VAZELETTA ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ



Έχασε ο ΠΑΟ προχθές από την Μπαρτσελόνα με 56-63 στο ΟΑΚΑ, όπως είχε χάσει και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ με 72-81 στις 16 Ιανουαρίου. Ας δούμε το πώς προσέγγισε δημοσιογραφικά το ''αντικειμενικό'' vazeletta τα δύο παιχνίδια.
 
Η ήττα του Ολυμπιακού ήταν ΜΠΑ(Ρ)ΤΣΑ, ενώ ο ''κοριός'' μας ενημέρωνε πως μπαίναμε σε τούνελ κρίσης. Δεν μας έδινε και το τηλέφωνο της Νικολούλη για να βγούμε από το τούνελ...
 

 

 
Μετά την ήττα του ΠΑΟ, διαβάσαμε ''και τώρα οι δυο τους'', για την επικείμενη σύγκρουση ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ σε 3 εβδομάδες. Εδώ δεν είχε μπά(ρ)τσες. Ο ''κοριός'' στάθηκε στον Παπανικολάου. Μάλλον για τον ΠΑΟ δεν υπάρχουν τούνελ να διαβεί.
 

 

 
Στην κατηγορία vazeletta μπαίνει επάξια πλέον και η φυλλάδα του εθνικού μας εργολάβου κυρίου Μπόμπολα, μετά τους Ερρίκους και τις απορίες για τις μετοχές της ΠΑΕ Εργοτέλης.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 17-1-2014
 

 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 31-1-2014
 

 
Ω ρε τι σας έχει κάνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Για το Δαφνί σας έχει καταντήσει με τα δύο κολλητά Ευρωπαϊκά. Σαν τον Ιούλιο κι εσείς, θα αρχίσετε σε λίγο τα ''βου βου τα αεροπλάνα'' και ''για την καινούρια σεζόν κάνω πλάνα''.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Μαάκες, δεν παίζεται η φάση...

έλιωσα

Όσο για την ρουφοκαβλέτα, περαστικά

Εικόνα nikos michalopoylos

Χαχαχα! Καλο ρε Σαββαρε αυτο με το βου βου μας εφτιαξες τη μερα και φευγω για ναο γελωντας!

Εικόνα didier thee

Άλλες οι προσδοκίες προς τον Β2Β πρωταθλητή Ευρώπης, κι άλλο για μια ομάδα που δεν πήγε καν στο final 4 πέρσι.

Κι όταν το φαβορί του ομίλου κάνει δυο ήττες σε 3 ματς στο τοπ16, λογικό να μιλάνε για κρήση η οποία επιβεβαιώθηκε με τη ήττα 10π από τον βάζελο.

Εικόνα savvas gridlock

Eίναι λογικό να μιλάνε και για μπάτσες όμως, μετά την ήττα μας στο ΣΕΦ; Δεν βλέπεις οπαδισμό εκεί;

Εικόνα didier thee

Ντάξει λίγο χοντρό το μπάτσα αλλά το χρεώνω περισσότερο στην εμμονή όλων αυτών των σάητ στα χαζά λογοπαίγνια, παρά στον οπαδισμό.

Και το άρθρο μια χαρά είναι. Εάν ήταν οπαδικό το "μπάτσα" λογικά δεν θα πρεπε να νε οπαδικό και το άρθρο ;

Εικόνα el trick

Γιατί είναι παράξενο;;;
Και στις δύο περιπτώσεις οι άνθρωποι του βαζελέτα γράψανε τις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ τους.
Τώρα αν ο ΘΡΥΛΟΣ δείξει ότι είναι ΘΡΥΛΟΣ οι βάζελοι δεν έχουν τύχη. 5-2 γράφει το κοντέρ με ξένους διαιτητές. Ευκαιρία να ανέβει. Εδώ οι γουρλίδες δεν έχουν να λένε για την βαζελοκρατούμενη ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

Εικόνα jimakos

"Πονάς Μήτσο μου;"
Πονάνε τα παλληκάρια;"

Εικόνα jimakos

διόρθωση "παλικάρια'"

Εικόνα el trick

Καλό!!!!!!