VAZELETTA.GR ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ



Στο προχθεσινό παιχνίδι Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός έγινε ντου οπαδών του ΠΑΟ στην κερκίδα, οι οποίοι μπήκανε στο γήπεδο δίχως να πληρώσουν εισιτήριο. Αυτό καταγγέλλει η ΠΑΕ Λεβαδειακός σε ανακοίνωσή της, την οποία παίρνουμε από το έγκριτο vazeletta.gr.
 

 
Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ίδιο γήπεδο έπαιξε ο Ολυμπιακός. Ας δούμε το άρθρο του vazeletta.gr.
 

 

 

 

 
Το vazeletta.gr είχε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ''επεισόδια που κάνανε γαύροι στη Λιβαδειά'', στο ημίχρονο ακόμη. Ποια επεισόδια; Κανένας αρμόδιος δεν επιβεβαίωσε τίποτε. Μια ψιλομανούρα έγινε, συνηθισμένη σε όλα τα γήπεδα, όταν κάποιοι προσπάθησαν να μπούνε με ντου και δίχως εισιτήριο στο ημίχρονο. Στο ίδιο γήπεδο όμως προχθές κάποιοι ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕ ΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΚΟΨΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. Η δημοσιογραφική προσέγγιση του θέματος, από το έγκριτο vazeletta.gr, το site του πασίγνωστου για τη συνέπειά του στην απόδοση φόρων στο κράτος Οντόνι, που στήθηκε από τη δημοσιογραφική ομάδα της παλιάς ΠΡΑΣΙΝΗΣ, είναι ''αυτά καταγγέλλει η ΠΑΕ Λεβαδειακός''. Καμία θέση δεν παίρνουν. Τίποτε. Έγιναν τα επεισόδια; Δεν έγιναν; Ας βγάλει ο αναγνώστης τα συμπεράσματά του. Εδώ δεν υπάρχουν αποκλειστικές φωτογραφίες. Χαλάσανε οι φωτογραφικές μηχανές φαίνεται, όλες μαζί, ταυτόχρονα. Πάλι καλά που δεν έγραψαν ''αυτά καταγγέλλει το γαυροπαράρτημα του Κομπότη από τη Λιβαδειά''. Θα ήθελαν πολύ να το γράψουν, αλλά κρατήθηκαν προφανώς. Βεβαίως, αν ήταν ο γαύρος μέσα, ε; Θα άναβαν όλα τα φλας. Π.χ. για slo-gun με εξυπνάδες που λένε μόνο στο τριόροφο οι υπάλληλοι του Φορέα, πρώτοι είναι στο vazeletta.gr.
 

 
Μιλάμε για το site που όταν τραμπούκισαν οι χαρτζιλικωμένοι, επαγγελματίες οπαδοί της μπύρας 13 τους υπαλλήλους της ΕΠΟ το καλοκαίρι, ώστε να πάρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ άδεια ο ΠΑΟ και να κοπεί αργότερα από την ΟΥΕΦΑ, μας έγραφε ''εκτέθηκε ο Δημητρίου της ΕΠΟ, που'χε εισηγηθεί να μην πάρει άδεια ο ΠΑΟ. Δικαιώθηκε η Πανάθα'' (το Δημητρίου τον έβαλε ο sir Manos Mavrokoukoulakis στην ΕΠΟ, γιος της γυναίκας του είναι). Τα θυμάστε; Κάποιοι τέτοιοι ''αντικειμενικοί'', που έγραφαν παλιότερα τον ''Πρασινοφρουρό'' στην ΠΡΑΣΙΝΗ και μας έλεγαν πως ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι'', διαμορφώνουν το κλίμα στις μέρες μας. Τονίζουν αυτά που θέλουν, αποσιωπώντας ό,τι δεν τους συμφέρει και ταϊζουν το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο, όπως και τους ''ντροπιασμένους Ολυμπιακούς, που δεν ανέχονται άλλο την πρωτοφανή εύνοια υπέρ της ομάδας τους''.
 
Και φυσικά, δείτε τον αριθμό σχολίων κάτω από κάθε είδηση, για να συγκρίνετε τις δύο καταστάσεις. Αυθόρμητα όλα. Πηγαία...
 
Υ.Γ. Θα τιμωρηθεί για όλα αυτά η ΠΑΕ ΠΑΟ; Θα απαιτήσουν, έστω, οι ''αντικειμενικοί'' ΑΡΔ να τιμωρηθεί; Θα ερευνήσουν το θέμα ή θα περάσουν στο ντούκου οι καταγγελίες; Θα ακούσουμε αύριο εκπομπές στα ραδιόφωνα γι'αυτό το θέμα, από έγκριτους-μάχιμους-αναζητητές της αλήθειας ρεπόρτερ ή όχι; Λέμε και κάνα αστείο να περνάει η ώρα. Αν ήταν όμως ο Ολυμπιακός στη θέση του βάζελου, ε; Πωπωπω, θα λύνονταν όλες οι πένες, όλα τα μικρόφωνα και όλα τα πληκτρολόγια. Ταυτόχρονα, ως δια μαγείας ρε παιδί μου. Πύρινη αρθρογραφία ''έντιμων δημοσιογράφων, που δεν τα παίρνουν από το Μαρινάκη'' εναντίον ''του συστήματος που έχει ο γαύρος, που ελέγχει τα πάντα''. Καταλάβατε οι υπόλοιποι γιατί εμείς, εδώ, μιλάμε για Αλήτες Ρουφιάνους Δημοσιο-ΚΑΦΡΟΥΣ; Συγκεκριμένες είναι οι αναφορές μας, δεν βάζουμε όλους τους δημοσιογράφους στο τσουβάλι, ούτε θεωρούμε πως όποιος δεν είναι γαύρος δημοσιογράφος και δεν γράφει ''φουλ Ολυμπιακά'', είναι και ΑΡΔ.

Σχόλια

Εικόνα The Banker

Γαμάτε τους βάζελους όπου τους βρίσκετε,,,τέλος.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες τραπεζίτη...

Εικόνα ΔΙΑΣ

κάπου στο φου μπου πήρε το μάτι μου κάποια Slo-gun για τις μανούλες τους... Ανεπίτρεπτα πράγματα.....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χα! Και μόλις το σχολίασα σε άλλο άρθρο!

Γαμώ τους αντικειμενικούς.