OFF-SIDE ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (VIDEO)



Για όσους δεν το πήρανε είδηση, ο ΠΑΟ χθες κέρδισε με σκορ 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το πρώτο του γκολ ήταν καθαρό off-side.
 

 
Λέμε ότι μπορεί, κάποιος, να μην το πήρε είδηση, επειδή σήμερα στις εφημερίδες δεν είδαμε να αναγράφεται κάτι σχετικό.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 25-11-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 25-11-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 25-11-2013
 

 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-11-2013
 

 
''Ζήτησαν οφσάιντ οι Γιαννιώτες στη φάση του γκολ'', μας γράφει η υποτιθέμενη εφημερίδα του Ολυμπιακού, το ΦΩΣ, δίχως να παίρνει θέση. Οι άλλες δύο δικές μας εφημερίδες, ο ''Πρωταθλητής'' και ο ''ΓΑΥΡΟΣ'' ασχολούνται με το φαινόμενο Σάμαρη και με το διπλό στο Παρίσι. Το ότι το μισό σώμα του Μπεργκ είναι μπροστά από την ευθεία γραμμή της NOVA, μάλλον δεν το είδανε όλοι αυτοί.
 
Μήπως στις ιστοσελίδες ήταν καλύτερα τα πράγματα?
 
Η ανωτερότητα των «πρασίνων» ήταν εμφανής και μεταφράστηκε σε κάποιες καλές στιγμές του Μπεργκ, ο οποίος στη... τρίτη και φαρμακερή άνοιξε το σκορ, ολοκληρώνοντας την εξαιρετική αντεπίθεση που «έφτιαξε» ο Ζέκα με τον Πράνιτς. Στ0 33' ο Σουηδός έγραψε το 1-0 με... βιρτουόζικη προβολή και άνοιξε τον δρόμο της επικράτησης ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους έχασε και τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει ατομικά και ομαδικά τέρματα
Πολύ καλή η διαιτησία του Λιαχούδη και των βοηθών του. Σωστός στον πειθαρχικό έλεγχο, χωρίς την δύσκολη φάση στο παιχνίδι.
 

 
Μέχρι και ο Μηντιούρης στον ΣΚΑΙ του Τουίτη παραδέχτηκε πως το γκολ είναι οφσάιντ, ενώ ο κύριος Περικλής Βασιλάκης στη Δημόσια Τηλεόραση όλων των Ελλήνων, μας τα μάσαγε. Δεν είδαν, δεν άκουσαν κάτι όλοι οι παραπάνω, για μία ακόμη φορά.
 
Αυτήν τη φάση την προσθέτουμε σε όσα έχουμε δει σε αυτό το πρωτάθλημα, με τους διαιτητές και τις αβάντες που παρέχουν στον Παναθηναικούλη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kι όπως μας λένε τα ντροπιασμένα βαζελάκια που παριστάνουν τους γαύρους, εν χορώ μαζί με ''έντιμους-έγκριτους'' ΑΡΔ
 
ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ, ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ?