ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ



Άλλη μία διάκριση για τον εμβληματικό αρχηγό της ομαδάρας του μπάσκετ μας, το μεγαλύτερο παίκτη που φόρεσε ποτέ τα ερυθρόλευκα σε αυτό το άθλημα.
 

 

 
Όπως διαβάζουμε λοιπόν, δεν ψήφισε μόνο το κοινό, αλλά ψήφισαν και οι ''ειδικοί'', προπονητές-μπασκετικοί δημοσιογράφοι. Ο Σπανούλαρος απολαμβάνει την καθολική αναγνώριση στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μόνο οι έμμισθοι μπασκετικοί ΑΡΔ στο pay roll του ''σωλήνα'' και του κυρίου Γιαννακόπουλου θίγονται με τον Μπίλαρο. Τους πόνεσε πάρα πολύ που ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ αυτός έγραψε στα αρχίδια του το δημιούργημα του Χάντζου και του Βαζελακόπουλου, τον πολυδιαφημισμένο φαπάστερο και επέλεξε να ηγηθεί της ΘΡΥΛΙΚΗΣ αντεπίθεσης σε αυτό το τμήμα. Από κοντά και τα βαζελάκια, οι οπαδοί του ΠΑΟ, που δεν χάνουν ευκαιρία να πετάξουν μπηχτές για τον Σπανούλη. Ένα πράγμα έχουν να λένε. ''Στο ΟΑΚΑ σέρνεται ο Σπανούλης κόντρα στον ΠΑΟ''. Με τη συμμορία των Τανατζήδων και του κάθε απεσταλμένου της ΚΕΔ του Ζαβλανού, ναι, σέρνεται. Αν η κάθε διείσδυση γκαρντ του ΠΑΟ είναι φάουλ και για να πάρει φάουλ ο Σπανούλαρος, που τον προσκυνάει όλη η Ευρώπη, πρέπει να βγάλει αίμα, ναι, θα σέρνεται. Και ο Τόνι Πάρκερ να ερχόταν στον Ολυμπιακό, θα ''σερνόταν'' στο ΟΑΚΑ με τον Τανατζή και τον Αναστόπουλο. Η αλήθεια είναι όμως πως και ο ίδιος ο αρχηγός μας έχει δώσει δικαιώματα. Οι εμφανίσεις του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, μέσα εκεί. Τον περιμένουμε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Euroleague σε λίγες μέρες. Με ξένους διαιτητές, θέλουμε να γίνει ο μπροστάρης και να τους βουλώσει το στόμα μια και καλή, όπως το έκανε στον πέμπτο τελικό του ΣΕΦ το 2012, με τους 24 πόντους του και το εκπληκτικό του παιχνίδι.
 
Βαζελάκια, οπαδοί και μασόνοι ΑΡΔ του μπάσκετ, ετοιμαστείτε...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Συγχαρητήρια στον Βασίλη Σπανούλη, πειραιώτικα και ολυμπιακά συγχαρητήρια!

Το άλλο όπως ακριβώς το έγραψες, Σάββα: "Τον περιμένουμε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Euroleague σε λίγες μέρες."

Εικόνα el trick

Και η Δέσπω;;;;;;;;
Πουθενά;;;;;;;
......
Μπα έργο της κόκκινης παράγκας θάναι.

Εικόνα savvas gridlock

Κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ. Ξέρεις ότι πολλοί βάζελοι ''γνώσται'' μιλούν για ''κόκκινη παράγκα'' στο μπάσκετ και αποκαλούν ''μαφιοζόπουλους'' τους Αγγελόπουλους, ε;

ΜΝΙΕΧΧΧ

Εικόνα el trick

Φυσικά και γνωρίζω σχεδόν όλα τα "επιχειρήματα" των βάζελων.
Γνωρίζω επίσης και τη κατάσταση που επικρατούσε και τώρα επικρατεί στο ποδόσφαιρο όπως και στο μπασκετ.
Για αυτό και τάχω πάρει με τους ΠΟΛΥ ΛΑΙΤ Αγγελόπουλους.