Ο ΔΕΛΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (VIDEO)



Συνοπτικά η σφαγή του ΠΑΟ στο ματς με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο.


 


 
Πέναλτυ στο 1-0 υπέρ του Εργοτέλη έφαγε ο Δελφάκης, όπως και μία αποβολή στο Ζέκα, που ενώ είχε κίτρινη πήγε να χτυπήσει εκτός φάσης τον αντίπαλό του. Αν του έδινε δεύτερη κίτρινη, ο Ζέκα δεν θα ερχόταν στο Καραϊσκάκη. Γυρίστε ΟΛΑ τα ''αντικειμενικά'' sites και ανοίξτε ΟΛΕΣ τις ''αντικειμενικές'' σκατοφυλλάδες. Αν βρείτε ΜΙΑ αναφορά στις παραπάνω φάσεις, σφυρίξτε την και σε εμάς. Αυτές είναι κλασικές διαιτησίες από τους ταλιμπάν του γαύρου. Έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος τις αβάντες στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και γι'αυτό αδειάζουν τα γήπεδα. Στο τέλος θα μείνουν μόνο 100 άτομα στο Καραϊσκάκη να βλέπουν τον Ολυμπιακό να κερδίζει τη Γιουν... ε τον Εργοτέλη και όλα τα παραρτήματά του ήθελα να πω. Πρόεδρε σταμάτα να κάνεις ό,τι θέλεις στο παρασκήνιο. Έχουμε αηδιάσει όλοι, ντρεπόμαστε για την κατάντια του Ολυμπιακού...

Σχόλια

Εικόνα yiage

Μαλλον ξεχνανε(?) η δεν εχουν ιχνος τυψεων και μιλανε για αδικιες με ομαδα την οποια κιολας στον πρωτο γυρο στο Ηρακλειο το κορακι αφησε να συνεχισει να παιζει τον παιχτη-φονια ονοματι Λαγο με το σε φαουλ/δολοφονικη αποπειρα στον Μπαντιμπαγκα και αργοτερα παλι που εβαλαν το πρωτο γκολ καπου στο 80' λεπτο μη καταλογιζοντας το φαουλ με το οποιο εκλεψαν την μπαλα απο παιχτη του Εργοτελη.

Για ολα αυτα τα ΑΡΔιδια δεν ειδαν δεν ακουσαν αλλα για υπερβολικα φαουλ και καθυστερησεις στην λαγοφλωρο μας εχουν ζαλισει.
Που αν ηταν σωστοι οι διαιτητες και απεβαλαν τους δρεπανοφορους σε καθε αγωνα τους θα κατεληγαν να παιζουν με αλασκουζο και γιαΝταμπιζα βασικους.

Εικόνα nikos michalopoylos

...Και βεβαια ντρεπομαστε! Εγω μαλιστα σε ενδειξη διαμαρτυριας δεν θα παω την κυριακη στο καραισκακη για να μαθει να ειναι σωστος ο Κυρ Βαγγελης!

Εικόνα savvas gridlock

Τα κορόιδα ξύπνησαν Νίκο. Αν δεν επιστρέψει ο Τζανακάκης στον Θρύλο, επιστρέφω εγώ το διαρκείας...

Εικόνα red apple

Kαι να φανταστείς πως ο μέγας αρχιερέας της διαιτησίας, κυρ κυρ Βασιλάκης διέγνωσε καθαρότατο μαρκάρισμα του Ζέκα ο οποίος "παίρνει καθαρά τη μπάλα"...

Μας πιάνω όμως και αδιάβαστους... Πού είναι η φάση όπου ο τρανός Μπεργκ, το αδυσώπητο και απηνές παληκάρι από την Σκανδιναβιά χτυπάει πούστικα στη μέση τπον άλλονα του Εργοτέλους; Ε; Πού είναι; Τη φάγατε ΑΡΔάκια του RATΜ;
Δεύτερη κόκκινη-μαρρρρς στο ίδιο ματσάκι όπου χτύπησαν, ως γνωστόν "οι ελεύθεροι σκοπευτές από το Κίεβο"...

Α ρε Ευρωπαίε sir, Αναστασίου που σου έκανε τεμενάδες η Έλενα Κατρίτση με τις εκπομπές της, στην κρατική τηλεόραση,

Εικόνα savvas gridlock

Πότε έγινε αυτή η φάση με τον Μπεργκ ρε μαλάκα; Δεν την πήρα χαμπάρι.

Εικόνα yiage

Για αυτο ρε Σαββα δεν την εδειξαν για να μην την παρουμε χαμπαρι οι πολλοι. Και εψαχνα να την βρω αφοτου διαβασα σχολια συγγαυρων αλλα που?

Εικόνα savvas gridlock

Λεπτό θυμάσαι; Το έχουμε το ματς, θα βγάλουμε βίντεο στο μπαμ.

Εικόνα yiage

Δεν ειδα τον αγωνα Σαββα καπου διαβασα σχετικα με καρα-αντιαθλητικο του Μπεργκ εκτος φασης.