Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ



Όπως μάθαμε την Τετάρτη που μας πέρασε, συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισας Κώστας Πηλαδάκης, για χρέη προς το Δημόσιο.
 

 

 
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας όπως βλέπουμε, θεωρεί ρυθμισμένες τις οφειλές του, τις αναγνωρίζει, αλλά κάνει λόγο για μη επιστροφή ΦΠΑ από το Κράτος, που υπερκαλύπτει τα χρέη του.
 
Σε αυτό το σημείο, καλό θα ήταν να θυμηθούμε μια παλαιότερη ιστορία.
 

 

 

 
Θυμίζουμε ότι για τον ίδιο λόγο, δάνεια δίχως τις απαραίτητες εγγυήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε επιχειρηματίες, κατηγορείται ο κύριος Angelo Filippidis, ενώ και ο πάμπλουτος εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης έκατσε 4 μήνες στη φυλακή για ένα επισφαλές δάνειο της δικής του τράπεζας FB BANK, το οποίο φέρεται να κατέληξε σε λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων. Θυμίζουμε επίσης πως για τον ίδιο λόγο κατηγορείται ο κύριος Βγενόπουλος και στο θέμα του δανείου ύψους 720 εκ. ευρώ προς τον κύριο Ζολώτα, ο οποίος κύριος Ζολώτας μάλιστα έγινε και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ μετά την ΑΜΚ του καλοκαιριού του 2008.
 
Άντε να δούμε αν θα ανοίξει ποτέ ο φάκελος του ''πολυμετοχικού'' ΠΑΟ και αν θα εξεταστούν όλα τα δάνεια που δώθηκαν σε διαφόρους επιχειρηματίες από τη Marfin. Αλήθεια, αν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες, ο Κοσκωτάς τι διαφορετικό έκανε από τα παραπάνω;

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

Τι διαφορετικο εκανε? Μα φυσικα ηταν προεδρος του θρυλου!

Εικόνα el trick

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ......

Φυσικά. Τώρα δεν είναι εμπλεκόμενος "κόκκινος" παράγων αλλά μόνο πράσινοι. Μιλάμε για πολύ παράγκα ρε παιδάκι μου. Πολύ κρατική βοήθεια στον ΘΡΥΛΟ.