ΝΕΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΚΗ



Πριν λίγες μέρες, διαβάσαμε στο vazeletta.gr το παρακάτω κείμενο για τον κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη από τον Αντώνη Καλκαβούρα.
 

 
Ξαφνικά λοιπόν χθες, ο κύριος ΠΟΥΣ-τράκης Γιαννακόπουλος, επειδή του θίξανε τη Δέσπω, βγήκε στο site του onsports.gr και έκραξε ανοιχτά τον Καλκαβούρα.
 

 
Θα μπορούσε κάποιος να πει εδώ ''εντάξει, μια γνώμη εξέφρασε ο Τράκης'', αν δεν είχαν προηγηθεί τα παρακάτω, πριν έναν χρόνο περίπου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
 

 
Περιμέναμε εναγωνίως αντιδράσεις από τους ''αντικειμενικούς'' ΑΡΔ, μα πάνω από όλα από το vazeletta.gr, που ένας εργαζόμενός του στοχοποιείται εκ νέου. Ακόμη περιμένουμε. Το vazeletta βέβαια έχει άσχημα βιώματα από τις ''επισκέψεις'' του Τράκη και είναι λογικό να είναι προσεκτικό μαζί του.
 

 
Δεν είναι η πρώτη φορά που συντάκτης του vazeletta στοχοποιείται από παράγοντα του ΠΑΟ. Θυμίζουμε πως όταν ο Τουίτης πήγε να βαρέσει προσοχές στους χαρτζιλικωμένους υπαλλήλους του τριορόφου, είχε κράξει ανοιχτά το Σερέτη.
 

 
Ούτε κι εκεί είχε αντιδράσει κάποιος από το vazeletta, για να προστατεύσει τον εργαζόμενό του. Τι site του Φορέα της τρεχάλας θα ήταν αν αντιδρούσε? Φανταστείτε τώρα σε όλα τα παραπάνω, στα ντου, στις κάθε είδους επιθέσεις σε δημοσιογράφους και στο κράξιμο δημοσίως, να εμπλέκονταν παράγοντες του Ολυμπιακού. Πω πω πω. Θα είχε γίνει επανάσταση από τους ''αδέσμευτους'' δημοσιογράφους, για τη ''χούντα του γαύρου, που φιμώνει τους πάντες''. Η κυρία ΕΣΗΕΑ πρώτη και καλύτερη, θα έβγαζε καμιά δεκαριά ανακοινώσεις εναντίον του ''κακού'' Ολυμπιακού και το παραμύθι ''όλοι κράζουμε το γαύρο'' θα αποκοίμιζε τα πρόβατα του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου για ακόμη ένα βράδυ. Τώρα, κο-κο-κο.
 
Υ.Γ. Για να γελάσουμε και λίγο, ας θυμηθούμε κάποιες ωραίες δηλώσεις του κυρίου ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.
 

 
Στα χνάρια του Τολστόι, του Γκάντι, αλλά και του ''μπουμπούκου'', καταδικάζει κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται. Ενοχλείται κι από τη λεκτική βία ο ΠΟΥΣ-Τράκης. Μεγάλε επαναστάτη, δίδαξέ μας πολιτισμό...
 

Σχόλια

Εικόνα kg

κάποιες ωραίες δηλώσεις του κυρίου ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.........

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ....Μ Α Λ Α Κ Α !

Εικόνα V0R4D0R

Μέσα σε αυτούς που "τολμάνε και πιάνουν στο στόμα τους τον Διαμαντίδη" περιλαμβάνει ο Τράκης και όσους του παίρνουν πίπες τόσα χρόνια και του φτιάχνουν το μοντέλο του καλού παιδιού-Δημητρογκάλη? Δεν το διευκρίνισε ο μπαγάσας.

ΥΓ: Λίγο άσχετο, αλλά και λίγο σχετικό http://www.sport-fm.gr/article/dialuetai-o-gs-iraklis/734444. Δεν πήρανε μυρωδιά άραγε τα Στουρνάρια του Στουρνάρα κάτι εικονικά συμβόλαια σε μια ΚΑΕ? Δεν ψυχανεμίστηκαν μια μη κερδοσκοπική "Συμμαχία", που κόβει εισιτήρια με αφορολόγητο καπέλο? Για δες επιλεκτική όσφρηση τα τσακάλια!

Εικόνα savvas gridlock

Στο βίντεο πιο πάνω με τις δηλώσεις του ΠΟΥΣ-Τράκη, λίγο μετά τις διαπιστώσεις πως ''το Ρέθυμνο είναι καλύτερο από τον Ολυμπιακό'', μάθαμε πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε, λέει, για σκοινί. Είχε κάτι χαρτιά στα χέρια και τα κουνούσε και μας έλεγε πως ''οι κύριοι Αγγελόπουλοι ξέρουν καλά το τι περιέχουν αυτά τα έγγραφα''. Υποτίθεται ήταν τα συμβόλαια των παικτών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που τα είδε ο ΠΟΥΣ-Τράκης και κατάλαβε πως άλλα ανακοινώνονταν προς τα έξω και άλλα γράφονταν εκεί μέσα. Ακόμη κι έτσι να ήταν, μέσα στην παραζάλη του από τις μυτιές δεν κατάλαβε πως καρφώθηκε και κάρφωσε και τους υπαλλήλους του στον ΕΣΑΚΕ. Όταν ζήτησε τα συμβόλαια των παικτών της ΚΑΕ ΠΑΟ από το 2008 μέχρι σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο ΕΣΑΚΕ απάντησε πως αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Λίγες μέρες μετά ο ΠΟΥΣ-Τράκης έλεγε πως πήρε στα χέρια του τα συμβόλαια των αθλητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Εκεί τα προσωπικά δεδομένα πήγανε περίπατο για τους Χαλβα-τζάκηδες του ΕΣΑΚΕ. Αυτά, αν είχες διοίκηση ως ΚΑΕ, θα τα έκανες σημαία. Αν όμως οι παρατρεχάμενοι που έχει βάλει σε αυτά τα πόστα η διοίκησή σου νοιάζονται μόνο για να μαζεύουν τους παίκτες του Θρύλου, αν πουν προς τα έξω αυτά που λένε μεταξύ τους, για τις ΣΦΑΓΕΣ που δέχονται τόσα χρόνια και τις αβάντες της κυρα-Δέσπως από τους γκρι, αυτά θα έχεις. Ανύπαρκτη η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, άρα θα αλωνίζει ο ΠΟΥΣ-Τράκης, με τους Μπαλτάκους και την Αστυνομία να χορεύουν όπως αυτός γουστάρει...