Ο ΥΠΟ-ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ



Πριν από λίγα λεπτά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση για τα γεγονότα στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, στις 23 Δεκεμβρίου 2013.
 

 
Ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, ανταπάντησε.
 

 
Ποιος είναι ο νόμος του ΟΑΚΑ, άραγε; Μήπως αυτός;
 

 
Ποιοι νόμοι άραγε ισχύουν στο ΟΑΚΑ, όπου η ΚΑΕ ΠΑΟ παίζει ΤΖΑΜΠΑ και με κυβερνητικές εντολές δεν πληρώνει τίποτε; Ποιοι νόμοι ισχύουν για την ΚΑΕ ΠΑΟ, όταν κάθε χρόνο ''μπαίνει μέσα'', αλλά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει να γίνει εδώ και 6 χρόνια και από το 2004 και μετά, έχουν μπει μόλις 7 (ολόκληρα) εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της με αυτόν τον τρόπο; Ποιοι νόμοι ισχύουν για την ΚΑΕ ΠΑΟ, όταν δεν ξέρει κανείς αν έχει δώσει έστω και σεντ για φόρους συμβολαίων αθλητών-προπονητών της στο Κράτος όλα αυτά τα χρόνια, αφού και η ίδια αλλά και ο ΕΣΑΚΕ αρνούνται να δημοσιοποιήσουν τα συμβόλαια της ΚΑΕ ΠΑΟ για την περίοδο 2008-2013, ώστε να δούμε έπειτα το τι έχει πληρωθεί στο Κράτος; Ποιοι νόμοι ισχύουν για την ΚΑΕ ΠΑΟ, που έχει τα γραφεία της στο ΟΑΚΑ, δίπλα από τα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας; Ποιοι νόμοι ισχύουν για τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο προσωπικά, όταν από το Σεπτέμβριο του 2012 εκκρεμεί ''κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα'' για τον στοιχηματισμό στη Μαλαισία; Ποιοι νόμοι ισχύουν για τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο προσωπικά, όταν λύνει τις διαμάχες του με επιχειρηματίες ή όταν του επιβάλλεται από το Στρατοδικείο Αθήνας ποινή φυλάκισης 2 ετών, επειδή απέφυγε την στράτευση με πλαστή ιατρική γνωμάτευση;
 
Nα συνεχίσουμε; Μπορούμε να πούμε κι άλλα πολλά, για το τι εστί ''μπασκετικός βάζελος''. Το θέμα δεν είναι το τι θα πούμε εμείς εδώ, σε μία οπαδική ιστοσελίδα. Το θέμα είναι το τι κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με ανακοινώσεις σαν την παραπάνω, ''καταγγέλλουμε ότι μας κλέβετε'' και ''σας βλέπουμε'', ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ κύριοι Αγγελόπουλοι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τους σέρνεις στη Δικαιοσύνη με το παραμικρό. Αυτό που κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ με τον κύριο Ιωάννη Αλαφούζο και όσα εξέμεσε στο ντοκυμαντέρ του King Eric Καντονά.
 

 
Αν δεν πας εσύ όμως στη Δικαιοσύνη, δεν θα έρθει μόνη της. Αν δεν ταρακουνήσεις τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, αυτά από μόνα τους δεν θα κάνουν τίποτε. Ο κύριος Μπαλτάκος είναι γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά. Σας έχουν θίξει ως επιχειρηματίες, βγάζουν τους προγόνους σας δωσιλόγους, σας ειρωνεύονται και σας χλευάζουν καθημερινά, όχι μόνο αυτοί της ΚΑΕ ΠΑΟ, αλλά και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι στις μπασκετικές Ομοσπονδίες του ''σωλήνα''. Τι περιμένετε και δεν τους σέρνετε στη Δικαιοσύνη; Με ανακοινώσεις δεν γίνεται να προστατευτεί η ομάδα, ούτε το δικό σας όνομα. Κι αν δεν σας ενδιαφέρει το όνομά σας, το ότι σπιλώνεται και διασύρεται το όνομα του Θρύλου καθημερινά, εμάς μας ενδιαφέρει.

ΕΞΑΝΤΛΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ'' ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ.
 
Υ.Γ. Σε ποιον αναφέρεται αυτό το πανό;
 

Σχόλια

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Η υπομονη εξαντλειται παιδια..Δε παει αλλο..Πρεπει να παρουμε τα ηνια σ αυτο το κωλοαθλημα ο κοσμος να χαλασει...Κ σε αυτο δε παυουν να εχουν τεραστια ευθυνη τ αδερφια...Ειναι αποριας αξιο η αντιδραση τους κ μαλιστα παραμονες ενος ντερμπυ μεσα στο μπουρδελο τους...Δε μπορω να συλλαβω, να διανοηθω τον σκοπο αυτης της ανακοινωσης κ στο τι ακριβως αποσκοπει...Μη μας σκατε αλλο μη μας αρρωσταινετε διαλυστε τους λιωστε τους...Δε μπορει να σε περναει πριονοκορδελα μια πρεζου τιτικα...οχι ρε ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...Σημερα η λαχανοφυλλαδα καρφωθηκε απο μονη της για το θεμα του Ζαβλανου...Ο,τι γουσταρει μωρε κανει η τρακουλα???Παμε καλα μωρε?Το ανεχεστε ρε πουστη μου αυτο?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είδες Βασίλη αμεσότητα η λαχανί; Αύριο μπορεί να έχει και φωτογραφίες ντοκουμέντα με τους κουκουλοφόρους δράστες... Εντάξει, δεν ξέρω ποιος την έκανε τη ζημιά, αλλά ελπίζω να την έκαναν δικοί μας. Ειλικρινά και χωρίς περιστροφές. Μακάρι να το έκαναν δικοί μας για να καταλάβουν μερικοί ότι όλα έχουν τα όριά τους.

Οι Αγγελόπουλοι λίγο μετά την κλήρωση πήγαν και φάγανε στο μαγαζί του Αναστόπουλου. Τώρα, τι έχουν στο μυαλό τους... άγνωσται αι βουλαί των αφών.

Εικόνα savvas gridlock

Κάτι αρχίζει και κινείται...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χο-χο-χο!!! Άιντε να δούμε! Περιμένουμε διάρκεια στην απόδοση της ομάδας...

Εικόνα red devil 7

Θα ακουστει καπως ξινο αλλα οι αγγελοπουλοι θυμιζουν κατι απο βαρδινογιαννο-φιλιπιδηδες..Κατι τετοιες ανακοινωσεις και μπλα μπλα χωρις πραξεις μου φερνουν στο μυαλο κατι γλεντια που εκανε στα γατια ο σωκρατης σε εποχες ντα πιπας κτλ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Εικόνα savvas gridlock

Για να δούμε τι θα δούμε.

Εικόνα figurered

Ρε παιδιά όλο γρίφους είστε. Πού αναφέρεται το πανό;

(Για τους Αγγελό αφήστε το καλύτερα, με τον τρόπο που αντιδρούν κάνουν το συνονόματό τους συγχωρεμένο σκηνοθέτη να φαίνεται ο πιο γρήγορος του κόσμου με μοντάζ που κόβει την ανάσα κλπ.

Τεσπά, φέρτε πίσω τον Qyntel Woods να δούμε έστω μια φάση της προκοπής μέσα στο οάκα. Αλλά τι λέω, αυτός βάραγε μπουκέτα. Φέρτε τον παπαλουκά να τρώει φωτοβολίδες και να λέει "Ευχαριστώ, να μας προτιμήσετε ξανά")

Εικόνα Hank

Φίλε, άγγιξες ευαίσθητες χορδές...μεγάλο αλάνι, μεγάλη παιχτούρα, μεγάλος γαύρος. Μεσα απ το Μπειραιά.