Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ'' SITES



Πριν λίγο τελείωσε το ματς στο Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός καθάρισε για πλάκα την ομαδούλα του ''προπονηταρά'' Αναστασίου. Ούτε κατάλαβε ο ''μοντέρνος κόουτς, με την ολλανδική νοοτροπία'' το τι του έστησε ο Μάκης ο Χάβος στο κέντρο του γηπέδου και με τον Καμαρά στην κορυφή να τρυπάει συνεχώς τους Κουτρουμπή-Σίλντενφελντ. Διαιτητής του αγώνα ο Τάσος Κάκος. Όπως βλέπουμε στα στιγμιότυπα του αγώνα, 01:27-01:39 του βίντεο, με το σκορ 1-0, ο Λαγός κλοτσάει από πίσω και ανατρέπει μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ τον Μπακάκη του Παναιτωλικού. Καθαρό πέναλτυ που δεν δώθηκε. Επίσης, στο διάστημα 02:30-02:40 του βίντεο, βλέπουμε ένα γελοίο οφσάιντ με το οποίο κόπηκε ο Καμαρά στο 83', ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Καπίνο και ετοιμαζόταν να κάνει το 2-0. Φανταστείτε αυτές οι φάσεις να συνέβαιναν σε ματς του Ολυμπιακού και να είχε ευνοηθεί έτσι ο Θρύλος του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Τι θα διαβάζαμε στα ''αντικειμενικά'' sites των ΑΡΔ; Πάμε να δούμε το τι γράφεται αυτήν την ώρα για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου.
 
ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΔΑΒΑΚΗ a.k.a. sport-fm.gr
 

 

 
Ούτε καν αναφέρονται οι φάσεις.
 
contra.gr
 

 
Καμία αναφορά στις φάσεις.
 
sport24.gr
 

 
Καμία αναφορά στις φάσεις.
 
vazeletta.gr
 

 
Το επίσημο site προπαγάνδας του Φορέα της τρεχάλας της μπύρας 13, με τους δημοσιογράφους της παλιάς ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' και τον Οντόνι από πίσω, αναφέρει τις φάσεις, δεν παίρνει θέση και βγάζει ''ακριβοδίκαιο'' τον κύριο Κάκο. Είναι το ίδιο site που μας βομβαρδίζει με ''πετυχημένα'' slo-gun τις τελευταίες μέρες, πάντοτε αντικειμενικά.
 

 

 

 

 
Σήμερα το vazeletta.gr είδε ''ακριβοδίκαιο'' τον κύριο Κάκο.
 
sentragoal.gr
 

 

 

 
Στο κύριο άρθρο για το ματς, ''δεν είδε-δεν άκουσε'' τίποτε για τις δύο φάσεις το Μπομπολο-site. Στο live της αναμέτρησης, καμία αναφορά στο πέναλτυ, αλλά ετεροχρονισμένα, 3 λεπτά μετά τη φάση, είδε πως ανεκόπη με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Καμαρά. Φυσικά, ο αναγνώστης του site που δεν βλέπει το παιχνίδι, διαβάζοντας το ''ο επόπτης έκοψε λανθασμένα τον Καμαρά σε αντεπίθεση του Παναιτωλικού ως οφσάιντ'', πού να καταλάβει ότι ο βοηθός έκοψε φάση-μισό γκολ; Μπορεί να καταλάβαινε πως κόπηκε ο Καμαρά σε φάση όπου έφευγε πλάγια ας πούμε. Αν ήταν ο γαύρος όμως, ε; Ίσαμε δύο σελίδες θα γέμιζαν στο live και στα ''αυθόρμητα'' σχόλια από κάτω...
 
Δείτε εδώ το οφσάιντ του Καμαρά
 

 
και θυμηθείτε το οφσάιντ του Στέρλινγκ στο Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ πριν λίγες μέρες, με το οποίο έγινε χαμός στην Αγγλία.
 

 
Οι γλώσσες και οι πένες των ''αντικειμενικών'' Ελλήνων ΑΡΔ, που οι περισσότεροι είναι και Λίβερπουλ (τυχαίο θα'ναι φαίνεται...), οργίασαν επειδή αδικήθηκε η αγαπημένη τους ομάδα του Νησιού. Είναι παρόμοιες περιπτώσεις οι φάσεις Στέρλινγκ Λίβερπουλ-Καμαρά Παναιτωλικού; Τι έγινε εδώ ρε ''αντικειμενικοί'', κατάπιατε την γλώσσα σας; Προστατέψτε λαθρέμπορους, απατεώνες, φοροφυγάδες και φυσικά τους επιδοτούμενους χαρτζιλικωμένους οπαδούς της μπύρας 13 (γέμισε το Internet σήμερα πύρινα άρθρα εναντίον της ''κακής Αστυνομίας'', που συνέλαβε κάποια λαγουδάκια) και όλοι μαζί κράξτε τον Θρύλο και τον πρόεδρό του, για περιπτώσεις ανύπαρκτες, που υπάρχουν μόνο στο καταπράσινο κεφαλάκι σας, ΨΕΥΤΕΣ. Μόνο που υπάρχουν αυτοί, δουλειά έχετε και ζείτε. Στην πλάτη του Θρύλου, με προπαγάνδα και ψέματα χτίζετε καριέρες.
 
ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ'' ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Εκτος απ τα 100ευρα εχει γινει μελιτζανι η μαπα τους(οπως του αγαπημενου τους πουστρελικο) απ το κρυο των -22, απ τη φαπα στο πολο που πεταξανε βυζι αλλα και απ την ψωλαρα του σπανουλη τις προαλες που την ειχε βγαλει εξω και την κουναγε!

Εικόνα savvas gridlock

Tους την κούναγε μαζί με τις κυλώτες τους ο Βασιλομπίλαρος. Πήρε κούρσα τον Ομπράντοβιτς, τον αγαπημένο τους ''προπονηταρά'', που'χει τη Φενέρ 4η στην Τουρκία. 4 τρέχουν, τέταρτος είναι, αλλά ακούς ύμνους για το τι κάνει στην Τουρκία. Αν είσαι μπουρδέλο ΑΡΔ και ανήκεις στη μασονική στοά του μπάσκετ, τέτοια θα γράφεις.

Εικόνα kg

ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ'' ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...........ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ..............ΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝΕ!