Ο ''ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ'' ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ



Ο έγκριτος ''Πρασινοφρουρός'' σήμερα στην ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' μας άνοιξε για μία ακόμη φορά τα μάτια.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 24-1-2014
 

 
''Παίρνει η Γιουνάιτεντ το Μάτα από την Τσέλσι και νομίζουν τα πρόβατα οι γαύροι πως θα απαντήσουν αν πάρουν πίσω το Μαρκάνο'', μας γράφει εν ολίγοις ο μεγάλος αυτός δημοσιογράφος. Μεγάλες αλήθειες, που μόνον εκεί γράφονται, γιατί ο υπόλοιπος πλανήτης ξέρει πως και να πάρει το Μάτα η Γιουνάιτεντ, δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Champions League δεν θα έχει, εφόσον έπαιξε στη φάση των ''32'' της διοργάνωσης με την Τσέλσι. Μασάει όμως ο ''Πρασινοφρουρός''; Αυτά τα λένε οι γαύροι, που προπαγανδίζουν. Στην στήλη που συνήθως υπογράφει ο Νίκος ο Συρίγος (που γράφει και εδώ), προπαγάνδα δεν υπάρχει ρε γαύροι. Αλήθειες μόνο. Αντέχετε να διαβάζετε αλήθειες από έναν Πειραιώτη γαύρο που το παίζει βάζελος, επειδή τον πληρώνει ο Γιαννακόπουλος; Διαβάστε ''ΠΡΑΣΙΝΗ''. Αλλιώς μείνετε πρόβατα να κάνετε μπεεε...

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Το χουμε καταλαβει καιρο οτι ο συγκεκριμενος ειναι ασχετος και μυρωδιας!Ομως καναμε κι εμεις μαλακια ρε Σαββα!Επρεπε να παρουμε το Σιντεφελντ τωρα που τον αφησαν μιας που εχει δικαιωμα αυτος να παιξει ευρωπη!

Εικόνα μαουνιέρης

Γράφεις, φίλε και αδερφέ Σάββα: "από έναν Πειραιώτη γαύρο που το παίζει βάζελος". θα μου επιτρέψεις -όχι να σε διορθώσω, αλλά- να γράψω αυτό που ήθελες να πεις, και από τα νεύρα σου το είπες όπως το είπες: "από έναν Πειραιώτη που ίσως ήταν κάποτε γαύρος και τώρα είναι ή το παίζει βάζελος" κ.τ.λ.

Αλήθεια, ο τύπος αυτός δεν έγραφε κάποτε και στο περιοδικό "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"; Ή δεν θυμάμαι καλά;

Εικόνα savvas gridlock

Κι άλλος μου το έχει πει αυτό Γιώργο, αλλά δεν το ξέρω. Αν ισχύει, θα πέσει χοντρό ξεβράκωμα...

Εικόνα μαουνιέρης

Το κακό, Σάββα, είναι ότι σε μια πλημμύρα στο υπόγειο του σπιτιού μας (48 πόντους ύψος φτάσανε τα -τέλος πάντων- βοθρολύματα) καταστράφηκαν (μεταξύ πολλών άλλων) και όλα τα τεύχη του περιοδικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Έτσι δεν μπορώ να ελέγξω πια αυτό που δεν είμαι σίγουρος αν το θυμάμαι καλά.

Και έχασα και τα δικά μου κείμενα που είχαν δημοσιευθεί εκεί... Αλλά δεν βαριέσαι, εφήμερα είναι τα πάντα, πλην του Θρύλου. Γι' αυτό

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα TROUMPAS

ΦΙΛΕ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ,ΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΒΑΖΕΛΟΙ HOBBIT 48 CM ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ. ΡΕ ΣΥ
MH ME ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ=ΠΟΑ

Εικόνα μαουνιέρης

Θα ενημερώσω, Τρούμπα μου, σύγγαυρε, κι εγώ το δικό μου λεξικό! Να είσαι καλά.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι δύσκολο να βρεθούν αυτά, πάντως. Θες να το κοιτάξουμε Γιώργαρε;

Εικόνα μαουνιέρης

Νομίζω ότι ο σύγγαυρος john έδωσε τη σωστή απάντηση. Οπότε δεν χρειάζεται! Χαίρε!

Εικόνα john

φιλε ειμαι σιγουρος οτι στο περιοδικο του ολυμπιακου εγραφε καποιος ΄΄αχιλλέας συρίγος΄΄ και οχι ΄΄νίκος συρίγος

Εικόνα savvas gridlock

Αμπράβο, δίκιο έχεις. Βέβαια το ''Συρίγος'' είναι κλασικό πειραιώτικο επίθετο, άρα ''όλα μέσα είναι'', που λέει και ο Νικολακόπουλος.

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστός ο σύγγαυρος john. Γειά σου, φίλε.