ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ



Εδώ και αρκετές μέρες έχει διαρρεύσει μία περίεργη είδηση που αφορά τις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες των κυρίων Φιλιππίδη-Πατέρα.
 

 
3 μέρες πριν, ένα τα πιο γνωστά ειδησεογραφικά blogs πήγε παραπέρα.
 

 
Αυτή η τελευταία είδηση διαψεύστηκε σχεδόν αμέσως, από το ίδιο blog.
 

 
Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο επιχειρηματιών. Αυτό θα το κρίνουν οι Αρχές. Θυμίζουμε όμως την περίεργη επανεμφάνιση του Angelo στα Παναθηναϊκά πράγματα πριν 1,5 χρόνο, η οποία είχε γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από ΜΜΕ και οπαδούς που είναι κοντά, ας το πούμε κομψά, με το Φορέα της τρεχάλας της μπύρας 13 (τις σχέσεις Φορέα-Πατέρα δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε, εκτός κι αν απευθυνόμαστε σε εξωγήινους).  Όλα αυτά τα απρόσμενα ''φιλιούνται-αγκαλιάζονται'' είχαν προκαλέσει πολλά σχόλια, από αρκετούς που δεν ήξεραν το παρασκήνιο, αφού ενδεχομένως να είχαν μείνει στα παλιά, όταν ο Angelo έβγαζε την μπύρα 13 και ήταν στα μαχαίρια με τους οργανωμένους του ΠΑΟ.
 

 
Μας κάνει λοιπόν εντύπωση το πώς μία τέτοια είδηση, για πιθανή επιχειρηματική σχέση Φιλιππίδη-Πατέρα, διέρρευσε σε ελάχιστα ΜΜΕ. Ακόμη περισσότερη εντύπωση μας προκαλεί το πώς δεν την αναπαρήγαγαν διάφορα ειδησεογραφικά blogs ταχύτατα, όπως συμβαίνει τη σήμερον ημέρα. Δεν λέμε πως έπρεπε να το κάνουν σώνει και ντε. Ξαναγράφουμε πως το αν όλα τα παραπάνω είναι αληθή, θα το κρίνουν οι Αρχές. Εξετάζουμε όμως το τι γίνεται συνήθως με τέτοιες ειδήσεις, για πρόσωπα που απασχολούν έντονα την επικαιρότητα για πιθανά, έστω, σκάνδαλα και το τι συνέβη τώρα. Σε άλλες περιπτώσεις, όταν όλα τα κανάλια-ραδιόφωνα-sites ασχολούνται με κάποιον επιχειρηματία-πολτικό και προκύψει σχέση του με έναν τρίτο, αμέσως γίνεται πρώτη είδηση παντού. Περιέργως, λόγω της εμπλοκής Πατέρα, λίγα ΜΜΕ έκαναν ό,τι κάνουν συνήθως. Για παράδειγμα, με την παραμικρή υπόνοια σκανδάλου (ή έστω και μικρής εμπλοκής του σε σκάνδαλο) εις βάρος ενός πρώην ή νυν παράγοντα του Ολυμπιακού, ''μπουκώνει'' το Internet. Αποφάσισαν ΟΛΟΙ μαζί οι δημοσιογράφοι να τηρήσουν τη δεοντολογία ξαφνικά τώρα και φρόντισαν να μην αναπαραχθούν αναπόδεικτες φήμες μέσα από τα ιστολόγιά τους; Και γιατί ΟΛΟΙ μαζί δεν κάνουν το ίδιο και σε άλλες περιπτώσεις;
 
Για όποιον πει ''τι σε νοιάζουν εσένα ρε μαλάκα όλα αυτά; Για Ολυμπιακό θέλουμε να διαβάζουμε, όχι για άσχετα πράγματα. Αυτά είναι επιχειρηματικά-πολιτικά νέα, δεν μας αφορούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των παραγόντων του ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός είμαστε, όχι οι πρόεδροί του'', θα του θυμίσουμε πως ο κύριος Μεταλληνός, που αυτήν την ώρα έχει θέση επικοινωνιών και χορηγιών στο ίδρυμα Πατέρα, ήταν ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δένδια.
 

 
Επίσης, θα του θυμίσουμε πως ο κύριος Πατέρας θεωρείται ''μέγας ευεργέτης της Ελληνικής Αστυνομίας''.
 

 
Τέλος, θα του θυμίσουμε πως ακόμη και σήμερα δεν έχουμε μάθει το πού κατέληξε η δικογραφία για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Βασσάρα στα Καμίνια, στις 30/10/2010.
 

 
Ελπίζουμε να καταλάβει ο καθένας το γιατί παρακολουθούμε αυτήν την ιστορία, αλλά και το τι συμπεράσματα βγαίνουν για το ρόλο που βαράει ο κάθε ΑΡΔ. Το ενδεχόμενο όλα τα παραπάνω να αφορούσαν παράγοντα του Θρύλου, πρώην ή νυν, δεν θέλουμε να το σκεφτούμε καν.
 
Υ.Γ. Πιστεύει κάποιος, διαβάζοντας για τους 8 Σομαλούς στο κελί του Angelo, πως θα γυρίσει ποτέ στην Ελλάδα; Τώρα δηλαδή αυτός φυλακίστηκε εκεί στην Κωνσταντινούπολη ή βγάζει γούστα; Σας τα έχει πει ο Τάσος από το 2002, αλλά μυαλό δεν βάζετε εκεί στο ελληνικό Κράτος.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Σιγά που θα ιδρώσει το αυτί τους. Έχουν διασφαλίσει ασυλία -επί του παρόντος... Η τροικάρα να πιέσει και γι άλλες αποκαλύψεις διασπάθισης χρήματος και διαφθοράς...

Εικόνα vagio

Κατι τετοια βαζεις, και δεν μπορω να κρατησω κακια στον Τασακα..
Εκει που λεει ¨σας γαμαω βαζελια¨, και κουναει το χερι του στυλ "τελος!" στη λεωφορο μεσα και δεν κουνιεται φυλλο, ε, ειναι πως να το κανουμε μια καποια καβλα!

Εικόνα savvas gridlock

Να το δουλέψουμε λίγο αυτό το ''δεν μπορώ να κρατήσω κακία στον Τάσο'';

http://img854.imageshack.us/img854/1628/2371994.jpg

Εικόνα μαουνιέρης

Είναι κι αυτός σαν όλους τους άλλους.

Χίλιες φορές προτιμώ τους τίμιους παιχταράδες που τίμησαν τη φανέλλα του θρύλου χωρίς μεγάλα λόγια ολυμπιακοφροσύνης, αλλά με απίστευτα έργα ολυμπιακής πίστεως σημαντικά (π.χ. τον γίγαντα Άκη Στολτίδη), παρά τους "ολυμπιακάρες" που φορέσανε την βατραχοφανέλλα με την αλογοτροφή.

Εικόνα savvas gridlock

Αμπράβο. Και όχι μόνο Έλληνες. Ας πούμε ο Μοντέστο, ο Κορσικανός μάγκας, είναι πολύ σημαντικότερος για την ιστορία μας, κατ'εμέ πάντοτε, από άλλους κι άλλους, όνομα και μη χωριό. Άσε Γιώργο γιατί ετοιμάζουμε τώρα κάποια πράγματα κι έχουμε τρελαθεί με όσα βρίσκουμε για τον πρώτο διδάξαντα των μετακινήσεων από εμάς σε αυτούς, το γελοίο παραδόπιστο σκουπίδι-ντροπή του Πειραιά...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, εγώ τα είχα ζήσει εκείνα τα "χάλια", και ακόμα έχω εφιάλτες. Το έχω γράψει και κάπου: Όταν είδα τον ακατονόμαστο να φοράει τριφύλλια και να κάνει πράσινες δηλώσεις, συνειδητοποίησα ότι στον κόσμο τούτο όλα μπορούν να γίνουν, χωρίς καμμία εξαίρεση. Με σημάδεψε εκείνη η "μετακίνηση"... Γι' αυτό και μια απόπειρα, που είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια, να "αποκατασταθεί" ο "γιός του Μαντζεβελάκη", δεν την είχα δει με καθόλου καλό μάτι - μου είχανε γυρίσει, δηλαδή, κυριολεκτικώς τα άντερα. Αμερικανιές και χαζοχαρουμενισμοί με τον Ολυμπιακό δεν είναι δυνατόν να γίνονται.

Για μένα ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου που φόρεσε τριφύλλι παύει να υφίσταται. Είναι κενό. Φόρεσες, τσόγλανε, τα πράσινα, άντε στον αιώνα τον άπαντα σε αυτούς! Δεν σε πεθυμήσαμε, δεν θέλουμε να ξέρουμε αν πρόκοψες ή αν καταστράφηκες, αν δικαιώθηκες στην επιλογή σου ή αν το μετάνιωσες, αν ζεις ή αν πέθανες. Για εμάς δεν υπάρχεις ούτως ή άλλως.

ΥΓ. Ο Μοντέστο και ο Ζέτερμπεργκ και ο Καρεμπέ (και άλλοι) τίμησαν την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλλα. Αναφέρθηκα όμως ειδικά στον Στολτίδη, γιατί, ενώ ποτέ δεν μας πούλησε ολυμπιακοφροσύνη, έπαιζε για τον Θρύλο σαν νά 'ταν το εγγόνι του Μουράτη.

Εικόνα savvas gridlock

Σωστός σε όλα. Καλημέρα.

Εικόνα vagio

Χαχα..!
κοιτα, πονεμενη ιστορια. Εκανε τεραστια μαλακια που τπυ στερησε τη δυνατοτητα να ειναι το απολυτο συμβολο. Αλλα και τι δεν θα εδινα να ειχα εναν τετοιο στα αποδυτηρια στο β γυρο με τα βαζελια.

Εικόνα virus

μητροπουλε,μισθοφορε,ντροπη σου...μαγγας,αλλα καποια πραγματα δεν ξεχνιουντε...

Εικόνα savvas gridlock

Θυμήθηκες το πανί στο Καραϊσκάκη ρε παλαίουρα, ε;

Εικόνα virus

ειναι καποιες εικονες που πονανε και μενουνε..συμφωνεις?

Εικόνα savvas gridlock

Μόνο συμφωνώ; Και λίγα λες...