ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ (VIDEO)



Τα αφιερώματα των ψευτο-αντικειμενικών ΑΡΔάκων του 100ευρου (με τόσα ευρώ πουλάνε και τη μάνα τους) για ''τα παιχνίδια που δεν έχει σφυριχθεί πέναλτυ εις βάρος του Ολυμπιακού'' δίνουν και παίρνουν. Το ρεκόρ φυσικά το έχει ο λαγουδάκος του Πατέρα, με 82 σερί αγώνες πρωταθλήματος δίχως πέναλτυ εναντίον του.
 

 
Εκεί δεν βλέπαμε αφιερώματα, αφού ο ''καπετάνιος των ονείρων τους'', πέρα από το 50-50, έφερε και μεροκάματα στην πιάτσα. Εμείς θα δούμε τα πέναλτυ που ΔΕΝ παίρνει ο γαύρος. Αρχικά με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου κι έπειτα με την Καλλονή στο Καραϊσκάκη πριν 4 μέρες.
 

 
Τσιμουδιά γι'αυτά οι ''αντικειμενικοί'', έτσι; Τίποτε ρε παιδί μου. Σιγά τώρα, επειδή δεν πήρε 3 πέναλτυ ο γαύρος; Όπως λένε και μεταξύ τους κάποιοι εξ αυτών ''τόσα έχουν πάρει, έχουν τα μούτρα να διαμαρτυρηθούν κιόλας;''. Δεν τα βγάζουμε απ'το μυαλό μας αυτά τα τελευταία, πραγματικές συζητήσεις είναι αυτές, πολύ ονομαστών ΑΡΔάκων. Θα τους δείτε σε λίγο καιρό να βγαίνουν σέντρα από εδώ μέσα. Ο καιρός που αλώνιζαν και πουλούσαν ''αντικειμενικότητα'', πέρασε.
 
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΔ ΠΟΥ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ.
 
Καριόλες...

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Αντε ρε Σαββα,για βγαλτους μπας και παρει χαμπαρι και κανας κουραστικος δικος μας,γιατι μας ζαλιζουν τ αρχιδια και μεσα στο καραισκακη πολλες φορες!

Εικόνα red apple

τσ τσ τσ τσ....

Το "καριόλες" με πεζά....

ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ!