ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ''ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΔΕΣ''



Θυμάστε το θέμα με το Μίλαν Τόμιτς που δημιούργησε από το πουθενά η ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πριν τους περυσινούς τελικούς των play off;
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 16-5-2013
 
 
Με αφορμή λοιπόν μία ανάρτηση του vazeletta, που στηρίχθηκε σε ρεπορτάζ της ''Ελευθεροτυπίας'', για τα προβλήματα στη ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ'' των Αγγελόπουλων, ο φυσικοθεραπευτής του μπασκετικού Παναθηναϊκού Άκης Παναγιωταράς έγραψε τα παρακάτω στο προφίλ του στο fb.
 

 

 
Όπως διαβάσαμε στις εφημερίδες, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισαν να κυνηγήσουν το θέμα και πολύ καλά θα κάνουν.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 14-2-2014
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 14-2-2014
 

 
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ''ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ'' ΤΟΜΙΤΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ, ΕΤΣΙ; ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.
 
Για να πάμε όμως και στην ουσία της ανάρτησης του Παναγιωταρά, η ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ'' απάντησε σε όλα αυτά που της καταλογίζουν.
 
«Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε εφαρμόζει πάντα στις σχέσεις με το προσωπικό της διαφανείς διαδικασίες και συνεχή διάλογο, με αποτέλεσμα την κατά το δυνατόν άριστη επικοινωνία και άμεση πληροφόρηση των εργαζομένων για την πορεία της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό με το παρόν δελτίο τύπου η εταιρεία κοινοποιεί στο ευρύτερο κοινό τα παρακάτω στοιχεία, που έχουν ήδη γίνει αντικείμενο πολύμηνων διαβουλεύσεων με το προσωπικό της και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Χαλυβουργικής Α.Ε.Από την αρχήτης κρίσης το 2008 μέχρι σήμερα η ζήτηση προϊόντων χάλυβα στην Ελλάδα έχει μειωθεί δραματικά. Συγκεκριμένα, από 2.500.000 τόνους ετησίως προ κρίσης, η ζήτηση έχει καταβαραθρωθεί στο επίπεδο των 300.000 τόνων, ήτοι οκτώ φορές λιγότερο. Αντίστοιχα μειώνονται η παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας, οι πωλήσεις και ο τζίρος της, ενώ οι ζημιές έχουν αυξηθεί και ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα η εξαγωγική δραστηριότητα καθίσταται ολοένα και πιο ζημιογόνος, εξαιτίας πολλών παραγόντων ιδιαίτερα δε λόγω του ενεργειακού κόστους.Παρά τη δραματική μείωση της κατανάλωσης από το 2008 και τη συσσώρευση έκτοτε μεγάλων ζημιών, η Χαλυβουργική δεν έθιξε στο ελάχιστο το εισόδημα και τις παροχές των εργαζομένων της, κι ήταν η μόνη εταιρία του κλάδου που δεν προέβη σε καμιά απόλυση ή διαθεσιμότητα εργαζομένων. Η εταιρεία εξάντλησε όλα τα οικονομικά της όρια προκειμένου να διατηρήσει το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων της στην καλύτερη κατάσταση στην ελληνική βιομηχανία. Ακόμα και με καταγραφή δεκάδων εκατομμυρίων ζημιών το 2013 ανακοίνωσε κίνητρα και εφήρμοσε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου δημιουργώντας έτσι κατά το δυνατόν ένα καθόλου ευκαταφρόνητο κοινωνικό δίχτυ για όσους από τους εργαζομένους μας αποφάσισα οικειοθελώς να αποχωρήσουν. Επίσης η εταιρεία προχώρησε σε υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, αντίθετα από το κλίμα της εποχής, που γενικότερα και ειδικά στη βιομηχανία, η συλλογική διαπραγμάτευση δεν αποτελεί πρακτική συνεννόησης μεταξύ διοικήσεων και εργαζομένων.Το εργοστάσιο της Χαλυβουργικής διαθέτει τεχνολογία αιχμής και χαρακτηρίζεται ως μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες στον κόσμο. Παρά ταύτα και πέραν από την παραπάνω δυσμενέστατη οικονομική συγκυρία, το υψηλό ενεργειακό κόστος (ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο), με το οποίο ως βιομηχανία εντάσεως ενέργειας, επιβαρύνεται η χαλυβουργία στη χώρα μας, ακυρώνει τα παραπάνω πλεονεκτήματα της εταιρείας και την καθιστά κατ’ εξοχήν μη ανταγωνιστική ιδιαίτερα στην αγορά εκτός Ελλάδος, όπου θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε με εξαγωγική πολιτική.Μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και εν αναμονή θετικότερων εξελίξεων, η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε., μετά από έξι χρόνια συνεχούς κρίσης, επέλεξε την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας, αντί αυτού των απολύσεων, ως το λιγότερο επώδυνο για τους εργαζομένους της, έχοντας στόχο τη βιωσιμότητα και διατήρηση της λειτουργίας της εταιρείας».
 
Αν πάλι δεν καλύπτεται ο κύριος Παναγιωταράς κι έχει απορίες σχετικά με το γιατί οι μεν ''απολύουν'' (θέτουν σε διαθεσιμότητα) και οι δε ''ούτε έναν υπάλληλο δεν έχουν απολύσει μέσα στην κρίση'', ας κοιτάξουν τα παλιότερα, εμπλουτισμένα με νέα. Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό της ΒΙΑΝΕΞ, για την χρήση του 2013, με βάση τις σημειώσεις του ορκωτού λογιστή, προκύπτει το παρακάτω.
 

 
Για μία ακόμη χρονιά, σύμφωνα με όσα γράφει ο ορκωτός λογιστής και όχι σύμφωνα με όσα λέμε εμείς, είναι άγνωστο το τι συμβαίνει με τους φόρους που αποδίδει η ΒΙΑΝΕΞ στο κράτος. Με λίγα λόγια και για να μην το κουράζουμε,
 
ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΒΙΑΝΕΞ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ; ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
 
Τέλος, αν και υπάρχει η απάντηση της ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ'', να πούμε ότι φυσικά και δεν χαιρόμαστε που εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, αλλά η ''ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ'' δεν είναι ΔΕΚΟ να καλύπτει αργομισθίες. Δουλειά αυτήν την ώρα δεν έχει. Αν πέσει το ενεργειακό κόστος, θα δουλέψουν οι μηχανές περισσότερο και θα απασχοληθούν περισσότεροι εργαζόμενοι. Στο κάτω κάτω, μιλάμε για νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί στην ελληνική Βουλή και όχι για κάτι αφηρημένο. Παρά το ότι ψηφίστηκε, δεν εφαρμόζεται. Ας μην επιχειρούν ορισμένοι να χρωματίσουν πολιτικά το παρταλίκι τους, γιατί το ''κάθομαι και πληρώνομαι'' δεν προβλέπεται και δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε στην αριστερά, ούτε στη δεξιά, ούτε στο κέντρο. Αντί να στοχοποιούν τους Αγγελόπουλους, ας πιέσουν την κυβέρνηση του μπούλη Σαμαρά να εφαρμόσει αυτά που η ίδια ψήφισε κι αν μειωθεί το ενεργειακό κόστος και δεν απασχοληθούν περισσότεροι εργαζόμενοι, όλοι θα είμαστε μαζί τους και εναντίον των ''κακών Αγγελόπουλων''.
 
Υ.Γ. 1 Ωραία η ανάρτηση του rednews.gr, για όσους δεν την είδατε. Eιδικά με τα οπαδικά φρονήματα του κυρίου Αλβέρτη, θα ασχοληθούμε εκτενώς στο μέλλον. Γελάει όλη η Γλυφάδα, ακόμη και σήμερα...
 
Υ.Γ. 2 Οι υπουργοί του μπούλη Σαμαρά, αλλά και ο ίδιος, δεν μας λένε πως ''υψώνουμε ανάστημα στην τρόικα''; Ορίστε, αποδείξτε το. Εφαρμόστε αυτά που ψηφίσατε. Κι αν υπάρχει θέμα με την τρύπα που θα δημιουργηθεί στα ταμεία της ΔΕΗ, πληρώστε για αρχή τα δικά σας χρέη ως Νέα Δημοπρασία και μετά τα ξαναλέμε.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Σαββα μολις τωρα εψαξα λιγο... και βρηκα αυτο

http://www.nl-soccer.com/ce_photo/html/image.html?imageUrl=../..//mediap...

Το γραφειο που τον μανατζαρει ειναι το NL-soccer και μεταξυ αλλων φαινεται οτι εχει παραδοση καλη με βαζελοφωλια..

Παω να δω μηπως βρεθει κατι αλλο ακομα...

Εικόνα yiage

Μεταξυ των συνεργατων τους ειναι και η..... Olympic Airways!

http://www.nl-soccer.com/agency-partners.html

Δεν μπορουμε να μιλησουμε στα σιγουρα για βρωμιες...αλλα μαλλον ειναι σοβαρη διαφημιστικη επενδυση για την Ολυμπιακη του Βγενοπουλου.

Εικόνα savvas gridlock

Χαίρομαι όταν μας διαβάζουν τσακάλια και δεν χρειάζεται να αναλύουμε το τι είναι και πώς είναι.

Εικόνα yiage

Μαλιστα ειναι ο μανατζερ παιχτη με τον οποιο οι λαγοφλωροι δεν κατεληξαν σε συμφωνια και που ουτε καν προστατεψε τον ποδοσφαιριστη-πελατη του στην πουστια που του εκαναν οι πρασινες καραφλοπιπες. Γιατι αραγε?

Εικόνα yiage

Αυτο με την "καραφλοπιπα" πρεπει να κυνηγηθει και σιγουρα οποια αντιδραση του καφενειου τους και του ταβερνιαρη βασιβλακοπουλου θα τους αφησει εκτεθειμενους αλλη μια φορα. Εκτος και αν μια στο εκατομυριο τιμωρηθει και το δεχτουν οι τρακηδες.

Βλεπω αυτην την ωρα ρε παιδια το παιχνιδι τους με την κηφισια (Δεν ειμαι αρρωστος αλλα ετσι κι αλλιως βλεπω παιχνιδια αντιπαλων οποτε μπορω για να εχω αποψη εκτος του οτι δεν εχω την δυνατοτητα εδω που ειμαι να δω κατι αλλο απο Ελλαδα αυτην την ωρα) και μου εχουν σπασει τα νευρα κατι κορακια που σφυριζουν "τρακικα" παντα υπερ των εξασφυριχτων εννοειται. Αλλα μου εχουν σπασει τα ουμπαλα και αυτη η χατζηπουστρα με τον αλλο σχολιαστη εκει. Στις εικοσι φασεις που εχουν γαμησει την κηφισια το εχουν παραδεχτει μολις δυο και απο αυτες τις δυο η μια ηταν "δυσκολη" φαση.

Ρε ΑσταΔιαλα κωλορουφηχτρες.. Τι ειναι αυτοι ρε????
Ειναι για πολλες κλωτσες λεμε και ευτυχως που δεν μενω Αθηνα μη τυχαινε να δω την χατζηπιπα, δεν ξερω πως θα συγκρατουσα τα νευρα μου.

Σιγουρα δεν ειναι η κηφισια να χανει με διαφορα μεγαλυτερη των 8-10 ποντων ιδιαιτερα αν σφυριζαν σωστα και τα παντα το παιχνιδι θα ηταν αμφιρροπο χωρις υπερβολες.

Αυτος ο Woods παρα πολυ καλος μου φαινεται.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η Κηφισιά αντιμετωπίστηκε σαν μικρή ομάδα σήμερα. Ακριβώς όπως αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Μόνο και μόνο που ο Χατζηπαπάρας παραδέχτηκε κάποια εξ αυτών καταλαβαίνεις το μέγεθος... Και τι περίμενες από τον Χατζηπαπάρα και τον γνωστό βάζελο Μέμο Ιωάννου; Ο γιος του οποίου, ο Στέλιος, αγωνίζεται σε ομάδα Α1 -δε θυμάμαι ποια- και συχνά πυκνά προκαλεί με τις αντιδράσεις του τον κόσμο στο ΣΕΦ. Ένας διαφορετικός Γκαγκαλούδης.

Εικόνα savvas gridlock

Πού να δεις και το άλλο ματς, στο ποδόσφαιρο στην Κομοτηνή, με το Σέρεμετ, τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Πανθρακικός-Σέρεμετ 0-2 ως τώρα.

Εικόνα yiage

Περιμενω να δω τα στιγμιοτυπα αργοτερα... Να υποψιαστω οτι θα ειναι η μεταγραφη του βαζελου το καλοκαιρι?

Εικόνα Χατζηκυριακειο

..ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ.Α ΒΡΕ ΑΚΗ,ΠΟΥΣΤΡ-ΑΚΗ...

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΦΤΗΣ ΑΚΗΣ,ΑΝ Η ΒΙΑΝΕΞ ΠΛΕΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΕ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ε ΑΚΗ?)...

Εικόνα vagio

Ειναι απλα τα πραγματα. Αν εισαι μαγκας προεδρος του Θρυλου και επιχειρηματιας, του γαμας τη μανα. Αν εισαι μπουλης, αφηνεις ενα φροντιστακο να σε ξεφτιλιζει κι ετσι καταλαβαινει κι ο κοσμος ποσο για τον πουτσο σε εχει ο εργοδοτης του.

Εικόνα TROUMPAS

Πρόεδροι η 'δική μας΄ ανοχή δίνει το δικαίωμα στο κάθε τσατσακι του πούστη κ πρεζάκια να λασπολογεί.θα μου πεις βέβαια ότι εδώ ο άλλος δωροδοκεί (800.000) στην ψύχρα και δεν τρέχει τίποτα. Μάλλον είναι η κατάλληλη ώρα να τους γαμήσουμε τον ύπνο και το μασονομπασκετακι με εσάς μπροστινούς τώρα γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν
επικίνδυνα...

Εικόνα figurered

Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο τράκης με κάθε εισιτήριο μοιράζει και δωρεάν προκήρυξη κατά της βίας στους οπαδούς του.

Δεν θυμάμαι να έκανε τίποτε αντίστοιχο σε κύπελλο πρωτάθλημα, τότε ήταν πιο "ήρεμα" τα παιδιά;

Ή πιο σίγουρος ο ίδιος;