ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΒΑΖΕΛΙΑ;



8 Μαϊου 2004. Στον τελικό Κυπέλλου της Νέας Σμύρνης, ο ΠΑΟ κερδίζει με 3-1 τον Ολυμπιακό. Ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του ΠΑΟ.
 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 10-5-2004
 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 10-5-2004
 

 
Πανηγύρια των βάζελων στην Ομόνοια, φωταγωγήθηκε η Αθήνα, γλέντι στον Πετρέλη  με ''κόκκινο, δεν ήταν κόκκινο'', ο Βαρδινογιάννης ο πουσταράς έδινε υποσχέσεις για ''νέα εποχή'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟ, ενώ τα βαζελάκια ούρλιαζαν πως θα μας τελειώσουν, μπλέκοντας και τα πολιτικά, με την αλλαγή κυβέρνησης στις 7 Μαρτίου 2004 από ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ. Οι ομοιότητες μάλιστα εκείνου του παιχνιδιού με το χθεσινό ήταν περισσότερες, αφού προέκυψε και σύνδεση μπάτσων με βαζέλια.
 

 

 
Tο τι έγινε έκτοτε όλοι το ξέρουν. ΘΑ μας τελείωναν, αλλά ΔΕΝ. ΘΑ έρχονταν, αλλά έμειναν στον δρόμο. ΘΑ ξημέρωνε νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά η φάπα πήγε σύννεφο. Και εκεί μιλάμε για κατάκτηση Κυπέλλου, που συνοδεύτηκε και με το Δούρειο πρωτάθλημα λίγες μέρες μετά, δηλαδή μιλάμε για νταμπλ. Δεν μιλάμε για μία νίκη σε ένα πρωτάθλημα που έχει χαθεί για τα βαζέλια από το Σεπτέμβριο, με τη διαφορά από τον Θρύλο να είναι στους 27 βαθμούς πριν το παιχνίδι.
 
ΒΓΑΛΤΕ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΒΙΑΣΤΗ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα john

οκ σαββα ειναι γνωστη η αμπαλοσύνη των οπαδων τους και των πρασινων μμε ακομα και των παραγοντων τους.Θυμισου τις τεραστιες δηλωσεις των βαζελων, γκονζαλες=2 ριβαλντο,και ΄΄η μεταγραφη του φλαβιο κονσεισαο ειναι η αρχη του τελος του ολυμπιακου.Ειδικα αυτη η δηλωση που νομιζω εγινε απο καποιον παλαιμαχο(αμπαλο προφανως ποδοσφαιριστη τους)ειναι τοσο γελοία και άσχετη που μου εχει μεινει στο μυαλο ακομα και τωρα μετα απο 10 χρονια.Θυμιζω πως το παλτο-φλαβιο πηρε ποδι απο τους βαζελους αμεσως μετα τον βιασμο του 3 2 το 2006 με ριβαλντο και κωνσταντίνου.Ξερουμε οτι αυτοι ειναι οι βαζελοι και προφανως η γλωσσα θα τους κοπει αφου για να δουνε το επομενο πρωταθλημα θα περασουν τουλαχιστον 10 χρονια.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ Η ΗΤΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΒΟΘΡΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.Ο φαπαθεοδωρου αρχισε παλι τα κελαηδησματα και τις γραφικες ειρωνειες.Δυστυχως αυτη η ηττα θα μεινει στην ιστορια και οι ζελοι θα βρουν πατημα για να μας τη λενε για πολλα χρονια.Ειναι η μεγαλυτερη ηττα στο ναο απο το 0 3 του απολλωνα με νικολαίδη.
Οτι και να λεμε εγω χτες θα τρωγα και 5 απο τους σιχαμενους με ανταλλαγμα την προκριση στους 8.Η 19η μερα του Μαρτιου για μενα ειναι η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Εχουμε μια τεραστια ευκαιρια να γραψουμε ευρωπαικη ιστορια κατι που δεν θα μας παρουσιαζεται καθε χρονο.Αντιθετα τον βαζελο θα τον συνανταμε 2 φορες το χρονο τουλαχιστον και οι ευκαιριες για ρεβανς ειναι πολλες.Αν συμφωνεις η διαφωνεις θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου

Εικόνα savvas gridlock

Kι αν δεν ξαναδούν ΠΟΤΕ τίτλο, θα μας χαλάσει ιδιαίτερα λες αυτή η ήττα; Θα την θυμόμαστε μετά από 20 χρόνια; Δεν γίνεται να τους ρίχνεις μόνο 4-5άρες, καμιά φορά και στατιστικά να το δεις, θα γυρίσει τούμπα το έργο. Αλλά ξαναλέω, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ. Θα τα ξαναπούμε στις 26 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, αν περάσουν τον ΟΦΗ...

Εικόνα kg

26 απριλιου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ

ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ..ΠΡΑΣΙΝΟΥ..... ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ...ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ....

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ......-37.......ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!!!

Εικόνα red apple

Ακριβώς, Σάββα. Γι αυτό και δεν θα πρέπει να στενοχωρηθούμε περισσότερο από όσο πρέπει