ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΓΑΥΡΟΣ (VIDEO)



Στις 10 Δεκεμβρίου 1972, ο αείμνηστος γίγαντας πρόεδρός μας ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ, προσκεκλημένος στη δημόσια τηλεόραση του Ε.Ι.Ρ.Τ., στην εκπομπή ''Πρόσκλησις σε γεύμα'', δήλωσε το ιστορικό
 

 
Στις 14 Ιανουαρίου 2014, ένας άλλος μεγάλος γαύρος, ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, δήλωσε το ίδιο στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Τα Καρντάσιανς''.
 

 
18 λεπτά βίντεο, 18 λεπτά αλήθειες. ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Σίγουρα πολλοί ξίνισαν τις μούρες τους, χαλάστηκαν με όσα άκουσαν και δεν ήταν μόνο αντιολυμπιακοί ανάμεσά τους. Το σίγουρο είναι ένα. Όλοι αυτοί, επί της ουσίας δεν έχουν να του πούνε τίποτε, γιατί όσα λέει είναι η πραγματικότητα. Ποια πραγματικότητα; Αυτή.
 

 
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΣΟΥ-ΡΩ-ΤΗ-ΡΙ.
 
Υ.Γ. Για να δούμε, όλοι αυτοί που σπίλωναν τον ΤΑΚΑΡΟ για την ιστορία με τα κέρδη από το στοίχημα, δίχως να ξέρουν ΤΙΠΟΤΕ οι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, τι θα πούνε τώρα που άκουσαν τον ίδιο να τους ξεμπροστιάζει δημοσίως; Θα συμπεριλάβουν, έστω, τη δική του άποψη σε όσα του σούρνουν ή θα τα προσπεράσουν, σαν να μην έγινε τίποτε; Μήπως πρέπει να μάθουν οι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, ότι στη λίστα της Κανέλλη ο ''Μιχάλης Κουντούρης'' που αναγράφεται, έχει άλλο όνομα πατρός από το δικό μας ΜΙΧΑΛΗ, της ΘΥΡΑΣ 7 και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού; ΛΑΜΟΓΙΑ, Η ΘΥΡΑ 7 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα tsalouxidis

Τί είπε; 30 χρονών παιδί; Της γενιάς του Εθνικάρα είναι ο Τάκης;

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, μισή γενιά παρακάτω.

Εικόνα red apple

Έμπαινε έμπαινε ρε Τάκαρε

Εικόνα red devil 7

Σαββα εχουμε προβλημα!!Θιχτηκαν οι βαζελογαυροι επειδη δεν ειναι αντικειμενικος ο τακης και επειδη ειναι υπαλληλος!Δεν υπαρχει πια το διλλημα..Οι βαζελογαυροι ειναι 1000 φορες χειροτεροι απο τους βαζελους.

Εικόνα savvas gridlock

Eίπαμε, στη θύρα 7 είμαστε ΟΛΟΙ υπάλληλοι και φασίστες. Και δολοφόνοι και και και. Εμένα μου σηκώνεται με όλα αυτά πάντως.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βλέποντας χθες τον Τάκη στην εκπομπή είχα σχηματισμένο στο πρόσωπο μονίμως ένα χαμόγελο. Μόνον αυτό.

Εικόνα tsalouxidis

Ο Τσουκαλάς είναι εξόχως ψυχαγωγικός και με πηγαίο ταλέντο για τηλεόραση. Μόνο φανατικός πανηλίθιος δεν αναγνωρίζει αυτή την πτυχή του.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Του το αναγνωρίζω αυτό βεβαίως, αλλά το χαμόγελο το είχα για την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Και η όλη φάση της "αντικειμενικής" και φίλαθλης ελληνικής γνώμης είναι στις αντιδράσεις των μπουγατσοκιμάδων όταν τους έλεγε με απόλυτη φυσικότητα ότι χάρηκε το περσινό κύπελλο και ότι το πήραμε δίκαια...

Εικόνα savvas gridlock

Για'μένα είναι το μεγαλύτερο Κύπελλο στην ιστορία μας το περυσινό με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Το χάρηκα πιο πολύ από όλα. Μέχρι πέρυσι έλεγα πως τα δύο καλύτερα Κύπελλα ήταν αυτά που πήρε μόνος του ο κόσμος μας στα πέτρινα, 1990 και 1992 (πρώτα βέβαια του 1990 με τη ΦΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, αφού ήμασταν με διοίκηση Ανάργυρου), αλλά κάθε χρόνο μας δίνει κι άλλες συγκινήσεις ο Θρύλος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι, από άποψη χαράς είναι. Συνέπεσε και με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου στο Λονδίνο και ήταν ένα ανεπανάληπτο Σ/Κ!

Για μένα ήταν μεγάλο στήριγμα το 4-4 στο κύπελλο με την Α.Ε.Κ. το 2009. 1 Μαΐου παίζαμε στον ημιτελικό με τον βάζελο στο Βερολίνο και χάνουμε. Εγώ έχω μία άτυχη στιγμή, αφού όλη μέρα έπινα τσίπουρα, όντας αδειούχος από το στρατό. Πριν το παιχνίδι είχα μεγάλη υπερένταση και παίρνω τη μηχανή για να ξεδώσω... Παραλίγο να με έκλαιγε η μανούλα μου, αλλά ευτυχώς τη σκαπούλαρα πολύ ήσυχα τότε. Αφού φάγαμε την ήττα στο κεφάλι, έπρεπε να ετοιμάσω τα πράγματα γιατί την επομένη έπαιρνα το πλοίο για Λήμνο... Περιττό να πω την ψυχολογική κατάσταση εκείνης της ημέρας αλλά και του ταξιδιού. Ξεψάχνισμα το ΦΩΣ στο πλοίο και ακουστικά στο κινητό για το ράδιο όλη μέρα. Με το που έφτασα Λήμνο πήγα στο στρατόπεδο και κατευθείαν ΚΨΜ για τον αγώνα! Ειλικρινά, αν δεν υπήρχε ο αγώνας κυπέλλου και η κατάκτηση του δεν ξέρω πώς θα συνερχόμουνα. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν χάναμε και δεδομένου ότι την επομένη ο βάζελος το σήκωσε θα ήμουνα για αυτοκτονία. Επίσης, δεν ξέρω πώς γλίτωσα από αναφορά, όταν έσπασα δύο καρέκλες, διοικητή ύλης παρόντος! Εμένα αυτό κύπελλο με κράτησε ζωντανό τότε. Βέβαια, δε θα ξεχάσω και την απογοήτευσή μου όταν ενώ ήμουνα θαλαμοφύλακας το επόμενο βράδυ και δεν είχα πληροφόρηση για τον βάζελο, έρχεται να μ' αλλάξει ο επόμενος και μου λέει "20 μπροστά ο βάζελος"....

Εικόνα savvas gridlock

Έκανες θαλαμοφύλακας στο στρατό ρε θηρίο; Μια φορά στο κέντρο μόνο έκανα, μέχρι να πάρουμε όπλα που'χαμε ένα θέμα και μετά αρχίσαμε. Σκοπάνθρωποι και αγγαρειομάχοι μέχρι να απολυθούμε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έκανα πολλές φορές, αν και ήμουνα κανονικά Ι1. Έτυχε να κάνω εγχείριση σκωληκοειδήτιδας όσο ήμουνα μέσα και με προσέχανε από μόνοι τους. Και πριν κάνω εγχείριση νοσηλεύτηκα άλλες δύο φορές για τον ίδιο λόγο όσο υπηρετούσα. Γενικά την έβγαλα ζάχαρη.

Ο διοικητής της μονάδας, αντισυνταγματάρχης Ρώσσης, είχε για ήχο κλήσης στο κινητό του τον ύμνο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα και περίμενα στο διοικητήριο για "συνέντευξη", βγαίνει από το γραφείο του και χτυπάει το κινητό του. Εγώ με πολύ θράσος ή άγνοια κινδύνου -ειλικρινά δεν ξέρω- βάρεσα για δεύτερη φορά προσοχή για τον ύμνο! Ακόμα θυμάμαι το χαμόγελό του!

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Μεταθεση Ορεστιαδα κ την 1η μερα λειπει ο ιλαρχος με απαλλαγη...Την επομενη με βρισκει πρωι πρωι κ μου λεει χωρις χαιρετουρες κ τα συναφη "εσυ εισαι ο καινουργιος?" Του απανταω "ναι',με ξαναρωταει "τι ομαδα εισαι? απαντω 'ολυμπιακος' κ λεει τι φραση που καταλαβα οτι δε θα τα παω καλα με δ αυτον "φαινεσαι απ τη φατσα οτι εισαι πουστογαβρος".....Αυτο ηταν...Μιλαμε για την σεζον 2004-2005...Την επομενη του αποκλεισμου απ την λιβερπουλ ασχολιοταν ολη την ημερα μαζι μου...Οταν δε χασαμε απ τον Εργοτελη με 2-1 στο παγκρητιο ημουν εξοδουχος κ με το που μπαινω στην μοναδα εδωσε εντολη ο πουστης να ξυπνησουν για βραδυνη αναφορα κ οσοι ηταν εξοδουχοι μονο κ μονο για να μου την μπει...21 φεβρουαριου φευγω απο πανω με μεταθεση για τον αυλωνα για τα λελε...Ενα πραγμα με στεναχωρησε,που δεν ημουν Ορεστιαδα στο γκολ του Νατσουρα...Ισως υπηρετουσα ακομα....ΥΓ:Αεκτζης λοιπον ο φιλος μας κ φυσικα αρρωστος αντιολυμπιακος

Εικόνα Redskins

Εχω και εγώ ιστορία απο στρατό....
Κρήτη...ναύτης...ημέρα Πέμπτη...και το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπυ με τα βαζέλια στο ΟΑΚΑ..το περίφημο 2-4
Φεύγει κοντοκληρούχας για Αθήνα...και του παραγγέλνω εισιτήρια..για εμένα...τα αδέρφια μου....χαμός
Εγώ θα έπαιρνα το καράβι..την επόμενη μέρα... σιγά μην έχανα το ντέρμπυ... (κι ομως...!!!)
Παρασκευή απόγευμα....το μπούλο..τρέχω στο καράβι...αμ δε...έχει απαγορευτικό...'την κοινωνία μου μεσα'..!!
Δεν απελπίζομαι..που θα παει, λέω, θα φύγουμε..
Βάζω κάτω και μετράω...του λούστη..ως το αλλο πρωι 7 η ωρα δεν θα έχουμε ξεκινήσει..αναρωτιεμαι..
Έλα που δεν...αν και άκουγα όλο το βράδυ..μηχανές να ξεκινάνε...χαχαχαχα
Παίρνω το σακίδιο....και βγαίνω....ολο καντίλια....
Έχω παθει εγκεφαλικό....τα εχω χάσει....δεν γίνεται....θα παω με αεροπλάνο...!!!
Τρέχω στο πρακτορείο...και ακούω οτι γιοκ...τα εισιτήρια...και είχαν μια τιμή...πα πα πα...αλλα θα τα έδινα..μα το Θεό..
Το παίρνω απόφαση...και μετα λύπης...καθομαι να δω το ντέρμπυ...σε μια καφετέρια...
1-0 Κωσταντινίδης.... φτου...
2-0 Βαζέχα.... φτου...
Να έχω σκυψει το κεφάλι..απο τη στεναχώρια και απο την άλλη να σκέφτομαι τα λεφτα και την κατάσταση που πέρασα..και να κάνω το σταυρό μου...ευτυχωωωωςςςςς.. (χαχαχαχα που να ήξερα..)

Έλα που ο Βασίλαρος και η παρεα του είχαν άλλη γνωμη...
2-1
2-2
2-3
2-4
Και εγω...να ριχνω μπινελικια....για τη ματσαρα που εχασα...καντιλια...θεους και δαιμονες...χαχαχαχα

Εικόνα savvas gridlock

Μαύρος στην Ορεστιάδα, ε; Καλά πέρασες κι εσύ. Εγώ ήμανε πιο πάνω. Πλάτη και φυλάκιο Καστανιές, με διοικητή μπουγατσόβλαχο να βλέπει το ΑΣΜ μου πρώτη μέρα και να λέει ''εσύ τώρα τι είσαι, μάγκας Πειραιώτης;''. ''Ναι, γιατί έχεις κάνα πρόβλημα;'' εγώ στον ενικό, τσίμπα πέντε ''φ'' με το καλημέρα. Θητεία-''όνειρο''. Να μην περνάνε οι μπουρδελομέρες με τίποτε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πειραιώτικη αυθάδεια είχες Σάββα! Ούτε μύγα στο σπαθί! Πολλές οι αθλητικές ιστορίες στο στρατό. Εμένα μου έτυχε και μία με "σύγγαυρους" όταν παίζαμε με τη Χέρτα στο Ουέφα. Ήμουνα νέος κι' εγώ στον Αυλώνα και πήγα να δω το ματσάκι στο ΚΨΜ και δε με αφήσανε τρεις παλιοί. Ήταν "Ολυμπιακοί". Όχι, το πιστεύετε; Θα αφήνατε σύγγαυρο να χάσει αγώνα επειδή είναι νέος;;;

Εικόνα μαουνιέρης

Έχω κι εγώ μια απίθανη ιστορία από τον στρατό - μέρες μπαράζ στον Βόλο με Αναστόπουλο και Εσταβίγιο. Την έχω δημοσιεύσει. Θα τη σκανάρω (εν καιρώ) και θα σας τη στείλω.
Χαιρετισμούς σε όλους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου Γιώργαρε!