Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ



Επειδή τα βαζελάκια και τα ΜΜΕ τους είναι εθισμένα στο ψέμα, μας έχουν ζαλίσει τις τελευταίες μέρες, που υποτίθεται αδικήθηκαν με τον Ατρόμητο, με το ''δεν τιμωρείται ποτέ κανείς διαιτητής που σφάζει τον ΠΑΟ. Αντίθετα, όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, οι διαιτητές τελειώνουν την καριέρα τους και τους καίγονται οι φούρνοι''. Μπηχτές για τον Κωνσταντινέα, που δεν είχε δώσει το πέναλτυ υπέρ του Τοροσίδη στην Ξάνθη πρόπερσυ και σταμάτησε τη διαιτησία. Για ποιον Κωνσταντινέα; Γι'αυτόν που τα ίδια τα βαζελάκια έφτιαχναν βίντεο παλαιότερα, παρουσιάζοντάς τον ως ''υπάλληλο του γαύρου'', επειδή είχε πει ''πάμε παικταρά μου'' στον Τοροσίδη του Ολυμπιακού, σε παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, τη σεζόν 2010-11, την πρώτη δηλαδή περίοδο του ΜΑΡΙΝΑΚΗ στον Θρύλο. Ο ''τσάτσος του Μαρινάκη'' Κωνσταντινέας, σύμφωνα με τους βάζελους πάντοτε και για τη σεζόν 2010-11, ''ξε-τσάτσεψε'' τη σεζόν 2011-12 και ''του κάηκε ο φούρνος στην Καλαμάτα''.
 

 
Ας δούμε λοιπόν μία ιστορία από το φετινό πρωτάθλημα. Ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης είναι βοηθός Superleague στους πίνακες της σεζόν 2013-14, από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Είναι ο βοηθός που τόλμησε να σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ στο ματς με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κουκουλάκης να μην προχωρήσει τη φάση μπροστά, ώστε να δώσει το πέναλτυ που έγινε υπέρ του ΠΑΟ.
 

 
O ΠΑΟ αδικήθηκε σε αυτήν τη φάση, αλλά όπως βλέπουμε, είναι πολύ δύσκολη περίπτωση για το βοηθό, με πολλά σώματα μπροστά του και με τον παίκτη του ΠΑΟ να'ναι πραγματικά στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυντικό του Πανθρακικού. Τι έγινε έκτοτε με τον Φραγκιαδάκη; Ας το δούμε από το επίσημο site της ΕΠΟ, με τους ορισμούς διαιτητών στα παιχνίδια της Superleague.
 
αγωνιστική, Φραγκιαδάκης στη Λεωφόρο.
 

 
αγωνιστική, πουθενά Φραγκιαδάκης.
 

 
10η αγωνιστική, πουθενά Φραγκιαδάκης.
 

 
11η αγωνιστική, πουθενά Φραγκιαδάκης.
 

 
12η αγωνιστική, πουθενά Φραγκιαδάκης.
 

 
13η αγωνιστική, ω του θαύματος, ορίζεται δεύτερος βοηθός στο Ολυμπιακός-Εργοτέλης ο Φραγκιαδάκης.
 

 
Από τις 20 Οκτωβρίου και το ματς της Λεωφόρου, ξαναορίστηκε βοηθός στη 1 Δεκεμβρίου ο Φραγκιαδάκης. 4 αγωνιστικές στο ''ψυγείο'', επειδή τόλμησε να αδικήσει τον ΠΑΟ, σε μία φάση πάρα πολύ δύσκολη.
 
ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ (Ή ''ΑΔΙΚΟΥΝ'') ΤΟΝ ΠΑΟ; ΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ;
 
Τη λογική των ΑΡΔ χρησιμοποιούμε. Βλέπετε από κάποιον ''αντικειμενικό'' δημοσιογράφο να φτάνει στο ίδιο πόρισμα; Μήπως η ''λογική'' είναι χρήσιμη όταν μας οδηγεί σε αντιολυμπιακά πορίσματα, αλλά όταν μετά καλούμαστε να την ξαναχρησιμοποιήσουμε και δεν μας αρέσουν τα πορίσματά της, ποιος την γαμεί τη λογική; Aθάνατη ελληνική αθλητική δημοσιο-ΚΑΦΡΙΛΑ. Μια ζωή να ταϊζουμε τους πολλούς, για να τρώμε ψωμάκι. Και οι πολλοί στην Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι οι αντιολυμπιακοί.