ΚΑΝ'ΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ



Το δυσκολότερο ίσως παιχνίδι της φετινής σεζόν δίνει απόψε ο Ολυμπιακός μας μέσα στο Παρίσι. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε ιδιαίτερα επ'αυτού. Μία ανάγνωση των πιθανών 11άδων των δύο ομάδων, τα λέει όλα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 27-11-2013
 

 
Ίλιγγος σε πιάνει με το που διαβάζεις τους παίκτες της Παρί. Οι μισοί από δαύτους είναι ικανοί να μας κερδίσουν μονάχοι τους για πλάκα. Παίζουν στην έδρα τους, έχουν καλύτερη χημεία από τους δικούς μας παίκτες, αφού αγωνίζονται περισσότερο καιρό μαζί και είναι και αήττητοι στη διοργάνωση για πολλά ματς σερί. Όλα δείχνουν ''ξερό άσο'' σήμερα, μιλώντας με την ποδοσφαιρική λογική. Αλλά...
 
Με οδηγό τις προηγούμενες επισκέψεις μας στη Γαλλία
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 24-11-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 24-11-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 24-11-2011
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-10-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 25-10-2012
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΥΡΟΣ 25-10-2012
 

 

 
με τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΤΣΕΛ να προετοιμάζει όπως πρέπει την ομάδα, να επιλέγει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και να κάνει υποδειγματική διαχείριση μέσα στο 90λεπτο, για ένα ακόμη παιχνίδι
 

 
μα πάνω από όλα με το μεγαλύτερο όπλο του Θρύλου διαχρονικά, τον κόσμο του, την ώρα που 2.000 περίπου γαύροι θα αφήνουν τα λαρύγγια τους στο γήπεδο και θα αναγκάζουν τις Γαλλιδούλες απέναντι να τους βγάζουν φωτογραφίες με τα smartphones τους, πάμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε από το παιχνίδι. Κι αν μας κάτσει, να γράψουμε ιστορία, με μία τεράστια επιτυχία.
 
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...
 
Υ.Γ. 1 Σήμερα είναι η επέτειος ενός πολύ μεγάλου ματς. Της καλύτερης εμφάνισης του Θρύλου στην ευρωπαική ιστορία του. Μιλάμε για την πεντάρα που έριξε η παρέα του Μπελούτσι και του Γκαλέτι στην Μπενφίκα των πανάκριβων και πολυδιαφημισμένων παικτών και προπονητών. Λέτε να'ναι σημάδι για απόψε?
 

 
Υ.Γ. 2 Ρίχνοντας μια ματιά στα οικονομικά της Παρί, με βάση τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό για τη σεζόν 2011-12
 

 
και συγκρίνοντάς τα με τα αντίστοιχα μεγέθη του Θρύλου, ψιλοπαγώνεις. Μιλάμε για άλλο επίπεδο. Δεν έχουμε απλώς δύσκολη αποστολή, αλλά αν πάρουμε αποτέλεσμα στο γήπεδο που ούτε η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει, θα μιλάμε για άθλο.
 
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΘΡΥΛΕ

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΝΑ "ΧΥΣΟΥΜΕ" ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άιντε, καλή μας επιτυχία και σήμερα!

Εικόνα red apple

για Ολύμπειο Άθλο!