ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ



Στην χθεσινή εκπομπή για τη Superleague του καναλιού Action 24 ειπώθηκαν τα παρακάτω από τους κυρίους Νικολογιάννη και Βασιλόπουλο. Μάλιστα το θέμα έχει προξενήσει σφοδρές αντιδράσεις φιλάθλων του ΟΦΗ.
 

 

 
Λοιπόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το τι θα κάνει η ΠΑΕ ΟΦΗ και αν θα κινηθεί νομικά για τα παραπάνω, δεν μας αφορά. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ να σύρει στα δικαστήρια και τους δύο αυτούς κυρίους. ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. Στην παρέα τους και με τους φίλους τους μπορούν να λένε ό,τι γουστάρουν, για όποιο θέμα γουστάρουν. Δημοσίως όμως, όταν τους ακούνε ή μπορούν να τους ακούσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, πρέπει να έχουν στοιχεία για τις όποιες καταγγελίες τους. Έχουν; Θα φανεί στο δικαστήριο. Δεν έχουν; ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ. Το παραμύθι ''βγαίνουμε και σπιλώνουμε τον Ολυμπιακό δίχως το παραμικρό στοιχείο'' πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Αρκετά με το να βαφτίζεται ''ελευθερία λόγου'' η ασυδοσία του ''βγαίνω και κατηγορώ όποιον γουστάρω, όπως γουστάρω'', αλλά και ''απόπειρα φίμωσης ενός δημοσιογράφου'' όποτε κάποιος αντιδρά στη λάσπη. Αρκετό χυλό έχουν ήδη τα μυαλά των αντιολυμπιακών, με τον Ολυμπιακό να ρίχνει νερό στο μύλο τους κάθε φορά που κάποιος τον σπιλώνει και δεν κινείται νομικά να καθαρίσει το όνομά του. Ας μπει μια τελεία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. Στείλ'τε όλους τους προπαγανδιστές αντιολυμπιακούς ΑΡΔ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.
 

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ειναι να τρελαινεσαι ρε πουστη ειδικα εκει που ο νικολοπουταναςγιος ταχα μου απηυδισμενος αναρωτιεται ειρωνικα τινος παραρτημα ειναι ο οφη. Μιλανε για ποιον, για τον ΟΦΗ!!!!!!!
2 πραγματα πρεπει να γινουν, και πρεπει να επιληφθει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο προεδρος.

1) Μηνυσεις
2) Στο ματς στο καραισκακη ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, πραγματικά ρε πούστη μου είναι θρασείς οι τύποι. Δεν πάει άλλο με τη σπίλωση. Μηνύσεις εδώ και τώρα. Α ρε πούστη Νικολογιάννη, α ρε πούστη....

Εικόνα red apple

Πρόσεξες, δε, Θωμά τον τρόπο και το ύφος που μιλάνε οι δυό τους, ιδίως ο καραμπουγατσόβλαχος ο Βασιλόπουλος στον Καρμοίρη... Κάτι έξ και ξερός και τέτοια

Αυτοί είναι "δημοσιογράφοι" υποτίθεται...

κι εγώ άνεργος!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οπλίζεται μετά το χέρι ή όχι φίλε μου Αδάμ; Αδιανόητη ασυλία. Η ουσία είναι ότι βλέπουμε σαν αθλητικογράφους κάτι μαμόθρεφτα αγράμματα που τόπι ακουμπούσανε μόνο όταν έπεφτε η μπάλα πάνω τους στο σχολείο και ενώ αυτοί καθόντουσαν σε μία γωνιά και γλείφανε το γλειφιτζούρι τους. Τα παιδιά της φάπας που γίνανε έξυπνοι και μάγκες μετά τα 25. Στην ηλικία που ξεπαρθενιάστηκαν δηλαδή. Και άντε για τους βάζελους δε με πειράζει, έχουν αυτούς που αξίζουν. Εμείς όμως; Καθόταν ο Καρμοίρης και του την έλεγε ο κάθε Βασιλόπουλος, Κατσαρός και Νικολογιάννης. Τι να πω...

Εικόνα savvas gridlock

Μείναμε στο να υπερασπίζεται τον Ολυμπιακό ο Καρμοίρης, που κάποτες έτρωγε σφαλιάρες στο Καραϊσκάκη και στο ΣΕΦ από γαύρους και πανηγύριζε τα γκολ που έτρωγε ο Θρύλος από τη Φερεντσβάρος στο STAR CHANNEL του Βαρδινογιάννη.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γιατί ο Νικολακό; Από πού ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Χάθηκε να ήταν εκεί ένας Τσουκαλάς, ας πούμε, και να σου πω εγώ πόσο θα κουνιόταν ο Νικολογιάννης και ο Βασιλόπουλος. Καλά, ο Κατσαρός πίπες θα του έπαιρνε.

Εικόνα red apple

Με βάση την πρόσφατη εμπειρία, θεωρώ αδιανόητο να μην κινηθούμε νομικά εναντίον τους