ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ (VIDEO)



Ας δούμε κάποια βιντεάκια για το τι γίνεται σε ορισμένα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξεκινάμε με το ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στην Τούμπα.
 

 
Φυσικά δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ εξαιτίας της διαιτησίας. 5 γκολ έβαλε. Το σπρωξιματάκι του όμως το πήρε. Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακός-Πλατανιάς.
 

 
Προχωράμε στο Πανθρακικός-ΠΑΟ, με το Σέρεμετ να χρειάζεται μανταλάκια και συνεχίζουμε με την αντιμετώπιση σε δύο παρόμοιες φάσεις της εφημερίδας GOAL.
 

 
Αν στον Ολυμπιακό δεν δωθούν 1-2 πέναλτυ, δεν τρέχει κάτι. Αν ο ΠΑΟΚ βάλει γκολ οφσάιντ, δεν τρέχει κάτι. Αν ο ΠΑΟ περάσει από μία δύσκολη έδρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να τρώει κοροϊδίστικα γκολ, δεν τρέχει κάτι. Αν όμως ένα από τα παραπάνω πάει ανάποδα, δηλαδή αν πάρει κάνα αμφισβητούμενο πέναλτυ ο γαύρος, αν βάλει γκολ οφσάιντ ή αν αντίπαλος τερματοφύλακας μας προκύψει ματιασμένος, αηδιάζει η μισή Ελλάδα. Είδατε πολλές αναφορές στις παραπάνω φάσεις από τους ΑΡΔ; Θα ξεχαστούν σε λίγο καιρό και όλοι θα θυμούνται το πρώτο σφύριγμα που θα πάρει ο Ολυμπιακός, λες και υπάρχει περίπτωση να μην πάρει έστω ένα σφύριγμα σε αμφισβητούμενη φάση η οποιαδήποτε ομάδα, σε ένα μαραθώνιο 34 αγώνων. Η φράση ''κάνω το άσπρο μαύρο'' είναι φτωχή για να περιγράψει το τι ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και μετά. Όσο για τη φυλλάδα GOAL του εθνικού μας εργολάβου Μπόμπολα, να πούμε ότι ξέρουμε πολύ καλά το τι ζόρι τραβάει και για ποιο συγκεκριμένο λόγο με τον Ολυμπιακό και με το μεγάλο μας πρόεδρο, το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ, προσωπικά. Ως τώρα σεβόμαστε το ότι υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι και εργαζόμενοι με μισθούς της πλάκας εκεί μέσα και δεν λέμε πολλά, αλλά αν συνεχιστεί το βιολί με τα στημένα πρωτοσέλιδα εναντίον του Ολυμπιακού και τους Ριρίκους, θα βγείτε σέντρα όλοι να μάθει ο κόσμος τις βρωμιές σας.

Σχόλια

Εικόνα stelios

Ρε βγαλτε τους ολους σεντρα ρε να μαθει ο κοσμακης τι παιζει με τα μπουρδελα!!! ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ .

Εικόνα yiage

Σαββα τι λες? Αν μαζευτουν ολες οι φασεις που σπρωχτηκανε μονο απο τα φετινα παιχνιδια οι μπουγατσες γεμιζουν η οχι ενα 90λεπτο χαλλαρα?
Το ιδιο ισχυει και για τους αλαφουσκουζους βεβαια.