Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (VIDEO)



16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague 2013-14 και ο Ολυμπιακός κερδίζει με σκορ 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Στο ξεκίνημα του αγώνα, με το σκορ 0-0 και πριν προηγηθεί με το γκολ του Ίλιτς ο ΠΑΣ, ο ''γαύρος'' διαιτητής καταπίνει κραχτό πέναλτυ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ του Τζημόπουλου της ομάδας των Ιωαννίνων, που πετάει κάτω τον ευρισκόμενο σε προφανή θέση για γκολ Μπονγκ.
 

 
Αυτήν τη φάση δεν την πήρε γραμμή καμία ''αντικειμενική'' εφημερίδα. Αντίθετα, η έγκριτη LIVE SPORT ασχολήθηκε με το ''τραβηγμένο'' πρώτο πέναλτυ που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ακόμη και η ''Ψ-Ώρα για Σπορ'', που κανονικά ασχολείται με ρεπορτάζ Ηρόδοτου και Μανδραϊκού, ανακάλυψε εύνοια του γαύρου. Ο δε κύριος Κόλλλκας στο vazeletta.gr, ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, ξέφυγε τελείως και μας είπε πως το πρώτο πέναλτυ ήταν ανατροπή του Σαλίνο απ'το Ρουμπουλάκου εκτός περιοχής, ενώ το δεύτερο ήταν...βουτιά του Κάμπελ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 19-12-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 19-12-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 19-12-2013
 

 

 

 

 

 

 
Ας δούμε λοιπόν το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.
 

 

 
Κόλλλκα, είναι εντός ή εκτός περιοχής ο Σαλίνο, όταν τον ανατρέπει ο Ρουμπουλάκου;
 

 
Κόλλλκα, βρίσκει ο Ρουμπουλάκου τον Κάμπελ, ''γεμάτα'' όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, ναι ή όχι;
 
Φυσικά, το vazeletta.gr δεν θα μπορούσε να λείψει απ'το χορό.
 

 
Ω ρε τι σας έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Περαστικά και βιξ για τον πονόλαιμο...
 
Υ.Γ. 1 Γράφει ο Κόλλλκας στο άρθρο του
 
Κλείνοντας, θα ήθελα να σημειώσω πως η επιλογή του ΠΑΟΚ να μη χρησιμοποιήσει τον Κάτσε κυρίως σε ευρωπαϊκούς αγώνες ήταν σωστή. Είδαμε τι συνέβη στον Ολυμπιακό λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς. Και εμείς που είμαστε υπότροπη για άλλα και για άλλα, τέτοια ρετσινιά δεν θα μπορούσαμε να τη σηκώσουμε.
 
Για ρατσιστική συμπεριφορά δηλαδή ρε έγκριτε Κόλλλκα δεν είστε υπότροποι εκεί στον ΠΑΟΚ; Είσαι σίγουρος;
 
Υ.Γ. 2 Κόλλλκα εδώ για ποιον λένε; Ξέρεις;
 

 
Για ποιο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ λένε στη Θεσσαλλλονίκη ότι παλιότερα, στην Αθήνα όπου μεγάλωσε, ήταν Ολυμπιακός; Ξέρεις ρε Κόλλλκα;
 
Υ.Γ. 3 Στο χορό για το ματς μπήκε και η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών.
 

 
Δεν είδατε καλά εκεί στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ''. Ο Ντε Βινσέντι ήταν για καφέ παρέα με το Φούφη και τον Κορομηλά, που εξαιρέθηκαν από την κλήρωση των διαιτητών του ημιτελικού Κυπέλλου μπάσκετ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ. Προσέξτε λίγο στο ρεπορτάζ σας, ώστε να βλέπετε καλύτερα. Σας έχω για έγκριτους.
 
Υ.Γ. 4 Αυτό θα πει εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ. Αδικείται ο Ολυμπιακός και σε όλους τους αντιολυμπιακούς θα μείνει το ''δύο πέναλτυ πήρε ο γαύρος, ω ρε σπρώξιμο''. Είδατε οι υπόλοιποι Ολυμπιακοί το πόσο δίκιο είχε ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ όταν επαίνεσε το διαιτητή του Ολυμπιακός-Άντερλεχτ, που δεν μάσησε να δώσει τρία ΚΑΘΑΡΑ πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού, σε αντιδιαστολή με ό,τι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα; Εδώ αν μια ομάδα πάρει 2 πέναλτυ, για να σφυριχθεί τρίτο υπέρ της πρέπει να ματώσει κάποιος ποδοσφαιριστής της.

Σχόλια

Εικόνα john

φιλε πρεπει να γραψεις ενα αρθρο και να ξεμπροστιάσεις τον αεκτζη τσακιρη που συνεχιζει την εμετικη προπαγάνδα για το ''χαρισμενο απο το κράτος σταδιο καραισκάκη'',για το πρωτάθλημα του βάλνερ,και για την καταστροφική γενιά των ολυμπιακών οι οποιο μαζί με το πασοκ ''κατεστρεψαν την ελλάδα''..Πρέπει να περιλάβεις εναν εναν τους προπαγανδιστές blogger του vazelleta(τσακιρης,νικολογιάννης,κόλκας,φαπαδεοθώρου) που γράφουν ψέματα στα blogs προκειμένου να μεγαλώσουν το μίσος των αντιολυμπιακών προβάτων.Το πιο ωραίο ειναι οτι οταν πας να απαντήσεις με υφος αναλογο του αρθρογράφου το μήνυμα σου ''ολως τυχαιως'' κοβεται...

Εικόνα clark gheibol

Καλά τα λέει ο Κόλκας. Υπότροπη είναι οι παοξήδες