ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΦΗ-ΠΑΟ (VIDEO)



Επειδή πολλοί σκούζουν και λένε τα δικά τους ακόμη και σήμερα, θέλετε να δούμε τι πραγματικά έγινε με τη διαιτησία του Κουτσιαύτη στο ΟΦΗ-ΠΑΟ το περασμένο Σάββατο;
 

 
Tι βλέπουμε;
 
α) ΑΚΥΡΟ γκολ του ΠΑΟ, στη μοναδική φάση που δημιούργησε στο ματς. Κι επειδή κάποιοι σκούζουν ως ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ πως ''δεν υπάρχει φάουλ, βουτάει ο Ζε Εντουάρντο'', βάλαμε ΤΡΕΙΣ φορές το replay, ώστε να δούνε και οι τυφλοί.
 
β) Δεν δώθηκε πέναλτυ υπέρ του ΟΦΗ στο 77', με το σκορ 0-1 υπέρ του ΠΑΟ, όταν Ρισβάνης-Σίλντενφελντ κάνανε σάντουιτς στην περιοχή του Καπίνο τον Παπάζογλου.
 
γ) Δεν δώθηκαν τουλάχιστον δύο αποβολές παικτών του ΠΑΟ, μία στο 43' στον Αμπέντ και μία στο τέλος του αγώνα στο Μέντες. Και είμαστε επιεικείς και δεν βάζουμε την αγκωνιά του Ρισβάνη στον Περογαμβράκη στο 45' ως αποβολή που δεν δώθηκε.
 
Πριν φτάσουμε λοιπόν στο ''οφσάιντ πριν το πέναλτυ Ρισβάνη στο Ροβίθη, που συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος'', είχαν προηγηθεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Κουτσιαύτη εις βάρος του ΟΦΗ. Γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση πως αν και είναι ελάχιστα μπροστά ο Ροβίθης και φαίνεται εκτεθειμένος, μιλάμε για τον ορισμό της οριακής φάσης, με το υπόλοιπο σώμα του στην ευθεία και το πόδι του λίγο μπροστά. Να πούμε ότι ήταν οφσάιντ και αδικηθήκατε; Ας το πούμε, αλλά μέχρι να πάμε εκεί τι ακριβώς έγινε στο ματς; Σκούξτε κι άλλο γελοία λαγουδάκια. Δώστε κάνα μεροκάματο στα ΑΡΔάκια που σας γλείφουν και κάντε το άσπρο μαύρο, για να βγείτε ''αδικημένοι'' ενώ ΚΩΛΟΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ. 25 βαθμούς πίσω είστε στη βαθμολογία, έχετε βάλει 31 λιγότερα γκολ από εμάς κι έχετε φάει 13 περισσότερα γκολ από εμάς, αλλά πάλι συζητάμε σε αυτήν τη χώρα ''αν το παίρνει δίκαια ο γαύρος ή το παίρνει με στημένους διαιτητές και παραρτήματα''. Ό,τι κι αν κάνετε, ό,τι κι αν πούνε οι έμμισθοι ΤΣΑΤΣΟΙ του pay roll των Αλαφούζου-Φορέα (αλήθεια για ποιο λόγο παίρνετε τόσους Κροάτες παίκτες ρε ΤΣΑΤΣΟΙ; Ο Σίλντενφελντ είναι καλός παίκτης ρε ΤΣΑΤΣΟΙ;) για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, θα έρθετε στο Καραϊσκάκη σε ένα μήνα. Εκεί θα πέσει το ξεβράκωμα που περιμένουν όλοι οι γαύροι εδώ και έναν αιώνα. Καρκινώματα του ελληνικού αθλητισμού, ντροπή του ανδρικού φύλου...

Σχόλια

Εικόνα didier thee

Και 100 φορές και να βάλεις το ριπλέι, και χοντρότερες βρισιές να πεις, και περισσότερα κεφάλαια να βάλεις, επαφή καθαρή δεν φαίνεται. Δεν λέω ότι δεν είναι φάουλ, απλά μπες και καμιά φορά στη θέση του ρεφ ο οποίος όχι μόνο δεν έχει τα 100 ριπλέι αλλά δεν έχει και πολύ χρόνο να αποφασίσει.

Μετά δεύτερη κίτρινη για 5 δεύτερα διαμαρτυρίες στα 5-10 μέτρα του διαιτητή και πέναλτι σε διεκδίκηση μπάλας δεν ξέρω που έχεις δει.

Τέλος, το μόνο που συμφωνώ απολύτως είναι το τελευταίο που κάνει καθαρό λάθος ο ρεφ και δεν του βγάζει δεύτερη κίτρινη.

Τι έχουμε λοιπόν; Έναν επόπτη που κάνει ένα μόνο λάθος σε μια πολύ οριακή φάση κι ένας ρεφ που μπορεί να έκανε λάθος σε μια φάση στο κέντρο (λάθος σφυρίγματα στο κέντρο του γηπέδου είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν φταίει ο ρεφ που του ΟΦΗ σταμάτησαν να παίζουν) και που δεν έβγαλε μια κόκκινη στο 89. Όσοι εδώ βλέπουν σφαγές κι εγκλήματα ας αρχίσουν να σκέφτονται χωρίς τα κοκκινα/πράσινα/κίτρινα/μαύρα γυαλιά τους

Εικόνα nikos michalopoylos

Και 100 φορες να βαλεις το ριπλει? Αστο καλυτερα μεγαλε! Ελπιζω μονο να μην τις λες και στο ναο αυτες τις μαλακιες(αν ερχεσαι) γιατι δεν σε βλεπω καλα!

Εικόνα savvas gridlock

Aν δεν θες να δεις κάτι, δεν θα το δεις ό,τι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος. Πίστευε ό,τι θες, για όποιο θέμα θες.

Εικόνα didier thee

Σωστά, ότι θέλει πιστεύει ο καθένας.

Μονό που, δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά στο άθλημα ποδόσφαιρο, ο ρεφ δεν μπορεί να κάνει pause, zoom κι αλλαγή οπτικής γωνίας όπως έκανες εσύ. Επίσης, και μπορεί ούτε αυτό να μη το ξέρες, αλλά ο ρεφ δεν είναι μίντιουμ να ξέρει τι θα γίνει μετά το κάθε σφύριγμα ή μη στο κέντρο του γηπέδου.

Πες τον κακό διαιτητή εάν θες, αλλά σκέψου λίγο γιατί γίνεσαι όσο γραφικός όσο οι πράσινες και βαζελέτες

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Δυο είναι τα τινά στην περίπτωσή σου....
η είσαι διαιτητής η νεόγαυρος με παραποιημένη νοημοσύνη!

Εικόνα vagio

Ρε μεγαλε σοβαρα μιλας τωρα?
Εχεις παιξει μπαλα ποτε σου? Μιλας για ριπλει και παπαριες, τη στιγμη που ο διαιτητης ειναι στα 3 μετρα και κοιταζει στην μπαλα? Ενας διατητης Α εθνικης θεωρεις λογικο να χανει τετοιες φασεις?
Δεν σε κοβω και για πολυ γαυρο να σου πω την αληθεια..

Εικόνα ΔΙΑΣ

τωρα εσυ εδω υποστηρίζεις το δικιο των ελλήνων διαιτητών και το βαρυ και ανθυγιεινό επάγγελμά τους? με πολύ χειρότερες περιπτώσεις φάσεων τα βαζελοΑΡΔακια εστησαν το μυθο της παραγκας. η μηπως ο παπουτσελης ειχε ριπλει και ζουμ ιν ζουμ αουτ στην περίφημη φαση που μας έχουν ζαλίσει τα φρύδια? Οσο σκούζουν για παράγκα θα τους τρίβουμε στα μουτρα τις αβάντες που έχουν σαν γνήσιες ΔΕΚΟ.

Εικόνα didier thee

Ωραία όλα αυτά άλλα που κολλάνε με τον Κουτσιαύτη και αυτά που γράφει ο άλλος για το ΟΦΗ-ΠΑΟ;

Το οτί οι άλλοι βλέπουν φαντάσματα και παράγκες σε κάθε ματς σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε το ίδιο ;

Εικόνα red apple

Δεν είδα να απαντάς στο σχόλιο για τον Παπουτσέλη... Σαν πολύ επιλεκτικός δεν είσαι;

Εικόνα Hank

Ρε φίλε, τι δεν καταλαβαίνεις;
Το οτι ο διαιτητής δεν έχει την ευχέρεια που εχουν οι δικαστές της τβ με το σουπερ σλοου μοσιον που λες, το ξέρουμε πριν απ όλους εμείς.
Οταν όμως επι τόσα χρόνια, οπως καλά σου λέει ο Διας, οι σουφραζετες παιρνουν και μοιρογνωμόνια και gps και τοπογραφικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να αποφανθούν οτι ευνοηθηκε ο Θρύλος ωστε να βαλουν κι αλλη λάσπη μπροστά απ τον ανεμιστήρα, εσυ μου απαιτείς "αντικειμενικότητα" και "μη γραφικότητα";
Εμεις πάντως θα τους χυνουμε στη μαπα -το φως της αλήθειας εννοω- με κάθε ευκαιρία.

Φρι καντρι μεν, και φρι ιντερνετ..μπορεις να απολαύσεις αντικειμενικότις σε τόσα σαη στο ντρενε, που προφανως εσενα και αλλους σαν εσένα σας έχουν καταστήσει πεφωτισμένους γαυρους.

Ομως εδω, ειμαστε μόνο γαύροι. Τιποτε άλλο. Εδω, δεν ειμαστε πολιτισμένοι, ουτε αντικειμενικοί, κι επισης αντέχουμε να είμαστε και γραφικοί. Για την ακρίβεια, ειναι άλλο ένα παράσημο για μας, μετα το "υπάλληλοι".
HIC SUNT ΓΑΥΡΟΙ φίλος

Εικόνα savvas gridlock

Ξύνεσαι να φας τα πουστριλίκια σου πρωί πρωί, ε; Σου'ρθε πρωινιάτικη τρέλα.

Εικόνα didier thee

εκει που νόμιζα πως ήμουν σε σοβαρό σάητ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ξέρω ένα σοβαρό site ό,τι πρέπει για σένα, το gazzetta. Μπες εκεί να ξεστραβωθείς γιατί εδώ απ' ότι φαίνεται τα παιδιά δεν είναι αντικειμενικοί. Πολύ Ολυμπιακοί ρε παιδί μου, μυρίζει γαυρίλα εδώ. Εσύ μάλλον δεν την αντέχεις τη γαυρίλα. Κι' επειδή απ' ότι βλέπω είσαι και σωστός χριστιανός (όταν σε χτυπάνε στο ένα μάγουλο γυρίζεις και το άλλο - και όταν έχεις 42 πρωταθλήματα δίνεις τα μισά από ελεημοσύνη "ο έχων δύο χιτώνες...") κάνε καμιά προσευχή μπας και φύγει ο τύρρανος των απανταχού γαύρων Μαρινάκης, που όπως πάει το πράγμα θα μας καταστρέψει (αφού κατέστρεψε πρώτα το ελληνικό ποδόσφαιρο).

Εικόνα savvas gridlock

Kι εκεί στο gazzetta θα πακετωθεί. Το leoforos.gr, του ομίλου vazeletta, παραδέχτηκε στο live του αγώνα πως υπάρχει φάουλ του Μπεργκ στο Ζε Εντουάρντο πριν το 0-1, αλλά εδώ πρέπει να εξηγούμε το αν έξω είναι μέρα ή νύχτα.

http://imageshack.com/a/img802/6572/waun.png

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχαχαχα!!! Πιο βάζελος κι' από βάζελο ο φίλος μας δηλαδή.

Εικόνα red apple

Τόμας, τελικά είσαι παλιοχαρακτήρας

αχαααααααααααααα