ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Το ότι δεν υπάρχει δημοσιογραφία στις μέρες μας, για εμάς εδώ είναι γνωστό. Μεταφέρει κάποιο ΜΜΕ μία είδηση; Πρώτα την τριπλοτσεκάρεις και μετά την υιοθετείς, καθώς το σότο πάει σύννεφο. Χθες τα πράσινα ΜΜΕ ξεσάλωσαν με ''το μοναδικό αήττητο πρωτάθλημα του 1964''. Αυτό έκανε πρώτο θέμα το επίσημο site του τριορόφου της φάπας που λέγεται vazeletta.
 

 
Τα λαγουδάκια έσκουζαν στο Κορωπί στην υποδοχή της ομαδούλας τους ''αήττητο πρωτάθλημα δεν παίρνετε ποτέ'', ενώ σήμερα είδαμε και αφιέρωμα του vazeletta στο πρωτάθλημα του Μπόμπεκ το 1964. Να θυμηθούμε την αλήθεια;
 
ME 620.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΔΩΡΟΔΟΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΕΒΕΛΑΚΗ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
 
Όσο για το αν έχει πάρει πρωταθλήματα αήττητος ο Θρύλος, φυσικά και έχουμε κατακτήσει όχι ένα, αλλά έξι. ΕΞΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ. Θέλετε να δείτε και δημοσίευμα της ''αντικειμενικής'' εφημερίδας ''ΟΜΑΔΑ'' του 1964 που το επιβεβαιώνει;
 

 
Τέλος, το τι ακριβώς έγινε στο ''γύρο του θριάμβου με τον Πιτυχούτη να κουβαλάει τη σημαία της Θύρας 13 στο Καραϊσκάκη'', μπορείτε να το δείτε εδώ. Ούτε ένας στους 3 θεατές του ματς στο Καραϊσκάκη ήταν λαγός, ενώ η φάπα πήγε σύννεφο σε βαζελάκια μετά το ματς. Ας μην πιάσουμε το θέμα ''διαιτησία'', αφού όλα τα κοράκια τότε χόρευαν στο ρυθμό που γούσταρε ο Μαντζεβελάκης και φυσικά αδικήθηκε ο Θρύλος.
 
Συνοψίζουμε.
 
6 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΤΡΙΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΤΟ 1964, ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΚΟΥΡΣΑ.

Μια ζωή ψεύτες, ρουφιάνοι και λαγοί. Η απατεωνιά των βαζελο-ΑΡΔ δεν έχει ταίρι.

Σχόλια

Εικόνα olympiakaraga7te

Και επί της ευκαιρίας να αναφέρω ότι ο βάζελος από το 1927-28 που έγινε το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα ως το 1958-59 πήρε όλα κι όλα 3 πρωταθλήματα (1930, 1949, 1953). Μάλιστα για να καταρριφθεί άλλο ένα ψέμα τους ότι έχουμε περισσότερα πέτρινα εμείς έχουμε 9 (όχι 10 όπως λένε πολλοί άσχετοι και παρασύρουν και δικούς μας) και αυτοί έχουν 12 (1930 εώς 1949 με τις 5 χρονιές που δεν έγινε πρωτάθλημα λόγω Β' Π. Π. και το 1935 που πάλι δεν είχαμε πρωταθλητή να είναι εκτός).

Πρωτάθλητη στα ψέματα πράσινε λαγέ!

Εικόνα xristoforas

11 ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 11 ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ
ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ..ΤΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΕΣ..ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ 17 ΣΕΡΙ ΠΕΤΡΙΝΑ ΕΤΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα savvas gridlock

A μπράβο. Και γιατί έμειναν χωρίς τίτλο τόσα χρόνια μέχρι το 1949; Επειδή αλληλοφαγώνονταν οι Νικολαϊδικοί με τους Μερκουρικούς, για να κόψει την μπάλα και ο Μεσσάρης.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140219/o-messaris-kai-i-diag...

Εικόνα nmavronas

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ FACE BOOK ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ... ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΜΟΥΡΤΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΜΕΣΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα σου πω εγω ποιο ειναι το μεγαλυτερο, οχι διπλο, ΑΛΛΑ ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, μωρη putanetta: οτι εχω περισσοτερα πρωταθληματα απο ΟΛΟΥΣ τους αντιπαλους μου ΜΑΖΙ, συμπεριλαμβανομενης της χαμερπους ( κυριολεκτικα και μεταφορικα ) νομευτικης ποας που υποστηριζεις! ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΩΡΗ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ...

Εικόνα olympiakaraga7te

Το χειρότερο είναι πως τόσοι συνγαύροι σχολιάζουν στα άρθρα εκείνου του σιχαμερού αντι-Ολυμπιακού site και τους λαμβάνουν στα σοβαρά χάνοντας χρόνο και πολλές φορές και την ηρεμία τους με αυτά που βλέπουν εκεί για το τίποτα. Αυτό και αν με στεναχωρεί. Ας τους αφήσουμε μόνους τους όλους τους αλλόθρησκους εκεί!

Εικόνα savvas gridlock

Ακόμη έχουν τα μούτρα και μιλάνε ρε Απόστολε τα ξεφτιλισμένα τα λαγουδάκια και τσιμπάνε κάποιοι δικοί μας, καλοί μαλάκες κι αυτοί. Δεν υπάρχει τρύπα τους που δεν γέμισε με φλόκια όλα αυτά τα χρόνια κι εκεί, ''αυτά που κάναμε εμείς εσείς ποτέ ρε γαύροι''.