Ο ΚΑΦΦΕΣ, Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ



Ακόμη δύο ειδήσεις ενδεικτικές του τι θα πει ''απόστημα στο χώρο του μπάσκετ''.
 
α) Στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε.), όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρός της ο Βαζελακόπουλος και μας ενημέρωσε πως θα πρέπει να τον υπομείνουμε για πολύν καιρό ακόμη, μίλησε όπως ήταν φυσικό και ο πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε., κύριος Ηλίας Καφφές. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόσφατη διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού. Τι μας είπε;
 

 
''Περίφημα'' τα πήγανε οι 3 διαιτητές, μας λέει ο κύριος Καφφές. Κουνάει και το δάχτυλο μάλιστα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, λέγοντας πως δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται. Όλα αυτά σε εκδήλωση που βραβεύεται ο Βαζελακόπουλος, έτσι; Δικαιούμαστε να φωνάζουμε;
 

 
β) Ο κύριος Τόμυ Σχοινάς, διαιτητής του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στις 23/12/2013 και ως γνωστόν οπαδός του ΠΑΟ, που έχει συλληφθεί να γυμνάζεται με τη φόρμα του φαπάστερου στο ΟΑΚΑ, όπως μαθαίνουμε από εδώ, είναι λέει ''Νομικός Σύμβουλος του υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Ανδριανού''.
 

 
Αυτή είναι η ΣΑΠΙΛΑ του βαζελοσυστήματος στο χώρο του μπάσκετ. Χλευασμοί και κρυφογελάκια για παράγοντες του Θρύλου και φυσικά άκρες με το Κράτος και τους λειτουργούς του. Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, είπαμε τι συμβαίνει. Αμολάνε χαρταετό και ψάχνουν τη γωνία στο δεκάρικο. ''Εμείς θα φτιάξουμε ομάδα που θα τους κερδάει όλους''. 10 χρόνια δεν έχουν πάρει γραμμή τίποτε. Αμφιβάλλουμε αν κατάλαβαν το τι έγινε τη μία χρονιά που το σηκώσαμε, ΛΟΓΩ ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Ο κύριος Χαλβατζάκης του ΕΣΑΚΕ, που αρνήθηκε το καλοκαίρι να δώσει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τα συμβόλαια των αθλητών της ΚΑΕ ΠΑΟ για την περίοδο 2008-2013, αλλά λίγες μέρες μετά, στην κλήρωση της Α1, εμφανίστηκε ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος με τα συμβόλαια των αθλητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία κουνούσε επιδεικτικά (ποιος του τα έδωσε άραγε;), χάρηκε, λέει, που έχασε ο Ολυμπιακός από τον ΚΑΟΔ στην Δράμα.
 

 
Ποιος όμως να διαμαρτυρηθεί γι'αυτά και να δημιουργήσει θέμα από τη δική μας μεριά; Στο μεζέ παίρνουνε τα στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι διάφοροι παρατρεχάμενοι στις Ομοσπονδίες, Γκολέμηδες και Τσαγκρώνηδες, αφού ξέρουν πολύ καλά πως κάποιοι από αυτούς που δουλεύουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
 

 
Ακόμη να μάθουμε το γιατί υπέγραψε το φύλλο αγώνος η πλευρά του Ολυμπιακού στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Δεν είδανε πως δεν αναγραφόταν η φωτοβολίδα στον πάγκο, που θα επέφερε μεγαλύτερη τιμωρία της έδρας του βάζελου; Αν δεν το είδανε, είναι άχρηστοι και ανίκανοι. Αν το είδανε και το προσπεράσανε όμως, που είναι και το πλέον σίγουρο, τι ακριβώς είναι; Την στιγμή εκείνη παιζόταν το πλεονέκτημα έδρας, αφού δεν είχαμε χάσει ακόμη στην Δράμα από τον ΚΑΟΔ και εμφανιζόταν μία χρυσή ευκαιρία να παίξουμε το καθοριστικό παιχνίδι με το βάζελο για την κανονική περίοδο της Α1 κεκλεισμένων των θυρών. Δεν δίνει ο κανονισμός αυτήν τη δυνατότητα στον Θρύλο, να μην υπογράψει ή έστω να υπογράψει με επιφύλαξη το φύλλο αγώνος; Γιατί δεν την εξαντλήσαμε; Θα ήταν κάτι παράνομο ή ανήθικο; Mήπως να πάμε παρακάτω; Όπως μάθαμε, ο γνωστός κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος προσπάθησε και πάλι να μπει στα αποδυτήρια, στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
 

 
Είδατε κάποιον από την ΚΑΕ Ολυμπιακός να το κάνει θέμα; Δεν είναι υπότροπος ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν θα μπορούσε να σταθεί μέχρι και τιμωρία της έδρας της ΚΑΕ ΠΑΟ γι'αυτόν το λόγο; Δεν λέμε πως σώνει και ντε θα καθόταν έτσι η υπόθεση. Μπορεί να μην έβγαινε τίποτε. Μπορεί να αποδεικνυόταν πως δεν έκανε καν προσπάθεια να μπει στα αποδυτήρια. Μόνο και μόνο όμως με τον θόρυβο που θα ξεσπούσε, θα μαζεύονταν κάπως τα βαζελάκια και οι παρατρεχάμενοί τους, αφού θα έβλεπαν διαφορετική στάση από τους απέναντι αυτήν τη φορά. Πώς περιμένετε άραγε εκεί στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να γίνει κάτι τέτοιο, αν δεν κινήσετε εσείς τις διαδικασίες; Ποιος θα κινηθεί εναντίον του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ο Χαλβατζάκης, ο Τσαγκρώνης, ο Καφφές και ο Βαζελακόπουλος;
 
Αν τα παραπάνω πας και τα πεις σε κάποιον οπαδό του μπάσκετ και της Εθνικής Ελλάδος, θα σου κοτσάρει ένα ''θες να γίνουν βρώμικοι οι Αγγελόπουλοι''. Τι από τα παραπάνω είναι ''βρώμικο'' και ''ανήθικο''; Το ότι ορισμένοι οπαδοί του μπασκετικού Ολυμπιακού και της Εθνικής ΒΑΖ-Ελλάδος (δεν αφορά αυτό τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός) πάσχουν από προχωρημένη γυναικομαστία, δεν σημαίνει πως όλος ο λαός του Ολυμπιακού έχει το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα όμως δεν είναι αυτοί. Αυτοί δεν διοικούν. Μόνο τα νεύρα μας σπάνε με τις μαλακίες που λένε. Το θέμα είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Να δούμε πότε θα αποφασίσουν να διοικήσουν και να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο οι κύριοι Αγγελόπουλοι. Η ομάδα βαδίζει για μία ακόμη χρονιά απροστάτευτη και στο τέλος θα φταίει πάλι ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ, που δεν θα καταφέρει να βάλει 50 πόντους μόνος του στο ΟΑΚΑ, όπου τα φάουλ του κάθε γιδοτάγαρου Μπράμου και Λάσμε στις διευσδύσεις του αρχηγού μας δεν θα σφυρίζονται ποτέ και θα αναγκάζεται να μπαζώνει από το τρίποντο. Μέχρι και με τον Πανιώνιο προχθές τα ίδια βλέπαμε. Ο Πανιώνιος του Λιανού και του Σφαιρόπουλου έχει καλύτερη αντιμετώπιση από τον τρις πρωταθλητή Ευρώπης και δύο φορές σερί τα δύο τελευταία χρόνια Ολυμπιακό, της πανίσχυρης οικογένειας των Αγγελόπουλων.
 
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
 
Υ.Γ. Είπαμε πιο πάνω για τον κύριο Μπράμο και τον κύριο Λάσμε. Πολύ φούσκωσαν τα δύο τελευταία χρόνια οι συγκεκριμένοι αθλητές, δεν συμφωνείτε; Λογικά θα δουλεύουν στην προπόνηση πολύ σκληρά. Δεν έχουν επαφές με κάποια κυρία ''Σίσι'' ας πούμε, λέμε τώρα. Τι είναι η ''Σίσι''; Δεν είναι αυτό το ερώτημα. Το ερώτημα είναι το πώς γίνεται να ξέρουμε εμείς για την κυρία ''Σίσι'' και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να αμολάνε καλούμπα. Εκτός αν ξέρουν και δεν μιλάνε. Γιατί υπάρχουν κι άλλες κυρίες σαν τη ''Σίσι'', που κάνουν πολλή παρέα με αθλητές του Παναθηναϊκού εδώ και πολλά χρόνια. Αν ξέρουν και δεν μιλάνε, αλλά ούτε κάνουν κάτι και παρασκηνιακά γι'αυτό το θέμα οι διοικούντες τον μπασκετικό Ολυμπιακό, τι συμπέρασμα βγαίνει άραγε γι'αυτούς;

Σχόλια

Εικόνα serpe7

Φίλε Σάββα, αν είναι εύκολο στείλε μου και 'μένα σε mail ό,τι δεν μπορείς να γράψεις εδώ δημόσια. Ισχύει η διεύθυνση με την οποία έχω κάνει εγγραφή. Αν δε σου 'ναι κόπος και τα 'χεις κάπου συγκεντρωμένα για να κάνεις ένα απλό paste, θα είμαι υπόχρεος.

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, θα τα στείλω και σε εσένα, αλλά το ξεκαθαρίζω για άλλους που θα διαβάσουν. Κλείσαμε. Δεν θα ανοίξουμε τώρα τέτοια φάμπρικα, γιατί αν μπαίνει ο καθένας και ζητάει προσωπικά στοιχεία τέτοιου είδους, τότε καλύτερα να τα κάνουμε ανάρτηση. Και ανάρτηση αυτά δεν γίνονται.

Εικόνα nikos michalopoylos

Εγω φιλε Σαββα κερναω μπυριτσα η αυριο στο σεφ η το σαββατο στο ναο,να γνωριστουμε κιολας!

Εικόνα savvas gridlock

Όποτε θες, Νίκο. Το mail σου, με το οποίο έκανες εγγραφή, το χρησιμοποιείς; Αν ναι, θα συνεννοηθούμε από εκεί και θα κανονίσουμε να συναντηθούμε.

Εικόνα nikos michalopoylos

Ναι φιλε το χρησιμοποιω!

Εικόνα vagio

Φτου, μενω στην απεξω. Αν και εχω σκασει και οι δυνατοτητες προσβασης ειναι περιορισμενες για εμας τοθς ξενιτεμενους, θα προσπαθησω οταν κατεβω ελλαδα να μεινω αθηνα και να τα πουμε απο κοντα.

Εικόνα savvas gridlock

Καλύτερα από κοντά, φίλε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι τόσες φορές που έχασα τον ύπνο μου, είναι τόσοι οι εφιάλτες που έχω δει -μόλις προχθές έβλεπα τον Σχινά στου ύπνο μου-, είναι τόσες οι πίκρες που έχω φάει, είναι τέτοιο το δέσιμο με αυτήν την ομάδα, που νιώθω πλέον ότι δικαιούμαι να μάθω ακριβώς τι συμβαίνει στην ΚΑΕ και τι ρόλο βαράει ο καθένας εκεί. Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα δε λέγονται εδώ μέσα, θα ήθελα με την πρώτη ευκαιρία να τα πούμε από κοντά ή να επικοινωνησούμε μέσω mail ή τηλεφώνου. Συγγνώμη για το θάρρος, αλλά θέλω να μάθω τι σκατά φταίει επιτέλους.

Εικόνα savvas gridlock

To mail που έκανες εγγραφή εδώ το χρησιμοποιείς; Αν ναι, περίμενε εκεί αναλυτικά το τι είναι και πώς είναι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το χρησιμοποιώ, ναι. Ευχαριστώ πολύ Σάββα μου!

Εικόνα savvas gridlock

Σβήσαμε το μήνυμα με το mail σου για να σε προστατέψουμε από κάναν τρομοκράτη των πλήκτρων λαγουδάκο, που διαβάζει και μπορεί να σε σπαμάρει ή να σου πρήξει τα αρχίδια. Θα τα πούμε και πιο πριβέ για τα άλλα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλώς πράξατε.

Εικόνα figurered

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Απλά.

Δεν περιμένω τίποτε από τους αγγελόπουλους.

Φτάσαμε να περιμένουμε ευρωπαϊκό για να χρυσώσουμε το χαμένο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για μένα πρώτα από όλα υπεύθυνοι είναι τα αδέρφια. Δεν με ενδιαφέρουν οι βαζελακόπουλοι, οι τράκηδες, οι τόμμυδες, δεν τους βλέπω.

Αυτοί δεν κάνουν τίποτε για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ την ομάδα.

Καιρό δε τώρα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κάνουν τίποτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και αυτό είναι πολύ χειρότερο.

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ...ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΑΚΑΣ, ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ, ΜΟΡΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ, ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΜΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΠΕΣΜΟΥ, ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ; ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Π.Χ. ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΑΤΟΛΜΑ 'Η - ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ - ΥΠΟΠΤΑ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ! ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ...ΠΛΑΔΑΡΗ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΤΖΑΜ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΩΛΗΝΑΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ!
ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΑ - ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΕΣ, ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ, ΤΟΛΜΗΡΕΣ, ΚΑΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠ' ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ; ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΘΛΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Είπαμε. ΣΔΟΕ, εισαγγελείς, απόσυρση ομάδας στο ΟΑΚΑ όταν αρχίζουν να ξεφορτώνουν οι άλλοι, κυνήγι στις αίθουσες δικαστηρίων σε όλες τις βρωμιές τους. Συγκεκριμένα πράγματα, για να τηρηθούν οι νόμοι που τώρα δεν τηρούνται.

Εικόνα vagio

Εισαι κι εσυ ενας απο τους 150 αλητες που στερησαν απο την ομαδα το δικαιωμα να διεκδικησει τον τιτλο μεσα στο γηπεδο μαλλον, ετσι?
Μην τα γραφεις ετσι γιατι θα σε μαλωσει ο Βαρλας κι ο Παντελης. Ντροπη! Δεν αγαπας πραγματικα την ομαδα που σε εκανε υπερηφανο στην ευρωπη, οξυνεις τα πνευματα ξερεις.
Οταν νομοτελειακα και φυσιολογικα μας τελειωσουν οι ευρωλιγκες ομως, τοτε να δω τους πελαργους ολους που θα τους μεινει η γαμιολα η εθνικη. Τοτε θα ψαχνουν παλι τους οργανωμενους που δεν ειναι κοντα στο μπασκετ και το γηπεδο ειναι αδειο.
Παρεμπιπτοντως, οι αγγελοπουλοι ειναι προφανες πως ενδιαφερονται μονο για την ευρωλιγκα κι εχουν γραμμενο στ αρχιδια τους το πρωταθλημα. Να οι επισκεψουλες πριν τα ευρωπαικα ματς, να τα ταξιδακια στο Μιλανο. Ελα ομως που αυτο ΔΕΝ ειναι ολυμπιακος!
Τουλαχιστον ο πρεζακιας ειχε τα αρχιδια να ειαναι διπλα στο μπουρδελο του μεσα στο ΣΕΦ. Οι δικοι μας, ΚΟΤΕΣ.
Γι αυτο ΟΛΟ το φταιξιμο ειναι δικο τους. Ακομα και για το ποιοι στελεχωνουν την ΚΑΕ. Εγω τους διαλεξα? Η εσυ?