Ο ΣΧΟΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ



Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί, στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Άρης 56-49, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στο κλειστό της Πυλαίας (που φτιάχτηκε με κρατικά χρήματα, για να μην ξεχνιόμαστε), διετάχθη εκκένωση από τους τρεις διαιτητές Σχοινά-Καρακατσούνη-Πουρσανίδη, λόγω μιας κροτίδας που έπεσε στον πάγκο του Άρη 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με το σκορ να είναι 47-43 υπέρ του ΠΑΟΚ εκείνη την στιγμή. Αντιγράφουμε από το live του contra.gr.
 

 

 

 

 
Τι καταλαβαίνουμε; Εκκενώθηκε ΠΛΗΡΩΣ το γήπεδο ή έμειναν κάποιοι μέσα; Ας δούμε και κάποια βιντεάκια.
 

 

 
Φύγανε ΟΛΟΙ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τις εξέδρες; Μήπως έμειναν κάποιοι; Κι αν έμειναν, πώς δέχτηκε ο κύριος Τόμυ Σχοινάς να ξαναρχίσει το ματς; Αυτός δεν ήταν που πέρυσι, τον Ιούνιο του 2013, δεν δεχόταν να ξαναρχίσει το παιχνίδι αν δεν φεύγαμε οι βαριά βαριά 50 που είχαμε μείνει μέσα, μετά τη διαταγή για εκκένωση, στον τρίτο τελικό των play off στο ΣΕΦ; Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ κύριος Σχοινάς, που διορίστηκε από το συντοπίτη του Καλαματιανό πρωθυπουργό μας κύριο Σαμαρά Νομικός Σύμβουλος του υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Ανδριανού, για ποιο λόγο άλλα κάνει στο ΣΕΦ και άλλα στα υπόλοιπα κλειστά γήπεδα της Α1; Και για ποιο λόγο ο κύριος Σχοινάς για μία κροτίδα διέταξε εκκένωση στην Πυλαία, στο ΠΑΟΚ-Άρης, αλλά δεν έκανε το ίδιο με τη φωτοβολίδα στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό Κυπέλλου στις 23/12/2013; Για ποιο λόγο δεν έγραψε καν γι'αυτήν τη φωτοβολίδα στο φύλλο αγώνος; Ποια απάντηση άραγε έλαβε ο υφυπουργός Αθλητισμού κύριος Ανδριανός στο ερώτημα ''γιατί δεν γράψατε για τη φωτοβολίδα στον πάγκο του Ολυμπιακού στο φύλλο αγώνος'';
 
Φυσικά, ρητορικά είναι αυτά τα ερωτήματα. Δεν περιμένουμε απαντήσεις. Να προβληματιστούν περιμένουμε όλοι αυτοί οι Ολυμπιακοί οπαδοί-δημοσιογράφοι, που λέρωναν το στόμα τους πέρυσι για τους ''300 αλήτες που στέρησαν τη δυνατότητα στην ομάδα να παλέψει για τη νίκη στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ''. Κι όταν ξυπνήσετε από το κώμα, παίζει να έχει γίνει Sir ο Πεδουλάκης...

Σχόλια

Εικόνα nea7liosia

file poso xronwn eisai??exeis doulepsei pouthena sti zwi sou h' eisai foititakos sta ''perilampra'' ellinika panepistimia???

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό σε ποιον πάει τώρα;

Εικόνα V0R4D0R

Παρεμπιπτόντως, για όποιον δεν το είδε, ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/opadoi-tou-paok-edeiran-tuflo-opado-tis-o.... Φαντάζομαι πως αληθεύει το περιστατικό.

Παγκόσμιο ρεκόρ επιθέσεων σε ανάπηρους διεκδικούνε οι ψωρίτες. Σε όλα μεγάλος αυτός ο σύλλογος. Κι ύστερα τρώγονται με τα χρυσαύγουλα για το ποιός είναι καλύτερος.

Εικόνα el trick

AN είχαμε διοίκηση....

Υ.Γ. Ακόμη και στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ηλυσιακό μας "χορεύουν" οι γκρί αλλά οι γουρλίδες μάλλον την βρίσκουν.
Κανένας σεβασμός στον ΘΡΥΛΟ από τους διαιτηταράδες.
Αυτό είναι το δημιούργημα των αφων προέδρων μας.