ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΒΕΣ-ΡΟΜΠΕΣ



O Bασίλης Ρόβας, παίκτης της ΑΕΚ-ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, έδωσε συνέντευξη στη superBALL του sport24.gr, όπου έλυσε τη σιωπή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ομάδα μας. Ας δούμε τι είπε.
 
Θα κάνω μία πρόβλεψη: ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Κύπελλο και του χρόνου θα φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα. Εφετος το πρωτάθλημα κρίθηκε, του χρόνου όμως ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομάδα για τίτλο. Έχει ένα καλό σύνολο και μετά τον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει βαριά φανέλα".
 
Το κρατάμε αυτό και αν δεν πάρει το Κύπελλο φέτος ο ΠΑΟΚ, φανταζόμαστε ότι θα βγεις να πεις δημοσίως ''είμαι ρόμπα'', έτσι Βασιλάκη;
 
Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: "Ο πρόεδρος είναι Νο 1. Τηρεί τις αποστάσεις και έτσι τον σεβόμαστε όλοι. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ντρέπεσαι να του μιλήσεις, νιώθεις δέος. Κάθε ομάδα θα τον ήθελε πρόεδρό της".
 
Βάζεις και τον Ολυμπιακό μέσα σε αυτές τις ομάδες Βασιλάκη; Έλα ρε τιγράκο της φάπας, Κουραδοπαλάτη, να μας σώσεις από το Μαρινάκη που μας έχει καταστρέψει. Ρίξε μας πρώτα Γ' Εθνική και μετά εμφανίσου ως ''σωτήρας''. Άκου το Ρόμπα-Ρόβα.
 
Για τον Τραϊανό Δέλλα: "Δουλεύει πολύ καλά μαζί με το συνεργάτη του τον Βασίλη Μπορμπόκη, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Διδάσκει επιθετική τακτική, σύγχρονο ποδόσφαιρο, στην Ελλάδα σπανίζει αυτό. Θέλει ανάπτυξη από τα πλάγια και οργάνωση επιθέσεων από πίσω. Να πατάνε περιοχή τα μπακ και να σκοράρουν. Αυτό που μας λέει ότι η εικόνα που θα έχουμε στην προπόνηση θα είναι και αυτή που θα βγάλουμε στον αγώνα".
 
Πω ρε πούστη, σκάλωσα τώρα. Υπάρχει στην Ελλάδα προπονητής που θέλει ανάπτυξη από τα πλάγια; Άσε το άλλο, ε; Λέει στους παίκτες ότι στον αγώνα θα βγάλουν την εικόνα που έχουν στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα. Μιλάμε για επιστήμονα Δέλλα τώρα, όχι μαλακίες. Ποιος Γκουαρντιόλας τώρα και ποιος Μουρίνιος. Σκουπίδια όλοι. Δέλλας μάγκες. Μεγάλος οραματιστής και πρωτοπόρος τεχνικός. Τώρα με κάτι Αγροτικούς Αστέρες ζορίζεται, αλλά οι οραματισταί δεν κολλάνε στα γήινα, στα επίπεδα, στα ευτελή.
 
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά: "Προσωπικά στημένο αγώνα δεν έχω παίξει ποτέ με το χέρι στην καρδιά. Μου ζητήθηκε κάτι παλιά και ζήτησα με τη σειρά μου να μην παίξω. Εγώ δεν έχω καταλάβει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμα βαθμό στο Καραΐσκάκη. Είδα πολλές ομάδες που τον παίζουν στα ίσια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνισμό και αυτό του κάνει κακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτυχε και πέρασε φέτος. Στις Βρυξέλλες το 3-0 έγινε 0-3. Ετσι θα έφευγε ο Μίτσελ και ο κάθε Μίτσελ. Αν η ΑΕΚ δεν έχανε το πρωτάθλημα του 08 στα χαρτιά, η πορεία της δεν θα ήταν διαφορετική. Ο Ολυμπιακός μοιράζει δανεικούς σε όλες τις ομάδες. Είναι αξιοκρατικό το πρωτάθλημα; Οι δανεικοί του Ολυμπιακού δεν παίζουν καν εναντίον του".
 
Σε ποιο ματς σου ζητήθηκε ''κάτι'' κι εσύ αρνήθηκες, Βασιλάκη; Θα μας πεις τι ήταν αυτό το ''κάτι'' ή θα πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα; Έπειτα, το ''είδα πολλές ομάδες που παίζουν στα ίσια τον Ολυμπιακό'' με το ''Έίναι αξιοκρατικό το πρωτάθλημα; Οι δανεικοί του Ολυμπιακού δεν παίζουν καν εναντίον του'' παίζουν μπουνιές μεταξύ τους. Λίγο δύσκολο να το καταλάβεις εσύ που είσαι ρόμπας-Ρόβας, αλλά για να σε βοηθήσουμε, θα σου θυμίσουμε μία ιστορία έναν χρόνο πριν.
 

 
Τότε που έβαζες λυτούς και δεμένους για να έρθεις στον Ολυμπιακό, μάλλον δεν σε ενοχλούσε η ''αναξιοπιστία'' του ελληνικού πρωταθλήματος, έτσι Ρόμπα-Ρόβα; Ούτε με τους δανεικούς του Ολυμπιακού σε άλλες ομάδες είχες πρόβλημα, αφού δεν σε ακούσαμε να κελαηδάς γι'αυτό την εποχή που συνυπήρχες στον Πανιώνιο π.χ. με το δανεικό από τον Ολυμπιακό Σάμαρη και σε έκανε μάγκα. Όταν δεν σε πήρε ο Ολυμπιακός και κατέληξες να παίζεις αντίπαλος με το Μανδραϊκό και τον Πανναξιακό, αηδίασες κι εσύ με την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Για το Κύπελλο της επόμενης σεζόν: "Περιμένω πως και πως. Και θέλω τελικό με τον Ολυμπιακό! Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Θέλω να δω το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ γεμάτο".
 
Καλά ρε Ρόμπα-Ρόβα, πιο πάνω δεν μας έλεγες πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το φετινό Κύπελλο; Γιατί δεν θες του χρόνου τελικό με το φετινό Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, αλλά με τον Ολυμπιακό;
 
Για Μίτσελ: "Δεν έχω δει συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης από τον Ολυμπιακό, δεν θεωρώ ότι έχει πλάνο. Η εικόνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα εδώ θα έλεγε κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Και όμως πήρε. Και λόγω Ρομπέρτο βέβαια. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι με τα αποτέλεσμα ή με τις εμφανίσεις της ομάδας τους;".
 
Όχι, εδώ έχεις δίκιο. Σέρνεται φέτος ο Ολυμπιακός. Κανένα πλάνο από το Μίτσελ. Μην κοιτάς τις 4άρες και τις 5άρες σε κάθε ματς στην Ελλάδα. Αυτές έρχονται με τα στημένα του γαύρου, τις παράγκες και τα παραρτήματα, άσχετα που και πέρυσι και πρόπερσυ τα ίδια ακούγαμε, αλλά 4άρες και 5άρες δεν βλέπαμε στα ματς του Ολυμπιακού. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Τραϊανό Δέλλα, να μας διδάξει ανάπτυξη από τα πλάγια και να μας προπονεί σωστά μεσοβδόμαδα, ώστε να βγάζουμε καλή εικόνα στα παιχνίδια μας, αλλά μας τον έκλεψε ο Μελισσανίδης. Τώρα βέβαια, κάποιοι άλλοι προπονητές στην Ελλάδα λένε διαφορετικά πράγματα, αλλά τι να κλάσουν αυτοί μπροστά στο Βασιλάκη το Ρόμπα; Ο τύπος βλέπει μπάλα, όχι αστεία. 3-0 έπρεπε να κερδίσει το γαύρο η Άντερλεχτ. Ούτε ένα γκολ της τιμής έπρεπε να βάλει ο γαύρος. Ομοίως και με την Μπενφίκα εδώ μέσα, που έπρεπε να τον πατήσει, αλλά λόγω Ρομπέρτο κέρδισε ο γαύρος. Τα ματς με Μπενφίκα έξω και με Παρί, δεν τα είδε ο Βασιλάκης. Θα χάλασε η τηλεόραση φαίνεται.
 
Ρόμπα (Ρόβα) Βασιλάκη, σε κάναν χρόνο το πολύ που θα βρεθείς δίχως ομάδα, θα λες άραγε τα ίδια;

Σχόλια

Εικόνα nektar7

Θελει και τελικο κυπελου με Ολυμπιακο η ρομπα εδω δεν μπορεσανε να περασουν τον αστερα της αγροτιας θελει και τελικο με τον Θρυλο και πες οτι τα φερνει ετσι η τυχη και παιζουμε μαζι τελικο μωρη ρομπα τι ακριβως θα γινει πως θα φυγετε μετα για ταξι φραγκα δεν παιζουν με τον ηλεκτρικο καλυτερα να φυγετε με τους γαυρους παρα με τους δικους σας και επειδη θα αρχισουμε τις ερωτησεις δεν θα ειστε ουτε εκει,σε βλεπω κοιμασε στο λεωφορειο με την κοτα, εκει που ακουμπας δηλαδη και γα πιο γηπεδο λες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αμα φτιαξει γηπεδο ο τσιου τσιου εγω θα αγορασω καραβι και ρα το ονομασω ρομπα

Εικόνα ALEXIS7GER

γιγαντα , θελω μία θέση στο βαπόρι ..πρωτος μηχανικος και ετσι , χαχα ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΥΣ , ο κολλητος του CHELSEA ..Αν είναι ετσι , σιγουρα με θυμάσαι ..ειμαι ο Αλεξης ο γερμανός , ο φίλος του Τσαρλυ απο τον ( παλιό ) συνδεσμο της Αθηνας

Εικόνα μαουνιέρης

Και για τους "σκληροπυρηνικούς" ετούτη η βερσιόν:

Κίνησ' ου Ρόβας κίνησι μεσ' στην Βλαχιά να πάει
νύχτα σιλώνει τάλουγου νύχτα του καλιγώνει
βάνει τα πέταλα ασημιά καρφιά μαλαματένια
κι η αρματοσιά τ' αλόγου του χρυσό μαργαριτάρι.
Σαράντα μέρες έκανι σαράντα μερουνύχτια
όσου να φτάκει στη Βλαχιά στου έρμου Μπουκουρέστι.
Βλαχούλες τον καρτέρησαν γλυκά τον κουβεντιάζουν.
Καλώς του Ρόβα πούρχιτι καλώς του Ρόβα πούρθι.
- Ρόβα του τι μας ήφιρις απ' τα καλά τα Ιάνν'να;
- Σας ήφιρα τρία πηδιά τρία παλληκαράκια.
Τόνα του λένι Κωνσταντή κι τ' άλλου Νικουλάκη
του τρίτου κι ημουρφότιρου του λένι Δημητράκη.

Εικόνα μαουνιέρης

Εγώ, Σάββα, προτιμώ τον περιώνυμο Ρόβα τον Αλογατάρη, που τόν έχει υμνήσει η δημοτική μούσα. ΙΔΟΥ

Ο Ρόβας παιδιά μ ξεκίνησε
μες στην Βλαχιά να πάει
γειά σου Ρόβα μου
μες την Βλαχιά να πάει
πάπια χήνα μου, να χεις το κρίμα μου.

Νύχτα σελώνει ο Ρόβας τ άλογα
νύχτα τα καλιγώνει
γεια σου Ρόβα μου
νύχτα τα καλιγώνει
πάπια χήνα μου, να χεις το κρίμα μου.

Βάζει τα πέταλα χρυσά
καρφιά μαλαματένια
γεια σου Ρόβα μου
καρφιά μαλαματένια
πάπια χήνα μου, να χεις το κρίμα μου

Όλο στεριά ο Ρόβας πήγαινε
Όλο στεριά πηγαίνει
γεια σου Ρόβα μου
όλο στεριά πηγαίνει
πάπια χήνα μου, να χεις το κρίμα μου.

Νύχτα περνάει το Δούναβη
μπαίνει στα Βουκουρέστια,
κι πέρα που ξεπέζευε
όλοι τονε ρωτάγαν:

Ρόβα μ' σαν τι μας ήφερες
απο τα μαύρα Γιάννινα;
σας φέρνω εκατό παιδιά
κι όλα Γιαννιωτοπαίδια

Τα τρία τα καλύτερα
της ομορφιάς στολίδια,
το να το λεν Αυγερινό,
το άλλο το λέν Φεγγάρι,
το τρίτο το καλύτερο
το λέν Μαϊσιον ήλιο!

Εικόνα savvas gridlock

Nομίζω μια διασκευή από το Μητσάρα θα'ταν ό,τι πρέπει...

Εικόνα μαουνιέρης

Επιβάλλεται!

Εικόνα nikos michalopoylos

Ενταξει ρε Σαββα τα παραλες ρε φιλε!Οχι και χωρις ομαδα! Μπορει να παει να παιξει στην αλεποτρυπα!

Εικόνα teethoflions

εχει παραγινει το κακο με ολες τις αντιολυμπιακες κοτες που σκουζουν καθε μερα...ειπαμε μια δυο τρεις,την μια καποιος <χεσμενος> την αλλη ο τζαβελομαλακας,ο ενας ο αλλος ανυπαρκτος...τωρα μιλαει και ενας ταπεινωμενος επαιτης της Γ εθνικης,ρε τι αλλο θα δουμε δεν ξερω......η υπομονη εχει και ορια νομιζω...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει χώρα παγκοσμίως που ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι προσεγγίστηκε για στήσιμο και δεν έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας. Προς τι αυτή η ασυλία; Και πώς μετά να μην βγαίνει ο κάθε Ρόβας (σωστά το είπα;) και να δηλώνει εκ του ασφαλώς ό,τι πίπα θέλει;

1) Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά: "Προσωπικά στημένο αγώνα δεν έχω παίξει ποτέ με το χέρι στην καρδιά. Μου ζητήθηκε κάτι παλιά και ζήτησα με τη σειρά μου να μην παίξω. Εγώ δεν έχω καταλάβει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ακόμα βαθμό στο Καραΐσκάκη. Είδα πολλές ομάδες που τον παίζουν στα ίσια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνισμό και αυτό του κάνει κακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτυχε και πέρασε φέτος. Στις Βρυξέλλες το 3-0 έγινε 0-3. Ετσι θα έφευγε ο Μίτσελ και ο κάθε Μίτσελ. Αν η ΑΕΚ δεν έχανε το πρωτάθλημα του 08 στα χαρτιά, η πορεία της δεν θα ήταν διαφορετική. Ο Ολυμπιακός μοιράζει δανεικούς σε όλες τις ομάδες. Είναι αξιοκρατικό το πρωτάθλημα; Οι δανεικοί του Ολυμπιακού δεν παίζουν καν εναντίον του".

-Παραλήρημα. Γελοίο, ύπουλο, πούστικο. Γαμιέται πατόκορφα το μουνί. Δεν έχεις καταλάβει, μαλάκα, γιατί δεν έχασε ο Ολυμπιακούς βαθμούς επειδή δεν έχεις επαφή με το άθλημα. Δεν έτυχε, μαλάκα, πέτυχε. Μαλάκα. Αν η ΑΕΚ έπαιρνε πρωτάθλημα το 2008 θα γκρεμιζόταν όχι ο κόσμος το σύμπαν ολόκληρο. Θα πηδούσε η γιαγιά μου τον παππού μου. Θα είχες βγάλει αρχίδια ακόμα κι' εσύ μαλάκα. Είναι αξιοκρατικό, μαλάκα. Καθαρά και μόνο αυτό. Είναι αξιοκρατικό, μαλάκα.

2) Για το Κύπελλο της επόμενης σεζόν: "Περιμένω πως και πως. Και θέλω τελικό με τον Ολυμπιακό! Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Θέλω να δω το καινούργιο γήπεδο της ΑΕΚ γεμάτο".

-Είσαι και μαζόχας μωρή πουτάνα.

3) Για Μίτσελ: "Δεν έχω δει συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης από τον Ολυμπιακό, δεν θεωρώ ότι έχει πλάνο. Η εικόνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα εδώ θα έλεγε κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Και όμως πήρε. Και λόγω Ρομπέρτο βέβαια. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ευχαριστημένοι με τα αποτέλεσμα ή με τις εμφανίσεις της ομάδας τους;".

-Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερη κοτσάνα όσα χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Αντάξια κοτσάνα του μυαλού του. Γιατί είναι μαλάκας με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Βλέποντας όλον αυτόν τον αντιολυμπιακό παροξυσμό από τους αλλόθρησκους πούστηδες τόσο περισσότερο οργίζομαι από κάποιους που θέλουν να λέγονται Ολυμπιακοί και δίνουν χίλια πατήματα για να βρωμίζουν κάποιοι το στόμα τους για τον Θρύλο. Αν και υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για τα 12.000 εισιτήρια με τον Παναιτωλικό, είναι αδιανόητος ο αριθμός. Είναι ντροπή για όσους μπορούνε να πάνε γήπεδο και δεν πάνε συνειδητά. Τους μισώ περισσότερο από τον κάθε Ρόβα.

Εικόνα savvas gridlock

Tώρα ξέρεις τι θα γίνει, έτσι Θωμά; Θα διαβάσουν το σχόλιό σου πολλοί ντροπιασμένοι γαύροι και θα σε βγάλουν υπάλληλο...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μακάρι να μου δώσουν τέτοιο παράσημο Σάββα.

Εικόνα V0R4D0R

Καινούρια καριόλα αυτή! Δεν έχει τελειωμό η στρατιά στο γκαλντερίμι. Ρωτάει ο τρίβλακας αν είναι ευχαριστημένοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που πέταξαν τη Μπενφίκα από τους 16 του τσ.λ. Γιατί δε ρωτάει τα χανούμια αν είναι ευχαριστημένα που πέταξε την ομάδα του από το κύπελλο ερασιτεχνών ο Πανδραμαικός (ή κάποιος τέτοιος τέλος πάντων)? Και το γλύψιμο στον κουροπαλάτη και τον Δέλλα πού το βάζεις πάλι? Ρε με τι παρτάλια έχουμε μπλέξει! Είναι να σαλτάρεις.

Εικόνα Erythroleukos

Ανάσα δεν τους αφήνεις να πάρουν!

Εικόνα ΔΙΑΣ

εκεινες τις μερες ειχε ληξει η δωρεαν προσφορα που ειχε απο τη νοβα και δεν τα ειδε τα ματσακια...διαβαζει ομως goal και live sport και ενημερωνεται...