ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟ 1985



Συνεχίζουμε τις ιστορίες μας από τα ''υπέροχα'' και ''αγνά'' χρόνια του βαρδινογιαννισμού, όπου ''το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν στιγματισμένο στη συνείδηση του μέσου Έλληνα με τα δεκάδες γαυροπαραρτήματα και τις διαιτητικές αβάντες στον καταστροφέα του, τον Ολυμπιακό''.
 
10 Φεβρουαρίου 1985 και στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1984-85, ο πρωταθλητής ΠΑΟ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Δόξα Δράμας. Τελικό σκορ 2-1. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, διαβάζουμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-2-1985
 

 

 
Φανταστείτε τώρα, σε ένα εντός έδρας παιχνίδι του Θρύλου στο Καραϊσκάκη, τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας να πάρει ''αλά μπρατσέτα'' που λέμε το ΜΑΡΙΝΑΚΗ, να τον βάλει στα αποδυτήρια της ομάδος του κι εκεί να αρχίσουν τα πειράγματα και τα ''φιλιούνται-αγκαλιάζονται'' όλοι μαζί. Το φανταστήκατε; Γυρίστε πλευρό τώρα, γιατί αυτά γίνονται μόνο από τον πραγματικό κυβερνήτη όχι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και της χώρας τα τελευταία 33 χρόνια. Και φυσικά γίνονται με τον Παναθηναϊκούλη, την ομάδα του στενού Ελληνικού Δημοσίου.

Σχόλια

Εικόνα Tony Montana 7

Γατάκι Μούτσε

Εικόνα nikos michalopoylos

Νομιζω οτι σ ενα παιχνιδι με τον οφη τραβαγε απ το σακακι τον μυριοκεφαλιτακη και μετα εσπρωχνε εναν αστυνομικο που προσπαθουσε να τον ηρεμησει!Ετσι δεν ειναι?

Εικόνα dono

Με κάτι απειλές για μετάθεση στον μαγευτικό Έβρο...

Εικόνα red apple

Μ αρέσει που θέλεις κι απάντηση βρε Νίκο!

Έχει ξηλώσει σακάκια ο καπιτάνο....

Εικόνα nikos michalopoylos

Δεν τα θυμαμαι καλα ρε Αδαμ,ημουν πιτσιρικας τοτε!

Εικόνα red apple

Ήσουν τυχερός!

Μεγάλωσες πιο ...φυσιολογικά

αχααααα

Εικόνα red apple

Μόλις ξύπνησα!
Τί έγινε ρε παιδιά;

Ο Βαρδινογιάννης!

Όχι ρε πούστη μου! Κι έβλεπα τρικυμίες στο όνειρο