεν ειναι οτι αρνουνται η οτι δεν θελουν ειναι οτι ειναι βαζελοι εκ γενετης...Ειναι φιλαρακια του Σωληνα, ο οποιος τους εβαλε να ασχοληθουν με το μπασκετ οντας βαζελοι για να κανει την πλακα του μαζι με τους Γιαννακοπουλους ολο το παρεακι...Ναι ξερω οι 9 στους 10 θα πουν παλι αρχισε ο μαλακας,λεει οτι να ναι,ειναι τρελος κτλ....Εμεις δεν ειμαστε τυφλοι ειδαμε απο την πρωτη στιγμη και απο την αντιθετη πλευρα ειπαμε οτι ο Αλαφουζος ειναι γαβρος μεχρι το κοκκαλο...Και αποδειχτηκε απο τον πατερα του και τι σχεση ειχε με τον Ολυμπιακο...Ετσι και οι Αγγελοπουλοι και μην πεταχτει κανας ξυπνιος και πει αυτοι ειναι 40αρηδες και ο Σωληνας 120...Με τον πατερα τους προφανως και αλλα μελη της οικογενειας εκανε παρεα το μορφωμα,αυτη η κινητη ασχημια,αυτο το τερας των συλλογικων αθληματων ο Μαρκησιος ντε Σαντ που βαζει να πηδιουνται μεταξυ τους αθλητες,τους βρισκει γυναικες,σκιζει βαρδουλα διαμαντοπουλου σκουντη και του συγχωρεμενου που πραγματικα στα παπαρια μου προσωπικα που ψοφησε,σιγα μην κλαψω για αυτο το σιχαμα εδω πεθανουν παιδια 20 και 30 χρονων τους γονεις αυτων τους ρωτησε κανεις...Θα κλαψουμε και για το Συριγο το αρχιλαμογιο...Συνεχιζοντας για το Σωληνα καταλαβαινει κανει οτι αυτη η αηδια που βιωνουμε οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη γιατι κατα την γνωμη μου και ειναι ολοφανερο ελεγχει περα απο Ευρωλιγκες αυτος ο σατυρος και το ΝΒΑ ακομα...Ακομα και εκει ο Σωληνας βγαζει πρωταθλητη...Και σε ολα αυτα στην εποχη της σαπιλας της παρακμης των μουτζωμενων απο τον Θεο Ελληνων εχεις τους Αγγελοπουλους τα βαζελια να κανουν την πλακα τους με το μεγαλυτερο συλλογο της χωρας...Γουσταρουν να ξεφτιλιζουν τον Ολυμπιακο λογικη 12χρονων και κακομαθημενων πλουσιοπαιδων...Ο μανθος ο φουστανος επαιζε με τις γκομενες και τις πορσε αυτοι εχουν αλλα χομπι...Αλλα θα την πληρωθουν καποια στιγμη..Και γιατι ρε παλιομαλακα πηραμε 2 ευρωλιγκες θα πει καποιος?Μα γιατι ο Σωληνας ηθελε αφενος να γελασει αφετερου τα εδωσε σε ομαδα που δεν μπορουσε να απειλησει την παναθα του σε τροποαια..ΝΑ το παιρνει την πρωτη χρονια η τσσκα θα χε 7 να το παρινει περσι η ρεαλ θα του ξεφευγε πολυ...Εδω βγαινουν οι μαμελουκοι τα πιθηκια οι πουτανες τα τσολια του σωληνα κατι παπαδογιαννης κατι παπαθεοδωρου που το καβλι απ την μπαλα το στιβο το βολλευ το πολο την κολυμβηση τους εχει φτασει μεχρι τα λαρυγγια και ξεροσταζουν σαλιο σαν τις φυματικες πουτανες και μας λενε οτι το ροστερ στο μπασκετ του βαζελου ειναι ονειρωδες...ο μπατιστ ενας ναρκωμανης πιθηκος 40αρης,
ο Φωτσης ο σπυριαρης ο 34χρονος που απ το πολλα αναβολικα δεν μπορει να περπατησει πια,ο Καρυ χαχαχαχαχαχαχα,ο μασιουλις 7 μηνες στην Σιενα 2 παιχνιδια,ο Αγκωνιδις ιδεα απο μπασκετ μυρουδια,ο ουκιτς χαχαχαχαχαχαχαχα,ο λασμε και ο γκιστ 2 τριτορολιστες που εγιναν ντανκαν και καρλ μαλονε σε 3 μηνες στις διοργανωσεις του τανατζη του μπινε,του αναστοπουλου του μογγολου,του χριστοδουλου,του φουφη χαχαχαχα ακου φουφης φουφη μπανανα καλε μπανανα,του γκοντα ,του σωμου που ναι 20 χρονων και του βαφει το μαλλι γκρι για να γελαει,του Διαμαντοπουλου του μπασκετικου του δικου μας το Ντοριαν Γκρευ που ναι 123 χρονων και μοιαζει παιδι πρωτοετης στα Τει αθηνας που του δινει ελιξηριο ο Παζολινι για να του σκιζει του σουφρα...
Ο καημος των αδελφων γουρλων των σιχαμενων βαζελων ηταν αν ειπε κατι ο Λο για τον αντρακλα τον Διαμαντιδη που την βλεπει νταης με τις πλατες των γκρι σιχαματων..στον αντιτς ομως εστριβε στενο η αδελφουλα εκει σ λεει αν με πετυχει εξω θα μπουν οι αγκωνες στον ξεχειλωμενο πατο μου απ τα δαχτυλα και το πεος του μορφωματος...Δεν εχει πια νοημα να συζηταμε παρασκηνιο εγω το μπασκετ το βλεπω σαν αγχολυτικο να γελαω με ολη μου την ψυχη,σαν ειδαν τα αδελφια κοκνευς οτι την μπενφικα την ξεκωλιασαμε ποδοσφαιρικα και θα παμε τουλαχιστον στους 16 με το ΜΑΡΙΝΑΚΑΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ειπαν να ξεσπασουν στο μπασκετακι...Και να η κληρωση στο Οακα και να οι προσβολες του κορομηλα στην κουραδα τον γυαλακια και να που ναι και ηθικος ο Ομονοιακος και αλητες οι γουρλοι χαχαχαχαχαχα 41-20 κουφαλιτσες μεχρι το 5ο αστερι καντε την πλακα σας,στο βολλευ φετος θα πεσετε στο πολο δεν συζηταω καν...Το Σαββατο Αγγελοπουλοι Σωληνα και Γιαννακοπουλοι θα πονεσετε πολυ και θα βγαλετε τοση χολη οπως βγαζουν οι κατινες και οι κακες πουτανες για το μαρτυριο που θα ρθει..Παρε ρε Σωληνα και το 23ο Ευρωπαικο και το 12334988 πρωταθλημα σε βλεπουν και γελανε οι ξενοι για ρωτα παραεξω

Εικόνα savvas gridlock

Εκεί με τον Παζολίνι και τα ΤΕΙ εγώ γονάτισα...

Εικόνα k1p

Σάββα,δεν χρειάζεται το "κάντε τα ή φύγετε".Βέβαια καμιά φορά οι ακραίες θέσεις κινητοποιούν καταστάσεις προς στην κατεύθυνση που χρειάζεται.Και όσο και να θέλουν τα ΑΡΔάκια να μας εξισώσουν με ένα κοινό πρεζάκι(ψυχή και σώματι),η κατεύθυνση που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθηθεί δεν είναι ακραία όταν είναι μονόδρομος!

Χτές είχαμε και την κωμωδία που ακολούθησε η συνέντευξη του Λο.Που πρώτη φορά παίχτης (έστω αμερικάνος) είπε πράγματα που όλοι σκεφτόμασταν και πριν αλέκτωρ λαλήσει...τα πήρε πίσω.Έπειδή για μεθυσμένο δεν τον έχω όταν του έπαιρναν την συνέντευξη γιατί τα πιτσιρίκια που ρώταγαν δεν φάνηκαν επαγγελματίες ΑΡΔ,μάλλον έπεσε κωλόχερο απο διοίκηση.
Η διοίκηση που μάλλον γουστάρει παίχτες τύπου παπαλουκά να χάνουν απο συνήθεια και να σφαλιαρίζουν το κωλαράκι του διαμαντίδη.Ή προπονητές τύπου γιαννάκη να κάνουν νοήματα να σταματήσει ο κόσμος όταν μπινελικώνει εν χορω τον σωληνόπουστα.

Ε λοιπόν εμείς γουστάρουμε αυτή την ομάδα που βγαινει μπροστά,κατακτά διακρίσεις με την επιθετικότητα,την αυταπάρνησή της και δεν σταματά να παλεύει.Αυτό είναι διαχρονικά ο ολυμπιακός,με αυτά τα δεδομένα μας έκαναν ολυμπιακούς οι παππούδες μας και αυτές τις ρίζες της νοοτροπίας του συλλογου ακολούθησε η ομάδα που φτιάχτηκε το καλοκαίρι του 2011(,σφυρηλατήθηκε κάθε μέρα που πέρναγε) και κατάφερε επικές κατακτήσεις μέχρι σήμερα.
Απο τους παπαλουκάδες και τους σχορτσιανίτηδες πήγαμε στην μηχανή του πολέμου που κανείς δεν θέλει να βρεί στο δρόμο του.
Ίσως στην διοίκηση να μην έχουν χωνέψει το γεγονός πως η ομάδα αυτή χτιστηκε με τις εντολές και τις αρχές του ντούντα όταν εκείνοι δήλωναν πως "έφευγαν".Άλλιώς δεν μπορώ να βρώ λόγο να μην προστατεύεται αυτό το κόσμημα για τον σύλλογο όταν βάλεται με αθέμιτα μέσα κατα κανόνα.

Εικόνα savvas gridlock

Σωστός ως συνήθως. Δεν θέλω να φύγουν, να αλλάξουν θέλω. Αν όμως δεν αλλάξουν ποτέ, εγώ το ''αυτοί είναι, έτσι θα πάνε μια ζωή'', δεν το καταπίνω. Τι πάει να πει ''αυτοί είναι''? Για Ολυμπιακό μιλάμε. Δηλαδή τι θα γίνει από εδώ και πέρα, θα ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά κάθε χρόνο και θα παίρνουν ένα πρωτάθλημα στα 8 χρόνια? Το επόμενο θα το πάρουμε το 2020? Η συνέντευξη Λο είναι η καλύτερη απόδειξη του τι θα πει αυλή γύρω από μία διοίκηση. Τι θα πει ''ολυμπιακάρας'', σαν κι αυτούς που κάποτε ανάγκασαν ολόκληρο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ να αποχωρήσει. Είναι η πολλοστή φορά που αθλητής μας επιλέγει να εκφραστεί όπως νιώθει, όπως μιλάει σε εμάς (ο νοών νοείτω με αυτό, γιατί αν λυθούν οι γλώσσες και τα πληκτρολόγια, θα πάρει η μπάλα πολλούς...) και τον μαζεύουν από την ΚΑΕ. Να ξέρει όμως αυτή η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΔάκος που είναι πίσω από όλα αυτά, ότι οι μέρες που αλώνιζε ανενόχλητη, περάσανε. Κι αν κοκορεύεται για ό,τι (νομίζει πως) πέτυχε με τον Ντούντα στα μουλωχτά, να δω πού θα τρέχει να κρυφτεί όταν βγει στη σέντρα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συνέχεια εκ του προηγουμένου. Ο πρεζάκιας σε κάνει γιο-γιο και σε δουλεύει. Παίρνει το πρωτάθλημα κι' εσύ χωρίς να το καταλάβεις χάνεις μέσα στο ΣΕΦ, έπειτα από απόφαση του Σχινά, νομίζοντας ότι φταίνε όσοι οπαδοί μείναν. Χωρίς, πάλι, να το καταλάβεις, ο πρεζάκιας τιμωρείται άνευ τιμωρίας και επίσης χωρίς, πάλι, να το καταλάβεις ξεκινάς με -2 το πρωτάθλημα. Αρχή, φυσικά, στο ΣΕΦ με τον βάζελο. Πας στην κλήρωση σαν βιασμένος και δαχτυλοδεικτούμενος και εκεί που λες "τώρα θα ξεσπάσουν, δεν μπορεί", σου βγαίνει ο πρεζάκιας με κάτι χαρτιά στα χέρια και σου κάνει και υποδείξεις!

Συγνώμη, αλλά εγώ ή θα αυτοκτονούσα ή θα τον σκότωνα. Άντε, δεν αυτοκτονείς ούτε τον σκοτώνεις, έχεις αξιοπρέπεια κύριε; Είσαι καθαρός; Απαίτησε να δημοσιοποιήσει τα χαρτιά που κρατάει και να μην παίζει με την ανυποληψία σου. Από την στιγμή που δεν το κάνεις έχεις βρώμικη τη φωλιά σου ή είσαι μαλακομπουκωμένος. Επειδή το πρώτο αδυνατώ να το πιστέψω, καταλήγω στο δεύτερο.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι είστε μαλακομπουκώμενα αδέρφια, με αγνά αισθήματα στην ομάδα, ενώ δώσατε απίστευτα πολλά λεφτά γι' αυτήν, την ώρα που ο αντίπαλος σου σε κοροϊδεύει επί χρόνια.

Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να φύγουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό. Μου είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο, ξέροντας τα αισθήματά τους για την ομάδα και όσα έχουν δώσει. Θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωινό και να τους δω μεταμορφωμένους.

Υ.Γ. Η παροιμία λέει "αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ". Ρε Σαλονίκη, αφού δεν έρχονται να σε παρακαλέσουν τ' αδέρφια, πήγαινε μόνος σου και γάμησε τα πρέκια του πρεζάκια.

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε, μπορεί να ακουστεί κλισέ αυτό, αλλά η ευθύνη ακουμπάει στους Αγγελόπουλους στο τελευταίο στάδιο. Πριν από αυτούς, μεσολαβούν άλλοι ''ολυμπιακάρες''. Έχει χτιστεί μία εικονική πραγματικότητα γύρω από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ευθύνη τους είναι μόνο το ότι δεν ακούν τον κόσμο. Όταν μιλούν με τον κόσμο, καταλαβαίνουν πολύ καλά το τι παίζει και το τι τους ζητάμε να κάνουν. Τις υπόλοιπες μέρες, μεσολαβούν άλλοι και το έργο αλλάζει. ΟΚ, θα μου πεις ''τώρα τι μου λες δηλαδή? Ολόκληροι Αγγελόπουλοι είναι άβουλα όντα και άγονται και φέρονται αναλόγως με το τι ακούνε απ'τον οποιονδήποτα''? Λογικά θα το σκεφτείς αυτό, αλλά αν βρισκόμασταν από κοντά και σου εξηγούσα κάποια πράγματα για την ΚΑΕ, που δεν λέγονται/γράφονται δημοσίως, είμαι σίγουρος πως θα καταλάβαινες. Αυτήν την ατάκα πάντως του ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, να την έχεις στο μυαλό σου πάντοτε, γιατί κανένας έξω από τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε, ούτε θα μπορέσει ποτέ να τον πλήξει, σε αντίθεση με τους ''από μέσα''...

http://img818.imageshack.us/img818/6592/5oex.png

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καταλαβαίνω τι λες απέξω απέξω. Δεν καταλαβαίνω, φυσικά, τις συγκεκριμένες ειδικές γνώσεις που ,προφανώς, θα έχεις, αλλά καταλαβαίνω πού το πας. Αν και λίγο πολύ όλοι βλέπουμε τη γύμνια των αυλοκολάκων των Αγγελόπουλων.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βγαίνεις πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ετοιμάζεσαι, με όλες τις συνθήκες ευνοϊκές - πλην τραυματισμών - και με καλή ψυχολογία, να πάρεις το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, να ξεκινήσεις την αυτοκρατορία σου δειλά-δειλά και να στείλεις τον πρεζάκια στα πιο "σκληρά" και τότε όλα ανατρέπονται. Ο

Εικόνα crazywaters7

Αδερφέ είναι η 1η φορά που γράφω σχόλιο αν και σε διαβάζω αρκετό καιρό.
Καταλαβαίνω την τσαντίλα που βγαίνει απο μέσα σου και νομίζω οτι δεν υπάρχει δικός μας που να μην νιώθει έτσι για όσα βλέπουμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.
Απ' την άλλη με προβλημάτισες λίγο...Πιστεύεις οτι οι Αγγελόπουλοι μπορούν να κάνουν κάτι και δεν το κάνουν; Ή θεωρείς οτι απλά δεν προσπαθούν; Δεν θα ήταν βέβαια λογικό το να μην προσπαθούν να διαλύσουν αυτη τη σαπίλα του μπάσκετ. Οπότε κάπου έχασα το συλλογισμό σου.

Εγω προσωπικά αν ήμουν ακόμα στην Ελλάδα θα συνέχιζα να παίρνω διαρκείας στο μπάσκετ και θα πήγαινα όσο μπορούσα γιατι αυτή η ομάδα το αξίζει για όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει στο γηπέδο τα τελευταία 2 χρόνια. Βέβαια μιλάω με την νοσταλγία του ανθρώπου που έχει να πάει στο ΣΕΦ 3 χρόνια.

Εικόνα savvas gridlock

Kαλώς ήλθες φίλε.

Δεν ξέρω, ειλικρινά. Δεν το χωράει ο νους μου αυτό που γίνεται. Έχουν βάλει από την τσέπη τους 125 εκ. ευρώ στο μπάσκετ του Ολυμπιακού και έτσι όπως διοικούν, είναι σαν να τα πετάνε. Αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι δεν αλλάζουν τρόπο διοίκησης τόσα χρόνια. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διοικήσουν αλλιώς, μόνο για να βρούνε το δίκιο τους δηλαδή και όχι για κάτι άλλο, γιατί δεν βάζουν κάποιον που μπορεί?

Εικόνα crazywaters7

Καλώς σας βρήκα! Παρεπιπτόντως, το όνομα μου είναι Χρήστος.

Μάλλον θα μείνουν αναπάντητα τα ερωτήματα αυτά...Εδώ δεν έκαναν τίποτα όταν τα έσκαγαν χοντρά και δεν παίρναμε τίποτα, σιγά μην αλλάξουν τροπο διοίκησης τώρα που παίρνουμε και τίτλους.
Πάντως, αν ισχύει εκείνο το δημοσίευμα της φυλλάδας του πουστράκη περί αλλαγής στον έλεγχο αντιντόπινγκ τότε δε μπορεί να γίνεται τυχαία. Μου ειναι αδύνατο να πιστέψω οτι η "πολιτεία" ξύπνησε ένα πρωι και αποφάσισε να πάρει τους ελέγχους ντόπινγκ απο τον κυρ Χάντζο. Θέλω να ελπίζω οτι ισχύουν τα περί Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι αποτέλεσμα ενεργειών των Αγγελόπουλων.

Εικόνα savvas gridlock

Xρήστο, το συγκεκριμένο πανελίστα του Χίου τον δέρνουν γυναίκες. Τι άλλο να πούμε...

Εικόνα nikos michalopoylos

Και γιατι ρε Σαββα δεν αντιδρουνε το ιδιο οπως και για τη χαλ/κη που ανεφερες πιο πανω?

Εικόνα savvas gridlock

Δεν έχω απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Παράλογο μου φαίνεται και μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Εσένα πάει πουθενά το μυαλό σου?

Εικόνα nikos michalopoylos

Το μονο που μου ρχεται αυτη τη στιγμη ειναι οτι τα φραγκα οσον αφορα τη χαλ/κη ειναι χοντρα!Αν και απ την αλλη δεν ειναι και λιγα αυτα που χουν ριξει στο μπασκετ.

Εικόνα clark gheibol

Τα συγχαρητήριά μου. Συγκλονιστικός

Εικόνα red apple

Έκανα το λάθος και το διάβαζα ενόσο έτρωγα...Μιλάμε η πίεσή μου κάνει γύρους πέριξ του Άρεως!

ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ

Εικόνα dono

Απίστευτο άρθρο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!