Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Ο Θοδωρής ''μας'', η αρχηγάρα ''μας'', ο ''Τέο ψυχάρα για πάντα Παοκάρα'', ο ''άνθρωπος που μας έβγαλε στους δρόμους το 2004'' και άλλα τέτοια χελακικά, μπας και πουλήσουμε κάνα CD για τα ''πειρατικά'' της εθνικής ΒΑΖ-Ελλάδος και κονομήσουμε, χθες συνελήφθη. Αυτό το ''λαϊκό παιδί, με λαμπρό ήθος και αδαμάντινο χαρακτήρα'', αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοδιαχείριση στον ΠΑΟΚ, προφανώς χαλκευμένες, από τους εχθρούς του που τον ζηλεύουν και τον φθονούν.
 

 

 
Θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε σε ορισμένους συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι την περίοδο που ο ''Τέο ψυχάρα για πάντα Παοκάρα'' παρίστανε τον πρόεδρο στην ΠΑΕ, βρίσκονταν κοντά του και ξέρουν πολύ καλά ορισμένα πράγματα, για να μας επιβεβαιώσουν το πόσο ψεύτες είναι όλοι όσοι σπιλώνουν την αρχηγάρα ''μας''. Στα ΜΜΕ δεν φτάνουν αυτές οι φωνές και αν κατά τύχη ακουστούν, θα θαφτούν μέσα σε τσιρίδες χελακικές. Η εθνική ΒΑΖ-Ελλάδος, από το 2004 και μετά, έγινε σύστημα με άκρες παντού. Μανατζαραίοι την έχουν μετατρέψει σε μεικτή Πολ Κουτσολιάκου, μοιράζοντας παίκτες σε ομάδες και μεροκάματα στην πιάτσα, δημοσιογράφοι την υπερασπίζονται μέχρι θανάτου (με το αζημίωτο προφανώς, την υπεραγαπούν φαίνεται...) και ποδοσφαιριστές σκυλιάζουν στα παιχνίδια της, ενώ στις ομάδες τους σέρνονται (μεταξύ άλλων, η καμπάνα χτυπάει και για το ''Μαϊκόν'' από τον Πετεινό Ξάνθης). Σαν τους μασόνους του μπάσκετ έχουν καταντήσει, με τον κύριο ΠαπαΡογιάννη σήμερα να υπερασπίζεται τον κύριο Βαζελακόπουλο, που σκάει 800 χιλιάρικα μπας και πάρει η Εθνική ΒΑΖ-Ελλάδος τη wild card και παίξει από το παράθυρο στο Μουντομπάσκετ. Φανταστείτε όμως στη θέση του Τέο ''μας'', της αρχηγάρας ''μας'', να βρισκόταν ένας παράγοντας του Ολυμπιακού, έτσι; Θα γινόταν πρώτο θέμα η σύλληψή του άραγε, ναι ή όχι; Ψάχνουμε στις εφημερίδες σήμερα και ούτε αναφορές βρίσκουμε σε πολλές. Στα μεγάλα ειδησεογραφικά αθλητικά sites χθες, το ίδιο. Γιατί ρε παιδιά; Μήπως επειδή με τέτοιες ειδήσεις πάει περίπατο και ο χυλός που σερβίρετε στα μπουγατσόπαιδα με τον ''υπέροχο λλλαό'', για τις ''αδικίες από το κράτος των Αθηνών''; Κύριε Κόλλλκα, για το (πρώην ή μήπως και νυν;) φιλλλαράκι σου θα μας πεις τίποτε; Για το ότι είστε μια ολόκληρη ζωή η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, θα μας πει κανένας ΑΡΔάκος της δεκάρας-ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τίποτε; Μήπως να θυμηθούμε το τι καταλογίζει η εισαγγελία Θεσσαλονίκης σε Ζαγοράκη-Βιολίδη; Mήπως να θυμηθούμε κάτι παλιότερο, για το ποια λεφτά και από ποιους κυκλοφορούσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα οποία μπορεί και να κατέληγαν απ'ευθείας σε παντελόνια διοικούντων την ΠΑΕ;
 
Πάμε και στην υπο-ΔΕΚΟ Θεσσαλονίκης, τον Αρούλη. Η Κοινωνία Μελών Άρη εδώ και 1 μήνα έχει δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα της το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου, το οποίο υπογράφεται από τη NEXIA EUROSTATUS Α.Ε. και τους ορκωτούς ελεγκτές Δελημάνη-Μαρκεζίνη. Στα ΜΜΕ παρουσιάστηκαν ένα κάρο ΑΣΧΕΤΑ πράγματα, όπως ''τα λεφτά που έπρεπε να πάρει ο Κόκε'' και βεβαίως ''τα δάνεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΠΑΕ Άρης''. Το περίφημο δάνειο των 400.000 ευρώ, που έχουν φαγωθεί κάποιοι ότι ''έδωσε ο Μαρινάκης στον Άρη, το παράρτημά του'', όσο κι αν ψάξαμε δεν το βρήκαμε. Αν κάποιος το βρήκε μέσα σε αυτόν τον έλεγχο των ορκωτών στα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης ή αν έχει δημοσιευθεί κάπου αλλού, π.χ. στον ισολογισμό της εταιρείας, ας μας το δείξει. Αν δεν έχει στοιχεία και πετάει λάσπη, είναι ΨΕΥΤΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Το μόνο που βρήκαμε στο παραπάνω πόρισμα, στη σελίδα 103, είναι η προκαταβολή ύψους 80.000 ευρώ της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταγραφή Γιαννιώτα.
 

 
Ο Ολυμπιακός, όπως έπρεπε να κάνει με βάση τους κανονισμούς, προσέγγισε ΠΡΩΤΑ την ομάδα του παίκτη που ήθελε να αποκτήσει, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο. Οι διοικήσεις τα βρήκανε και δώθηκαν οι 80.000 ευρώ ως προκαταβολή, για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Στην πορεία ο Γιαννιώτας πουλήθηκε στο εξωτερικό και αυτά τα χρήματα επεστράφησαν. Ποιο είναι το ''τρομερό'' σε αυτήν την υπόθεση; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα γνωρίζει μόνο ο ''σαγόνιας'' Θωμαϊδης, ο δημοσιογράφος που έχει χτίσει την καριέρα του πετώντας λάσπη στον Ολυμπιακό από τα χρόνια που τον έβλεπαν μόνο κάποιοι ''λαλαλάδες'' στα κανάλια της Θεσσαλλλονίκης.
 
Το θέμα όμως που πέρασε στα ψιλά και προκύπτει από το παραπάνω πόρισμα, είναι άλλο. Στη σελίδα 152 διαβάζουμε τα παρακάτω.
 

 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ''ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ'', Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 14 ΕΚ. ΕΥΡΩ.
 
Δεν ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα χρέη της ΠΑΕ, σε παίκτες και λοιπούς πιστωτές της. Περιγράφονται και αυτά στο πόρισμα και ο καθένας μπορεί να δει το τι έχει κάνει φερ'ειπείν ο ''οπαδός-πρότυπο'' κύριος Σαουρίδης, από το SUPER 3, ή το τι συμβόλαια έδιναν ο κύριος Κόντης και η παρέα του στους διάφορους Καστίγιο και Κόκε, με αποτέλεσμα τώρα να μην μπορούν να τους εξοφλήσουν. Μας ενδιαφέρει μόνο το τι χρωστάει η ΠΑΕ Άρης στο Κράτος, δηλαδή σε όλους εμάς. 14 εκ. ευρώ χρέη, που αν αφαιρεθούν οι προσαυξήσεις είναι 10,4 εκ. ευρώ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ. ΛΗ-ΞΙ-ΠΡΟ-ΘΕ-ΣΜΕΣ. Παρά το ότι χρωστάει 14 μύρια, η ΠΑΕ Άρης συμμετέχει κανονικά στη Superleague και κάνει και μεταγραφές. Ο κύριος Σκόρδας, με στόμφο και θράσος, απειλούσε και με αγωγές όλους αυτούς που ''καθυστερούν τα δελτία των παικτών που πήραμε με μεταγραφή''. Ο ''έντιμος'' λλλαός του Άρη, σήκωνε πανιά στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' εναντίον του ''κακού'' κράτους των Αθηνών, που δεν αφήνει την ''αρειανάρα'' να αναπνεύσει, επειδή ''μας φοβάται το κατεστημένο, δεν θέλουν τον Άρη στα πόδια τους, χαλάει τη σούπα σε όλους αυτούς η αρειανάρα''. Έχουν το θράσος αυτοί οι οπαδοί-παράγοντες του ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ Αρούλη Θεσσαλονίκης, να μιλάνε για πόλεμο Κράτους και ποδοσφαιρικών Αρχών εις βάρος τους, όταν θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ και καιρό στα τοπικά της Θεσσαλονίκης, με ποινή πολλών ετών μέχρι να επανέλθουν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εκτός αν θέλουν κι αυτοί να γίνουν σαν την ανθ-υπο-ΔΕΚΟ Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλάκο, που πλέον είναι ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Αυτό το ΑΦΜ χρησιμοποιεί. Ηρακλής δεν υπάρχει. Ποιος θα πληρώσει αυτά τα 14 εκ. ευρώ ρε ΣΟΥΡΓΕΛΑ του Αρούλη; Δεν φτάνει που θα τα φορτωθούμε εμείς, οι Έλληνες πολίτες, πρέπει να ακούμε τις τσιρίδες σας για το πόσο ''αδικημένοι'' είστε; 
 
Αυτό είναι ''το κράτος των Αθηνών'' και βέβαια ''του γαύρου, που κάνει ό,τι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυνηγάει τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλλλονίκης, επειδή δεν θέλει κανείς να σηκώσει κεφάλι''. Μπουγάτσα με στόκο και ένα κιλό άχνη και κανέλλλα (σε λλλέω βρε αφού) απάνω στην κεφάλα όλων των Μακεδονομάχων της φάπας.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ομάδα=λαός. Λαός του κώλου συνεπάγεται ομάδα του κώλου. Ομάδα του κώλου προκύπτει από τον λαό του κώλου. Κωλοομάδα δηλαδή. Και ο Αρης και ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής και όλοι τους. Εδώ πάνω (Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα) ίσως γίνονται ψεκασμοί Σάββα. Αρχίζω και το πιστεύω πλέον. Φαντάσου αυτά που διαβάζεις σε εφημερίδες και ακούς στα ραδιόφωνα να τα βλέπεις καθημερινά στο πολλαπλάσιο. Κινδυνεύεις από την πολλή έκθεση στη μαλλλακία. Τρέχω να τελειώσω με τη σχολή για να την κάνω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Εικόνα savvas gridlock

Καλό κουράγιο, Θωμά. Ελπίζω να τελειώσεις γρήγορα από εκεί και να πάρεις το πτυχίο με το καλό, μπας και ανοίξουν τα μάτια σου και δεις την αλήθεια που βλέπουμε όλοι οι γνήσιοι ΕΛ-ληνοι για τους ψεκασμοί...

Εικόνα μαουνιέρης

Πόσο δίκιο έχεις...

Ξεκινάω για το Καραϊσκάκη. Με τη νίκη και σήμερα.