ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!



Θέλω να μπω κατ’ευθείαν στο θέμα. Μέχρι αυτήν την ώρα που σας γράφω δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ΕΝΑΣ βάζελος  που ανησυχεί για την εξέλιξη του αποψινού ημιτελικού. Το γιατί θα το δούμε αμέσως...

Η πρεμιέρα μας στο φετινό πρωτάθλημα έγινε με «ντέρμπυ»  κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, που σε συνδιασμό με το -2 έδινε την δυνατότητα στην αλογοτροφή να κάνει χωρίς άγχος την βόλτα της στην παραλία. Τυχαίο. Λίγες εβδομάδες αργότερα η κληρωτίδα δείχνει ημιτελικό με την βαζέλα στο ΟΑΚΑ. Νοκ αουτ το παιχνίδι, εννοείται με οπαδούς μόνο της μιας ομάδας. Επιστρέψαμε δηλαδή στην περίοδο πριν το 2008 που ξέραμε ότι στον τελικό θα βλέπαμε τον ποα με κάποιον και το σωληνοκούπι θα πήγαινε στον ποα. Τρεις σερί σεζόν ο ζελές, που διατηρούσε και τα σκήπτρα και τον ίδιο κορμό για χρόνια, αγωνιζόταν καλοκαίρι στο ΣΕΦ κόντρα στον ανέτοιμο Ολυμπιακό έχοντας εξασφαλισμένη μια άνετη εκτός έδρας νίκη στο κύπελλο ...πακέτο με την επικοινωνιακού χαρακτήρα εκμετάλλευσή της. Επτά χρόνια μετά ο Ολυμπιακός βλέπει μια ακόμα χειρότερη εκδοχή του έργου, παίζοντας την συνέχεια του σε μια εκ των δυο εγχώριων διοργανώσεων στο  ΟΑΚΑ χωρίς τον κόσμο του. Κι ασφαλώς δεν χρειάζεται να εξηγηθεί ποιος ευνοείται από αυτήν την κλήρωση δεδομένης της εικόνας των δυο ομάδων. Τυχαίο τυχαίο! Για αυτό και η αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού εως τώρα, μεσημέρι Δευτέρας, είναι ...αυτή που όλοι είδατε.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Καράμπαμπας Δημήτρης Γιαννακόπουλος προ(σ)κάλεσε τους Αγγελόπουλους να έλθουν στο ΟΑΚΑ και να κρίνουν από κοντά τόσο τις συνθήκες διεξαγωγής όσο και τα μέτρα ασφαλείας.
 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=257597&catid=1

Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που στο περσινό παιχνίδι του ΣΕΦ στην κανονική περίοδο επιτέθηκε με τους μπράβους του στους διαιτητές(ένας εκ των οποίων ήταν ο Πηλοϊδης που τα κατέγραψε) κάνοντας λόγο για αλητεία και απειλώντας τους τελευταίους πως θα τον βρουν μπροστά τους τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειες τους. Ακολούθησε επίθεση στο σπίτι του Πηλοϊδη. Μιλάμε για τον ίδιο τύπο που στον περσινό τελικό κυπέλλου, ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο, παρέα με τους μισθωτούς αγαπητικούς της 13 έβριζε και απειλούσε διαιτητές λέγοντας τους πως θα έχουν ανάλογη τύχη με τον Πηλοϊδη. Ναι, τον Πηλοϊδη που μας στέρησε το πρωτάθλημα το 2007 με το “non-call”. Μιλάμε για τον DPG που στον περσινό τελικό του ΟΑΚΑ ξαναμπούκαρε με τους μπράβους του στα αποδυτήρια των διαιτητών ξαπλώνοντας κάτω τον κομισάριο του αγώνα, εκτοξεύοντας απειλές προς όλους. Για τον κύριο «Φούφη, θα σε γαμήσω Φούφη! Σφύρα καλά πούστη αλλιώς δεν βγαίνεις ζωντανός από’δω μέσα.» μιλάμε! Σ’αυτού του ανθρώπου τον λόγο προφανώς βασίστηκαν οι διοικούντες μας. Έτσι εξηγείται που ως τώρα, ανήμερα του αγώνα μεσημέρι Δευτέρας δεν ακούσαμε κανέναν να σηκώνει το γάντι  που πέταξε ο Δημητράκης. Αποδεχόμενος την πρόσκληση, δηλώνοντας πως θα παρακολουθήσει τον αγώνα στο ΟΑΚΑ αγώνα παρουσία εισαγγελέα και στην πρώτη στραβή θα πάρει την ομάδα να φύγει, προσβλέποντας στις ανάλογες κυρώσεις για την ΚΑΕ Καράμπαμπας...

Προ τετραημέρου μάθαμε και την τριάδα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στον ημιτελικό. Αναστόπουλος, Σχινάς, Τανατζής ...κλασικά εικονογραφημένα! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη χρονιά που έχουμε «κληρώσεις-ορισμούς» ...που δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Παρότι έχουν γραφτεί από εδώ επανειλημμένως θα κάνουμε μια προσπάθεια να τα ξαναθυμηθούμε, όσο εσείς "αναζητάτε τις διαφορές"...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130203/o-master-chef-h-poytaneska-kai-solinato
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130213/plirosate-kai-tha-parete

Ο κύριος Αναστόπουλος είναι αυτός που μετά τον περσινό τελικό κυπέλλου της ντροπής ειρωνευόταν και μας έλεγε να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στην Ευρωλίγκα, με τον Χρήστο Σταυρόπουλο να αντιδρα ...με τον τρόπο που όλοι υποθέτουμε. Ο Χρυσόστομος που αρέσκεται να προπονείται στο ΟΑΚΑ με την φόρμα της αλογοτροφής, είναι αυτός που έφυγε απ’το γήπεδο στον περσινό τρίτο τελικό, διακόπτοντας στην ουσία τον αγώνα, μη ανεχόμενος τα ... «έκτροπα». Βέβαια στον περσινό τελικό κυπέλλου, όταν έπεσε φωτοβολίδα στον Χάινς, όταν παρά την απόφαση εκκένωσης είχαμε τις «διαπιστευμένες» πουτανίτσες της 13 παρέα με τον Τράκη να απειλούν διαιτητές και παίκτες, ο Τόμμυ δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία! Ο δε Τανατζής είναι αυτός που στον τελικό των play-off του ’11 που έκρινε το πρωτάθλημα ευχήθηκε σε πρώην αθλητή μας να πάει καλά με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ ... «γιατί πρωτάθλημα δεν». Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουν δεθεί όσοι πέρασαν από τον Ολυμπιακό με την ομάδα. 

Ενώ λοιπόν στην κλήρωση έκαναν τα κουνέλια, ενώ είχαν σιγήσει για τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο αποφασίζουν την επομένη να βγάλουν ανακοίνωση, δίνοντας στην ΚΕΔ όλα τα ελαφρυντικά που της χρειάζονταν για την εξαίρεση των Φούφη(θα σε γαμήσω!), Πηλοϊδη(aka το μπαρουτοκαπνισμένο σπίτι) και Κορομηλά. Δικαιολογώντας στην ουσία μια ακόμα κατευθυνόμενη κλήρωση. 
http://grizoilikoi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1656.html 
http://grizoilikoi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1800.html

Μάταια περιμέναμε το ΣΔΟΕ να τα κάνει πουτάνα όλα σε ΚΕΔ, ΕΟΚ κι ΕΣΑΚΕ. Να ελέγξει τα πόθεν έσχες διαιτητών και παραγόντων ...να μάθουμε κι εμείς με πόσα χρήματα μπήκαν όλοι αυτοί στο άθλημα, με πόσα θα βγουν κι από που τα βρήκαν. Να μάθουμε ποιοι διαιτητές διαφημίζουν τις παράλληλες δραστηριότητες τους στα παρκέ της Α1 και με τι αντίτιμο ...μπας και βάλουν μυαλό μερικοί και  μας ξηγηθούν πενηνταρίσια. Μέχρι τώρα, μεσημέρι Δευτέρας ανήμερα του αγώνα το μόνο που είδαμε είναι μια ανακοίνωση ότι και καλά ο επίσημος Ολυμπιακός βλέπει τι γίνεται και το’χει καταλάβει το κόλπο. Μόνο που οκτώ χρόνια τώρα έχουμε χορτάσει διαπιστώσεις και μπανιστήρι...

Από την αρχή του πρωταθλήματος λέει, ο επίσημος Ολυμπιακός ζήτησε πλήρη έλεγχο ντόπινγκ(αίμα και ούρα) για κάθε δικό μας αθλητή αλλά και της βαζέλας. Παραμονές του ημιτελικού μόνο πέντε αθλητές από κάθε ομάδα έχουν δώσει δείγμα ούρων με την διοίκησή μας να επαναφέρει το αίτημα. Θα μου πείτε μόνο πέντε δεν προβλέπεται να δίνουν; Βεβαίως, αλλά και στους περσινούς τελικούς δεν προβλεπόταν να δοθεί αίμα μιας και κάτι τέτοιο θα έθετε την υγεία των αθλητών σε κίνδυνο. Παρ’όλα αυτά αρκούσε ένα άρθρο του (μετέπειτα υπαλλήλου του Τράκη στην εφημερίδα ΝΕWSBOMB) Στέφανου Χίου προκείμενου με κυβερνητική παρέμβαση να ζητηθεί από τον ΕΣΚΑΝ να παρανομήσει καταστρατηγώντας τον κανονισμό. Πέραν της επιλεκτικής εφαρμογής των κανονισμών όμως, έχουμε και σπόντες σαν αυτή να μένουν αναπάντητες την ώρα που πρώτοι εμείς ζητήσαμε πλήρη έλεγχο.

 

Ξεχάσθηκαν βλέπετε τα ξεράσματα, οι στομαχικές διαταραχές, οι κράμπες και οι τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής στο πράσινο στρατόπεδο. Από τους ίδιους παίκτες την ίδια περίοδο και πέρσι και φέτος. Σημειωτέον: ουδείς εκ των παθόντων συμπεριελήφθη στους πέντε που ελέγχθηκαν. Αντί να φωνάζει ο νοικοκύρης λοιπόν, φωνάζει ο κλεφτης και βγαίνει κι από πάνω. Αλλά όταν έχεις τον Χρηστάρα πότε να μεταφράζει, πότε να βλέπει τι κάνουν οι απέναντι και να περιορίζεται σ’ένα «ο νοών νοείτω» δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι κόντρα-ανακοινώσεις όλο θράσος και πρόκληση  από τον Δημητράκη σαν αυτή...

«Η ασυλία και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν από το κράτος οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε κάθε δήλωση, ανακοίνωση και χειρονομία τους, ενώ στον Παναθηναϊκό εξαντλείται η αυστηρότητά τους, δεν μου επιτρέπει να τοποθετηθώ στην ανακοίνωσή τους… Ομάδα και κόσμος, ότι έχουμε να πούμε, θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ» ...Nα μην ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις!

Τα λέμε στο ΟΑΚΑ λοιπόν ...εμ κερατάδες εμ γδαρμένοι. Για αυτό και όλοι οι βαζέλες της επικράτειας αισθάνονται σιγουριά για την έκβαση του αποψινού αγώνα. Για αυτό και κάθε παίκτης της ομάδος μας έχει περισσότερους από ποτέ λόγους να αισθάνεται έκθετος και απροστάτευτος. Βλέπετε τα προηγούμενα χρόνια έστω και λίγοι έβγαιναν να πουν τα πράγματα ως έχουν. Τώρα όποτε το κάνουν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να γίνουν ρόμπα υποχρεούμενοι από τους ...από πάνω να ανακαλέσουν. 
http://sports.in.gr/basketball/a1andrwn/article/?aid=1231271193

Ελπίζω οι παίκτες μας να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να πραγματοποιήσουν την υπέρβαση. Μια υπέρβαση που ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα που παρουσιάζει ο αντίπαλός μας στο παρκέ. Ελπίζω δε να διαψευσθώ πανηγυρικά, το παρον άρθρο να πέσει όπως ανέβηκε και να μην χρειασθεί να μείνει αναρτημένο μετά την λήξη του αγώνα.


DRAZA

Σχόλια

Εικόνα redevil7

Να πω και κάτι ακόμα σημαντικό: Περιττό να σου πω ότι διαβάζω SΑDA ανελλιπώς και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν μου μένει άντερο. Πιο πολύ όσο κι αν φάνηκε περίεργο μου άρεσε η εισαγωγή που μας έλεγε για την δουλειά του γιατί στην ίδια ακριβώς φάση είμαι κι εγώ και τώρα ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά και το ματσάκι σκαστός από δουλειά το είδα. Δυστυχώς όμως με πήγε από πίκρα σε πίκρα.

ΥΓ: ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 500 ΦΙΛΕ!!!! ΚΑΛΛΟ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΑ 10 ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ

Εικόνα DRAZA

Έλα τώρα που έχεις και παράπονο.

Δεν εννοώ τον Θρύλο, εκεί έχεις 1000δίκια.

Θα έλθουμε να την επιθεωρήσουμε την δουλειά σου αυτοπροσώπως, με έπεισες!

Γκάζι πάμε απόψε;;

Εικόνα redevil7

Να μαι κι εγώ μεγάλε. Αρχικά να πω χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους στο site. Nα συνεχίσετε και εσύ και οι υπόλοιποι με τον ίδιο ζήλο να λέτε τις αλήθειες. Ύστερα θέλω να δώσω συγχαρητήρια γιατί αυτό ακριβώς περιμέναμε από εσένα να γράψεις ακόμα μια φορά όσα δεν γράφουν οι άλλοι. Αν απολύθηκες καλός πολίτης και να ξέρεις περιμένω να διαβάσω την άποψη σου για το παιχνίδι και τα υπόλοιπα .......καταλαβαίνεις τι εννοώ όταν λέω τα υπόλοιπα. Γιατί αν περιμένουμε από τους άλλους σωθήκαμε!!!!!

Εικόνα DRAZA

Όσον αφορά την απάντηση στο σχόλιό σου ακριβώς από πάνω ...σε ποιο σάη θα προβληθούμε θέλουμε μόνο να μας πεις.

Όσον αφορά τα του παιχνιδιού καθώς και τα παραλειπόμενα, θα τα δεις στο άρθρο μου που έρχεται προσεχώς!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ;;

Εικόνα serpe7

Ευτυχώς που υπάρχει & ο sada και μας κάνει να γελάμε λίγο με αυτήν τη φαρσοκωμωδία στο Εσακιστάν. Αν και λίγο ακόμα να συνεχιστεί αυτό το βιολί με τους Αγαθόπουλους κάποιοι θα αρχίσουν να παίρνουν στα σοβαρά τα λεγόμενά του...

Εικόνα DRAZA

Πέρσι έβγαινε κι έλεγε από την αρχή της σεζόν, που η διαφορά των δυο ομάδων ήταν εξόφθαλμοι ότι ο βάζελος θα κάνει τρεμπλ.

Αποτέλεσμα: Πήρανε κύπελλο, πρωτάθλημα με sweep και στο τσακ χάσανε το final4.

Δεν κάνει μόνο χαβαλέ.

Εικόνα sada

kapoioi thewroun ton swlinismo epistimi re file draza...mia thewria einai p tin katalavainei kai 7 xrono paidi ti na leme twra..analiseis epi analisewn kai malakies apla kathesai k apolambaneis tpt allo kai oso pio kalo theama xristianoi liontaria toso to kalitero..apla epapse gia mena apo to 07 na iparxei tmima basket toy olympiakou auto isws einai to mono p me stenaxwrei an milisoume lg sovara oso iparxoun auta ta gourla ta prasina gia proedroi dn iparxei kae olympiakos

Εικόνα DRAZA

Να πω και κάτι ακόμα. Σαν τώρα θυμάμαι την δήλωσή σου ότι ο Σωλήνας θα τον κάνει τον Πεδουλάκη SIR.

Να σημειώσω πως μετά την Μακάμπι ο Πεδουλάκης ήταν και με την βούλα απολυμένος. Μεσολάβησε ο ημιτελικός ...κι έγινε ο καλύτερος Έλληνας προπονητής ever. SIR με το "Π" κεφαλαίο (ξέρω πολύ καλά τι λέω).

Ερώτηση: Ο Παπαλουκάς πανηγύρισε λες;;;;

Εικόνα sada

o papaloukas itan mesa stous 20000 mainomenous stis kerkides kai autos kai alloi polloi na tous sixainesai einai

Εικόνα DRAZA

Μήπως είχαμε και πτήση τσάρτερ από Μαδρίτη; Δώρο γάμου από τον έγκλειστο κύριο Μάκη;

Εκεί αναφέρεσαι όταν λες "πολλοί άλλοι";

Εικόνα sada

oso kai an tha s fanei periergo ton sigekrimeno paroti geloios san xaraktiras ton exw se ektimisi poli pio psila apo pollous allous vlepe vasilopoulo,papalouka,spanouli ktl

Εικόνα DRAZA

Δηλωμένος αντιολυμπιακός να ξέρεις...

- Το σύνθημα που όταν το ακούτε σας φτιάχνει περισσότερο;

Γ.Μ. πλάκα μας κάνεις; Γιατί, έρχεται κόσμος; Τι σύνθημα μας λες; Μόνοι μας τραγουδάμε!!! Πάντως όσες φορές τυχαίνει και έρχονται, μου αρέσουν τα αντιολυμπιακά και το «οριτζιναλ πορο ποροπο περομ περομ» .

Έχει και συνέχεια...

-Τι ομάδα είστε;

Γ.Μ. ΑΕΚΑΡΑ!!! Στο σοϊ μου είμαστε ΑΕΚτζήδες μόνο εγώ και ο ξάδερφος μου. Κανείς άλλος. Οι άλλοι είναι Παναθηναϊκοί!

http://www.aek.com/interviews/burusis_tsiaras_interview.htm
ΒΑΖΕΛΟΧΑΝΟΥΜΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΟΥΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Εικόνα sada

auta file ta leme apo to 2007 k konteuoume 2020 ena athlima emeine stous poustarades as mas kseftilizoun ekei p tous pairnei ap to gamisi ekei p tous kaiei stin bala tsouzoun ta mounoxeila

Εικόνα DRAZA

Ότι τσούζουν τσούζουν.

Βλέπω όμως ότι ο οπαδός της βαλίτσας σε διαβάσει μαζί με τα σχόλιά μου κάτω από εσένα.

Έτσι εξηγείται που κλέβει ατάκες!

Τώρα για το ποδόσφαιρο που μιλάς είναι γνωστό ότι Εν Αθήναις και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο εμφανίζονται άπαντες με παντελονάκι του Ευθυμιου Λολέτσου ...ξέρεις αυτά με την τρύπα πίσω!

Εικόνα el trick

Για εμέ οι μοναδικοί και απόλυτοι ΦΤΑΙΧΤΕΣ των συνεχών ΔΙΑΣΥΡΜΩΝ του ΘΡΥΛΟΥ (όχι τόσο αγωνιστικά όσο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ) είναι οι Αγγελόπουλοι.
Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
Απ την στιγμή που δέχεσαι να αποτελεί ολόκληρος Πρωταθλητής Ευρώπης ένα απλό πιόνι της ομοσπονδίας που δεν έδωσε καν προσκλήσεις στην διοίκηση τότε αυτομάτως ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ. Το ότι παίζεις μετα τα όσα καταλόγισαν στον πρόεδρο τους πρώτη αγωνιστική ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ (συμπτωματικά παντα) και καπάκι σου έρχεται η χτεσινή τριάδα διαιτητών ε συγνώμη κιόλας είναι σαν να αποδέχεσαι τον ρόλο σου.
Δεν ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ να αποτελεί η ομάδα έρμαιο του κάθε παραγοντίσκου. Προστατέψτε την ομάδα και θα βάλουμε πλάτη ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. Ίσως συνεχόμενα ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ στο ΣΕΦ σε βάρος των αγγελοπουλων τους κάνουν να καταλάβουν ότι το θέμα ΣΤΡΑΒΩΣΕ. Η προχωράς σε ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ λύσεις ώστε να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ την ομάδα (γιατί αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο ρόλος του Προέδρου και της διοικήσεως γενικότερα) ή τα μαζεύεις και ΦΕΥΓΕΙΣ με την ουρά στα σκέλια.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ.
ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ

Εικόνα DRAZA

Καλό θα είναι όμως να τα λέμε όλα.

Να πούμε δηλαδή ότι το καλοκαίρι της μοναδικής χρονιάς που οι Αγγελόπουλοι έτυχαν μαζικής αμφισβήτησης, έβγαλαν ανακοίνωση ότι αποχωρούν.

Δεν θέλω να σταθώ στα κίνητρα της ανακοίνωσης ούτε στο αν και πως θα πραγματοποιούσαν την απειλή τους.

Αλλού θέλω να σε πάω. Εκείνη την περίοδο οι ίδιοι που τους έβριζαν κάνανε "μαζώξεις" και βγαίνανε στα φόρα και στις ιστοσελίδες παρακαλώντας τους να ανακαλέσουν.

Εικόνα el trick

Η θέση μου είναι:
Αν οι αγγελόπουλοι ΘΕΛΟΥΝ να μέινουν και να κάνουν τον πρόεδρο τότε να πάρουν εκείνα τα μέτρα που θα κάνουν τον κάθε παράγοντα και διαιτητή στην Ελλάδα να ακούει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να ΤΡΕΜΕΙ.
Αν ΔΕΝ θέλουν ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να καταφέρουν το προηγούμενο τότε να τα μαζέψουν και να φύγουν ΧΘΕΣ.

...Προτιμώ χίλιες φορές τη ΔΙΑΛΥΣΗ του μπάσκετ από το να παίζω τον ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ στον κάθε πρεζάκια.

Εικόνα DRAZA

Όχι φίλε εδώ διαφωνώ μαζί σου. Για εμένα επιλογή διάλυσης δεν υπάρχει...

Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι ο back to back πρωταθλητής Ευρώπης. Ακόμα και έτσι ο Ολυμπιακός προσθέτει τίτλους στο παλμαρέ του ...δεν πρέπει υπό αυτές τις συνθήκες να σκεφτόμαστε την διάλυση.

Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν θα τους κάνουμε εμείς να θελήσουν και να μπορέσουν.
Είδαμε και πάρα πολλά θετικά στοιχεία στην διοίκηση διοίκηση των Αγγελόπουλων. Ό,τι δεν μας αρέσει θα το αλλάξουμε εμείς!

Εικόνα yiage

Opws ekanan aftoi stelnontas ws syny8ws tous xartzilikwmenous opadous tous kai ekanan ntou stin epo gia na paroun tin adeiodotisi , etsi prepei mallon na drasoun kai oi opadoi tou 8rylou xwris na perimenoun kammia parotrynsi apo tous Aggelopoulous kai na arxisoun na kanoun ta ntou ston esake,eok kai se ka8e epitropi ked klp pou exoun kai mageirevoun ka8e fora oi drakouliarides tou basket.

Alla euloga kapoios 8a pei kai 8a exei megalo dikio oti me ta provlimata pou antimetwpizei o kosmos ka8imerina den 8a ksekinisei na treksei kaneis. H lysi einai na energopoii8oun oi aggelopouloi dynamika,ka8ara,entima sta isa. Gro8ia sto maxairi.

Diladi einai toso dyskolo na ksevrakwsoun to systima tou panyvlakwn kontwn? Twn kontwn pou einai mesa se tosa skata kai toses pousties me tis marionetes tous kai to vasivlakopoulo mazi, min ksexname.

H magkia einai to prwterima tous na tous to metatrepseis se meiwnektima. Na apodynamw8oun teleiws kai parallila na tous kseftyliseis. Den ennow na apoktisoume emeis tetoio gloiwdes prwterima. Afto pou zitane oloi oi gavroi einai na yparxoun aftes oi syn8ikes pou na epitrepoun mono ta agwnistika prwterimata kai i tyxi, na epidroun sta apotelesmata twn agwnwn kai twn prwta8limatwn.

Mono dynati 8elisi prepei na yparxei apo tous agellopoulous kai mporoun na tous eksafanisoun oristika.

Εικόνα DRAZA

Σε ένα λεπτό μπορούν να το διαλύσουν το πράσινο πορνείο οι Αγγελόπουλοι αρκεί να θέλουν.

Το καλοκαίρι του '12 που έφυγε ο Ομπράντοβιτς είχαμε χρυσή ευκαιρία.

Το θέμα είναι ότι μαζί με τον Ομπράντοβιτς έφυγε κι ο Ντούντα ...με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ισορροπίες.

Όχι ότι τον "αξιοποίησαν" βέβαια όσο ήταν μαζί μας.

Κι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ...δες πώς αξιοποιεί τα όπλα του ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός για παράδειγμα.

Εικόνα el trick

Μα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ είναι το παράπονό μου.
Επειδή και εγώ γνωρίζω ότι ΜΠΟΡΟΥΝ αρκεί να θέλουν να διαλύσουν την καραπράσινη παράγκα του μπάσκετ.
Και επειδή ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ στη προεδρική καρέκλα του ΘΡΥΛΟΥ και δεν διέλυσαν και τον σωλήνα και τα υδραυλικά του μπάσκετ σημαίνει ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να το διαλύσουν.
Ισως τους αρέσει ο ρόλος του ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ ή του ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ.
Σε μένα όμως αυτός ο ρόλος δεν μου αρέσει.

Εικόνα sada

kalispera kai xronia polla,oi ipoxrewseis dn mas afinoun na sigentrwthoume sta thearesta erga tou swlina...
irtha trexatos ap tin vrwmodouleia twn 500 evrw kai stithika na apolausw kwmwdia...kai omws ksenerwsa auto to pragma eixe ola ta exeggia na ginei ap ta kalitera show tis xrisis epoxis tou swlinismou tou megaliteri igeti pou exei anadeiksei o pagosmios athlitismos diladi oaka kolasmeno diaitites maura skilia tou thanatou tsirakia tou arxou ap to kalimera zwi kritikakis kai sia paiktes pou gia zestama varousan mono voles auto dn to xw ksanadei pouthena xaaxaxax paixtes me foukswmena mouskoula tou pao etoima na spasoun sponidilikes stiles athwwn antrwpwn pou kseftilizontai gia na gelan mazi tous oi aggelopouloi o swlinas to narkwmani gia 20000 to xrono...koitousa tous pitsirikades mantzari slouka kai sia kai skeftomouna poso poli borei na kseftilistei ena paidaki 20-22 xronwn stin anergia tou..na gamietai me ena gero pou ap ta geratia exoun alloiwthei ta xaraktiristika tou pelwrio stomaxi xeilia soufrwmena tsiboukoxeila san tis tzoli ap ta tsiboukia kai skeftomouna olous autous gimnous se ena dwmatiaki paidi skoubri kokakia batist sloukas me tenta ta kwlomeria sxinas me mastigio kai tanatzi me zartieres na gamiountai o o markisios na tous diatazei...mono se mia fasi me apozimiwsan p varaei bouketo o masioulis ston dunston ton pairnei nomizw o bramos kai me allepallila bouketa ton petaei katw kai o lasme entelws ektos fasis peftei panw tou san gigantas tou kats san ton eddie guerero na ton apoteleiwsei kai paroligo na tou spasei tin spondiliki alla gero skari o poustis na mou peis edw trexoun ta xisia tou swlina ap to stoma tou pou auta ta vrwmospermata tha einai piwdi kai molismena...
episis skeftika vlepontas tous mikrous autous na kseftilizoun ton olympiako mas gia to panigiraki tou morfwmatos poso perifanos prepei na aisthanetai o samaris o manwlas paidia stin ilikia tous me arxidia pragmatika pou boukwnoun apo pisw kai apo bros tin agapimeni tous omada...
me osous sizitisa gia ena pragma imoun sigouros oti meta tin niki epi tis anterlext etsoutse toso pl ta aderfia gourla pou etoimazan gamisi ston aiwnio exthro tous mesa sto spiti tis omadas tous parea me ton aderfiko tous filo ton omonoiako...alla mia soupa en telei egw perimena alla na xithoun miala sto parke kai o tanatzis na ta skoupizei gia na sinexistei o agwnas o agkwnidis na spaei sverkous me ton agkwna tou ..mono oi voles mas apozimiwsan kapou 55-3 an thimamai kala kai logiko etsi na varaei mia omada 3 voles kai i alli p paizei box na varaei 55 auta ginontai allwste gi auto k to basket opws lene oi egritoi einai to mono p dn to epireazoun oi diaitites...kapoioi bgainoun k lene tha tous petixoume stin evrwliga me ksenous diaitites xaxaxaxaxa re ti lete ouiskia pinete afou kai stin evrwpi kai sto nba o swlinas kanei koumanto edw ekane ena paidi ap ta vathi tis afrikis pentadato sto nba me to etsi thelw me mideniko talento basketiko..mipws oi lamonika dn einai dikoi tous?i pire 6 evrwliges se 8 xronia etsi??
gia ena pragma parakalw to theo na parei o poustis kai prezakias to podosfairo ekei tha dei pws einai na saliwneis tin kwlotripa o omonoiakos...skeftomouna oti an arrwstisei oli i oikogeneia twn gianakopoulwn tha analavei ton pao ta gourla matia gt exoun ola ta xaraktiristika..einai i pio vameni prasini oikogeneia tis elladas einai kollitoi me swlina pou dn pethainei einai antiolympiakoi exoun misos gt tous gamei o olympiakos se ola ta omadika kai atomika sport exoun para polla lefta einai gnwstes tou paraskiniou afou edw kai 9 xronia kanoun plaka ston olympiako kai teleutaio exoun k polla lefta g petama...alla skeftika to alla an erthoun stin panatha tous opws theloun k boroun tha afisoun ton olympiako na ton parei o x y marinakis kai tha fane pswlia strifogiristi anemodouri anemelo opotenes sou lene kalitera ston aiwnio exthro mas kai na ton kseftilizoume para na to riskaroume..etsi mas vlepw filoi olympiakoi sto basket to 2078 otan tha xoun pethanei gt kai autoi terata einai tous dinei olous eliksirio o swlinas o dorian grey edw o diamantopoulos einai likeiopaido kai exei tin ilikia tou rwsidi ap ta gamisia kai ap ta xapia...auti i pswli i geriki pisteuw einai to eliksirio dn vgazei sperma vgazei kati to kswtiko...gia rwtiste kai tin arxigara mas ton igetara mas ton spanouli to dimiourgima tou e paixti p ston bazelo eixe 60% sta triponta kai se mas 22%...p se kathe gioma epithetiko faul eperne amintiko enw se mas apla bourdwklonetai i varaei ap ta 14 metra triponto...
pantws osoi kai na tarixeusei kapoious kapoioi gernare autos o xontros o batiste oso paei kai zarwnei kai oso pane oi kaltses kai tha ftasoun sta vyzia tou epeidi kriwnei tis anevazei twra mexri ton afalo tou p dn ksexwrizei vevaia ap to ipoloipo swma
daksalemenos loipon xtes o thiasos na katsei na kseftilistei kai to mats mia soupa..elpizw stous telikous na xei skeftei kt pio prwtotipo..vlepontas to pedoulaki na wrietai ston pagko eimai sigouros oti tous proponites tous perase apo cast einai oti pio asximo kai asteio exei katse pote na proponisei omada..prwta ap ola einai teras einai panxazos kai oi antidraseis tou theikes isws na ton ftanei ligo o dikos mas dikos mas xzaxaxaxa exoume k tmima basket??41-20 vazelakia gourla kai oso paei i poutsa tha megalwnei tou xronou 42,43 ktl sto volley 27-18 fetos kai as lete 19 kai metrate aniparkta prwtathlimata toy 60 sto polo 28-0 fetos stivo poutsa kolimvisi poutsa ws ta papoutsa basketaki e?naaaaa
klinontas na kanw mia ekklisi swlina kane kt na xei endiaferon na kathomaste na se vlepoume..theamata san tou 2010 ton 3o teliko einai kalitera kai apo mundial tetoia theloume na vlepoume oxi ksenerwtes soupes san tin xthesini vale tous filous s tous gourlous na ksanaparoun mikti kosmou na xanoun ap to baxariko tou pakistan to kari pou leei o allos o paliomalakas p metedide etsi vgazei to pswmi tou xronia poia xronia re vlima na tou pei kapoios ton ikseres kai apo xtes ton kari perifanos olympiakos eimai ap ton agio eleutherio vgale to korkodeilaki re vgalto an eisai antras

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα...

Εικόνα DRAZA

Θα διαβαστεί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δέσμευση!

Εικόνα kg

ΓΙΑ ΤΟΝ .........ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ.............

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝ ΧΟΡΩ........

ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΕΣΙΜΟ!!!!!!!!!!!

ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ............ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΒΛΙΑ ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ.........

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ...............ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ!

(ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ......ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ........ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΟΥ????????????????)

Εικόνα Εν Αθήναις

Σε κάτι τέτοια posts πρέπει να βάζετε κι ένα «μαουνιέρης alert».

Να σε ρωτνήξω κάτι; Κρεμάλα παίζουμε; Γιατί προσπαθώ να βρω ποιες είναι οι λέξεις που κρύβονται στις τελείες, αλλά εν ημπόργουμ.
Δώσε κανένα γράμμα αν θέλεις.

Μάλλον τώρα θέλεις και να σου απαντήσω;
OK. Θα είμαι λακωνικός.

Κατούρα και λίγο...

Εικόνα DRAZA

Δεν ξέραμε κάθε σχόλιο να το περνάμε κι από την Ακαδημία Αθηνών για έγκριση πριν το σηκώσουμε.

Άσε που σε προηγούμενο άρθρο ο χρήστης "Νίκος Γόδας" σου απάντησε ακριβώς πάνω σε αυτό.

Εικόνα sada

re mitilinios eisai en imporgoum xaxaxaxaxaxa

Εικόνα DRAZA

Το παρατσούκλι του στο greenzone και στους greenwebfans ήταν "Σαπφώ η Λεσβία".

Γνωστά πράγματα αυτά...

Και ο Ηλίας ο Ζούρος να ξέρεις συμπατριώτης σου είναι.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δυστυχώς δεν είμαι συντοπίτης του μεγάλου Παπουτσέλη, ούτε του, «και σας πιάνει μελαγχολία», Ζούρου Ηλία.
Εν Αθήναις, εάν έχεις απορία.

Εικόνα DRAZA

Ρε γυρίστε στα χωριά σας...

Εικόνα kg

1)ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΄΄ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ ALERT΄΄......ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ALERT.....ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΥ ..ΗΔΗ!

2)ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΜΑΤΙΚΟΣ!)

3)ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΝΗΞΩ...........ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ?....ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΗΤΡΙΑ ΣΟΥ!

4)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 'ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ'.........ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ .......ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ

ΧΥΣΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ .....ΣΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΣΟΥ?????!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

Μα τον ρωτάς κι εσύ κάτι πράγματα...

Εικόνα yiage

(sorry gia tous latinikous xaraktires)

Afto to lamogio o Xantzos leei sto telos se dilwseis tou: «Ο αθλητής πρέπει να ομολογήσει ποιος του έδωσε την ουσία αυτή. Έτσι θα φτάσουμε και στην… πηγή».

Giati arage den eftase kaneis na se kammia pigi OTAN o Giannoulis OMOLOGOYSE oti eperne MONO OTI TOY EDINE O GIATROS TIS OMADAS TOY diladi o idios o XANTZOS? (ritoriko to erwtima afou oloi gnwrizoume to mpasketiko KA8ESTOS stin xwra mas)

apospasma synentefksis:
ΕΡ. Από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έχεις κάποιο παράπονο;

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Οχι. Οι άνθρωποι του συλλόγου, ο νομικός σύμβουλος Τάκης Μπαλτάκος, προσπάθησαν να βοηθήσουν και πολλές φορές συζητήσαμε για να βρούμε μια άκρη. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που δεν ήθελαν να βοηθήσουν. Θυμάμαι ότι από τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και ύστερα έπαιρνα 13 χάπια την ημέρα. Είχαν προηγηθεί κάποιες εξετάσεις αίματος σε όλους τους παίκτες και οι δικές μου, σύμφωνα με τα όσα μου είπαν, δεν ήταν πολύ καλές. Μου είχαν δώσει λοιπόν επτά μπουκάλια, τα οποία μου τα παρουσίασαν ως συμπληρώματα διατροφής".

ΕΡ. Οταν σου έδωσαν τα μπουκάλια δεν σκέφτηκες να πας σ' ένα δικό σου γιατρό για να δεις περί τίνος πρόκειται;

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "Τι να ρωτήσω, σκέφτηκα στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης παίζω. Αν δεν έχω στους ανθρώπους αυτούς εμπιστοσύνη, σε ποιους να έχω; Χαρακτηριστικά τους είπα: "για να μου τα δίνετε εσείς, σίγουρα κάτι θα ξέρετε...".

ΕΡ. Οταν σου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, μίλησες με τον γιατρό του ΠΑΟ, τον κ. Χάντζο;

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "Τον ρώτησα, μου έφερε 30 χαρτιά και προσπαθούσε με επιστημονικό τρόπο να μου αποδείξει ότι οι ουσίες που έπαιρνα δεν εμπεριείχαν ναδρολόνη".

ΕΡ. Με δικό σου γιατρό επικοινώνησες;

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: "Φυσικά. Μου είπε ότι η μίξη αυτών των ουσιών που έπαιρνα, ενδεχομένως θα μπορούσε να μου δημιουργήσει πρόβλημα και να με βγάλει θετικό σε πιθανό έλεγχο ντόπινγκ".

Malistaaa.
Efxomai pragmatika mia mera enas apo aftous na arxisei na ksernaei (oxi opws o lasme) ola ta poustrilikia tous kai ta mageiremata se olous tous tomeis pou droun gia na diatiroun to ka8estws afto. Den yparxei kai kanenas tomeas a8iktos apo aftous.. Poios tomeas? oikonomikos? ntopa? diaitites? esake? eok? dimosiografia?

DRAZA eimai symfwnos mazi sou 100% mono na pros8esw to poso dikio exoun aftoi pou lene oti an 8igontan ta symferonta twn epixeirisewn twn aggelopoulewn 8a gamousan kai 8a dernane me entima mesa panta.

Εικόνα DRAZA

Για να τα λέμε κι όλα, υπήρξε ένα αίτημα των Αγγελόπουλων που ικανοποιήθηκε. Αυτό του πλήρους ελέγχου όλων των αθλητών ...με καταλαβαίνεις.

Την αντίδραση του κυρίου Χάντζου καθώς επίσης και την ασυνέπεια του κυρίου θα την σχολιάσω εκτενέστερα στο επόμενο μου άρθρο ...προσεχώς.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Ένα παιδάκι λέει σήμερα τα κάλαντα στον Τανατζή.
Βγάζει κ του δίνει 1€. "Κύριε θέλω να ξέρετε ότι είμαι Παναθηναϊκός" του λέει. "Ε τότε πάρε και δυο βολές"
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

Εικόνα el trick

Ε;;; Που Τανατζή που;;;;

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Εννοείται πως το συγκεκριμένο σχόλιο κυκλοφορεί από το πρωί. Απλά παρότι χιουμοριστικο έχει μεγάλη δόση αλήθειας και γιαυτό το έβαλα εδώ μέσα.

Εικόνα DRAZA

Γιατί το δικό μου δεν έχει δόση αλήθειας;

Σίγουρα στους Παναθηναϊκούς ο Χατζηγεωργίου επεφύλασσε ιδιαίτερη περιποίηση.

Το σχόλιο που ΔΕΝ έκανε όταν το Τράκης πήρε το μικρόφωνο αρκεί να θυμηθείς...

Εικόνα DRAZA

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία κοουτς. Όρεξη να'χουμε να τρομπονιάζουμε την πράσινη μούργα!

Δεν δίνει τίποτε ο Τανατζής ...τι να πει κι ο Σπορ Ιστορίες* που στους Παναθηναϊκούς δίνει κωλαράκι.

*την δόξα του ζήλεψε ο Παντέλος

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μεγάλη πληγή αυτός ο Παντέλος.

Εικόνα DRAZA

Ποια πληγή;

Α λες για το σημάδι που του΄χει μείνει εκεί που όλοι ξέρουμε επειδή τον τινάζει τον κουραμπιέ(επίκαιρο).

Αν ανοίξω το στόμα μου για τον συγκεκριμένο, θα γίνει του αιδοίου η εμποροπανήγυρις.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Θα περιμένω να δω την ομάδα απέναντι στον ζελα στην ευρωλιγκα...Εγώ το πρωτάθλημα το έχω τελειωμένο κ ας τους πάρουμε σε 3 βδομάδες εκεί μέσα...
Το στήσιμο μπορεί να γίνει κ στα πλέι οφ, στην Ευρώπη όμως έχουμε μια τρομερή ευκαιρία να τους ξεβρακώσουμε.
Παίρνουμε τα 2 ματσάκια κ ας συνεχίσουν το τραγούδι την υπόλοιπη χρονιά...αν δεν το κάνουμε τότε όντως κάτι δεν θα πηγαίνει καλά κ θα πρέπει να ψαχτουμε.....

Εικόνα DRAZA

Το θέμα είναι ένα. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πάντα και με όσα έχουμε να θυμόμαστε δεν ξέρω αν θα ξαναβρείς τέτοια διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Είχαμε χρυσή ευκαιρία να τους στερήσουμε ένα τίτλο.

Βεβαίως και μπορεί να γίνει στα πλέι οφ η σφαγή ...και πέρσι αυτό δεν ζήσαμε; Και την πρώτη χρονιά του Ίβκοβιτς μέσα-έξω τους πήρες στην κανονική περίοδο, με όργια μέσα στο ΟΑΚΑ. Το τι έγινε στο τέλος με Τανατζήδες και Ψαριανούς το θυμόμαστε όλοι!

Εικόνα Εν Αθήναις

Τη δεύτερη βολή όμως την έχασε και ο Λάσμε πήρε άλλο ένα επιθετικό ριμπάουντ.
Επειδή ήμουν μπροστά στο περιστατικό...

Εικόνα DRAZA

Στην ψωλάρα της πρεμιέρας δεν μας αφήσατε να'χουμε κοινό οπότε δεν ήταν κανένας μπροστά.

Άτιμη κληρωτίδα.

Αν βέβαια αναφέρεσαι στο επιθετικό ριμπάουντ που πήρε ο Λάσμε καμια 40αρια δεύτερα πριν την λήξη ούτε κι εσύ θα'πρεπε να ήσουν μπροστά.

"Άλλη μια φωτοβολίδα και εκκενώνεται το γήπεδο" μας είχε πει ο Τόμμυ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχουν περάσει τόσες ώρες και είμαι σε αναβρασμό μεγαλύτερο από χθες. Δεν κοιμήθηκα καλά.

Μπορεί να έκανα λόγο μόνο για το σύστημά τους χθες, αλλά αναγνωρίζω πως υπάρχουν τακτικές αδυναμίες στην ομάδα. Δυστυχώς, πέρα από τον ανύπαρκτο τσαμπουκά, είχαμε και τακτική ανυπαρξία χθες. Δε νοείται να παίζουν άμυνα στον Σπανούλη τα τεσσάρια και να μη βρίσκεις ένα τρόπο να το χτυπήσεις ή έστω να τους φθείρεις με φάουλ. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον Λοτζέσκι στο δημιουργικό κομμάτι και λάθος, αφού έχει τέτοια χαρίσματα και επιπλέον δώσαμε τα πατήματα στον Πεδουλάκη να τον εξουδετερώσουν. Και η γνώμη μου είναι ότι κακώς παρασυρόμαστε σ' αυτόν το ρυθμό.Τι κερδίζουμε που πάμε σε τέτοιο τέμπο; Τρέξε στο παιχνίδι, κούρασέ τους. ΔΩΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. Αφού, μαζί με τη Ρεάλ, είσαι η καλύτερη επιθετικά ομάδα στην Ευρώπη, εκμεταλλεύσου το. Δεν καταλαβαίνω πού ωφελεί να αναλώνεις τόσες δυνάμεις στην άμυνα, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ο βάζελος παραπαίει στην επίθεση. Όταν η Δέσπω μπορεί να απειλήσει μόνο από το τρίποντο -να απειλήσει λέω, όχι να ευστοχήσει-, όταν λείπει ο Ούκιτς που είναι καλός στα μπασίματα, όταν ο Παππάς προέρχεται από τραυματισμό, όταν ο Κάρι δεν κάνει μπασίματα ούτε άμα βρει την τρύπα του όζοντος για άμυνα. Για μένα όλο αυτό είναι ΛΑΘΟΣ του φίλτατου Μπαρτζώκα. Έχει δημιουργήσει τραύματα η περσινή αεροπορία των Λάσμε-Γκιστ, αυτό έχω να πω εγώ.

Ο Ντάνστον εξελίσσεται σε παίχτη διαμάντι. Και δυστυχώς θα πω αυτό που σιχαίνομαι, ότι άμα έμενε ο πουτάνας γιος Χάινς φέτος δε θα τρώγαμε καλάθι στη ρακέτα ούτε κι' αν γινόταν ο τρίτος παγκόσμιος. Είναι να μη στεναχωριέσαι μετά και να μην τον αναθεματίζεις τον πούστη; Ο Σίμονς θα βοηθήσει πολύ στην άμυνα και βοηθάει ήδη δηλαδή. Χθες κέρδισε ένα φάουλ η Δέσπω σε μπάσιμο και πήγε να βάλει το καλάθι, αλλά ο Σίμονς του έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα και τον γκρέμισε στις διαφημιστικές πινακίδες. Έχασε και τις δύο βολές στη συνέχεια η κοτούλα. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Παρ' όλα αυτά, επιθετικά δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά και πρέπει να δουλευτεί αυτό. Ο Μπέγκιτς πολύ δικαιολογημένα δεν έπαιξε χθες παραπάνω. Ήταν κάτι περισσότερο από εκτός τόπου και χρόνου. Τελικά η απόφαση της ευρωλίγκας μας γονάτισε και στο 5 και στο 4.

Σαν κατακλείδα, είναι κρίμα να χάνει τίτλους ο Μπαρτζώκας από τον Πεδουλάκη. Από έναν προπονητή κακέκτυπο του Μάλκοβιτς. Τον πιστεύω πολύ τον Μπαρτζώκα και δείχνει να κάνει πολύ καλή δουλειά στην τακτική γενικά. Αν δεν υπήρχαν και τα παιχνίδια με τον βάζελο θα έλεγα ότι διαχειρίζεται πλέον και την ψυχολογία τη δική του και των παιχτών καλύτερα. Με τον βάζελο μπαίνει σε ένα τρυπάκι και παγιδεύεται. Και είναι μεγάλο το κρίμα γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Ο Ίβκοβιτς την πρώτη χρονιά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, 2010-11, τα σκάτωσε γιατί κι' αυτός μπήκε σ' αυτό το λούκι. Παρ' όλα αυτά, κόντεψε να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά ας όψονται οι λουλούδες Παπαλουκάς και Μαυροκεφαλίδης. Τη δεύτερη χρονιά διαχειρίστηκε άψογα την ψυχολογία στους τελικούς, έβγαλε τη διαιτησία από το μυαλό των παιχτών και αυτή ακριβώς ήταν η διαφορά. Τους έκανε να μπαίνουν μέσα για να παίζουν το παιχνίδι που ξέρουν, τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν μπορεί να το πετύχει και ο Μπαρτζώκας αυτό. Δεν ξέρω αν πιστεύει καν ότι αυτή είναι η λύση.

Όσο για τη διαιτησία, να πω ότι το μόνο που έχω να επισυνάψω στον Σχινά είναι ότι πέρυσι διέκοψε το ματς στο ΣΕΦ, ενώ φέτος δεν το έκανε όπως έλεγε πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μ' αυτά και μ' αυτά παίζει ο βάζελος μπροστά στο κοινό του πάντα. Κατά τ' άλλα, μέσα στον αγώνα και στα σφυρίγματα έδωσε σπάνια δικαιώματα. Τον παραδέχομαι γι' αυτό διαχρονικά. Είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας με ισχυρή προσωπικότητα και δε δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Τόμιτς στο ΣΕΦ και τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ. Ο Αναστόπουλος έδωσε τα κουκούτσια, αλλά δεν πρέπει να μας προβληματίζει αυτό στο ΟΑΚΑ. Ο Τανατζής είναι άλλη ιστορία. Είναι αυτός που είπε στη Δέσπω "Δημήτρη δεν παίζω μόνος μου", είναι αυτός που ήταν πρώτος διαιτητής στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ το 2010, είναι αυτός που χθες, όπως είπε ο Μπαρτζώκας, έτρεχε και σφύριζε τις φάσεις που ήταν μπροστά ο Σχινάς. Ειλικρινά να παρακαλάει να μην τον πετύχω μπροστά μου. Επίσης, οι βολές δικαιολογούνται να είναι περισσότερες στον βάζελο με τον τρόπο που έπαιζαν οι δύο ομάδες, αλλά όχι της τάξης των 20 βολών διαφορά.

Ο Χάντζος ελπίζω να ψοφήσει πάνω στο άψυχο σώμα της βιασμένης κόρης του.

Εικόνα john

προφανώς η ομάδα εχει τεραστιο θεμα οσο αναφορα την χυχολογια και τη διαχειρηση στα νετρμπι με παο.Περυσι επηρεαστηκε απο την αηδιαστικη προπαγανδα τους για το ντοπινγκ κοντρολ,φετος απλα δεν εδειξαν μαχητικο πνευμα και ο αλλος φανηκε να θελει πιο πολυ το ντερμπι και να εχει αναγκη τη νικη περισσοτερο απο εμάς.Με προβληματισε η αγωνιστικη κατασταση του λοτζεσκι χθες ελπιζω να οφειλεται αποκλειστικα και μόνο στο πολιτισμικό σόκ που εζησε στο οάκα και να ανακάμψει στην πορεία.
Γιατι τόσο βρισιδι στον χάινς??Ανεξάρτητα απο την σκάρτη συμπεριφορα του το καλοκαίρι, η θεληση το παθος η μαγκια και η αυταπάρνηση που έδειχνε τα 2 χρονια με τη φανελα του ολυμπιακού δεν δικαιολογούν τέτοιους χαρακτηρισμούς.Η βοηθεια του στο back2back ηταν τεράστια και για μένα θα ειναι παντα ενα σημαντικο κομμάτι της μπασκετικης συγχρονης ιστορίας του ολυμπιακού

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε Ιωάννη, είμαι της άποψης ότι οι πάντες κρίνονται αυστηρά και σε βάθος χρόνου. Οι εξετάσεις δίνονται καθημερινά και είναι αιώνιες. Ο Χάινς προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό και ήταν από τους βασικούς πυλώνες της αναγέννησης και των δύο ευρωπαϊκών. Ωστόσο, αποδείχτηκε υποκριτής λέγοντας ό,τι να 'ναι στον κόσμο της ομάδας που αγωνιούσε και προδότης. Αναγνωρίζει την ΤΣΚΚΑ σαν μεγάλη ομάδα, παραβλέποντας την πιο αρχιδάτη ομάδα της Ευρώπης μετά τη Γιουγκοπλάστικα. Πλέον, τον περιμένω να του ξηγηθούμε όπως του αρμόζει. Αγωνιστικά, μην παρεξηγηθώ.

Εικόνα DRAZA

OΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΪΝΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ!!