ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ



Μεταφερόμαστε στο 1971. Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του ΠΑΟ περνάει ζόρια και χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Είμαστε όμως μέσα στη χούντα. Τι συνέβαινε όποτε ήθελε ενίσχυση ο ΠΑΟ σε ένα τμήμα του επί χούντας; Έπαιρνε πραξικοπηματικά, με εντολή Ασλανίδη, αθλητές από άλλα σωματεία και αυτά τα σωματεία διαλύονταν. Ας δούμε λοιπόν το τι συνέβη σε αυτήν την περίπτωση.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ 17-7-1971
 

 
Αυτήν την ιστορία βρίσκουμε και σήμερα, στο επίσημο site της ομάδος του Πειραιά.
 

 
Με αυτές τις μεταγραφές, το γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ του ΠΑΟ πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος το 1972, το 1973 και το 1974. Έτσι καθάριζε ο Ασλάνας για την αγαπημένη του ομάδα.

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Την ίδια περίοδο το αντίστοιχο ανδρικό τμήμα του ΟΣΦΠ, με αρχηγό τον «αντιστασιακό» Κ. Μπαρμπή, ξεκίνησε όλως τυχαίως να κατακτά τίτλους.

Μέχρι τότε δεν είχε κατακτήσει ούτε ένα πρωτάθλημα ή κύπελλο Ελλάδας. Τυχαίο;

Και επειδή βλέπω πως τα Παναθηναϊκά Νέα τα έχεις ξεκοκκαλίσει, γιατί δεν αναφέρεσαι στο τμήμα ζατρικίου του ΠΑΟ, που εκείνη την περίοδο έχασε σκακιστές του με μετεγγραφή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο;
Δε θα δυσκολευτείς να το βρεις το δημοσίευμα, της ίδιας περιόδου με αυτό είναι.
Το οποίο τμήμα ήταν πολύ ισχυρό και μάλιστα έχασε πρωτάθλημα Ελλάδας στα «χαρτιά», μετά από λάθος σε καταμέτρηση πόντων. Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟ έκανε ενστάσεις, ο τίτλος δεν επιστράφηκε ποτέ. Εκεί γιατί ο «πράσινος» Γ.Γ.Α. δεν «καθάρισε» για τον «αγαπημένο του σύλλογο»;

Επαναλαμβάνω, θεωρείς τυχαία την ανέλιξη του τμήματος του κου Μπαρμπή από το 1971 και μετά;

Εικόνα criminal_mind

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ "ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΦΘΟΝΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...
ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ....
ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ,ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑ.
Υ.Σ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ....ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΟΥ.

Εικόνα savvas gridlock

Απ'το 1971 και μετά στον Ολυμπιακό υπήρχε Γουλανδρής, που πλήρωνε για τα πάντα. Λογικό είναι να υπήρχε άνθηση σε όλα τα αθλήματα του Θρύλου και φυσικά τίτλοι, επομένως κάθε άλλο παρά τυχαία δεν θεωρώ την ανέλιξη του τμήματος πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού. Ονοματεπώνυμο είχε, Νίκος Γουλανδρής. Στον ΠΑΟ αντίστοιχη περίπτωση κάποιου ''λεφτά'' επί χούντας δεν υπήρχε ή έστω δεν υπήρχε κάποιος να δίνει τόσα πολλά λεφτά, αφού εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος το 1972, αλλά τόσα λεφτά όπως ο κυρ-Νίκος δεν είχε να βάλει. Ο Μπαρμπής έκραζε ανοιχτά με αρθρογραφία του στο ΦΩΣ τον Ασλανίδη, τον Βλαδίμηρο και τον Πρίντζη όποτε τα έβαζαν με τον Ολυμπιακό, π.χ. στην περίπτωση που δεν επέτρεπε η ΓΓΑ να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη και τα τμήματα του Θρύλου απειλούνταν με διάλυση επί χούντας. Για το σκάκι που λες, δεν το ξέρω το θέμα. Αν θες μίλα με ημερομηνίες να το κοιτάξω και θα σου πω. Σου υπόσχομαι να το κάνω και ανάρτηση από τα Παναθηναίκά Νέα, αφού τα έχουμε όλα τα φύλλα.

Εικόνα Εν Αθήναις

Έγραψες την πρόταση-κλειδί: «Πλήρωνε για τα πάντα». Συμφωνώ απόλυτα.

Ο Μπαρμπής πώς ακριβώς «έκραζε» τον Ασλανίδη, τον οποίο αργότερα βράβευε κιόλας μέσω της ΠΕΦΟ-τισμένης;
Tί σόι κράξιμο ήταν αυτό; Έσταζαν σάλια όταν τα έγραφε;
Ανέβασε ένα σχετικό δημοσίευμα, εάν υπάρχει. Θα είναι το ντοκουμέντο του αιώνα.

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι μπράβο. Γύρνα το στο τσάμικο, ότι ''λάδωνε ο Γουλανδρής''. Δεν είναι όλοι Μαντζεβελάκηδες. Υπάρχουν και Γουλανδρήδες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν κατάλαβα καλά, ο Αθηναίος δεν σου έδωσε τις ημερομηνίες που ζήτησες για το σκάκι. Γιατί; Αφού το γνωρίζει, όπως λέει, το θέμα. Δεν πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και γενικολογίες.

Εικόνα savvas gridlock

Απάντησε ποτέ επί τούτου ο ''Εν Αθήναις'';

Εικόνα ΔΙΑΣ

μετα τις 10 Μαρτίου 1925, οι μεγαλοκοπέλες ζουν στο κόσμο της ηδονής...είναι λογικό η αίσθηση του χρόνου να έχει γίνει σχετική.... μετριέται με βάση τα κέφια του εραστή τους...

Εικόνα Mhtsaras

Ναι ρε φίλε...έτσα καθάρεβε και το θεμούνται ούλοι οι παλιοί...Για να με αρχέπσω και λαλώ περιφτώσεις και περιφτώσεις από αθεναικά σωματεία...που δεν ήντονε ανάγκη νάναι αρεστερα έτσα ;Απλά να ντους ήθλε ο ζελές και άγαινε στο μπαμπά του τον Αζλανίδα και τόκαμε τη δουλειά...Κι οπγοιανός δεν άκουε τις εντολές του Αζλάνα τότενες τονε έτρωγε το μάβρο σκοτάδι !!!