ΟΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ LAGOFLOROS.GR



Είπαμε ότι η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την επανάληψη του αγώνα βόλλεϋ γυναικών ΑΕΚ-Ολυμπιακός, πόνεσε πολύ κόσμο. Στην προηγούμενη σχετική ανάρτηση, ασχοληθήκαμε με τη ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη, αλλά τώρα θα πιάσουμε τα ΜΜΕ του λαγουδάκου. Τσαντίστηκαν οι ΑΡΔ του vazeletta.gr, που γράφουν όπως πραγματικά γουστάρουν στο lagofloros.gr και πιάσανε τον Θρύλο στο στόμα τους.
 

 

 
ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, η ανακοίνωση αναφέρεται στο θέμα της καταπάτησης του κανονισμού. Το 2007, για επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου, αναβλήθηκε και ουσιαστικά ακυρώθηκε ολόκληρη η διοργάνωση του Κυπέλλου Βόλλεϋ Γυναικών. Αυτό δεν προβλεπόταν σε κανέναν κανονισμό. Αντίθετα, φέτος που με το υποτιθέμενο γράμμα του κανονισμού προβλέπεται επανάληψη του αγώνα για ένα διαιτητικό λάθος, τηρείται κανονικά ο κανονισμός. Με λίγα λόγια, ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ του lagofloros.gr, η ανακοίνωση λέει ότι όποτε συμφέρει τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, πάμε με τον κανονισμό. Αν δεν τους συμφέρει, ''γαμώ και τον κανονισμό''. Εδώ όμως ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ δεν είναι μπάσκετ, να αλωνίζει ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος και να μην μιλάει κανείς από πλευράς Ολυμπιακού. Αυτά θα γουστάρατε εσείς, ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, αλλά δεν σας κάθεται η φτιάξη.
 
Όσο για τα υπόλοιπα σάλια, περί δολοφονίας Φιλόπουλου, δικά μας παιδιά από τη ΘΥΡΑ 7 ταλαιπωρούνται δίχως το παραμικρό στοιχείο ακόμη και σήμερα. Να κάνουμε μία πρόταση; Δημοσιογράφοι είστε, σωστά; Βγάλτε λοιπόν δικογραφίες και πρακτικά στον αέρα. Αυτή δεν είναι η δουλειά σας; Δεν θέλετε να λάμψει η αλήθεια; Ορίστε. Βγάλτε τις δικογραφίες από την υπόθεση Φιλόπουλου στο site σας, να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι οι ρουφιάνοι. Ποιοι λιποθυμούσαν στις ανακρίσεις και ποιοι έστησαν, σε συνεργασία με τον τότε υπεύθυνο Ασφαλείας του ΠΑΟ και πρώην υπο-Αττικάρχη, το κατηγορητήριο, στοχοποιώντας όλη τη ΘΥΡΑ 7. Εμείς είμαστε οπαδοί και δεν θέλουμε να βγάλουμε στη σέντρα άλλους οπαδούς, έστω κι αν είναι επαγγελματίες ρουφιάνοι και υπάλληλοι της μπύρας 13. Εσείς όμως δεν πρέπει να έχετε τέτοια κολλήματα. ΑΡΔάκια είστε. Σωστά; 
 
ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ LAGOFLOROS.GR; ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ.
 
Υ.Γ. Στην προηγούμενη ανάρτηση είδαμε πως αντίστοιχες μαλακίες έγραψε και ο ''Πρασινοφρουρός'' στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ''. Το να σεντράρουμε για πολλοστή φορά έναν ΑΡΔάκο που είναι Ολυμπιακός από τον Πειραιά και για 100 ευρώ παριστάνει τον άρρωστο βάζελο, θα'ναι σαν να κλέβουμε εκκλησία.

Σχόλια

Εικόνα Count Cagliostro

WTF?????????????

Είμαι καινούργιος στο γαμάτο αυτό site, αλλά θα μπορούσε κάποιος να ξαναμπεί στον κόπο να μου εξηγήσει το κάτωθι: "Το να σεντράρουμε για πολλοστή φορά έναν ΑΡΔάκο που είναι Ολυμπιακός από τον Πειραιά"

Εικόνα savvas gridlock

Τον ''Πρασινοφρουρό'' στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', την εφημερίδα όλων των ΠΙΚΠΑ Παναθηναϊκών, ιδιοκτησίας Δημητρίου Γιαννακόπουλου, από τότε που έφυγε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, διευθυντής του vazeletta.gr

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130114/papatheodoroy-teos-pr...

τον γράφει συνήθως, όχι πάντοτε, ο Πειραιώτης Νίκος Συρίγος.

http://www.prasini.gr/feed/itemlist/user/312-nikos-syrigos

Κάποιες φορές τον γράφει ο ίδιος ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος και μας λέει πως οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130707/prasinofroyros-oi-gay...

Εικόνα yiage

Καλη Χρονια σε ολους σας εδω και Καλη Δυναμη! Συνεχιστε να τους βουλωνεται απο παντου!
Μαλλον ξεκινησε δυναμικα και γουσταρω πολυ τετοιες ανακοινωσεις στους εμετικους προπαγανδιστες εναντιον του Θρυλου απο τα γλοιωδη ηγετακια τους.
Ειμαι σιγουρος οτι ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος με αυτην την ανακοινωση που εκφραζει ολους τους γαυρους -εκτος ισως αυτων των ανενημερωτων και ντροπαλων- που θελουν να υπαρχει αντιδραση με αποστομωτικες απαντησεις και ευστοχες παρεμβασεις στις λασπες και στα παρασκηνιακα μαγειρεματα και οχι μονο απο τους βαζελο-χανουμο-μπουγατσοπαπαρες.
Ειμαι σιγουρος επισης για το οτι ειναι και ''τροχειοδηκτικη'' ανακοινωση που αφυπνιζει τους Αγγελοπουλους, ισως κανω λαθος αλλα θα ηθελα παρα πολυ να λειτουργησει ως τετοια και να μετατρεψει την μαλθακοτητα τους (που εχουν σε πολλα κιλα) σε δυναμισμο και επιδραστικοτητα. Οπως εγραψε και ενας φιλος σε σχολιο εδω μεσα -Το λιγοτερο πως ανεχονται ως προσωπικοτητες δηλωσεις του τρακη που να τους θελει ως χορευτες στο ταψιον.
Ο Μαρινακης ειναι το μοντελο του δυναμικου ηγετη που θα ηθελα να εχω και στο μπασκετ. Καθαρα Τιμια Ολυμπιακα αλλα και Μαχητικα σε ολους τους τομεις. Δεν μπορουμε να γινουμε ολοι το ιδιο, το ξερουμε αλλα καποια βασικα ενστικτα και καποιες βασικες ικανοτητες ολοι κατεχουμε, ποσο μαλλον αυτοι που διοικουν τον Ολυμπιακο πρεπει να τον προστατευουν και να τον οδηγουν στις επιτυχιες.
Λαθη ειναι μαθηματα που επισης κανουμε ολοι αλλα πρεπει να μαθαινουμε και να βελτιωνομαστε απο αυτα. Αν δεν υπαρξει βελτιωση τα ιδια λαθη θα επαναμβανονται μεχρι να εμπεδωθει το μαθημα και να ερθει η φωτιση.
Παγκοσμιο ινδαλμα ο Γκαντι αλλα στο μπασκετ οι Αγγελοπουλοι μιας και ειναι δυο πρεπει να εχουν για ινδαλμα ο ενας τον Σωκρατη και ο αλλος τον Βαγγελα! Τελος!

Ευχομαι τους βαζελο-μπουγατσο-χανουμες σαν τζουλιες που ειναι να συνεχισουμε να τους γλενταμε παντου και ακομα περισσοτερο!

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι, ωραίος.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Καλα αφηστε τους ΑΡΔΑΡΕΣ κ τα λοιπα λαχανι μεσα,εχουμε ν ασχοληθουμε με την ομαδαρα μας...Το οτι εχουμε πολεμο ειναι γνωστο

Εικόνα savvas gridlock

Στη διοίκηση της ΚΑΕ είναι γνωστό το ότι έχουμε πόλεμο, φίλε; Σε αρκετούς οπαδούς του μπάσκετ και της Εθνικής Ελλάδος, που συχνάζουν ΣΕΦ και χειροκροτάνε τον Ομπράντοβιτς, είναι γνωστό το ότι έχουμε πόλεμο;

Εικόνα Mhtsaras

Ακόμα μνια πουστγιά ρε φίλε...
Από πού να ντους πγιάσεις τους ζελέδες και να μη λερωθείς ;
Κρίμας ρε γαμώτο...κι είναι καλά παιδγιά ρε φίλε...Όπου τα βάνεις κάθονται...
Μόνο που σαφτούς δε γκάθονται ούλα...
Ας είμαστε υπομονετικοί λεπόν...ας περιμένωμε την επόμενη κίνησις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου....